Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

... τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες για υποκίνηση παγκόσμιας σύρραξης ...Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, Ιησουίτης που ανήκει στη μαύρη οικογένεια αρχόντων με καταγωγή από το Μπιζεζανυ της Ουκρανίας, είναι ο ιθύνων νους, της διένεξης στην Ουκρανία
Το σχέδιο των Ιησουϊτών αφορά στην στήριξη των φατριών των Ιλλουμινάτι και Σιωνιστών στην απελπισμένη επιδίωξή τους για την πρόκληση πολέμου, ελπίζοντας στην εμπλοκή του Πούτιν σε μια ευθεία πολεμική αναμέτρηση:

Σε αντίθεση, ο Πούτιν μένει σταθερός στη θέση του για την προστασία των Ρώσων πολιτών στο έδαφος της Ουκρανίας τηρώντας τα συμφωνηθέντα μεταξύ των δύο πλευρών:


Οι Ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην Κριμαία παραδόθηκαν χωρίς να πέσει τουφεκιά:


Η ειρήνη στην Κριμαία αποκαθίσταται:


Ο ήπιος χθεσινός σεισμός στην Κριμαία, αποτελεί ένα φυσικό γεγονός καθώς η απελευθέρωση της συσσωρευθείσας έντασης, προκάλεσε ανεπαίσθητη μετατόπιση των τεκτονικών πλακών. Δεν αποτελεί απόρροια χρήσης του HAARP:


Δεν θα επιτραπεί πλέον στην Cabal να αναμειγνύεται στα εσωτερικά ζητήματα κυρίαρχων κρατών καθώς η Ανατολική Συμμαχία κάνει την τελική της κίνηση:

Συμβαίνει κάτι άλλο πολύ βαθύτερα στα παρασκήνια και θα είμαι σε θέση να αναφερθώ με περισσότερες λεπτομέρειες στην επόμενη ενημέρωση, σε περίπου μία εβδομάδα από τώρα, όταν συγκεκριμένες πληροφορίες παύσουν να χαρακτηρίζονται απόρρητες και συγκεκριμένες δραστηριότητες των δυνάμεων Φωτός έχουν ολοκληρωθεί.

Είναι λυπηρό ότι η κατάσταση στην Ουκρανία δεν έχει επιλυθεί ακόμη και πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τη χώρα:


Επίσης, υφίσταται πιθανότητα κλιμάκωσης στρατιωτικής σύγκρουσης στο κεντρικό μέρος της Ουκρανίας. Το σχέδιο της Cabal είναι να εμπλέξει σε σύγκρουση Ουκρανικές και Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις σε περιοχές μεικτών εθνοτήτων στην κεντρική Ουκρανία και μετά να ζητήσει την επέμβαση του ΝΑΤΟ:Πηγή:
http://hipknowsys.blogspot.gr/2014/03/cobra-update-march-3-2014-peace.html