Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Διαλογισμός για την επιστροφή του Φωτός το πρωί της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου στις 7:11 π.μ.


Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε και πάλι δράση! Να πάρουμε τις τύχες του κόσμου μας στα χέρια μας!

Όλοι συμφωνούμε πως η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης διαρκεί πολύ. Αυτή εδώ είναι η ευκαιρία μας συλλογικά να επισπεύσουμε την διαδικασία. Έτσι, αξιοποιούμε την ευκαιρία της έκλειψης της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου για να δημιουργήσουμε την Πύλη μέσω της οποίας θα ενοποιήσουμε τη συνειδητότητά μας και θα φωτίσουμε το ενεργειακό πεδίο γύρω από τη Γη.
Διαδώστε τη σημασία αυτού του διαλογισμού σε όλο τον κόσμο! Αναρτήστε το στο site σας στο διαδίκτυο και στα blogs σας. Καλέστε πνευματικές ομάδες να συμμετάσχουν μαζί μας. Εάν έχετε πρόσβαση σε εναλλακτικά ΜΜΕ, στείλτε τους το κείμενο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχετικό γεγονός στο facebook. Η ανάρτηση ενός βίντεο θα βοηθούσε επίσης.

Επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν τη θετική επίδραση των ομαδικών διαλογισμών στην ανθρώπινη κοινωνία, που σημαίνει πως όποιος συμμετέχει στο διαλογισμό βοηθά ενεργά στην επίσπευση του Γεγονότος και της Πλήρους Αποκάλυψης της Αλήθειας:

Ο διαλογισμός βοηθάει τις δυνάμεις του Φωτός να επιγειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη και να λύσουν το κομβικό σημείο αδράνειας μεταξύ των δυνάμεων του Φωτός και του σκότους, ελευθερώνοντας τελικά την ανθρωπότητα. Το πλήθος των συμμετεχόντων στον Διαλογισμό, αποτελεί τον μοναδικό κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία του εγχειρήματος της επίσπευσης του Γεγονότος.

Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε το κρίσιμο πλήθος των 144.000 συμμετεχόντων! Αυτό θα δημιουργήσει μια μαζική θεραπευτική αλυσιδωτή αντίδραση στο ενεργειακό πεδίο ολόκληρου του πλανήτη. Οι δυνάμεις του Φωτός θα εστιάσουν σε ολόκληρη την Αμερικανική Ήπειρο η οποία θα καλυφθεί πλήρως από την σεληνιακή έκλειψη.
Ο Αστρολογικός χάρτης του Διαλογισμού μας δείχνει ένα ισχυρό τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του σεληνιακού σημείου σύζευξης, απέναντι από τον Ήλιο και τον Ερμή, με τον Ουρανό, την Έριδα και την Παλλάδα. Πλήθος πλανητών στο διάγραμμα δημιουργούν δυνατές συνόδους (γύρω στις 20 συνολικά) με το Γαλαξιακό Κέντρο, τις Πλειάδες και τον Σείριο. Αυτή η δυναμική σύνθεση συμβάλλει στη δημιουργία ενός σημείου μέγιστης έντασης, η οποία αποφορτίζεται σε μια μεγάλη κοσμική εκδήλωση.

Στο σημείο αυτό, ο Κεντρικός Γαλαξιακός Ήλιος θα στείλει ένα τεράστιο παλμικό κύμα που θα αποτελέσει το έναυσμα για την οριστική εκκαθάριση του σκότους από τη Δημιουργία και το ξεκίνημα των προετοιμασιών για έναν νέο κοσμικό κύκλο.

Οι δυνάμεις του Φωτός έχουν συγκεκριμένο σχέδιο για την ημέρα αυτή, το οποίο θα αποκαλυφθεί μετά το πέρας του Διαλογισμού.

Ο σκοπός του Διαλογισμού είναι να ελκύσει όσο το δυνατό περισσότερο φως στην επιφάνεια του πλανήτη.

Ο διαλογισμός ξεκινάει στις 7:11 π.μ. το πρωί της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2018.
Για να εντοπίσετε την ακριβή ώρα σε όλο τον κόσμο, αναζητήστε την εδώ:

Γραπτές οδηγίες διαλογισμού εδώ:Προφορική καθοδήγηση, για να ακολουθήσετε στο σωστό χρόνο και με τις σωστές κινήσεις τον παγκόσμιο Διαλογισμό, εδώ:
Aπόδοση στη νεοελληνική από: andreas

Πηγή: http://2012portal.blogspot.com/