Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Σημαντικός Διαλογισμός στην έκλειψη του Ηλίου, Σάββατο 11 Αυγούστου στις 12:11 μ.μ. το μεσημέρι

Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση και πάλι! Είναι καιρός να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες αυτού του πλανήτη! Όλοι συμφωνούμε πως η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης έχει τραβήξει σε βάθος χρόνου. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να επιταχύνουμε τη διαδικασία. Αξιοποιούμε λοιπόν την ευκαιρία της ηλιακής έκλειψης την 11η Αυγούστου για να δημιουργήσουμε μια πύλη μέσα από την οποία θα ενοποιήσουμε τη συνείδησή μας και θα φωτίσουμε το ενεργειακό πεδίο γύρω από τη γη.

Διαδώστε σχετικά με αυτόν τον διαλογισμό! Μοιραστείτε το σε παγκόσμια κλίμακα! Αναρτήστε το στον ιστότοπό σας και στο blog σας. Προσκαλέστε πνευματικές ομάδες να ενωθούν μαζί μας. Αν γνωρίζετε κάποιο εναλλακτικό δίκτυο πληροφόρησης, ενημερώστε τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Facebook στη χώρα σας, για το γεγονός. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα βίντεο και να το ανεβάσετε στο youtube.

Επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει θετικά αποτελέσματα των διαλογισμών στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ώστε ο καθένας από εσάς που θα συμμετάσχει στον διαλογισμό, μπορεί να φέρει το Γεγονός και την Πλήρη Αποκάλυψη πιο κοντά μας:Ο διαλογισμός βοηθά τις Δυνάμεις του Φωτός να επιγειώσουν την ενέργεια το Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη ώστε να επιλυθεί το αμοιβαίο μπλοκάρισμα -νεκρό σημείο-  στη δραστηριότητα των δυνάμεων του Φωτός και του σκότους, απελευθερώνοντας οριστικά την ανθρωπότητα από τα δεσμά της. Το πλήθος των συμμετεχόντων στο διαλογισμό αποτελεί τον μοναδικό άκρως σημαντικό παράγοντα ισχύος των κατοίκων του πλανήτη, σχετικά με την επίσπευση της διαδικασίας.

Οι βόμβες πλάσματος toplet υφίστανται ακόμη στο πεδίο της ασπίδας πλάσματος του πλανήτη:Αυτές αποτελούν την πραγματική αιτία για την παρούσα φάση αδράνειας μεταξύ των δυνάμεων του Φωτός και του σκότους, γιατί εξασφαλίζουν αμοιβαία καταστροφή (mutually assured destruction=MAD), μια συγκεκριμένη κατάσταση εξισορρόπησης κατά τον Nash:Όταν αχρηστευθούν αυτές οι βόμβες πλάσματος, η σαρωτική μεταβολή μπορεί να επέλθει.

Μπορούμε να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα συμμετοχής στον διαλογισμό που είναι σε παγκόσμιο επίπεδο, 144.000 άτομα. Αυτό θα προκαλέσει μια μαζική αλυσιδωτή θεραπευτική αντίδραση στο ενεργειακό πεδίο σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Δυνάμεις του Φωτός θα εστιασθούν στην Novaya Zemlya, μια βάση της Χίμαιρα που είναι ακόμη ενεργή:
Ο αστρολογικός χάρτης για το Διαλογισμό μας, δείχνει ένα ισχυρό τρίγωνο μεταξύ της Έριδας στον Κριό, της έκλειψης του Ηλίου και της Σελήνης στον Λέοντα, και της Εστίας κοντά στο Γαλαξιακό Κέντρο, στον Τοξότη, όλων αυτών ευρισκόμενων σε ζώδια της φωτιάς. Κατά την έκλειψη, η ηλεκτρική ενέργεια της απελευθέρωσης θα ρεύσει από το Γαλαξιακό Κέντρο (το pleroma) διατρέχοντας ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα και τις Γαλαξιακές Δυνάμεις του Φωτός, και θα διοχετευτεί μέσω της Έριδος και της ζώνης Κούπερ και κατόπιν της Εστίας και της ζώνης των αστεροειδών, διαμέσου της Σελήνης (ιδιαίτερα των βάσεων των Δυνάμεων του Φωτός στους κρατήρες Mersenius και Tycho), διαμέσου της RM2m ειδικής δυνάμεως κάτω από την επιφάνεια της Γης και κατόπιν διαμέσου όλων των συμμετεχόντων στο Διαλογισμό στην επιφάνεια του πλανήτη. Με αυτό τον τρόπο ο Διαλογισμός μας κατά την στιγμή της έκλειψης θα έχει ισχυρή δύναμη για να επιφέρει σημαντική μεταβολή, όπως ακριβώς συμβαίνει κατά τις πολύ ευνοϊκές συνδέσεις με το Γαλαξιακό Κέντρο.

