Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν να μας χειραγωγούν γιατί είμαστε δημιουργοί της πραγματικότητας…Στη πραγματικότητα η υλη είναι διακυμάνσεις της ενέργειας. Ολόκληρο το σύμπαν ακόμη και η ύλη είναι συνειδητότητα από τη πιο λεπτή μέχρι τη πιο συμπαγή της μορφή.

Η συνειδητότητα είναι η κινητήρια δύναμη στο σύμπαν και δίνει μορφή στα πάντα. Το υλικό μας σώμα φαίνεται καθησυχαστικά συμπαγές, έρχεται όμως η σύγχρονη φυσική να μας διαβεβαιώσει ότι αυτή η στερεότητα είναι μια οφθαλμαπάτη. Όλη η φυσική υλη, όλα όσα έχουμε και βλέπουμε γύρω μας, είναι το αποτέλεσμα μιας συχνότητας. Και αν ενισχύσουμε αυτή τη συχνότητα, η δομή της ύλης θα μεταβληθεί.

Η αντίληψη ότι η ουσία του σύμπαντος είναι η υλη - κάτι που θεσπίστηκε στον επιστημονικό κόσμο από τη φιλοσοφία του Αριστοτέλη – οδηγεί σ αυτό που ονομάζουμε φόβο, απληστία, διχοτόμηση.

Με βάση αυτή την φιλοσοφία που καθιερώθηκε ανά τους αιώνες, οι άνθρωποι στη σιωπηλή τους απελπισία, τείνουν να συγκεντρώνουν υλικά αποκτήματα στη περιουσία τους, αγνοώντας ότι η ουσία του σύμπαντος είναι η συνειδητότητα και όχι η ύλη…

Ο φόβος είναι μια πολύ αργή συμπαγής παλμική κατάσταση.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=nOSIxm62aFE&feature=player_embedded


http://ianisdo-anando2.blogspot.com