Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Διαλογισμός απελευθέρωσης από εγκλεισμούς (lockdowns) την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 01:08 π.μ.

 


Η επερχόμενη αστρική σύνοδος Κρόνου-Χαρικλούς τα ξημερώματα της προσεχούς Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου στις 01:08 π.μ. (οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας), διευκολύνει ενεργειακά την υλοποίηση των σχεδίων για δεύτερο εγκλεισμό (lockdown) στον πλανήτη, με την αξιοποίηση ψεύτικων στατιστικών στοιχείων για την πορεία εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ο τελικός τους στόχος, είναι η επιβολή επιτήρησης και ελέγχου στον πλανήτη.

Μπορούμε να ακυρώσουμε αυτό το σχέδιο με την ενεργή συμμετοχή μας στο Διαλογισμό που θα γίνει στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα μία ώρα και οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δηλαδή στις 01:08 π.μ.

Το κείμενο του 20λεπτου διαλογισμού:

 

1.       Χρησιμοποιείστε έναν τρόπο που σας ταιριάζει, για να πετύχετε μια βαθειά χαλάρωση της συνείδησής σας.

2.       Αναφέρατε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε τον διαλογισμό αυτό για την αποτροπή ενός τεχνητού δεύτερου κύματος εγκλεισμού στα σπίτια μας.

3.       Καλέστε τη Ιόχρου Φλόγα από την Πρωταρχική Πηγή να δημιουργήσει ένα κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού. Ζητήστε της να μεταστοιχειώνει ο,τιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4.       Οραματισθείτε μια στήλη λαμπερού λευκού Φωτός που ξεκινάει από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, μετά απλώνεται στους κεντρικούς ήλιους όλων των γαλαξιών του σύμπαντος. Κατόπιν οραματισθείτε το φως αυτό να εισέρχεται στον Κεντρικό Ήλιο του δικού μας γαλαξία, να απλώνεται στον Γαλαξία, σε όλα τα φωτεινά όντα του Ηλιακού μας Συστήματος και κατόπιν σε όλα τα όντα Φωτός στη Γη και μέσα από το σώμα σας να κατευθύνεται προς το κέντρο του πλανήτη.

5.       Οραματισθείτε την ακύρωση του δεύτερου κύματος εγκλεισμού του πληθυσμού, και όλα τα μέλη της κλίκας που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, διοικητικούς φορείς, υπεύθυνους υγείας και άλλες σχετικές αρχές, να εμπνέονται ώστε να αντιστέκονται στη μετάδοση οδηγιών και κατευθύνσεων για εγκλεισμό. Οραματισθείτε την εξέλιξη των γεγονότων στη Γη να ακολουθούν την πλέον θετική πορεία, μακριά από επιδημίες και εγκλεισμούς

6.       Οραματισθείτε έναν νέο μεγάλο κοσμικό κύκλο της εποχής του Υδροχόου να αρχίζει, φέρνοντας αγνό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

Η Θεά θέλει ειρήνη κι έτσι θα γίνει.

 

Καθοδηγούμενος διαλογισμός στην ελληνική εδώ:

 

https://www.youtube.com/watch?v=AdPTty9ykX8&list=PL-ujIE4tLGbFLBLlYHr4d61cwZ7gKfe4s&index=9

 

και εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=tPCousxViiY&feature=share