Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Από τους "εγκεκριμένους" κι αυτοί, του ελληνικού κοινοβουλίου


Τα συνημμένα φυλλάδια του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) προτρέπουν τους Λαθρο-μετανάστες για απεργία στις 10 Φλεβάρη.
Το αξιοσημείωτο του πράγματος είναι ότι στην ελληνική εκδοχή του φυλλαδίου οι λόγοι της απεργίας είναι η άρνηση των μισθωτών να πληρώσουν την κρίση των τραπεζιτών και των αφεντικών (ούτε και εδώ κάνουν λόγω για μετανάστες http://www.edupame.gr/ , http://www.pamehellas.gr/main.php ). Στην Λαθρο εκδοχή (και δη στην Αγγλική) όμως, πέραν τούτου κύριος λόγος απεργίας είναι και το αίτημα για νομιμοποίηση όλων των (Λαθρο)μεταναστών (legalization of all immigrants who live and work in Greece). Ζητείται η διδασκαλία των παιδιών των (Λαθρο) μεταναστών της γλώσσας, της ιστορίας, των ηθών και των εθίμων της πατρίδας τους από την ελληνική πολιτεία (δηλαδή όχι αφομοίωση αλλά δημιουργία γκέτο) αλλά το φοβερό είναι ότι:ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ FRONTEX ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ!!(Takes measures to strengthen Frontex and the mechanisms of immigrant's deportation and intimidation). Η αποκορύφωση είναι ότι κατηγορούν την Ελλάδα για τρομοκρατία και απελάσεις (δηλαδή την εφαρμογή του νόμου -όσον αφορά στις απελάσεις) κατά των (ΛΑΘΡΟ) μεταναστών που στερούνται των απαιτούμενων εγγράφων ή πιστοποιητικών. Αν κατάλαβα καλά οι Έλληνες δεν είναι που διπλο-τριπλο κλειδώνονται μέσα στα σπίτια τους; (Τo stop the terrorist operations and deportations of the undocumented immigrants)Απ' ότι φαίνεται όμως και στην αγγλική εκδοχή -που οι περισσότεροι Έλληνες μπορούν να διαβάσουν- δεν τα είπαν όλα! Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να είναι η βουλγαρική εκδοχή στην οποία αν ρίξουμε μια ματιά βρίσκουμε την λέξη ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!! Είναι σαφές ότι αν όλα αυτά τα έγραφαν στην ελληνική εκδοχή, οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους έπαιρναν με τις πέτρες! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ (http://www.edupame.gr/node/209 ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Εις μνήμην τω θυμάτων του Κομμουνισμού, τόσον των κατά καιρούς υπό κομμουνιστών φονευθέντων, όσον και αυτών των κομμουνιστών, οίτινες έπεσαν αγωνιζόμενοι, διότι επίστευσαν και εθυσιάσθησαν δια μιαν αστήρικτον απατηλήν και ανεδαφικήν ιδέαν. Οι πρώτοι είναι μάρτυρες, οι δεύτεροι αξιολύπητοι.
Ελευθέριος Σταυρίδης (από τους οργανωτές της κατάρρευσης του Νοτίου Μικρασιατικού Μετώπου)
http://deltio11.blogspot.com/
Δείτε σχετικές δηλώσεις της κ. Παπαρήγα εδώ:

Επίκαιρος Τζιμάκος


09/02/10: ΔΗΛΩΣΗ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ με αφορμή την ανάδειξή του ως ραδιοφωνικού παραγωγού της χρονιάς από τα Βραβεία STATUS "Άνδρες της χρονιάς":
Δεν είναι καιρός να παίρνουμε βραβεία. Είναι καιρός να παίρνουμε τα βουνά.
Σύντροφοι τηλεθεατές, δεν έχουμε δημοκρατία, δυστυχώς. Η δημοκρατία προϋποθέτει ισονομία μεταξύ πολιτικών και πολιτών. Εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Κομματική χούντα έχουμε. Είδατε εσείς καμιά ισονομία; Δεν υπάρχει. Άμα εγώ καταθέσω ψευδή πλαστά στοιχεία στην εφορία με τη δήλωσή μου θα πάω φυλακή. Όμως, ο Καραμάν-Αλής ο πρωθυπουργός, αυτός ο Μπουχέσας, το παχουλό ανιψάκι του Εθνάρχη, ο Κωστάκης ο Β' ο Μικρός, που τον είχαμε πρωθυπουργό -τρομάρα του- πέντε χρόνια, πέντε χρόνια δήλωνε πλαστά στοιχεία στην Ευρώπη και αντί να πάει φυλακή είναι τώρα στα πίσω έδρανα της Βουλής και γελάει σα το χάχα. Μας κοροϊδεύει.
Άλλα και ο Γιωργάκης δεν κάνει. Μην τρελαθούμε. Έχει μαζέψει τους φίλους του και παίζει την κυβέρνηση. Τους μποιρμπιλογερουλάνους. Ο Γιωργάκης πιστεύει ότι είναι πρόεδρος Μη-Κυβερνητικές Οργάνωσης. Δεν ξέρει απ' αυτή τη δουλειά. Θα μας καταστρέψει παιδιά. Είναι ο Γιωργάκης ο Θαπατέρας που λέει. Ο ΘΑΘΑτζής ο γνωστός. Λαπτοπάκιας με μουστάκι, μαμάκιας, δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά. Ο πατέρας του έβαζε υπουργό τόσα χρόνια. Ήτανε και στο Υπουργείο Παιδείας, ήτανε και στο Υπουργείο Εξωτερικών και θα μείνει στην ιστορία ως αυτός που έβαλε την υπογραφή του για να γίνουν οι βομβαρδισμοί στη Σερβία από τους "συμμάχους".
Δεν μας τρομάζουν τα νέα μέτρα, δε μας τρομάζει ο σοσιαλισμός. Θα τον στείλουμε και το Γιωργάκη στα αποδυτήρια με τον Κώστα το χοντρό.
Φιδάκια!