Αυτή η έκλειψη συμβαίνει ακριβώς 19 χρόνια μετά την έκλειψη της 11ης Ιουλίου του 1999, που απετέλεσε το σημείο καμπής του διαστήματος πλανητικής ανάληψης 1975-2025:


Τα 19 έτη αποτελούν ένα συγκεκριμένο αστρονομικό κύκλο, που σχετίζεται με τη Σελήνη και τον Ήλιο και ονομάζεται Κύκλος του Μέτωνος:


Θα ξεκινήσουμε τον διαλογισμό στις 12:11 μ.μ. ώρα Αθήνας, λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Αυγούστου.

Για να επιβεβαιώσετε τν ώρα του διαλογισμού σε οποιοδήποτε τόπο της γης, ανατρέξτε εδώ:


Οδηγίες διαλογισμού:

  1. Επιλέξτε τη δική σας μέθοδο για να επιτύχετε χαλάρωση της κατάστασης της συνείδησής σας.

  1. Διατυπώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Διαλογισμό, σαν εργαλείο επίσπευσης της θεραπείας του πλανήτη και των κατοίκων του και αφαίρεσης όλων των βομβών πλάσματος, ώστε να επέλθει το Γεγονός.

  1. Οραματισθείτε μία στήλη μπλε ηλεκτρικού Φωτός, που ξεκινά από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο, κατόπιν μέσω της αστροπύλης του Ορίωνα (αυτή του Al Nilan/Epsilon άστρου στον αστερισμό του Ορίωνα), να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και διαμέσου όλων των όντων Φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος και του δικού σας τελικά σώματος, να εισέρχεται στο κέντρο της Γης.

  1. Οραματισθείτε άλλη μια στήλη Φωτός, να ανέρχεται από το κέντρο της Γης, να περνά μέσα από το σώμα σας και προς τα πάνω στον ουρανό, να διέρχεται από τα σώματα όλων των Φωτεινών όντων και κατόπιν να διατρέχει ολόκληρο το Ηλιακό μας Σύστημα και τον Γαλαξία μας, και περνώντας από την αστροπύλη του Ορίωνα, να καταλήγει στον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο και την Πηγή.

  1. Στέκεστε τώρα ανάμεσα στις δύο στήλες Φωτός, την ανερχόμενη και την κατερχόμενη, ταυτόγχρονα. Μείνετε εκεί κρατώντας ενεργές τις δύο στήλες Φωτός για μερικά λεπτά.

  1. Τώρα, οραματισθείτε την Λευκή Φωτιά “ΑΝ”, που έρχεται από την Πηγή της Δημιουργίας, ρέοντας διαμέσου του Γαλαξιακού Κέντρου και κατόπιν της αστροπύλης του Ορίωνα προς τη Γη, καθαρίζοντας όλες τις βόμβες πλάσματος “toplet” που έχουν απομείνει γύρω από τη Γη. Οραματισθείτε τον στόλο των σκαφών, υπό τις διαταγές των Γαλαξιακών Δυνάμεων, να αχρηστεύουν και να αφαιρούν όσες βόμβες πλάσματος έχουν απομείνει, με τις εξελιγμένες τεχνολογικά μεθόδους τους. Αν το αισθανθείτε, μπορείτε να καλέσετε τον Αρχάγγελο Μέτατρον να βοηθήσει στη διαδικασία καθαρισμού. Οραματισθείτε την Λευκή Φωτιά “AN” της Πηγής, να καθαρίζει όλη την ανωμαλία και να αντιστρέφει την εντροπία του πεδίου πλάσματος γύρω από τη Γη.

  1. Οραματισθείτε το Γεγονός να συμβαίνει, αποκαθιστώντας την Ενότητα στο Όλον, την Αρμονία, την Ειρήνη και την Ευημερία στον πλανήτη Γη και τους κατοίκους της. Οραματισθείτε το Φως της Πηγής, να εγκαθίσταται εύκολα στον πλανήτη, τερματίζοντας την κατοχή του.

Προτεινόμενος χρόνος Διαλογισμού: 15 λεπτά.

Βίντεο που κατευθύνει τον διαλογισμό στα αγγλικά, εδώ:


Η Θεά θέλει ελευθερία κι έτσι θα γίνει!

Όποια νεότερα σχετικά με τον διαλογισμό θα βρείτε εδώ: