Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Οι Γερμανοί γίνονται για άλλη μια φορά μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο οι πιο μισητοί, που εξασφαλίζουν στους τραπεζίτες το ρόλο του προστάτη των λαών... (2ο μέρος)Ο Ρούζβελτ σε συνεργασία με τους Εβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι τον χρηματοδοτούσαν και ήταν "τελειωμένοι" εξαιτίας του Κραχ, έκαναν το εξής απλό. "Έκοψαν" χρήμα και το έβαλαν από την πίσω "πόρτα" στις τράπεζες, για να το "βγάλουν" από την "εξώπορτα", χωρίς να το πειράξουν καθόλου. Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξής: Με το "πέτσινο" αυτό χρήμα έδωσαν —λογιστικά τουλάχιστον— τη δυνατότητα στους μέχρι τότε κατεστραμμένους δανειολήπτες να "εξυπηρετούν" τα δάνειά τους στις τράπεζες. Αυτό ήταν μια μεγάλη "απάτη", γιατί με αυτόν τον τρόπο ο Ρούζβελτ βοηθούσε τις τράπεζες, χωρίς φαινομενικά να παραβιάζει τους νόμους περί ελεύθερης οικονομίας και ανταγωνισμού.
Δεν χρηματοδοτούσε απευθείας τις τράπεζες, αλλά έκανε "κοινωνική" πολιτική. Έδινε "επιδόματα" σε δυστυχείς πολίτες και απλά αυτός αποφάσιζε για τους ίδιους ότι έπρεπε πρώτα απ' όλα να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στις τράπεζες. Το αποτέλεσμα όμως ήταν το ίδιο. Τα κρατικά χρήματα κατέληγαν στις ιδιωτικές τράπεζες, χωρίς καν να τα αγγίξουν οι δανειολήπτες, ώστε ν' αποφασίσουν οι ίδιοι πώς θα τα διαχειρίζονταν. Με αυτόν τον τρόπο "παρέκαμψαν" το βασικό σοκ του "Κραχ", εφόσον τεχνητά έδωσαν τη δυνατότητα στις πρακτικά χρεοκοπημένες τράπεζες να έχουν την "καθημερινότητα" προ του "Κραχ" και άρα την εποχή που οι πελάτες τους δεν είχαν οικονομικά προβλήματα και βεβαίως δεν ήταν ούτε άνεργοι. Τεχνητά δηλαδή "εξαφάνισαν" τις ζημιές ή την ανεργία των πελατών τους.
Οι τράπεζες με αυτόν τον τρόπο συνέχιζαν να λειτουργούν σαν να μην είχαν υποστεί οι πελάτες τους την παραμικρή ζημιά ...σαν να μην έγινε καμία καταστροφή, που θα τις απειλούσε. Τα κολοσσιαία και αδικαιολόγητα δάνεια, τα οποία έδωσαν προηγουμένως σε Αμερικανούς, δεν "κοκκίνιζαν", εφόσον εξυπηρετούνταν κανονικά, σαν να εξακολουθούσαν να "κονομάνε" οι Αμερικανοί. Εφόσον όμως γινόταν αυτή η "εξυπηρέτηση" των δανείων, θα έπρεπε οι τράπεζες να τα τακτοποιήσουν λογιστικά. Ως κέρδη δεν μπορούσαν να τα εμφανίσουν και να τα διανείμουν στους μετόχους τους, γιατί αυτό θα "ακύρωνε" την πρακτική. Δεν μπορούσαν να μετατρέψουν αυτά τα "πέτσινα" χρήματα —τα οποία εισέπρατταν— σε κέρδη, που θα τα ξαναέβαζαν στην αγορά, γιατί θα αποκαλυπτόταν το "τρυκ". Γνώριζαν άλλωστε ότι αυτά τα τεράστια ψεύτικα κέρδη ήταν εκείνα, τα οποία οδήγησαν στο "Κραχ".
Τι μπορούσαν να γίνουν αυτά τα "παθογόνα" κέρδη; Κέρδη μεν, αλλά όχι άμεσα αποδοτέα ...Έγιναν επενδυτικά "προϊόντα" ...Έγιναν "προσδοκία" κέρδους ...Έγιναν κέρδη, τα οποία χρηματοδοτούσαν νέες επενδύσεις ..."Κλειστές" επενδύσεις, οι οποίες θα απέδιδαν αποδοτέα κέρδη μετά από κάποια χρόνια. Σε αυτόν τον σχεδιασμό πρωταγωνίστησε ο Ρούζβελτ ως κολαούζος των Εβραίων τραπεζιτών. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν ο πρώτος ηγέτης μεγάλου κράτους, ο οποίος κατάργησε τον κανόνα του χρυσού.
...Αποσύνδεσε το αμερικανικό νόμισμα από τα εθνικά αποθέματα του χρυσού. Απάλλαξε το νόμισμά του και άρα τα επιτόκιά του από το "βαρίδιο" του χρυσού ...Από το "βαρίδιο" εκείνο, το οποίο είχαν όλοι οι υπόλοιποι μεγάλοι της παγκόσμιας οικονομίας ...Έκανε το "όνειρο" του Ρότσιλντ πραγματικότητα ...Του Ρότσιλντ, ο οποίος πίστευε ακράδαντα ότι αρκεί κάποιος να ελέγχει το νόμισμα ενός κράτους, για να το κυβερνά απόλυτα. Αυτήν την απόλυτη διακυβέρνηση τού έδωσε ο Ρούζβελτ. Έδωσε στο αφεντικό του τη δυνατότητα να ελέγχει το νόμισμα ενός πανίσχυρου κράτους.
Ο Ρούζβελτ, δηλαδή ―κατ’ εντολή των αφεντικών του―, έδωσε στο εθνικό νόμισμα των ΗΠΑ ανταγωνιστικότητα τεχνητή, καθιστώντας το ασυναγώνιστο στη διεθνή "αγορά" δανείων. Υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μπορούσε να δανείζει πολύ φτηνά χρήματα ...Χρήματα "πέτσινα" και τα οποία στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν ...Χρήματα, τα οποία θεωρητικά "παρήγαγε" η αμερικανική οικονομία, αλλά δεν μπορούσαν να παραμείνουν στην αμερικανική οικονομία, γιατί θα την "μόλυναν", όπως ένα απόστημα έναν οργανισμό. Αν έβρισκαν πελάτες να τα πάρουν με εγγυήσεις, τότε αυτά τα χρήματα αποκτούσαν μια "αξία", αλλά και πάλι χωρίς να μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στην αμερικανική οικονομία ..."Εκκενωτική παρακέντηση" λέγεται αυτή η πράξη στην ιατρική. Η αποχέτευση του αποστήματος ή ενός ανεπιθύμητου υγρού, το οποίο παράγεται από έναν νοσούντα οργανισμό, εκτός του οργανισμού.
Με αυτόν τον τρόπο τα ψεύτικα κέρδη της "άρρωστης" αμερικανικής οικονομίας έβγαιναν εκτός οικονομίας και την διατηρούσαν "φουσκωμένη" ακόμα και την εποχή που δεν είχε σχεδόν καθόλου ανάπτυξη ...Την διατηρούσαν "διψασμένη", ενώ αυτή ήταν "πνιγμένη" ...Της έδιναν εικόνα ανάπτυξης, όταν είχε ανεργία πάνω από 30% και με μια υπολειτουργούσα και παραπαίουσα βιομηχανία. Όλα αυτά ήταν δυνατόν να γίνουν με την "εξαγωγή" των "τοξικών" χρημάτων στο εξωτερικό. Ήταν τέτοιος ο σχεδιασμός, που από αυτά τα υποτιθέμενα αμερικανικά χρήματα του "εξωτερικού" έπαιρναν και οι ίδιες ΗΠΑ δάνεια, για να ενεργοποιήσουν την ανάπτυξη, προκειμένου να ξεφύγουν από την κρίση. Το ίδιο το κράτος, δηλαδή, που τύπωνε "πέτσινα" χρήματα, ήταν αυτό το οποίο "ξέπλενε" μεγάλο μέρος τους, παίρνοντάς τα ως δάνεια. Αυτό, ενώ φαίνεται παράδοξο και "ακυρωτικό" των όσων προηγουμένως περιγράψαμε, δεν είναι.
Αυτό το "τρυκ" το καταλαβαίνουν καλύτερα οι γνώστες της τεχνολογίας. Είναι σαν να εμπορεύεσαι αρχεία, αλλά δεν θέλεις να τα διατηρείς στον δικό σου υπολογιστή, γιατί δεν τα "αντέχει". Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; "Aδειάζεις" τα αρχεία του σκληρού σου δίσκου σε ένα icloud. Επειδή σε συμφέρει να κρατάς άδειο τον δικό σου "σκληρό" δίσκο, μεταφέρεις τα δικά σου αρχεία στο icloud και από εκεί τα διαχειρίζεσαι με διαφορετικό τρόπο. Ο υπολογιστής σου "δουλεύει" γρήγορα και τα αρχεία βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου, έστω κι αν δεν βρίσκονται μέσα στον δικό σου υπολογιστή ...Τα "κατεβάζεις" κι εσύ σαν "πελάτης" του εαυτού σου με τους ίδιους τεχνικούς όρους που τα "κατεβάζουν" και οι πραγματικοί πελάτες σου. Ο υπολογιστής σου είναι μόνιμα άδειος και πάντα "διψασμένος" για νέα αρχεία, εφόσον δεν τον "πνίγουν" τα τεράστια φορτία των προηγούμενων αρχείων.  
...Οι τοκογλύφοι είχαν ανακαλύψει το icloud μισό αιώνα πριν την Apple ...Είχαν ανακαλύψει το icloud του χρήματος. Με τον τρόπο αυτόν οι ΗΠΑ "δανείζονταν" τα δικά τους χρήματα από το virtual "εξωτερικό", προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα μεγάλα δημόσια έργα, τα οποία θα περιόριζαν την ανεργία. Όπως δάνειζαν στους πελάτες τους, δανείζονταν και οι ίδιες από την δήθεν "διεθνή" αγορά τα δικά τους χρήματα ...Αυτή ήταν η "μαγική" λύση, γιατί απλούστατα δεν μπορούσαν να τα διατηρούν μέσα στην οικονομία τους και να τα φορολογούν σαν πραγματικά, γιατί θα αποδεικνύονταν το "πέτσινο" της ποιότητάς τους.
...Απλά πράγματα. Δεν ξόδευαν δηλαδή τα χρήματά τους, βγάζοντάς τα από την τσέπη τους ως δικά τους. Τα έβγαζαν από την τσέπη και, αφού τα άφηναν στο "τραπέζι", στη συνέχεια τα δανείζονταν από τον εαυτό τους με ένα "λογικό" επιτόκιο. Τα ψεύτικα χρήματα τα έβγαζαν έξω σαν "κέρδη" και από αυτά τα χρήματα δανείζονταν και το ίδιο το κράτος των ΗΠΑ, "βαπτίζοντάς" τα "δάνεια από το εξωτερικό", άσχετα αν προέρχονταν από τις αμερικανικές τράπεζες. Ήταν δάνεια του αμερικανικού κράτους από το "εξωτερικό", άσχετα αν έβγαιναν από το διπλανό κτίριο στη Νέα Υόρκη.
Όμως, ο βασικός πελάτης, ο οποίος πήρε αυτά τα "μολυσμένα" χρήματα, ήταν ο Χίτλερ. Χωρίς τον Χίτλερ αυτή η "πατέντα" απλά θα έδινε μια μικρή παράταση χρόνου μέχρι ν' αποκαλυφθεί ..."Πατέντα" επιβίωσης είναι αυτήν και όχι "φάμπρικα". Πόσο καιρό μπορείς να συντηρηθείς, πίνοντας τα "ούρα" σου; Τον χρόνο που χρειάζονταν, θα τον έπαιρναν από αλλού. Το μυστικό αυτού του σχεδιασμού ήταν ο Χίτλερ και οι "ασχολίες" του. Τα δάνεια στον Χίτλερ εμφανίζονταν στην αμερικανική οικονομία σαν μελλοντικά κέρδη ...Τόσο μελλοντικά, που δεν βιαζόταν κανένας για την επιστροφή τους.
Αυτά τα δάνεια ήταν ο κύριος όγκος των "τοξικών" κερδών της αμερικανικής οικονομίας ...Τα ψεύτικα κέρδη, τα οποία —όπως είπαμε— έπρεπε να μένουν εκτός αμερικανικής οικονομίας, για να μην την καταστρέψουν ...Τα κέρδη, τα οποία "κατέγραφαν" οι τραπεζίτες στα ενεργητικά των ισολογισμών των τραπεζών τους, για να μην χρεοκοπήσουν οι τράπεζές τους ...Τα κέρδη, τα οποία επέτρεπαν στην FED να τυπώνει χρήμα, χωρίς να προκαλεί τον καταστροφικό πληθωρισμό ...Τα χρήματα εκείνα, τα οποία η FED τύπωνε υποτίθεται για τις δόσεις των δανειοληπτών, ακόμα κι αν αυτοί πεινούσαν ή ήταν άστεγοι, προκειμένου να μην μπαίνουν τα δάνειά τους στα παθητικά των τραπεζών.
Κατάλαβε ο αναγνώστης το κόλπο των απατεώνων τοκογλύφων; Τα "πέτσινα" χρήματα της FED, που έμπαιναν στις τράπεζες, εμφανίζονταν ότι προέρχονταν από την αμερικανική αγορά και πήγαιναν κατ’ ευθείαν σε εξωτερικά δάνεια, για να μην προκαλέσουν πληθωρισμό. Δάνεια μακροπρόθεσμα, τα οποία "τακτοποιούνταν" λογιστικά στις ΗΠΑ, εφόσον εμφανίζονταν ως μελλοντικές "απαιτήσεις" των αμερικανικών τραπεζών. Αγοράστηκε δηλαδή "χρόνος" από τους Αμερικανούς τραπεζίτες για την μετά τον Χίτλερ εποχή. Αυτά ήταν τα πρώτα "σύνθετα" επενδυτικά "προϊόντα", τα οποία γνωρίσαμε με τον χειρότερο τρόπο στην κρίση του 2008.
...Τα επενδυτικά "προϊόντα", τα οποία εξασφαλίζουν χρόνο στους επενδυτές, ακόμα κι αν τα χρήματα, τα οποία μπαίνουν σ' αυτά, πετιούνται δημοσίως στα σκουπίδια ...Τα "προϊόντα" εκείνα, τα οποία απειλούν την οικονομία μόνον εάν μετατραπούν σε "τοξικά" και άρα μόνο εάν μετά το πέρας του προσδιορισμένου χρόνου δεν εξοφληθούν ή δεν επανεπενδυθούν σε κάποια νέα επένδυση. Οι Εβραίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ χρηματοδότησαν τον Χίτλερ σε ένα βάθος χρόνου, το οποίο δεν θα επέτρεπε να "τοξικοποιηθούν" τα ψεύτικα χρήματά τους. Άρα, ποιο ήταν το μοναδικό τους πρόβλημα; ...Να προκαλέσουν τον πόλεμο πριν "λήξουν" τα δάνεια του Χίτλερ ...Αν κάποιος βασιλιάς Εδουάρδος απειλούσε αυτήν την επιδίωξη, απλά θα "έπεφτε" ...Κανένα πρόβλημα για τη συμμορία.
Αν το καταλάβει αυτό ο αναγνώστης, κατάλαβε όλο το αμερικανικό "κόλπο" ...Κατάλαβε τι ακριβώς ήταν το New Deal του "σακάτη" με τους Εβραίους χορηγούς του. Πρώτα θα τελείωνε ο πόλεμος, ο οποίος θα γινόταν με αμερικανικά χρήματα και μετά θα έληγαν τα "σύνθετα" προϊόντα των τραπεζιτών. Θα έληγαν όμως όταν θα υπήρχαν ακόμα πιο νέα και πιο αποδοτικά επενδυτικά "προϊόντα", εφόσον οι μεταπολεμικές ανάγκες για νέα δάνεια θα ήταν ακόμα πιο μεγάλες. Με τα δάνεια του Χίτλερ —που γνώριζαν οι τραπεζίτες ότι ποτέ δεν θα ξεπλήρωνε— θα δημιουργούσαν νέα ακόμα πιο μεγάλα δάνεια, τα οποία θα πληρώνονταν σίγουρα και θα κάλυπταν εκείνη τη ζημιά ...Κατάλαβε ο αναγνώστης το κόλπο;
Οι εικονιζόμενοι στην παρακάτω φωτογραφία είναι οι εγκληματίες, οι οποίοι προκάλεσαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτοί, οι οποίοι πλήρωσαν στον Χίτλερ το "συμβόλαιο θανάτου" τόσο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας όσο και της Ευρώπης ... Οι "υπάλληλοι" του Ρότσιλντ, του Κουν, του Λεμπ και του Ροκφέλερ. Αυτά τα ανθρωποειδή, για να σώσουν τα κέρδη τους, αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα. Λίγες δεκάδες ανθρώπων "αποφάσισαν" μεταξύ τους ότι τους συνέφερε να πεθάνουν εκατό εκατομμύρια —και να δυστυχήσουν ακόμα περισσότεροι— άνθρωποι, για να σώσουν οι ίδιοι τις περιουσίες τους ...Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες στην ιστορία της ανθρωπότητας ...Οι άνθρωποι που κάνουν τον Ταμερλάνο να φαίνεται άκακος πρόσκοπος.
Αυτοί οι τοκογλύφοι φέρθηκαν στη διεθνή πολιτική σκηνή σαν κοινοί κακοποιοί του υποκόσμου. Ως εκ τούτου μετέφεραν στη στρατηγική τέχνη όλα τα κόλπα του υποκόσμου ...Τα "κόλπα" εκείνα, τα οποία μπέρδεψαν την επιστήμη της ιστορίας. Φυσιολογικά έγινε αυτό, αν σκεφτεί κάποιος ότι αυτό, το οποίο ονομάζουμε Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το προκάλεσε ο υπόκοσμος της Νέας Υόρκης. Οι τοκογλύφοι και οι δικηγόροι της Νέας Υόρκης δολοφόνησαν εκατό εκατομμύρια ανθρώπων, για να μην χάσουν τα χρήματά τους, όπως τα έχασαν στη μεγάλη κρίση οι κοινοί Αμερικανοί.
...Απλά κόλπα της καθημερινότητας του υποκόσμου ...Δάνεισαν σε ένα τελειωμένο ρεμάλι χρήματα, για να πάρει ένα πανάκριβο πιστόλι και αφού περίμεναν να το χρησιμοποιήσει, πήγαν και τον κατήγγειλαν στην αστυνομία και στους συγγενείς του. Δεν είπαν σε κανέναν ότι αυτοί οι ίδιοι τον είχαν χρηματοδοτήσει για τον φονικό εξοπλισμό του και έγιναν εκ του ασφαλούς οι "ήρωες" των συγγενών των θυμάτων. Τα χρήματα από το όπλο γνώριζαν ότι δεν θα τα έπαιρναν ποτέ, αλλά υπήρχαν άπειρα χρήματα από τα φέρετρα των θυμάτων τους ...Δάνεια θέλουν τόσο τα πιστόλια όσο και τα φέρετρα για την αγορά τους.
Το να δημιουργείς με ένα δάνειο μια "αλυσίδα" δανείων είναι το όνειρο τού κάθε τραπεζίτη και αυτό το όνειρο το πέτυχαν οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης ...Από το ένα δάνειο, το οποίο δεν θα πληρωνόταν, δημιούργησαν πολλά, τα οποία θα πληρώνονταν σίγουρα ...Από τη μικρή ζημιά τού ενός δανείου, το οποίο δεν θα πληρωνόταν, θα αποκτούσαν τεράστια κέρδη από τα δάνεια εκείνα, τα οποία θα πληρώνονταν. Όλο το μυστικό τού σχεδιασμού αυτού βρίσκεται στο "βάθος" του χρόνου, το οποίο υπάρχει στον σχεδιασμό του "επενδυτικού" προϊόντος ...Πρέπει τα "προϊόντα" να λήγουν μετά το "φονικό" ...Πρέπει το πρώτο δάνειο να λήγει μετά την έναρξη των υπολοίπων.
Το ρεμάλι τού παραδείγματός μας, που πήρε το πρώτο δάνειο, ήταν ο Χίτλερ. Απόλυτα επισφαλές δάνειο, εφόσον το πήρε ως επικεφαλής ενός "τελειωμένου" από τα χρέη γερμανικού κράτους. Αυτόν χρηματοδότησαν οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης. Οι τράπεζες των Εβραίων στις ΗΠΑ επιβίωσαν, γιατί τα υπερκέρδη τους τα τακτοποιούσαν λογιστικά με υπερκέρδη επενδύσεων, οι οποίες θεωρητικά θα απέδιδαν καρπούς μετά το 1945 για παράδειγμα. Αν δεν πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνομωσία του προηγούμενου αιώνα, θα ήμασταν βέβαιοι ότι επρόκειτο περί "θείας" επιφοίτησης. Κάποιοι Αμερικανοί είχαν "μαντικές" ικανότητες και γνώριζαν ότι ο Χίτλερ όχι μόνον θα ξεκινήσει πόλεμο με τα χρήματά τους, αλλά ότι θα "ηττηθεί" εγκαίρως ...Θα ηττηθεί όταν ακριβώς θα βόλευε τους δανειστές του και όταν οι "νικητές" θα χρειαζόταν χρήματα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που συνέφερε τους Αμερικανούς να γκρεμίζουν τα πάντα οι Γερμανοί στην υποχώρησή τους; Όσο πιο πολλά γκρέμιζαν οι Γερμανοί, τόσο πιο πολλά θα χρηματοδοτούσαν οι Αμερικανοί, για να ξαναχτιστούν. Ό,τι γκρέμιζαν οι Ναζί με τα εκρηκτικά, τα οποία χρηματοδότησαν οι Αμερικανοί προπολεμικά, θα το έχτιζαν οι λαοί με τα δάνεια εκείνα, τα οποία θα τους έδιναν οι Αμερικανοί μεταπολεμικά.
Πώς όμως θα έσωζαν όλους αυτούς τους Γερμανούς φασίστες από τους λαούς; Πώς θα σταματούσαν την εκδίκηση των ευρωπαίων έξω από τα γερμανικά σύνορα; ...Εύκολο ήταν αυτό. Οι Αμερικανοί θα έκαναν την "καρδιά" τους "πέτρα" και θα αναγκάζονταν —σαν "ειρηνοποιοί"— να παραμείνουν στρατιωτικά στη Γερμανία και μετά το πέρας του πολέμου. Με ποια δικαιολογία; ...Να προστατεύσουν τους Γερμανούς από τη μανία των θυμάτων τους, αλλά και για να "φρενάρουν" την κομμουνιστική "επέλαση". Το παραμύθι, δηλαδή, είχε αλλάξει πλέον "δράκο". Οι ναζιστές, αφού εκτέλεσαν το καθήκον τους, έγιναν και επισήμως "υπάλληλοι" των Αμερικανών ...Οι νέοι εχθροί ήταν οι σταλινικοί.
...Οι επίσης δικοί τους σταλινικοί ...Αυτοί, οι οποίοι ήταν συνένοχοί τους στη σφαγή του Κατίν ...Οι ομοεθνείς των Εβραίων τραπεζιτών σταλινικοί "δεινόσαυροι" τού Πολίτμπιρο. Αυτοί οι αγράμματοι "παλιάτσοι" της παγκόσμιας ιστορίας εμφανίστηκαν σαν "θανάσιμη" "απειλή" για την Ευρώπη ...τόσο "θανάσιμη", που ο κόσμος έπρεπε να "ξεχάσει" τους Ναζί. Οι "αναβαπτισμένοι" πλέον Ναζί, υπό τη "σκέπη" των Αμερικανών, θα αγωνιούσαν μαζί μ' αυτούς για την "επιβίωση" της "δημοκρατίας στην Ευρώπη ...Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου ...Ο υπόκοσμος της Νέας Υόρκης σε "παράσταση" που θα τη ζήλευε και το Broadway.
Το επείγον του κομμουνιστικού κινδύνου θα "ανάγκαζε" τα κράτη ν' αναζητήσουν τα αμερικανικά δάνεια και να μην μπουν στην αργή διαδικασία της παλινόρθωσης με τους δικούς τους πόρους ...Ο "εχθρός" βρισκόταν προ των "πυλών" και οι Αμερικανοί ήταν οι μόνοι "εγγυητές" της δημοκρατίας στην Ευρώπη ...Έπρεπε να τους βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι, για να βοηθηθούν και οι ίδιοι από αυτούς ...Έπρεπε να τους ανεχθούν στην Ευρώπη και να πάρουν τα δάνειά τους, για να έχουν στη διάθεσή τους τα "υπερόπλα" των Αμερικανών ...Μαφιόζικος εκφοβιστικός "πυροβολισμός" ήταν η ρίψη της ατομικής βόμβας στην Ιαπωνία ...Να τρομάξουν οι εχθροί, αλλά να προειδοποιηθούν και οι φίλοι. Πυροβολάμε έναν εν ψυχρώ, για να τρομάξουμε όλους τους υπόλοιπους ...Να μην ξέρει κανένας αν είμαστε πολύ αποφασισμένοι ή απλά ...ψυχοπαθείς.
Η παγίδα του Ρούζβελτ είχε αρχίσει να λειτουργεί τέλεια. Γιατί την αποδίδουμε εξ’ ολοκλήρου στον Ρούζβελτ; Για τον εξής απλό λόγο. Ο Ρούζβελτ ήταν αυτός, ο οποίος προπολεμικά άρχισε τις διπλωματικές επαφές με την απολύτως απομονωμένη σταλινική Ρωσία ...Την "αποσυνάγωγο" Ρωσία ...Την "αιρετική" Ρωσία, με την οποία κανένας δεν επιθυμούσε σχέσεις, για να μην "νομιμοποιήσει" το καθεστώς και βέβαια την ιδεολογία της. Με αυτήν τη Ρωσία ήρθε σε διπλωματική επαφή ο Ρούζβελτ ...Με αυτήν την "ιδιόμορφη" Ρωσία έστησε την "παγίδα" στη Βρετανία.
Πώς κατάφερε και ήρθε σε συνεννόηση με τα "κτήνη" του σταλινισμού; Αρκεί να σκεφτεί ο αναγνώστης με ποιους όρους, υπό ποιες συνθήκες και μέσω ποιών ανθρώπων το έκανε και θα καταλάβει αμέσως ότι αυτό ήταν πανεύκολο. Πολύ εύκολα θα μπορούσαν οι Αμερικανοί να συνωμοτήσουν με τους σταλινικούς για να επεκτείνουν από κοινού τα συμφέροντά τους εις βάρος της Βρετανίας και των υπολοίπων Ευρωπαίων. Πώς το εξηγούμε αυτό; Το σταλινικό καθεστώς εκείνη την εποχή αγωνιούσε για την επιβίωσή του και δεν έδειχνε αρκετά σταθερό για να το πετύχει. Η απομόνωση της Ρωσίας, σε συνδυασμό με τη συνεχή αντίδραση του ρωσικού λαού, ήταν θέμα χρόνου να ρίξει το καθεστώς ...Το καθεστώς εκείνο, το οποίο στη συντριπτική του πλειοψηφία ήταν Εβραίοι.
Με αυτούς τους αγωνιούντες για την επιβίωσή τους σταλινικούς Εβραίους ήρθε σε επαφή ο Ρούζβελτ. Ποιος Ρούζβελτ; ...Ο "εκλεκτός" των Εβραίων τραπεζιτών τής Νέας Υόρκης ...Των Εβραίων τραπεζιτών, οι οποίοι επίσης αγωνιούσαν για την επιβίωσή τους μετά το μεγάλο Κραχ. Γι' αυτούς ήταν το στοίχημα της ζωής τους να "πετύχει" το New Deal και αυτό για να πετύχει θα έπρεπε να γίνει εις βάρος της Βρετανίας και της Ευρώπης και άρα μετά από έναν μεγάλο πόλεμο. Είναι δυνατόν να συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία να συνεννοηθούν μεταξύ τους εις βάρος όλων των άλλων οι πανικοβλημένοι αυτοί Εβραίοι; Είναι δυνατόν να σκέφτηκαν —έστω και δεύτερη φορά— αν "άξιζε" ή όχι να παραδώσουν κάποιους ομοίους τους στο "Ολοκαύτωμα", απλά για ν' αποκτήσουν συλλογικό εθνικό "άλλοθι";
Η απόφαση δηλαδή για το "Ολοκαύτωμα" ήταν κάτι παραπάνω από εύκολη γι' αυτούς. Με μερικές χιλιάδες θανάτων θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο. Με θανάτους, που άλλα έθνη απλά θα αγωνίζονταν για την επιβίωσή τους, το εβραϊκό έθνος θα κέρδιζε την παγκόσμια επικράτησή του. Τα κέρδη ήταν τρομερά μεγάλα σε έναν κόσμο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα αιματοκυλιόταν στο σύνολό του με πρωτοφανή τρόπο. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να προκαλέσεις τέτοια τεράστια ανθρωποσφαγή και να θέλεις ν' αποφύγεις ένα στοιχειώδες "μάτωμα". Θα σε καταλάβουν τα θύματά σου και θα σε εξοντώσουν.
Επιπλέον και οι συνθήκες της εποχής ήταν διαφορετικές. Δεν κρίνεις ποτέ τα πράγματα με τα σημερινά δεδομένα. Το "μάντρωμα" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν ήταν απαραίτητα κάτι το κακό για εποχές που ο θάνατος "θέριζε" στην Ευρώπη. Για εποχές που τους νεκρούς από την πείνα, τις κακουχίες ή τους βομβαρδισμούς, τους μάζευαν με τα καρότσια. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για "αυτοτραυματισμό" ...Ήταν το "άλλοθι" τους, εφόσον γνώριζαν πως, αν δεν το εξασφάλιζαν, δεν άντεχαν στην παραμικρή έρευνα που θα ακολουθούσε μεταπολεμικά ...Εβραίοι πρωταγωνιστούσαν παντού ...Εβραίοι ήταν οι τραπεζίτες, που χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ ...Εβραίοι ήταν οι σταλινικοί, οι οποίοι διέπρατταν εγκλήματα τύπου Κατίν. Απ' όπου και να ξεκινούσες την έρευνα, σε αυτούς θα κατέληγες. Ήταν θέμα επιβίωσης γι' αυτούς να δημιουργήσουν ένα "άλλοθι".
...Ένα "άλλοθι", το οποίο τους βγήκε σχετικά "φτηνό", αν σκεφτεί κάποιος το αιματοκύλισμα το οποίο προκάλεσαν σε ολόκληρη την ήπειρο. Με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην πραγματικότητα προστάτευσαν ένα μέρος του πληθυσμού τους από πράξεις αυτοδικίας, εφόσον πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι μέσα στο χάος τού πολέμου θα επιχειρούσαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να αποδώσουν "δικαιοσύνη" κατά το δοκούν. Οι αριθμοί των θυμάτων είναι σίγουρα ψεύτικοι, εφόσον οι Εβραίοι ως λαός δεν είχαν εκείνα τα πληθυσμιακά δεδομένα, για να έχουν 6.000.000 νεκρούς και να επιβιώσουν μετά τον πόλεμο πολλοί περισσότεροι.
Τα νούμερα είναι σίγουρα "κατασκευασμένα". Μέσα σ' αυτά τα νούμερα έβαλαν ό,τι μπορούσαν και δεν μπορούσαν ...Ό,τι προβλέπεται και ό,τι δεν προβλέπεται. Η "στατιστική" τους δεν σεβάστηκε ούτε καν τις σταθερές λειτουργίας των ανθρώπινων συνόλων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ένα ανθρώπινο σύνολο έχει τη φυσική του "φθορά" μέσα στον χρόνο. Κάποια από τα μέλη του θα πεθάνουν οπωσδήποτε, γιατί απλούστατα πεθαίνουν οι άνθρωποι. Όταν έχεις υπό περιορισμό ένα ανθρώπινο σύνολο, θα έχεις θανάτους ακόμα κι αν τους έχεις περιορισμένους στο Four Seasons. Όταν αυτοί οι φυσικοί θάνατοι δεν διαχωρίζονται από τους αφύσικους, υπάρχει πρόθεση να "φουσκωθούν" κάποιοι αριθμοί.
Αυτό έκαναν και οι Εβραίοι. Έβαλαν όλους τους θανάτους του συνόλου του ευρωπαϊκού πληθυσμού τους για μια τριετία στον ναζιστικό "λογαριασμό". Γιατί; ...Για λόγους εντυπώσεων ...Για να εμφανίσουν πολλά θύματα και από θύτες να περάσουν στο στρατόπεδο των θυμάτων σαν κλαίοντες ...Ήταν που ήταν νεκροί, γιατί να μην χρησιμεύσουν με τον θάνατό τους στους ζωντανούς; Έκλαιγαν τα δυστυχή θύματα του δολοφονικού πολέμου και "σπάραζαν" από τον "πόνο" οι Εβραίοι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης. Οι λαοί έχασαν τα πάντα και βρέθηκαν πεινασμένοι πάνω σε πατρίδες πραγματικά συντρίμμια και οι πολυεκατομμυριούχοι Εβραίοι τούς ζητούσαν "συμπαράσταση" και βέβαια καμιά αποζημιωσούλα.
Ένα λιοντάρι παγιδευμένο σε μια "χάρτινη" παγίδα.
Αυτό, το οποίο συνέβη την επομένη της λήξης του Πολέμου, είναι πρωτοφανές φαινόμενο. Οι ισχυρός παρέμενε αδρανής και τις μοιρασιές τις έκαναν οι "ψόφιοι". Η πραγματικά Μεγάλη Βρετανία του μεθύστακα καθόταν στη "γωνία" και οι ΗΠΑ του ανάπηρου μοίραζαν τον κόσμο με τη Σοβιετική Ένωση του διεστραμμένου ...Το τρίο στούτζες ...Ο μεθύστακας, ο σακάτης και ο διεστραμμένος. Ο Τσόρτσιλ στην καλύτερη περίπτωση αγρόν αγόραζε, αν και είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι συνειδητά επέλεξε να υπηρετήσει τα αμερικανικά συμφέροντα, προδίδοντας την χώρα που τον εμπιστεύτηκε ...Αισθανόταν "Αμερικανός" και εξυπηρέτησε τους Αμερικανούς.
Γιατί μιλάμε για αδράνεια της Βρετανίας και δεν μιλάμε για ισχύ των ΗΠΑ ή της Σοβιετικής Ένωσης; Γιατί απλούστατα μόνον η Βρετανία ήταν πραγματική δύναμη στον χώρο όπου γινόταν η μοιρασιά και ήταν η Ευρώπη. Οι ΗΠΑ ήταν "φιλοξενούμενες" δυνάμεις σε έναν ξένο χώρο και άρα εξαιρετικά αδύναμες να θέσουν τους όρους τους. Το ίδιο και η σταλινική Σοβιετική Ένωση. "Συναντήθηκαν" αυτοί στη Γερμανία και χωρίς το παραμικρό "έρεισμα" άρχισαν να μοιράζουν τον κόσμο κατά βούληση.
Μία κίνηση της Βρετανίας αρκούσε, για να τους στείλει και τους δύο στα "σπίτια" τους. Δεν χρειαζόταν καν να έρθει σε σύγκρουση μ' αυτούς. Αρκούσε να προκαλέσει μια γενική ευρωπαϊκή κατακραυγή εναντίον τους και αυτό θα τους έστελνε στα "σπίτια" τους. Αρκούσε να έβγαινε ο ηγέτης της Βρετανίας και να έλεγε ένα "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" στους Αμερικανούς και τους Σοβιετικούς και θα "έληγε" η συνεργασία μαζί τους ..."Ευχαριστούμε και αντίο" ...Όπως κάνει ακόμα και ο πιο αδύναμος οικοδεσπότης σε έναν θρασύ φιλοξενούμενο, που τον βλέπει να "κατσικώνεται" και μην δείχνει καμία πρόθεση να φύγει. Η δημοκρατική Ευρώπη έπρεπε να "ευχαριστήσει" τους μη Ευρωπαίους και μη δημοκράτες, που την βοήθησαν και να τους στείλει στο "καλό".
Το σύνολο των ευρωπαϊκών λαών θα αντιλαμβανόταν αμέσως τη βρετανική "γραμμή" και θα ανταποκρινόταν άμεσα. Με τη στάση τους οι λαοί θα έδειχναν ότι, παρ' όλη την "ευγνωμοσύνη" τους προς τους "συμμάχους", δεν επιθυμούσαν την παράταση της παραμονής τους. Κανένας στην Ευρώπη δεν ήθελε "νταβατζήδες" και πολύ περισσότερο τέτοιους άχρηστους. Ούτε μία ώρα δεν θα μπορούσαν να σταθούν στην Ευρώπη οι Αμερικανοί και οι Σοβιετικοί χωρίς τη συγκατάθεση της Βρετανίας ...Ούτε καν τις βαλίτσες τους δεν θα προλάβαιναν ν' ανοίξουν. Από παντού αποκλεισμένοι ήταν σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον εχθρικό προς αυτούς ...Εθνικά ξένο και αφιλόξενο για τους Αμερικανούς, ιδεολογικά αντίπαλο και επίσης αφιλόξενο για τους κομμουνιστές. Πόσο μάλλον αν αποκάλυπτε η Βρετανία ότι το έγκλημα του Κατίν ήταν δικό τους έγκλημα.
Η "ισχύς" τους λοιπόν ήταν τεχνητή και οφειλόταν στην ανοχή της Βρετανίας ...Στη μη-αντίδρασή της και στον "κατευνασμό" των αντιδράσεων των υπολοίπων. Η Βρετανία τούς επέτρεψε να παρουσιαστούν σαν ισχυροί, γιατί αυτή δεν αντέδρασε. Αυτή δεν αντέδρασε εντελώς "αυτοκτονικά", όταν αυτή ήταν η πρώτη δύναμη που θιγόταν από τον σχεδιασμό τους ...Η μόνη δύναμη που έχανε τα πάντα εξαιτίας εκείνου του σχεδιασμού. Δεν βρέθηκε ούτε ένας παράγοντας της εξουσίας τής Βρετανίας να τους στείλει στο διάολο. Να τους πει: "Τι κάνετε ρε καραγκιόζηδες; Άι σιχτίρ από εδώ, που παριστάνεται τους αυτοκράτορες και μοιράζεστε τον κόσμο μεταξύ σας". Η Βρετανία όμως δεν αντέδρασε φυσιολογικά. Άφησε τον εβραϊκό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης να μοιράζει τον κόσμο με την εβραϊκή χαβούζα των Σοβιέτ. Γιατί; Γιατί ήταν προδομένη από την ηγεσία της. Η μεγαλύτερη αυτοκρατορία τού κόσμου προδόθηκε από τους ηγέτες της.
Ποιος θα τους διαολόστελνε; ...Ο άνθρωπός της στις διαπραγματεύσεις; ...Ο Τσόρτσιλ; Ο Τσόρτσιλ είναι φανερό ότι είχε πάρει τις αποφάσεις του. Ακόμα και στον ελληνικό Εμφύλιο έκανε ό,τι συνέφερε τους Αμερικανούς και όχι τη Βρετανία. Στην τύχη ν' αποφάσιζε, η στατιστική θα τον "βοηθούσε" να πάρει έστω και μία σωστή απόφαση. Δεν συνέβη όμως αυτό ...Όλα "λάθος" τα έκανε. Είναι δηλαδή φανερό πως είχε επιλέξει να λειτουργήσει ως γιος της μητέρας του και άρα ως Αμερικανός. Δεν μας φαίνεται περίεργη αυτή η επιλογή. Δεν είναι αφελείς οι έμπειροι Εβραίοι, οι οποίοι δίνουν την εβραϊκή ιδιότητα από τη "γραμμή" της μητέρας. Τα μέλη τού πιο συμπαγούς εθνικού συνόλου στην ανθρώπινη ιστορία κάτι θα ξέρουν, που αναγνωρίζουν ως γνήσιους Εβραίους μόνον τα παιδιά με Εβραία μητέρα. Προφανώς γνώριζαν αυτό, το οποίο αγνοούσε η Βρετανία, όταν επέλεγε τον "ηγέτη" της. Προφανώς εκείνοι γνώριζαν πώς ν' αποφύγουν προδοσίες, ενώ οι Βρετανοί το αγνοούσαν.
Το ίδιο δεν αντέδρασε και ο "υπερτυχερός" νέος βασιλιάς της Βρετανίας ...Ο αποδέκτης του μεγαλύτερου "τσακ-ποτ" του προηγούμενου αιώνα ...Ο τραυλός σφετεριστής ―με την αλκοολική σύζυγο― ο οποίος εντελώς απροσδόκητα και χάρη στους Αμερικανούς διαδέχθηκε έναν νεότατο και υγιέστατο βασιλιά. Ευγνώμων ήταν προς αυτούς και δεν θα τολμούσε ν' αντιδράσει στις μεθοδεύσεις τους από τη στιγμή που γνώριζε ότι θα υπήρχε πιθανότητα, εξαιτίας της αντίδρασής του, ν' αποκατασταθεί το "δίκιο" και η "τάξη" και άρα και ο αδερφός του στον θρόνο του. Πώς θα μπορούσε άλλωστε ν' αντιδράσει, όταν ήταν βέβαιο ότι εκβιαζόταν τόσο ως πρόσωπο όσο και ως θεσμός; ...Όταν είναι βέβαιο ότι είχε συνδιαλλαγεί με τους Αμερικανούς για την "πραξικοπηματική" διαδοχή του αδερφού του και άρα εκβιαζόταν ως πρόσωπο με κατηγορίες ακόμα και εσχάτης προδοσίας; ...Όταν εκβιαζόταν ο ίδιος ο θρόνος ως θεσμός, εξαιτίας των σκανδάλων του αδερφού του;
...Η Βρετανική Αυτοκρατορία "προδόθηκε" από το "στέμμα" της ...Προδόθηκε από τους Ουίνδσορ ...Καθόλου παράξενο κι αυτό. Δεν ήταν μόνον ο Τσόρτσιλ ένας "ξένος" έτοιμος να "υποθηκεύσει" τα βρετανικά συμφέροντα, για να επεκτείνει τα δικά του προσωπικά συμφέροντα. Κάτι "μεγάλο" έπρεπε να "δώσει" στους Αμερικανούς, για να τον ονομάσουν "πατέρα της νίκης" ...και αυτό έκανε. Το ίδιο όμως έκαναν και οι Ουίνδσορ, εφόσον κι αυτοί ανήκαν σε ομοειδή περίπτωση ...Γερμανοί ήταν οι άνθρωποι. Οι Γερμανοί, ως έθνος, παραδόθηκαν στους Αμερικανούς και οι βασιλείς τής Βρετανίας ήταν Γερμανοί. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια δυσαρμονία στις συμπεριφορές που μελετάμε ...Εγκληματολογικά τουλάχιστον, γιατί η ιστορία —όπως είπαμε— ..."χτενίζεται" ...για πάνω από μισό αιώνα.
Τους Ναζί ομοεθνείς του θαύμαζε ο Εδουάρδος οικογενειακώς. Όλοι τους απόγονοι της βασίλισσας Βικτωρίας του Οίκου του Ανόβερου και του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Οίκου Σαξ Κοβούργο Γκόθα ...Γερμανοί όλοι τους από μάνα και πατέρα. Μόλις το 1917 ο πατέρας του Εδουάρδου ο Γεώργιος ο Ε' αποποιήθηκε το γερμανικό όνομα της δυναστείας Σάξ Κοβούργο Γκόθα και παραιτήθηκε από κάθε γερμανικό τίτλο, αλλάζοντας παράλληλα το όνομα της δυναστείας του σε Ουίνδσορ ...Ψευδώνυμο είναι το νέο όνομά τους ...Φτιαγμένο εκ του πονηρού, προφανώς εξαιτίας των αντιγερμανικών αισθημάτων που χαρακτήριζαν τους πολίτες της Βρετανίας, λόγω του αιματηρού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου ..."Προσφάτως"-Βρετανοί ήταν οι Ουίνδσορ όταν οι Αμερικανοί "κατάπιναν" την αυτοκρατορία τους ...Αυτοί να μην χάσουν τις θέσεις τους και τίποτε άλλο δεν τους ενδιέφερε.
Ο αναγνώστης αρχίζει κι καταλαβαίνει τα "μυστήρια" της νομής των "επάθλων" του πολέμου. Οι Αμερικανοί είχαν το "καρπούζι" είχαν και το "μαχαίρι" και έκαναν ό,τι ήθελαν. Εκβίαζαν τους Ναζί, που κυβερνούσαν τη Γερμανία και εκβίαζαν και τους φιλοναζί Γερμανούς, οι οποίοι βασίλευαν στη Βρετανία. Μη έχοντας καμία αντίδραση από εκείνους που κατακτούσαν την πατρίδα τους και από τους άλλους, που τους διέλυαν την αυτοκρατορία τους, έκαναν ό,τι ήθελαν ...Σε λευκό "χαρτί" σχεδίαζαν. Αναγνώρισαν τους "πεθαμένους" Σοβιετικούς σαν μεγάλους "εχθρούς" της Δύσης και τους νομιμοποίησαν σαν "κατόχους" της μισής Γερμανίας και της μισής Ευρώπης. Γιατί; Για ν' αναγνωρίσουν και για τους εαυτούς τους ένα ανάλογο δικαίωμα ...Για τους εαυτούς τους κράτησαν τα υπόλοιπα "μισά".
Η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν αντέδρασε και αυτό ήταν η αρχή τους τέλους της. Οι κακοποιοί της Νέας Υόρκης κατασκεύασαν ένα χάρτινο "τσουβάλι" και έβαλαν μέσα τον πραγματικό "λέοντα" της Βρετανίας ...Η απόλυτη συνομωσία. Η πρώτη αυτοκρατορία στην ιστορία, η οποία πέφτει, χωρίς να αντιδράσει καθόλου. Η πρώτη αυτοκρατορία η οποία νικιέται από κοινούς κακοποιούς του δρόμου. Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς είχαν σκεφτεί οι τοκογλύφοι μετά το Κραχ. Η σκέψη τους ήταν απλή. Αφού τα τεράστια κέρδη τους δεν τα "χωρούσαν" οι ΗΠΑ, θα τα "χωρούσε" ο κόσμος ...Έστω και ο μισός. Ποιος είχε υπό τον έλεγχό του αυτό το οποίο τους έλλειπε; ...Η Βρετανία. Αυτήν την Βρετανία έπρεπε να την "καταπιούν", ώστε να μην μπορεί να αντιδρά στις μεθοδεύσεις τους. Έπρεπε δηλαδή να σχεδιάσουν έναν κόσμο "μεγαλύτερο" από τη Βρετανία, για να "χωρέσει" αυτή μέσα του ...Το 1/3 του κόσμου "χωράει" ολόκληρο στο 1/2 του κόσμου και αυτό επεδίωξαν.
Όμως, για να γίνει αυτό κατορθωτό, θα έπρεπε να προηγηθεί πόλεμος. Να αλλάξουν τα δεδομένα του υφιστάμενου παγκόσμιου σχεδιασμού και η Βρετανία να "εισέλθει" στον δικό τους σχεδιασμό χωρίς αντιδράσεις. Το ζητούμενο ήταν να μην αντιδράσει η Βρετανία ...Το μόνο δύσκολο. Από τη στιγμή που δεν θα αντιδρούσε, όλα τα άλλα ήταν εύκολα. Ήταν εύκολο με "ψευδοφασαρίες" ιδεολογικού τύπου και μερικά δολάρια τύπου Μάρσαλ να δημιουργήσουν τα δύο μεταπολεμικά "Μπλοκ" ...Παπατζηλίκια εκείνων των κακοποιών —οι οποίοι μοίραζαν τις "γειτονιές" στη Νέα Υόρκη— ήταν αυτά τα "μπλοκ".
Μη μπορώντας να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο, θα τον "χώριζαν" τεχνητά σε δύο μέρη. Μόνοι τους θα έπαιρναν την εξουσία στο ένα "μέρος" και μόνοι τους θα έδιναν την εξουσία σε δικούς τους ανθρώπους στο άλλο "μέρος". Δεν χρειαζόταν να κατακτήσουν τίποτε και κανέναν ...Μια απλή "απάτη" ήταν. Οικιοθελώς και αυτοβούλως θα έμπαιναν οι πάντες μέσα στον σχεδιασμό τους ...Για την "ασφάλειά" τους ...Για να προστατεύσουν τα "πιστεύω" τους οι "προλετάριοι" ...Για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους οι "νοικοκυραίοι". Αυτά, δηλαδή, που έκαναν οι μαφιόζοι στη Νέα Υόρκη ...Τα κόλπα των μαφιόζων, όπου μέλη της ίδιας "φαμίλιας" έμπλεκαν σε "ψευδοσυγκρούσεις", για ν' αποτελούν τους "προστάτες" μιας γειτονιάς, η οποία δεν τους ανήκε.
Ο ένας προκαλούσε τον άλλο σε μια "στημένη" παράσταση, για να τρομοκρατούν τους αφελείς, οι οποίοι πλήρωναν τους κουμπουροφόρους. Για αστείες αφορμές αλληλοπυροβολούνταν, για να "βλέπουν" οι υπόλοιποι και να τρομάζουν. Αυτό έκαναν οι Εβραίοι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης με τους Εβραίους σταλινικούς τής Μόσχας. Έπαιζαν μια "παράσταση" σύγκρουσης βίαιων "γιγάντων", προκειμένου να τρομάξουν οι λαοί και να κάνουν μια δήθεν επιλογή "φαμίλιας". Το μόνο πρόβλημα που είχαν ήταν αυτό το οποίο είπαμε ...Να μην αντιδράσει αυτός ο οποίος κυρίως θιγόταν και ήταν η Βρετανία.
Από τη στιγμή που δεν αντιδρούσε η Βρετανία, όλα θα πήγαιναν όπως τα σχεδίαζαν. Ο σχεδιασμός μπορεί να ήταν της πλάκας, αλλά οι βασικοί θιγόμενοι ήταν "προδομένοι". Η "παγίδα" μπορεί να ήταν "χάρτινη", αλλά το "λιοντάρι" κοιμισμένο. Το μόνο που έπρεπε να προσέχουν ήταν να μην το "ξυπνήσουν". Η "παγίδα" απλά θα έπεφτε επάνω του σαν ελαφριά "κουβέρτα". Αν το κατάφερναν αυτό, είχαν χρόνο σταδιακά τις "κλωστές" αυτής της "κουβέρτας" να τις αντικαταστήσουν με χαλύβδινα "σύρματα".
Το μόνο, που έπρεπε να κάνουν, ήταν ν' αρχίσουν να "στήνουν" την αέρινη αυτοκρατορία τους. Να εκμεταλλευτούν την "κληρονομιά" που έλαβαν από τους Ναζί — και ήταν οι ίδιοι οι Ναζί και οι δωσίλογοι συνεργάτες τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης. Αυτούς έπρεπε να προστατεύσουν, ώστε με αυτούς να στελεχώσουν την ευρωπαϊκή "επαρχία" της νέας αμερικανικής αυτοκρατορίας. Αυτοί οι Αμερικανοί —και προκειμένου να κρύψουν τα ίχνη των εγκληματιών συνεργατών τους— ήταν εκείνοι, οι οποίοι εφεύραν τη "θεωρία" της μαζικής διαφυγής των εγκληματιών σε άγνωστη κατεύθυνση σε έναν μικρό Πλανήτη.
Οι υπεύθυνοι της μεγαλύτερης ανθρωποσφαγής στην ιστορία της ανθρωπότητας "εξαφανίστηκαν". "Βρήκαν" πλοία και την "κοπάνησαν" από την Ευρώπη. Χιλιάδες άνθρωποι "ταξίδεψαν" ένα υπερατλαντικό ταξίδι με έναν δήθεν άγνωστο προορισμό, ο οποίος χανόταν κάπου ανάμεσα σε Αργεντινή και Ουρουγουάη ...Τέτοιο "παραμύθι" δεν έχει "ξαναταΐσει" κανένας την ανθρωπότητα. Σαν τοξικό "φορτίο" φορτώθηκαν κι αυτοί σε κάποια μυστηριώδη icloud-"χώρα", που μόνον οι Αμερικανοί γνωρίζουν. Σε αυτό το παιχνίδι της αναζήτησης του "χαμένου" εγκληματία πρωταγωνίστησαν οι "συνέταιροι" των Αμερικανών οι Εβραίοι ...Οι απόλυτα ειδικοί στο "κυνήγι" των εγκληματιών.
Το ίδρυμα Βίζενταλ ήταν αυτό, το οποίο πήρε τόνους χρήματος για ν' αναζητήσει τους ενόχους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Αυτό ήταν το ίδρυμα, το οποίο έχασε το "δάσος" των Ναζί εγκληματιών στην Ευρώπη, αλλά βρήκε κάποιες "φλούδες" κάπου στην Αργεντινή ...Το ίδρυμα εκείνο, το οποίο δεν κατάλαβε πως όλη η μεταπολεμική κρατική μηχανή της Γερμανίας ήταν στελεχωμένη από Ναζί εγκληματίες, αλλά βρήκε κάποιους ομοίους τους να ψαρεύουν στο Rio de la Plata ...Οι επαγγελματίες-"θύματα" του "Ολοκαυτώματος" ...Του "Ολοκαυτώματος", το οποίο για μυστηριώδεις λόγους "θωρακίστηκε" και έγινε "απαγορευμένη ζώνη" για όλους τους ερευνητές.
Τι έγιναν στην πραγματικότητα όλοι εκείνοι οι Ναζί εγκληματίες; Όσοι δεν πήγαν κατ’ ευθείαν στις ΗΠΑ ως επιστημονικές "μεταγραφές" υψηλής ποιότητας, παρέμειναν στη Γερμανία, παίρνοντας "πιστοποιητικά" αθωότητας από τους Εβραίους "διώκτες" τους. Αυτοί κατέλαβαν όλα τα σημαντικά πόστα τής μεταπολεμικής Γερμανίας. Αυτοί παρέδωσαν την πατρίδα τους στους ξένους κατακτητές ...Στους "δανειστές" της Γερμανίας ...Στους Εβραίους τραπεζίτες των ΗΠΑ και στους Εβραίους διαχειριστές τους στη Γερμανία ...Αναγκαστικά. Όποιος Γερμανός ήταν πραγματικός πατριώτης, πήγαινε σπίτι του κάτω από απειλές, εφόσον ήταν αδύνατον να μην είχε "θητεύσει" σε κάποιο πόστο της Βέρμαχτ ...Της εγκληματικής Βέρμαχτ, η οποία μετέτρεπε κατά βούληση σε δυνάμει εγκληματία και άρα εκβιαζόμενο όποιο στέλεχός της βόλευε τους νέους κατακτητές.
Με αυτούς τους τρομοκρατημένους ανθρώπους "στήθηκε" η μεταπολεμική Δυτική Γερμανία. Όποιος δεχόταν την "ιερότητα" του "Ολοκαυτώματος" και πολεμούσε όποιους το αμφισβητούσαν, "προόδευε" στη Γερμανία. Όποιος δεχόταν το εβραϊκής προέλευσης "πιστοποιητικό" αθωότητας, υπέτασσε την ισχύ της θέσης του στους ξένους κυρίαρχους της Γερμανίας. Είτε αυτός ήταν δικαστής είτε πολιτικός είτε επιχειρηματίας, ήταν αναγκασμένος να υποτάσσεται στους νέους κυρίαρχους και να "σπρώχνει" τους Εβραίους ...Τους "καημένους" Εβραίους, που βασανίστηκαν ...Τους "καημένους" Εβραίους, οι οποίοι ακόμα και σήμερα δεν έχουν χορτάσει να "ρουφάνε" το "αίμα" της Γερμανίας.
Αυτά, τα οποία συνέβησαν στην "καπιταλιστική" Δύση, έγιναν και στην "κομμουνιστική" Ανατολή. Όπως οι εγκληματίες Γερμανοί της Δύσης έγιναν αμερικανόδουλοι, οι οποίοι παρέδωσαν την πατρίδα τους στους Αμερικανούς για να μείνουν ατιμώρητοι, έτσι έκαναν και οι όμοιοί τους από την "απέναντι" πλευρά. Οι εγκληματίες Γερμανοί της Ανατολής έγιναν ρωσόδουλοι, οι οποίοι παρέδωσαν την πατρίδα τους στους Ρώσους, για να μείνουν επίσης ατιμώρητοι. Οι δυτικοί έγιναν "προδότες" της πατρίδας τους προς χάρη της ιδεολογίας τους —που ήταν η "δημοκρατία" και ο "καπιταλισμός"— και οι Ανατολικοί έγιναν επίσης "προδότες" της πατρίδας τους προς χάρη του κομμουνισμού. Βρήκαν το "άλλοθί" τους και μπορούσαν να ζούνε ανάμεσα στους συμπατριώτες και θύματά τους ...Όλα για την "ιδεολογία". Όλοι οι σημερινοί "διεθνιστές" του σοσιαλισμού κάπου εκεί έχουν τις ρίζες τους ..."Συγγενείς" ήταν η σταλινικιά Μέρκελ με τον ναζιστή Σόιμπλε πολύ πριν ενωθεί η Γερμανία.
Έχοντας οι Αμερικανοί εξασφαλίσει στην Ευρώπη τη μόνιμη παρουσία και τους κατάλληλους συνεργάτες, το μόνο που τους απέμενε ήταν να μάθουν τις ιμπεριαλιστικές πρακτικές. Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, τα παπατζηλίκια των δρόμων της Νέας Υόρκης δεν τους έφταναν για να ελέγξουν την πολύπειρη Ευρώπη και έπρεπε να βρουν την τεχνογνωσία που τους έλειπε. Χρειάζονταν ταχύρυθμα μαθήματα και αυτά μόνον η έμπειρη Βρετανία μπορούσε να τους τα δώσει. Οι ΗΠΑ από εκεί και πέρα "φορτώθηκαν" στη Βρετανία σαν "βδέλλα". Στα χρόνια που ακολούθησαν τον Πόλεμο, οι ΗΠΑ, με την ιδιότητα του χρηματοδότη και συμμάχου, "ακολουθούσαν" τους Βρετανούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη αυτοκρατορίας τους.
...Έγιναν η "σκιά" της Βρετανίας παντού στον κόσμο. Την "ακολουθούσαν" σε κράτη όπως η Αυστραλία, η Ινδία ή η Ροδεσία, που αποτελούσαν αποικίες τους. Την "ακολουθούσαν" σε κράτη όπως η Ελλάδα ή η Τουρκία, που έλεγχαν απόλυτα ως προτεκτοράτα τους. Την "ακολουθούσαν" σε ευαίσθητες γεωστρατηγικές περιοχές, όπως η Κύπρος, οι οποίες τελούσαν υπό ειδικό καθεστώς. Μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν η "σκιά" τους σ' ολόκληρο τον κόσμο. Έγιναν —εξαιτίας των υποδομών τής Βρετανικής Αυτοκρατορίας— μια "σκιώδης" αυτοκρατορία, η οποία είχε ένα μεγάλο μέγεθος θεωρητικά, αλλά δεν είχε "σάρκα" και "οστά" ...Μια αυτοκρατορία υπό εκπαίδευση.
Με την άνεση του συμμάχου μάθαιναν τα μυστικά της βρετανικής αυτοκρατορίας και εκπαιδεύονταν από την ίδια στον ιμπεριαλισμό. Μάθαιναν, για παράδειγμα, όλες τους τις συμμαχίες μέσα στα προτεκτοράτα τους. Μάθαιναν ποιοι είναι οι φίλοι τους και ποιοι οι εχθροί τους. Μάθαιναν ποιοι είναι αξιόπιστοι από αυτούς και ποιοι όχι. Μάθαιναν ποιους φοβούνταν οι Βρετανοί και ποιους έλεγχαν. Μάθαιναν πού οι ίδιοι οι Βρετανοί ήταν δυνατοί και πού απλά παρίσταναν τους δυνατούς, γιατί αυτό συνέφερε την αυτοκρατορία.
Γιατί ήταν χρήσιμα όλα αυτά; Γιατί στην κατάλληλη στιγμή θα μπορούσαν να τους "αδειάσουν". Χωρίς καν να έρθουν σε πολεμική σύγκρουση, θα μπορέσουν να τους αφαιρέσουν τη μία μετά την άλλη "αποικία" τους. Εφόσον είχαν "εσωτερική" πληροφόρηση, ήταν εύκολο να το κάνουν. Την Ελλάδα θα την έκαναν "δημοκρατική" Ελλάδα και τη Ροδεσία θα την έκαναν "δημοκρατική" Ζιμπάμπουε. Αυτή ήταν η δουλειά και το αντικείμενο της CIA. Θα συνεργαζόταν με τους εχθρούς των βασιλοφρόνων Βρετανών και θα "πουλούσαν" στους λαούς τη γνωστή "δημοκρατία" ...Την ίδια "δημοκρατία" που ήθελε ο Κλίντον να "πουλήσει" με τη βία στους Σέρβους ή ο Μπους στους Ιρακινούς. Από τη στιγμή που οι Αμερικανοί έμαθαν το "μάθημά" τους και απέκτησαν την ιμπεριαλιστική εμπειρία που τους έλλειπε στα πρώτα χρόνια, ήταν έτοιμοι να "αδειάσουν" τους Βρετανούς.
Τα κράτη της βρετανικής κοινοπολιτείας τα προσεταιρίστηκαν ως οι πλούσιοι συγγενείς, οι οποίοι ήταν "γενναιόδωροι" απέναντι στους "δικούς" τους ανθρώπους. Σε άλλα κράτη, τα οποία βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της Βρετανίας, ανέτρεψαν τα αγγλόφιλα ―συνήθως βασιλικά― καθεστώτα και στη θέση τους έβαλαν δικούς τους ανθρώπους ...Τους "δημοκράτες". Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, ανέτρεψαν τον Θρόνο με τη δική τους Χούντα. Με αυτήν την αμερικανόδουλη Χούντα έστησαν την απόλυτα αμερικανόδουλη Μεταπολίτευση. Η ίδια αυτή Χούντα τους επέτρεψε να βάλουν "πόδι" στην Κύπρο και να εξουδετερώσουν τη βρετανική εξουσία στο νησί.
Εύκολη υπόθεση ήταν όλα. Γιατί; Γιατί έκαναν τα πάντα με το "λυσάρι". Δεν παρίσταναν τους εχθρούς, ώστε να έχουν τους Βρετανούς απέναντί τους ως εχθρούς και άρα να πρέπει να σκεφτούν πώς θα τους αντιμετωπίσουν ...Σαν φίλοι και σύμμαχοι ενεργούσαν, έχοντας στη διάθεσή τους τις πληροφορίες των θυμάτων τους. Τα ίδια τα θύματά τους τούς έδιναν τις γνώσεις εκείνες, οι οποίες απαιτούνταν για να τους νικήσουν. Όλα αυτά οφείλονται στο "στήσιμο" του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ...Του πιο μυστηριώδους πολέμου στην ανθρώπινη ιστορία ...Του πολέμου εκείνου, στον οποίο παρασύρθηκε στον όλεθρο μια αυτοκρατορία, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι νίκησε.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της προδοσίας των Ουίνδσορ ...Η προδοσία τού τραυλού και της αλκοολικής. Γι' αυτόν τον λόγο η θυγατέρα τους Ελισάβετ δεν έβγαλε "κουβέντα" που για πάνω από εξήντα χρόνια οι Αμερικανοί και οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης "σκυλεύουν" την αυτοκρατορία της. Ακόμα και σήμερα "προσκυνάει" ηλίθιους σαν τον Τζόρτζ Μπους τον νεότερο ...Εκεί κατάντησε η "αυτοκρατορία" ...Σε εισαγωγικά πλέον αυτοκρατορία.
...Κατάντησε να περιμένει να πουλήσει κανένα κυπελάκι με τη φωτογραφία των νεόνυμφων πριγκίπων ...Η "αυτοκρατορία" με ιππότες τον Έλτον Τζον, τον Τζάγκερ, τον Μπέκαμ και τον Τζον-Τζον πριν παντρευτεί τη Μπάρμπι ...Η "αυτοκρατορία", η οποία έφτασε στο σημείο να "πουλούν" οι "γαλαζοαίματοί" της "συνοδεία" ή "επαφές" σε πλουσίους ...Από τη Σάρα Φέρκιουσον μέχρι την Πίπα Μίντλεντον ...Το φαινόμενο της παγκόσμιας ιστορίας.
...ΚΑΤΑΝΤΙΑ ...Αυτή είναι η μόνη λέξη, η οποία ταιριάζει πλέον στην κατάσταση που βιώνει σήμερα η Βρετανία ...Η Βρετανία του θεόφτωχου και εξαιρετικά υποβαθμισμένου πληθυσμού της ...Η Βρετανία, που, όταν βρέχει, πνίγεται ...Η Βρετανία, που, όταν αρρωσταίνει, πεθαίνει, γιατί δεν την "χωράνε" τα νοσοκομεία της ...Η Βρετανία, που κάποτε αποφάσιζε για ολόκληρο τον Πλανήτη, σήμερα δεν αποφασίζει ούτε καν για τον εαυτό της. Ο Εβραίος Κάμερον την κυβερνά με εντολές των ομοεθνών του τραπεζιτών και ο Εβραίος Μίλιμπαν περιμένει στη σειρά του να τον διαδεχθεί ...Οι Βρετανοί απόντες ...Έχουν τον γραφικό Μπόρις να παριστάνει τον δήμαρχο του Λονδίνου ...όταν βέβαια δεν κρέμεται σαν "μπουγάδα" από τα σύρματα.
Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Από τη στιγμή που οι Αμερικανοί εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη, θα έπρεπε να "τρέξουν" την νέα "επαρχία" της αυτοκρατορία τους ...Θα έπρεπε να στελεχώσουν τους μηχανισμούς της με δικούς τους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν το υπάρχον και το μελλοντικό στελεχιακό δυναμικό τής Ευρώπης ...Να γνωρίζουν ανάμεσα σε ποιους ανθρώπους θα βρουν τους κατάλληλους, τους οποίους θα χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να ελέγχουν τα κράτη. Έτσι λειτουργούν οι αυτοκρατορίες και έτσι έπρεπε να λειτουργήσει κι αυτή. Πρώτα έπρεπε να επιλέγουν οι ίδιοι τους "ηγέτες" της Ευρώπης και μετά να τους νομιμοποιούν οι πολίτες με την ψήφο τους, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι ζουν σε δημοκρατίες ...Χρειαζόταν κάτι σαν αυτό που λέμε "γραφείο επιλογής προσωπικού".
Δεν αρκούσε δηλαδή η CIA να γνωρίζει τους υποψήφιους ηγέτες της Ευρώπης. Η CIA ήταν μια οργάνωση υπαλλήλων, η οποία ήταν αξιόπιστη μόνον για να δώσει ένα τελικό OK σε μια επιλογή. Αυτοί οι υπάλληλοι δεν είναι κατάλληλοι ούτε να επιλέγουν ούτε να συναναστρέφονται με τους μελλοντικούς "ηγέτες". Η CIA είναι κατάλληλη για τα "περιφερειακά" της όλης οργάνωσης ...Να μαζέψει ή να διασταυρώσει πληροφορίες για τα πρόσωπα, τα οποία προαλείφονται για ηγέτες ...Να μην επιτρέψει σε ανθρώπους υπόπτους να "τρυπώνουν" στις εκδηλώσεις εκείνες, όπου απαιτείται μια στοιχειώδης εχεμύθεια.
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η αμερικανική "αυτοκρατορία" χρειαζόταν ένα Γραφείο Προσωπικού. Ο ρόλος τού γραφείου προσωπικού είναι πολύ συγκεκριμένος. Σε αυτό το γραφείο έρχονται όλοι όσοι θέλουν να καταθέσουν τα "βιογραφικά" τους και να δηλώσουν πρόθυμοι για πρόσληψη ...Δεν είναι δεσμευτική η παρουσία τους, όπως είναι για παράδειγμα μια "επαφή" με τα στελέχη της CIA ...Δεν χρειάζεται να είναι καν μυστική αυτή η επαφή ...Δεν χρειάζεται να καταλήξει κάπου. Είναι ένας χώρος, όπου γνωρίζουν τα αφεντικά τούς υποψήφιους υπαλλήλους και οι υπάλληλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Κάποιοι θα επιλεγούν και κάποιοι άλλοι όχι. Έτσι κάνουν σε όλες τις αυτοκρατορίες και έτσι έπρεπε να κάνουν και στην αμερικανική.
Λογικό είναι αυτό. Έπρεπε αυτός, ο οποίος θα κυβερνά την "αμερικανική" Γαλλία, να γνωρίζεται με αυτόν που θα κυβερνά την "αμερικανική" Ελλάδα ή το "αμερικανικό" Βέλγιο ...Να γνωρίζονται μεταξύ τους, για να συνεννοούνται εύκολα, αλλά και να τους γνωρίζουν τα αφεντικά, ώστε να μην υπάρχουν "παραφωνίες" στη διάρκεια του χρόνου. Όμως, για να γίνει αυτό, απαιτούνταν μια οργάνωση και αυτή δεν ήταν τόσο εύκολη. Γιατί; Γιατί η αμερικανική αυτοκρατορία ήταν μια "σκιώδης" αυτοκρατορία και δεν λειτουργούσε ελεύθερα. Έπρεπε να διατηρεί τα προσχήματα, γιατί οι λαοί θα αντιδρούσαν.
Για τις ανάγκες αυτές "εφευρέθηκε" η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ο ρόλος της δεν είναι αυτός, που θέλει η ίδια να "δείξει". Δεν είναι μια Λέσχη ανταλλαγής κοινωνικών ή πολιτικών προβληματισμών. Δεν είναι μια Λέσχη, όπου στις συνεδριάσεις της "σχεδιάζεται" το μέλλον τού κόσμου. Το μέλλον τού κόσμου "σχεδιάζεται" στα κλειστά γραφεία των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι καθαρά το Γραφείο Προσωπικού της αμερικανικής αυτοκρατορίας. Είναι η οργάνωση εκείνη, η οποία ιδρύθηκε στο ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ στο Άρνεμ της Ολλανδίας στις 29 Μαΐου του 1954 ...Δεν είναι μυστικό αυτό ...Ούτε είναι μυστικό ότι ιδρύθηκε εξαιτίας των ανησυχιών κάποιων επιφανών παραγόντων της αμερικανικής αυτοκρατορίας για τον κίνδυνο έξαρσης του αντιαμερικανισμού στην Ευρώπη. Κάποιοι —στην Ευρώπη κυρίως— ανησυχούσαν ...και, όπως είναι φυσικό, αυτοί, οι οποίοι ανησυχούσαν πρώτοι απ’ όλους, ήταν οι πρώην Ναζί και οι Εβραίοι ...Οι "συχωρεμένοι" και οι "αυτοτραυματισμένοι".
Πριν λοιπόν αυτός ο αντιαμερικανισμός οργανωθεί μέσα στα ευρωπαϊκά κράτη και αποκτήσει τις ηγεσίες του, αποφάσισαν οι ισχυροί να τον "καπελώσουν", ελέγχοντας απόλυτα τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών. Ποιοι είναι οι ιδρυτές της; Οι χρηματοδότες τού Χίτλερ και οι αυθεντικοί Ναζί, οι οποίοι υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη και εκτελούν χρέη υπαλλήλων τους ...Τα παιδιά του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ και του Πρέσκοτ Μπους ...Ο "γαλαζοαίματος" ναζιστής πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας και ο Εβραίος αλητάμπουρας Τζόζεφ Ρέτιγκερ. Αυτοί οργάνωσαν τα πρώτα "κάστινγκ" στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ..."Κάστινγκ" οργανωμένα, τα οποία δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη ..."Κάστινγκ", τα οποία γίνονται με τον τρόπο που περιγράφεται στο καταστατικό της Λέσχης.
Εκ του καταστατικού της είναι υποχρεωμένη η Λέσχη-Γραφείο Προσωπικού να καλεί τους "φιλόδοξους" μνηστήρες και των δύο πολιτικών "πόλων", που υπάρχουν υποχρεωτικά σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη του μεταπολεμικού "δίπολου" ...Τους δήθεν "αριστερούς" και τους δήθεν "δεξιούς" —όπου χαρακτηρίζονται έτσι— ή τους "συντηρητικούς" και τους "προοδευτικούς" —όπου χαρακτηρίζονται έτσι— ή τους "εργατικούς" και τους "ρεπουμπλικάνους". Όλα αυτά αποτελούν "στάνταρντ" τού Γραφείου Προσωπικού. Ο δικομματισμός, δηλαδή, ο οποίος χαρακτηρίζει τις πολιτικές "σκηνές" όλων των κρατών της Ευρώπης, δεν είναι τυχαίος και ούτε προέκυψε από αδυναμία των κοινωνιών να συνθέσουν πολλαπλό πολιτικό ρόλο.
Ο δικομματισμός, ο οποίος μονοπωλεί την εξουσία στην Ευρώπη, ήταν αμερικανική επιλογή και επιβλήθηκε σε όλα τα κράτη με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ήταν επιλογή τους, γιατί ήταν η πιο συμφέρουσα για τους ίδιους. Ήταν η πιο φτηνή επιλογή, για να δημιουργήσουν τα "καρτέλ" τής μεταπολεμικής εξουσίας μέσα σε κάθε κράτος. Ελέγχοντας και χρηματοδοτώντας δύο κόμματα σε κάθε κράτος, οι Αμερικανοί έλεγχαν τα ίδια τα κράτη. Με δύο μόνον κόμματα μοίραζαν στα δύο ολόκληρο το πολιτικό φάσμα και το μονοπωλούσαν ...Δεν χωρούσε τίποτε άλλο και μπορούσαν να το "καταπιούν". Έλεγχαν όλες τις τάσεις και δεν επέτρεπαν σε καμία περίπτωση τη σύνθεση αντιαμερικανικού πολιτικού κινήματος.
Από τα στελέχη αυτών των κομμάτων διάλεγαν τους καλεσμένους τους και τους έστελναν "προσκλήσεις". Αυτοί οι καλεσμένοι περνούσαν το casting των αφεντικών στις περιοδικές συνελεύσεις των αφεντικών τους ...Αυτά τα αφεντικά εξυπηρετούν όσοι περνούν τις "εξετάσεις" αυτές ...Οι ναζιστές και οι δωσίλογοι, οι οποίοι υπάρχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ...Αυτοί, που, για να επιλεγούν από τα αφεντικά τους υπόσχονται ότι θα κάνουν ό,τι εξυπηρετεί τον αμερικανικό σχεδιασμό ...Ό,τι σκεφτούν οι ίδιοι ότι θα του προσφέρει κέρδος ή ό,τι τους διατάξουν τα αφεντικά, προκειμένου να έρθουν τα κέρδη αυτά.
Όλα όσα αφορούν τη μοίρα των ευρωπαϊκών κρατών —και της Ευρώπης γενικότερα— αποφασίστηκαν από τα γνωστά "αφεντικά" της τραπεζικής και ναζιστικής μαφίας και έγιναν "απαιτήσεις-θέματα" για τις "εξετάσεις" της Λέσχης ...Σε κάποια συνέλευση της Λέσχης κάποιοι "Έλληνες" τούς διαβεβαίωσαν ότι θα πλημμύριζαν την Ελλάδα με Αλβανούς με αντάλλαγμα την πρωθυπουργοποίησή τους ...Σε κάποια άλλη συνέλευση της Λέσχης κάποιοι άλλοι "Έλληνες" τούς διαβεβαίωσαν ότι θα έβαζαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ με αντάλλαγμα επίσης την πρωθυπουργοποίησή τους. Ας κάνει κάποιος μια λίστα με τα ονόματα των πολιτικών, οι οποίοι ασχολήθηκαν με το μεταναστευτικό, με το έλλειμμα, με το ΔΝΤ ή με την εκπαίδευση και ας δει στη συνέχεια τη "λίστα" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Θα διαπιστώσει ότι αυτές οι λίστες είναι απολύτως ίδιες.
Αυτή η Λέσχη, έχοντας επίγνωση του βρόμικου ρόλου της, δεν έχει μόνιμη βάση. Μια τέτοια βάση θα την "πρόδιδε", εφόσον θα αποκάλυπτε κάποιες "σταθερές", οι οποίες δεν έπρεπε να βρίσκονται σε κοινή θέα. Θα αναγκαζόταν, για να εξασφαλίσει ένα μίνιμουμ λειτουργίας, να προσλάβει κοινούς υπάλληλους, οι οποίοι αναγκαστικά θα γίνονταν αυτόπτες μάρτυρες πολλών συμβάντων, τα οποία δεν έπρεπε να είναι γνωστά σε απλούς ανθρώπους. Γι' αυτόν τον λόγο η Λέσχη περιφέρεται, χωρίς να αφήνει "ίχνη" και να εκθέτει πρόσωπα ...Περιφέρεται από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο. Διαφορετικοί άνθρωποι τους σερβίρουν ή τους καθαρίζουν κάθε φορά που αναγκάζονται και συζητούν μπροστά τους. Δεν υπάρχουν κοινοί παρατηρητές, οι οποίοι να έχουν δει περισσότερες από μία φορά κάποια φαινόμενα ...Με μία φορά, όμως, δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα ...και για τίποτε.
...Απλά πράγματα. Όταν οι νταβατζήδες ψάχνουν στις γειτονιές για νέες πόρνες, δεν ανοίγουν γραφεία στις πλατείες ...Δεν αγοράζουν γραφεία σε μέγαρα ή ουρανοξύστες ...Πιάνουν δωμάτια ξενοδοχείων κοντά στον χώρο όπου τους ενδιαφέρει και εκεί κάνουν casting ...Να μην εκτίθενται και να μην τους κοστίσει ακριβά σε περίπτωση που πιαστούν επ’ αυτοφώρω. Τέτοιες "πόρνες" ψάχνουν οι έμπειροι στη μαστροπεία Εβραίοι, μέσω της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ..."Πόρνες", οι οποίες στη συνέχεια θα γίνουν προδότες. Αυτοί όλοι κινούνται στον φυσικό τους χώρο, όταν βρίσκονται στα ξενοδοχεία ...Στα γραφεία μπερδεύονται ...Αν είναι και Εβραίοι —σαν τον Στρος Καν— όλο και κάτι θα βρουν μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων ν' ασχολούνται πριν "σώσουν" τον κόσμο.
Προϊόντα επιλογής αυτής της Λέσχης είναι η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Γιούγκερ, ο Σουλτς, η Λαγκάρντ, ο Ράιχενμπαχ, ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου, ο Πάγκαλος ...Μέλη τού ίδιου εβραιοναζιστικού παρακυκλώματος, το οποίο λυμαίνεται την εξουσία στη μεταπολεμική Ευρώπη. Γι' αυτόν τον λόγο φαίνεται σήμερα ότι γνωρίζονται πολύ πριν "συναντηθούν" στις διεθνείς τους εμφανίσεις. Γι' αυτόν τον λόγο "κοπανιούνται" και "φιλιούνται" κάθε φορά που βρίσκονται στις Βρυξέλες ...Σε "γνωρίζω", λέει η Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου και τον "φιλάει" ...Σε "γνωρίζω", λέει ο Γιούγκερ στον Βενιζέλο και τον "κοπανάει" στο κεφάλι ...Σε "γνωρίζω" και σένα, "λέει" στον Στουρνάρα και τον ασπάζεται.
Αυτοί είναι οι "φιναλίστ" των ίδιων "καλλιστείων" προδοσίας.
Στο ίδιο έργο θεατές.
Όταν μια εσφαλμένη για την οικονομία τακτική δίνει στους άπληστους τοκογλύφους τη δυνατότητα να αποκομίζουν τεράστια κέρδη, ευνόητο είναι ότι δεν την αλλάζουν όσο προφανές κι αν είναι το "ελάττωμά" της ...Πολύ περισσότερο δε όταν νομίζουν ότι έχουν βρει το "φάρμακό" της ...Όταν νομίζουν ότι την ελέγχουν απόλυτα και είναι βέβαιοι ότι στα όρια έχουν τη δυνατότητα ν' απαλλαγούν από όλες τις αρνητικές συνέπειές της, "φορτώνοντάς" τες σε άλλους. Είναι σαν αυτούς, οι οποίοι πίνουν άφοβα απίστευτες ποσότητες αλκοόλ, γιατί, έχοντας παυσίπονα στην τσέπη, δεν φοβούνται τον πονοκέφαλο.
Εφόσον ο μεταπολεμικός Δυτικός Κόσμος λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση των εβραϊκής καταγωγής Αμερικανών τραπεζιτών, ευνόητο είναι ότι θα είχε την "παθογένεια" των προπολεμικών ΗΠΑ ...Ευνόητο είναι ότι όλοι αυτοί δεν θα άλλαζαν την τακτική τους — ειδικά μάλιστα εκείνη την εποχή, που είχε αποδειχθεί με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι μπορούσαν με το "σφάλμα" τους να αποκτήσουν μια "αυτοκρατορία" ολόκληρη. Γι' αυτόν τον λόγο δεν σκέφτηκαν ούτε για μία στιγμή ότι θα έπρεπε ν' αποφύγουν τα λάθη εκείνα, τα οποία τους οδήγησαν στο μεγάλο Κραχ του '29 και να κινηθούν με "μέτρο" στην νέα κατάσταση ...Η αμερικανόπνευστη οικονομία τού Δυτικού Μπλοκ πάλι θα "έτρεχε" εκεί όπου έπρεπε να "περπατά" και θα "περπατούσε" εκεί όπου θα έπρεπε να στέκεται "ακίνητη".
Δεν φοβούνταν ν' ακολουθήσουν την αποδεδειγμένα λανθασμένη τακτική, γιατί είχαν το "φάρμακο" ...Θα "φούσκωναν" τη δυτική οικονομία όσο πήγαινε ...Μετά το αμερικανικό "όνειρο" θα έφτιαχναν το "όνειρο" του Δυτικού Κόσμου. Όταν θα άρχιζε η οικονομία να "ασφυκτιά" και να τους απειλεί, θα αντιμετώπιζαν το πρόβλημά της με τον γνωστό "τυφλοσούρτη". Δεν θεωρούσαν καν ότι υπήρχε κίνδυνος ...Στη χειρότερη των περιπτώσεων είχαν έναν άλλο "μισό" κόσμο, ο οποίος τους "περίμενε", για να "ξεφορτωθούν" τη ζημιά πάνω του ...Να "ξεφορτωθούν" τη ζημιά και να τη μετατρέψουν σε νέο "κέρδος" ...Πρόβλημα κανένα. Δικός τους ήταν κι εκείνος ο κόσμος, όπως είδαμε και στην αρχή του κειμένου.
Ό,τι ήταν η Ευρώπη για τις ΗΠΑ του "Κραχ" του '29, θα γινόταν το Ανατολικό Μπλοκ για το Δυτικό Μπλοκ, σε περίπτωση που θα απειλούνταν με ένα ανάλογο "Κραχ" ...Απλά πράγματα. Θέμα χρόνου ήταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Η τεράστια "ανάπτυξη", η οποία ξεκίνησε από τις ΗΠΑ με το New Deal και ακολούθησε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σε ολόκληρη τη Δύση, δεν έκοψε ποτέ "ρυθμό" ...Δεν έκοψε ούτε όταν φαινόταν καθαρά ότι αυτή η τρελή "κούρσα" οδηγούσε σε αδιέξοδο ...Αδιέξοδο όμοιο με του '29. Ό,τι ήταν αυτό το '29 για τις ΗΠΑ, έγινε το '89 για τον Δυτικό κόσμο. Τα τεράστια κέρδη, τα οποία αυτός ο κόσμος με τεχνητό τρόπο —"φουσκώνοντας" τα μεγέθη του— είχε δημιουργήσει, ήταν πλέον απειλητικά ...Απειλητικά για την αντοχή του.
...Κανένα πρόβλημα. Η απόφασή τους ήταν εύκολη. Από τη στιγμή που ο Δυτικός Κόσμος κινδύνευε να διαλύσει, θα διέλυαν τον Ανατολικό, προκειμένου να μην έχουν πρόβλημα. Δικοί τους ήταν και οι δύο κόσμοι και ό,τι ήθελαν έκαναν. Κάλεσαν τον "πιτσαδόρο" της Μόσχας στη Ρώμη και του είπαν ότι πρέπει να παραδώσει την αυτοκρατορία του στη λεηλασία της Δύσης ...Να την αφήσει "ανοχύρωτη", όπως βρήκαν οι Αμερικανοί την Ευρώπη του πολέμου ...Να παραδώσει την εξουσία στον μεθύστακα Γιέλτσιν και τον διεφθαρμένο Τσουμπάις, για να "ξεπουλήσουν" κατ’ αρχήν τη Ρωσία στο δυτικό κεφάλαιο.
Γιατί είχε ανάγκη το δυτικό κεφάλαιο εκείνο το ξεπούλημα; ...Για ν' αποφορτιστεί ο λιμνάζων πλούτος τής Δύσης ...Για να πάρει μια υλική υπόσταση και άρα μια μίνιμουμ αξία το "πέτσινο" χρήμα, το οποίο "απειλούσε" να "γυρίσει" μέσα στην αγορά ως απλό "χαρτί" και να μετατραπεί σε πληθωριστικό. Έπρεπε λοιπόν να εμφανιστεί σαν "επένδυση", για να πάψει να απειλεί με το "βάρος" του το Δυτικό Μπλοκ ...Να εκτονωθεί λίγο ο "αποστηματικός" πλούτος και ν' απαλλαγεί η οικονομία από την πίεσή του. Με συνοπτικές λοιπόν διαδικασίες "γκρέμισαν" τα "στεγανά" τού Ανατολικού Μπλοκ και άφησαν το δυτικό χρήμα να το "πλημμυρίσει" ...Το άφησαν να εξαγοράσει πλήρως τα πρώην ανατολικά κράτη.
Η κατάσταση είχε "εκτονωθεί" σε πρώτη φάση, αλλά αυτό δεν έφτανε. Έπρεπε να "επενδύσουν" τόνους χρήματος και αυτό δεν γινόταν με τέτοιες εξαγορές. Αυτοί επιθυμούσαν τεράστιες επενδύσεις, όμοιες μ' εκείνες που έγιναν στην Ευρώπη, όταν ξαναχτίζονταν οι υποδομές της μετά τον πόλεμο και όταν στηνόταν από τα θεμέλιά της η κατεστραμμένη από τους βομβαρδισμούς βιομηχανική της παραγωγή. Μόνον έτσι θα υπήρχε υψηλή "απορρόφηση" των τεραστίων όγκων πλούτου, ο οποίοι πλεόναζαν. Όμως, η Ευρώπη, είτε στη δυτική είτε στην ανατολική της μορφή, είχε αποκτήσει ήδη τις υποδομές της και είχε ήδη εκβιομηχανιστεί. Δεν μπορούσε ν' "απορροφήσει" νέο χρήμα, γιατί δρόμους είχε και τα εργοστάσια δεν της έλλειπαν.
Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, ήταν ένα πρόβλημα. Η συμμορία της Νέας Υόρκης αυτό το πρόβλημα έπρεπε να το λύσει. Χρήματα είχαν άπειρα και τους έλλειπαν τα επενδυτικά σχέδια, για να τα διοχετεύσουν προς τα εκεί. Τι θα έκαναν, για να "μιμηθούν" την προηγούμενη επιτυχή τακτική τους; ...Θα έκαναν το εξής απλό πράγμα. Εφόσον το '89 δεν υπήρχαν γκρεμισμένα από κάποιον πόλεμο εργοστάσια —για να τα χρηματοδοτήσουν— θα πήγαιναν να επενδύσουν εκεί όπου δεν υπήρχαν καθόλου τέτοια. Τότε μπήκε στην παγκόσμια "εξίσωση" της οικονομίας ο παράγων Κίνα. Τότε κάποιοι τραπεζίτες "θυμήθηκαν" την Κίνα ...Με τα "επικίνδυνα" χρήματα του Δυτικού Μπλοκ χρηματοδοτήθηκε η κινεζική ανάπτυξη. Όπως χρηματοδότησαν με τα "πέτσινα" προπολεμικά χρήματα το γερμανικό "θαύμα", έτσι χρηματοδοτήθηκε και το κινεζικό.
Αυτό θεωρήθηκε η απόλυτη λύση, γιατί δημιουργούσε δύο "σιφόνια", τα οποία τραβούσαν χρήματα ταυτόχρονα. Από τη μία πλευρά επένδυαν στην Κίνα τεράστια ποσά για την εκβιομηχάνισή της και από την άλλη πλευρά δάνειζαν στους λαούς τής Δύσης τεράστια ποσά, για να καλύψουν τις ανάγκες τους, εξαιτίας της αποβιομηχάνισής της. Είχαν βρει την τέλεια λύση, για να "επενδύσουν" το χρήμα τους. Ο κόσμος ερχόταν σε επαφή με αριθμούς, οι οποίοι παλαιότερα αφορούσαν μόνον τους αστρονόμους. Με τα ίδια χρήματα η Κίνα αναπτυσσόταν βιομηχανικά και με τα ίδια χρήματα η άνεργη Δύση βυθιζόταν στα χρέη, τα οποία μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.
Η απάτη της Γερμανικής Ένωσης.
Όλα αυτά, όμως, τα οποία περιγράφουμε μέσα σε λίγες παραγράφους, για να δρομολογηθούν, απαιτούν μια ολόκληρη μεθόδευση ...Δεν είναι τόσο απλά όσο τα περιγράφουμε ...Υπάρχουν τεχνικές, που εφαρμόζονται. Στην περίπτωση που περιγράφουμε η τεχνική είναι πανομοιότυπη μ' αυτήν που προκάλεσε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Για να ξεκινήσει το "γκρέμισμα" του Ανατολικού Μπλοκ, έπρεπε να μεθοδευτεί πόλεμος ...ή κάτι σαν "πόλεμος". Γιατί; Γιατί δεν σε αφήνουν τα κράτη να εισβάλεις μέσα σ' αυτά και με "χάντρες" και "καθρεπτάκια" και να τα εξαγοράσεις.
Έπρεπε οι ίδιοι οι τοκογλύφοι να δημιουργήσουν με τα χρήματά τους τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες θα ανάγκαζαν τα ίδια τα κράτη να τους "καλέσουν" για "βοήθεια" ...Συνθήκες, οι οποίες θα τα ανάγκαζαν να τους παρακαλέσουν να τα δανειοδοτήσουν, γιατί δεν θα μπορούσαν ν' ανταπεξέλθουν στον "νέο" κόσμο στον οποίο έμπαιναν. Η διάλυση δηλαδή του Ανατολικού Μπλοκ έπρεπε να γίνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όχι τυχαία. Το ότι τα κράτη αυτού του Μπλοκ θα έφευγαν από την επιρροή της Σοβιετικής Ένωσης, δεν σημαίνει πως ήταν σίγουρο ότι θα έμπαιναν στη δική τους σφαίρα επιρροής. Θα μπορούσαν αυτά τα κράτη να "κλείσουν" τις οικονομίες τους και να επιχειρήσουν να ευθυγραμμιστούν με τα υπόλοιπα με συντηρητικούς ρυθμούς ...Να προσπαθούσαν με τα δικά τους μέσα να αναπτυχθούν, χωρίς να απειλούνται από τις εξωτερικές "πλημμύρες" ...Να αναπτύξουν μεταξύ τους ως ομοιοπαθείς μια αλληλεγγύη και να "πολεμήσουν" για την επιβίωσή τους με την αλληλοβοήθεια.
Όμως, αυτό δεν το επιθυμούσε η Δύση των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης. Η Δύση επιθυμούσε να μπαίνουν τα κράτη αυτά σαν "αρνιά" μέσα σε "αρένα" ...Να μπαίνουν μέσα στην "αρένα" και να τα "κατασπαράζουν" οι τοκογλύφοι. Αυτό έγινε δυνατό και πάλι με το χρήμα. Η Δύση τούς έδωσε χρήμα, για να τα "βοηθήσει". Γιατί; Για να τους δώσει ένα "τυράκι", προκειμένου να τα παρασύρει στην "παγίδα" της ...Να τα "γλυκάνει" με τον δήθεν καπιταλιστικό τρόπο ζωής και μετά να τα παγιδεύσει.
Με αυτόν τον ύπουλο σκοπό η "γενναιόδωρη" Δύση των τοκογλύφων έσπευσε να δώσει "τζάμπα" χρήμα στα ανατολικά κράτη μετά την πτώση τού τείχους. Τζάμπα ήταν για τους τοκογλύφους αυτά τα χρήματα, τα οποία τα τύπωναν με τον τόνο. Τα έβαζαν στους ίδιους "κωδικούς" που έβαζαν κάποτε τα δάνεια του Χίτλερ. Στα αναγκαστικά "αγύριστα" για στρατηγικούς λόγους ...Σαν τις τζάμπα "μάρκες", τις οποίες μοιράζουν τα καζίνο στους αφελείς, για να τους παρασύρουν στο παιχνίδι ...Σαν τη τζάμπα δόση του εμπόρου ναρκωτικών ...Σαν το τζάμπα "test drive" της πόρνης του νταβατζή ...Τέτοιοι ήταν οι μεγαλοπαράγοντες της Δύσης και τέτοια κόλπα ήξεραν.
Αυτός ήταν κι ο λόγος που η Δύση φάνηκε τόσο "γενναιόδωρη" με τους άλλοτε αντιπάλους της. Δρομολόγησε ένα ψευδοσχέδιο βοήθειας τύπου Μάρσαλ, για να παγιδεύσει τους λαούς και τα κράτη τους ...Για να τους δώσει μια στοιχειώδη αγοραστική δύναμη και να τους "γλυκάνει" με τα "γυαλιστερά" προϊόντα τού καπιταλισμού ...Να τους βάλει σε μια λογική του παιχνιδιού "μονόπολη" ...Να τους δώσει ψεύτικα χρήματα, για να γευτούν αληθινά προϊόντα ...Τα καλύτερα προϊόντα που διέθετε η ίδια. Με ποιον στόχο; ...Να τους κάνει ν' αντιπαθήσουν τα δικά τους προϊόντα ...Να τους απομακρύνει από τις δικές τους παραγωγές και με αυτόν τον τρόπο να σαμποτάρει τις παραγωγικές υποδομές τους.
Με τα δυτικά χρήματα οι ανατολικοί αγόραζαν δυτικά προϊόντα και ξαφνικά τα εργοστάσιά τους γίνονταν παλιοσίδερα. Δεν μπήκε ούτε ένα δολάριο στα κράτη αυτά, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί η παραγωγή τους και να διασφαλιστούν θέσεις εργασίας ...Καταναλωτικού τύπου δάνεια δόθηκαν, για να σπάσουν τα προστατευτικά "στεγανά" των κρατών. Όταν τα κράτη, για ν' "ανταποδώσουν" τη "χάρη", άνοιξαν χωρίς προστατευτικούς όρους τις "αγορές" τους, την πάτησαν. Οι αγορές τους πλημμύρισαν με δυτικά προϊόντα και τα εργοστάσιά τους έκλεισαν μέσα σε λίγους μήνες. Μετά ήταν "εξαρτώμενοι" από τη Δύση όπως ο ναρκομανής από το "βαποράκι" του.
Μόλις τα εργοστάσιά τους έγιναν άχρηστοι σωροί ερειπίων, αυτοί οι απατεώνες τούς έκλεισαν και τις "στρόφιγγες" της χρηματοδότησης. Δεν υπήρχε δρόμος "γυρισμού". Τα τζάμπα χρήματα έπαψαν να δίνονται και άρχισαν τα ακριβά δάνεια ...Τα δάνεια, τα οποία είχαν πλέον απόλυτη ανάγκη τα αδύναμα κράτη και οι άνεργοι λαοί, εφόσον έπρεπε να καλύψουν τις ανάγκες τους, καθώς δεν παρήγαγαν πλέον τίποτε απολύτως. Τι θα έμπαινε ως εγγύηση γι' αυτά τα δάνεια; ...Η ίδια τους η πατρίδα ...Τέλος ...Ο dealer την "έφαγε" την περιουσία τού αφελούς "κληρονόμου".
Αυτό έγινε στην Ανατολική Ευρώπη και το ένα μετά το άλλο κράτος "έπεσε" σαν ξεροχώραφο στα χέρια των Εβραίων τοκογλύφων. Η ίδια μέθοδος-"τυφλοσούρτης" ακολουθήθηκε παντού. Έμπαιναν χρήματα μέσα στα κράτη, αλλά δεν γίνονταν επενδύσεις. Τα χρήματα ξοδεύτηκαν ασκόπως και στο τέλος έμειναν χρέη και τα πάντα λεηλατήθηκαν από τους Εβραίους Τοκογλύφους των "Αγορών". Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι "ολιγάρχες" της Ανατολής είναι κατά "σύμπτωση" Εβραίοι ...Front man των Εβραίων τοκογλύφων ήταν όλοι τους. Με αυτόν τον τρόπο ολόκληρες πατρίδες λαών γίνονταν οικόπεδα προς πώληση. Κανένας δεν αντιδρούσε, γιατί οι λαοί είχαν παγιδευτεί από την προπαγάνδα της "ευγενούς" και "γενναιόδωρης" Δύσης, η οποία απλά αναζητούσε το "δίκιο" της και βέβαια την επιστροφή των "δανεικών", που είχε δώσει.
Γι' αυτόν τον λόγο όλοι αισθάνονταν συνένοχοι στο έγκλημα. Νόμιζαν ότι οι ίδιοι έφταιγαν, γιατί δεν γνώριζαν πώς λειτουργεί η οικονομία και όχι οι "άρπαγες". Νόμιζαν ότι η Δύση είχε κάνει το "καθήκον" της, ενώ οι ίδιοι δεν στάθηκαν στο ύψος τους ...Τα "παπατζηλίκια" των Εβραίων τοκογλύφων, που γεννούν ενοχές στα θύματά τους. Την "πάτησαν" οι λαοί και δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση. Όμως, αυτή η πρωτοφανής τακτική, επειδή στο αποτέλεσμά της μοιάζει με πολεμική καταστροφή, θα έπρεπε να ξεκινήσει με έναν τρόπο, που να μην την κάνει προκλητική. Οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι τραπεζίτες θα έπρεπε να "κατακτούν" τα κράτη εξαγοράζοντάς τα, αλλά δεν έπρεπε να προκαλούν. Έπρεπε αυτό όχι μόνον να μην παρουσιάζεται ως κάτι το κακό ή το προδοτικό για τις ηγεσίες που το επέτρεπαν, αλλά αντίθετα να φαίνεται σαν κάτι το θετικό.
...Δεν εξαγόραζαν οι ισχυροί τους αδύναμους ...Φερόταν "αδερφικά" και μέσα στα πλαίσια τής "αλληλεγγύης" αναλάμβαναν την αξιοποίησή τους. Τότε άρχισαν να παραποιούν —εκτός όλων των άλλων— και τις ίδιες τις έννοιες. Οι αγοραστές "βαπτίστηκαν" επενδυτές. Λέμε "βαπτίστηκαν", γιατί δεν ήταν επενδυτές ...Δεν επένδυαν ...Αγόραζαν ό,τι πολυτιμότερο υπήρχε στις χώρες αυτές και απέδιδε πλούτο με τη δική του αξία. Αγόραζαν επίσης και εργοστάσια, όχι όμως για να επενδύσουν σ' αυτά, εκσυγχρονίζοντάς τα και δημιουργώντας θέσεις εργασίας, αλλά για να τους βάλουν "λουκέτο", εφόσον θεωρούσαν ότι σε κάποια στιγμή θα μπορούσαν να απειλήσουν τον σχεδιασμό τους. Ό,τι έδινε δύναμη σε έναν λαό, έπρεπε να εξαγοραστεί ή απλά να καταστραφεί.
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται τον λόγο που ήταν υποχρεωμένοι να "πειράξουν" τις έννοιες και στην πραγματικότητα να "βαπτίσουν" το ψάρι κρέας. Οι λαοί σε διαφορετική περίπτωση θα αντιδρούσαν στα εγκλήματα αυτά ...Επί αιώνες οι λαοί δεν δέχονταν να πουλάνε γη —η οποία αποκτήθηκε με αίμα— σε ξένους ...Δεν δέχονταν να πουλάνε πλουτοπαραγωγικές πηγές ή στρατηγικές βιομηχανίες, οι οποίες ήταν οι εγγυητές τής ελευθερίας και της ανεξαρτησίας τους. Όλα αυτά άλλαξαν με μια απλή αλλαγή του "λεξιλογίου" ...Η λεηλασία γι' αυτόν τον λόγο "βαπτίστηκε" ιδιωτικοποίηση ...Η διαφθορά "βαπτίστηκε" μπόνους αποδοτικότητας των κρατικών υπαλλήλων, που "συναντούσαν" τον ιδιωτικό τομέα ...Η προδοσία "βαπτίστηκε" εσωτερική πληροφόρηση ή tip ...Τα δάνεια "βαπτίστηκαν" βοήθεια ...Η διάλυση "βαπτίστηκε" ρεαλιστική αξιοποίηση ...Η καταστροφή "βαπτίστηκε" εκσυγχρονισμός.
Για να τα καταφέρουν όλα αυτά, έπρεπε να τα μεθοδεύσουν προσεκτικά. Στην πραγματικότητα δεν χρειάστηκε να σκεφτούν ούτε καν ένα νέο τρυκ. Ποιον θα χρησιμοποιούσαν, για να προκαλέσουν τον "πόλεμο", που είχαν ανάγκη; Ποιον θα χρησιμοποιούσαν, για να εμφανίσουν μια εξαγορά, η οποία μοιάζει με πολεμική κατάκτηση, σαν μια αδερφική "ένωση"; Ποιον θα χρησιμοποιούσαν, για να παραστήσει τον αδερφό, που, μόλις μπει στο σπίτι τού αδερφού του, θα βγάλει το "μαστίγιο"; Ποιον θα χρησιμοποιούσαν με τη νοοτροπία της αρπαγής, της καταστροφής και με τα χαρακτηριστικά τής απόλυτης υπακοής και αφοσίωσης στα αφεντικά του;
...Και πάλι τον αδύναμο κρίκο ...Το χαϊβάνι που γνώριζαν. Η Γερμανία θα ήταν και πάλι το χαϊβάνι, που θα ξεκινούσε τον "πόλεμο". Οι Γερμανοί, οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε σήμερα να βόσκουν αγελάδες —γιατί με τη βιομηχανία "μπερδεύονται" λίγο—, έκαναν και πάλι αυτό που δεν έπρεπε εις βάρος της Ευρώπης και των λαών της. Οι Γερμανοί, οι οποίοι εξασφάλισαν βιομηχανικό μεροκάματο, εξαιτίας της μεγαλοψυχίας των Ευρωπαίων, ανέλαβαν και πάλι να "αποβιομηχανίσουν" την Ευρώπη, για να δώσουν το απόλυτο πλεονέκτημα στη Γερμανία. Οι Γερμανοί, οι οποίοι ποτέ δεν πλήρωσαν τα χρέη τους στους λαούς τής Ευρώπης, συμμετείχαν σε έναν σχεδιασμό, ο οποίος οδήγησε στη σημερινή υπερχρέωση όλων των ευρωπαϊκών λαών.
...Η Γερμανία είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για την πανευρωπαϊκή δυστυχία, η οποία προέκυψε από την κρίση χρέους. Αυτή την προκάλεσε κατ’ εντολή των τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης. Πώς έγινε αυτό; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που έγινε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος......Με τα δάνεια των φασιστικών της ηγεσιών ...Με τα αμερικανικά δάνεια, που οι ηγέτες της γνώριζαν τις συνέπειες που θα "φόρτωναν" στην Ευρώπη. Με τον υπερδανεισμό της η Γερμανία μετατρεπόταν —εις γνώση της— σε ένα "αιμοσταγές" θηρίο, το οποίο διψούσε για έσοδα.
Αυτή η μετατροπή της σε θηρίο ήταν το όλο μυστικό του σχεδιασμού, που οδήγησε σήμερα την Ευρώπη στο έλεος των "Αγορών". Σε αυτόν τον προδοτικό σχεδιασμό συνεργάστηκε ο Κολ με τους τοκογλύφους. Όλοι αυτοί αναζητούσαν έναν λόγο να την φορτώσουν χρέη, ώστε να τη μετατρέψουν εκ νέου σε μια "Δημοκρατία της Βαϊμάρης", η οποία διψάει για επέκταση και άρα για το "αίμα" του περιγύρου της. Πού αποσκοπούσαν, δίνοντάς της τεράστια "δάνεια"; ...Στα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά τα οποία δρομολογούσαν για όλους τους υπόλοιπους ...Τους υπόλοιπους, που, όπως είπαμε, θα τους έβαζαν στον δανεισμό και στη σπατάλη.
Με νέα δάνεια θα έδιναν το "άλλοθι" στη Γερμανία ν' ακολουθήσει την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Όταν οι άλλοι θα απλώνονταν, αυτοί θα μαζεύονταν. Όταν οι άλλοι θα μαζεύονταν, αυτοί θα απλώνονταν. Όμως, οι ακριβώς αντίθετες συμπεριφορές φέρνουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Όταν οι ευρωπαϊκοί λαοί έχαναν την ανταγωνιστικότητά τους —εξαιτίας της σπατάλης—, η Γερμανία γινόταν ανταγωνιστικότερη — εξαιτίας της οικονομίας. Όταν οι ευρωπαϊκοί λαοί έκλειναν εργοστάσια —εξαιτίας της έλλειψης ανταγωνιστικότητας— η Γερμανία άνοιγε νέα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έγινε; Με τα δάνεια οι τοκογλύφοι δεν προσπάθησαν να τιμωρήσουν τη Γερμανία ή να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της ...Προσπάθησαν να της δώσουν "άλλοθι", για ν' αλλάξει "χαρακτήρα" σε σχέση με τους άλλους. Έφτιαχναν την "πυραμίδα" του χρέους και βιάζονταν να τη βάλουν "πρώτη" μέσα σ' αυτήν, γιατί πάντα στις "πυραμίδες" το πλεονέκτημα το έχει ο πρώτος. Πάντα οι πονηροί, που στήνουν τις πυραμίδες, είναι οι πρώτοι που μπαίνουν μέσα σ' αυτές, γιατί είναι οι μόνοι που έχουν πιθανότητες να βγουν με κέρδος. Ο πρώτος, που επενδύει, έχει ελπίδες να κερδίσει εις βάρος των υπολοίπων. Ο πρώτος, που δανείζεται, έχει ελπίδες να ξεχρεώσει εις βάρος των υπολοίπων. Αυτό ακριβώς έκαναν με τη Γερμανία. Την έβαλαν πρώτη στην "πυραμίδα" τού ευρωπαϊκού χρέους, για να απειλούν και να εκβιάζουν με αυτήν όλους τους υπολοίπους.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για "άλλοθι". Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι με τις "αλχημείες" τής Goldman Sachs έβαλαν τους ευρωπαϊκούς λαούς να υπερδανείζονται, ήταν αυτοί, οι οποίοι έβαλαν τη Γερμανία να κάνει αιματηρή οικονομία. Αυξήσεις μισθών έκαναν οι φτωχοί της Ευρώπης και η Γερμανία είχε να κάνει αύξηση μισθών από τις αρχές του '90. Αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος. Όλοι έχαναν ανταγωνιστικότητα και η Γερμανία κέρδιζε. Την έβαλαν να κατασκευάζει "τανκ", όταν οι άλλοι κατασκεύαζαν "ξαπλώστρες" ...Ό,τι έκαναν με τη Γερμανία του Χίτλερ, η οποία είχε ανάπτυξη κατασκευάζοντας τανκ τη στιγμή που οι υπόλοιποι λαοί ενδιαφέρονταν για την εξεύρεση πόρων προς ανάπτυξη του κοινωνικού προσώπου των κρατών τους.
Όλο δηλαδή το "παραμύθι" της "ικανής" Γερμανίας είναι μια απάτη. Το μεταπολεμικό "θαύμα" τής δήθεν "δημιουργικής" Γερμανίας στήθηκε, επειδή οι τοκογλύφοι την χρηματοδότησαν να χτίσει τα εργοστάσιά της, χωρίς να υποστεί την παραμικρή ζημιά εξαιτίας των εγκλημάτων της. Το σημερινό "θαύμα" τής δήθεν "ανταγωνιστικής" Γερμανίας στήθηκε, επειδή οι ίδιοι τοκογλύφοι την χρηματοδότησαν, για να εξασφαλίσει το "άλλοθι" εκείνο, το οποίο θα την διαφοροποιούσε από τους υπολοίπους ...Τίποτε, που να αφορά τους Γερμανούς και τη Γερμανία, δεν οφείλεται στους ίδιους ...Ερήμην των Γερμανών γίνονται όλα όσα αφορούν τη Γερμανία. Τα πάντα τα αποφάσισαν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης και τα υλοποίησαν οι Ναζί της Γερμανίας. Τους κοινούς Γερμανούς τούς "θυμούνται" μόνον ως έρμα ...Να τους "φυτιλιάζουν" με την Bild για να τους στρέφουν εναντίον τού ενός και του άλλου.
Αυτοί οι τοκογλύφοι αποφάσισαν να δώσουν χρήματα στους Γερμανούς, για να "μολύνουν" ολόκληρη την Ευρώπη με τη διαφθορά, που την οδήγησε στον υπερδανεισμό και τελικά την κατέστρεψε ...Με χρήματα των Εβραίων η σημερινή Γερμανία επιτίθεται και απειλεί και πάλι τον κόσμο. Με χρήματα των Εβραίων κινείται και πάλι ο μηχανισμός του Χίτλερ ...Ατόφιος ο μηχανισμός ...Ούτε τα ονόματα δεν αλλάζουν. Ο Χίτλερ ήταν αυτός, ο οποίος γιγάντωσε τις εταιρείες εκείνες, οι οποίες σήμερα "μολύνουν" με διαφθορά ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνον την Ευρώπη ...Τις εταιρείες εκείνες, οι οποίες παρήγαγαν για τους Ναζί, χρησιμοποιώντας δούλους των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Αυτές λοιπόν οι γερμανικές εταιρείες επιτίθενται σήμερα στην Ευρώπη ...Οι εταιρείες των εγκληματιών βιομηχάνων, τους οποίους δεν εντόπισε ποτέ το ίδρυμα Βίζενταλ ...Οι εταιρείες της Siemens, της Bayer, της Volkswagen, της Mercedes, της Thyssen, της MΑΝ κλπ. ...Οι εταιρείες των οποίων οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες ήταν φανατικοί ναζιστές και φρόντιζαν να τις θέτουν στην υπηρεσία των ναζιστικών φιλοδοξιών. Ακόμα και η διάσημη εταιρεία Hugo Boss, που έραβε κάποτε τις στολές των Ναζί ―χρησιμοποιώντας δούλους των στρατοπέδων συγκέντρωσης― είναι η ίδια που τους ντύνει και σήμερα ...Να "αναστηθεί" ο Χίτλερ και να δει ένα σημερινό στέλεχος της Siemens ντυμένο με κουστούμι Boss μέσα σε Mercedes να "μαλώνει" τους Έλληνες πολιτικούς και να νομίσει ότι δεν έχασε ποτέ τον πόλεμο.
Οι τοκογλύφοι ―έχοντας στη διάθεσή τους αυτούς τους Ναζί ως συνεργάτες― αποφάσισαν να δώσουν την απόλυτη ανταγωνιστικότητα στη Γερμανία. Γιατί; Για να τη "φορτίσουν", ώστε να "επιτεθεί" σε όλους τους Ευρωπαίους, όταν η Ευρώπη θα ενωνόταν οικονομικά. Αυτοί οι τοκογλύφοι αποφάσισαν να την κάνουν διαφορετική από τους υπολοίπους. Αυτοί αποφάσισαν να την κάνουν έναν υπερχρεωμένο και πεινασμένο "λύκο", όταν για τους υπόλοιπους αποφάσισαν να τους κάνουν σπάταλα και χορτάτα "πρόβατα". Ήταν προδιαγραφή τού σχεδιασμού τους πρώτα ν' αλλάξουν τα χαρακτηριστικά τής Γερμανίας και μετά να δημιουργήσουν κοινή την ευρωπαϊκή "στάνη". Πρώτα έπρεπε να ενωθεί η "κατάλληλη" Γερμανία και μετά να ενωθεί πολιτικά και οικονομικά η Ευρώπη. Άρα, τι μένει να δούμε; ...Να δούμε πότε οι "εκτροφείς" τής Γερμανίας αποφάσισαν να την "εξαγριώσουν", επιβάλλοντάς της την "πείνα" και τη "στέρηση".
Όλο το "μυστικό" βρίσκεται στην "Ένωση" της Γερμανίας. Γιατί χρησιμοποιούμε εισαγωγικά στη λέξη "Ένωση"; Γιατί η Γερμανία στην πραγματικότητα ποτέ δεν ενώθηκε. Οι Γερμανοί γιορτάζουν μια Ένωση, η οποία δεν έγινε ποτέ. Γιατί; Γιατί οι ενώσεις είναι τζάμπα και αυτό στη Γερμανία δεν έγινε. Στην περίπτωση της Γερμανίας η Δυτική Γερμανία "αγόρασε" την Ανατολική από τους Σοβιετικούς. Δανείστηκε από τους τοκογλύφους άπειρα χρήματα, για να την "αγοράσει". Γιατί όμως σε μια τέτοια φάση του σχεδιασμού —και με δεδομένη την πολυτιμότητα της Γερμανίας στη δρομολόγησή του— οι τοκογλύφοι ανάγκασαν τη Δυτική Γερμανία να πληρώσει για την "αγορά" τής Ανατολικής; Γιατί αυτό, όπως είπαμε, θα την "κούρδιζε", ώστε να ξεκινήσει το σχέδιο "άλωσης" της Ευρώπης. Αν η Γερμανία ενωνόταν "τζάμπα", τίποτε δεν θα λειτουργούσε προς την κατεύθυνση που εξυπηρετούσε τους τοκογλύφους.
Ανέβασαν τον κόσμο στο "τείχος", για να πιέζει και δήθεν ν' ανυπομονεί για την ένωση, για να δώσουν άλλοθι στον προδότη της Ευρώπης Κολ να παίξει το παιχνίδι των τοκογλύφων. Ενθουσίασαν τον κόσμο, προκειμένου να κάνουν επιτακτική την ανάγκη της εξαγοράς της Ανατολικής Γερμανίας πριν αυτός ο κόσμος καταλάβει ότι η εξαγορά αυτή δεν ήταν υποχρεωτική και ότι δεν ήταν ο μόνος δρόμος για την ένωση. Έβγαλαν τον κόσμο στον δρόμο, για να δώσουν στον άθλιο Κολ τη δυνατότητα να πάρει αποφάσεις υπό τη διαδικασία του "επείγοντος" και άρα πριν προλάβει ο κόσμος να καταλάβει τι γίνεται ...Πριν προλάβει ν' αναλύσει τα δεδομένα και να δει ότι με την υπομονή μερικών μηνών η Ένωση θα γινόταν τζάμπα. Για μερικούς μήνες οι "ανυπόμονοι" Γερμανοί έχασαν πάνω από 200 δις δολάρια ...Αναπόφευκτη ήταν η Ένωση τής Γερμανίας, εφόσον η Σοβιετική Ένωση κατέρρεε.
 Όμως, οι τοκογλύφοι κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπαν και βιάζονταν. Εχθρός τους ήταν ο χρόνος, εφόσον οι Σοβιετικοί μετρούσαν ήδη τις ώρες παραμονής που τους απέμεναν στην Κεντρική Ευρώπη. Βιάζονταν να δανείσουν στη Δυτική Γερμανία τα χρήματα της εξαγοράς πριν αποχωρήσουν οι Σοβιετικοί μόνοι τους και γίνουν αυτά τα χρήματα περιττά. Οι παλιοί χρηματοδότες τού Χίτλερ βιάζονταν να πυροδοτήσουν τον νέο πόλεμο της Γερμανίας εναντίον της Ευρώπης. Τους συνέφερε να φορτώσουν με δάνεια τη Γερμανία ...Πολλά δάνεια ...Πάρα πολλά δάνεια ...Δάνεια, σε σημείο να την απειλούν με χρεοκοπία ...Εκατοντάδες δισεκατομμύρια κόστισε στον γερμανικό λαό η αγορά της Ανατολικής Γερμανίας από τους Σοβιετικούς. Άλλα τόσα τους κόστισε να την "ευθυγραμμίζουν" και να την "επιδοτήσουν", αφού προηγουμένως την είχαν καταστρέψει οι ίδιοι.
Όλα αυτά γίνονταν με δάνεια.  Πλήρωναν οι τοκογλύφοι, για να βάλουν την ενιαία πλέον Γερμανία πρώτη στην πυραμίδα του ευρωπαϊκού χρέους ...Για να την αναγκάσουν να πάρει "μέτρα" δημοσιονομικού περιορισμού. Αυτός ήταν ο στόχος των δανείων. Με αυτά τα δάνεια ήθελαν να της δώσουν άλλοθι ν' ακολουθεί την αντίθετη συμπεριφορά από όλους τους άλλους ...Για να την κάνουν να αξιοποιήσει τα δάνεια προς τον τομέα που τους βόλευε και όχι να τα σπαταλά, όπως σχεδόν υποχρέωναν τους άλλους να κάνουν. Με τα δάνεια την ανάγκαζαν να "σφίγγει" το "ζωνάρι" των Γερμανών την ώρα που οι υπόλοιποι θα έπαιρναν φθηνά δάνεια μόνο και μόνο για να "χαλαρώνουν" τους λαούς τους ...Για να την κάνουν το ανταγωνιστικό τους "τανκ" στην Ευρώπη.
Αυτά τα γερμανικά δάνεια θα τους επέτρεπαν να ξεκινήσουν την "επίθεση" και στην υπόλοιπη ανατολική Ευρώπη. Έπρεπε να βρουν ένα σημείο να ξεκινήσουν αυτήν την "επίθεση" και αυτό το σημείο τούς το εξασφάλιζε η Γερμανία. Μετά την Ανατολική Γερμανία τούς περίμενε το υπόλοιπο ανατολικό Μπλοκ. Αυτή η "επίθεση" μπορούσε να γίνει μόνον από τη Γερμανία. Γιατί; Γιατί οι πόλεμοι απαιτούν "αφορμή" και μόνον η Γερμανία είχε αποκτήσει "αφορμή". Είχε "αισθήματα", που την έκαναν "κινητική". Η Γερμανία και πάλι θα ξεκινούσε τον "πόλεμο" με τον γνωστό τρόπο ...Τον "αδερφικό" πόλεμο ...Ανακαταλαμβάνοντας, όπως ο Χίτλερ, πρώτα τα "δικά" της εδάφη.
Αυτό κατάφεραν με την εξαγορά της Ανατολικής Γερμανίας από τη Δυτική ...Δημιούργησαν "υποχρεώσεις" και άρα αφορμές. Από τη στιγμή που η Ανατολική Γερμανία δεν "απελευθερώθηκε" τζάμπα, αλλά "χρωστούσε", ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Δεν μπορούσε πλέον ν' αποφασίζει μόνη της για το μέλλον της. Χρωστούσε σ' αυτούς που "εξαγόρασαν" την ελευθερία της και έπρεπε να παραδώσει τα "κλειδιά" της στους νέους προστάτες της ..."Χρωστούσε" στη Δυτική Γερμανία ...και, όταν χρωστάς στους Γερμανούς, αυτό είναι "ανθυγιεινό". Γιατί; Γιατί μετά, ως συνιδιοκτήτες —και με τη δύναμη του δανειστή— θα αποφασίζουν μόνοι τους για το πώς θα τους "ξεχρεώσεις".
Αυτοί οι σκληροί δανειστές "σκέφτηκαν" ότι, λόγω αυτών των χρεών, θα πρέπει η Ανατολική Γερμανία να συστήσει μια Treuhand, η οποία θα περιλαμβάνει όλο το δημόσιο κεφάλαιο, το οποίο πλέον δεν της ανήκε ...Ανήκε στη Δυτική Γερμανία, εφόσον σ' αυτήν χρωστούσε. Η Δυτική Γερμανία θα αναλάμβανε να "ξεπουλήσει" αυτό το κεφάλαιο —και άρα την "ψυχή" της Ανατολικής Γερμανίας—, προκειμένου ν' απαλλάξει τον "φορολογούμενο" Γερμανό πολίτη από ένα μεγάλο "βάρος" ...Τον "φορολογούμενο" Γερμανό της Bild ...Την απόλυτη σταθερά της "ηθικής" της κεντρικής Ευρώπης.
...Τον "φορολογούμενο" εκείνον, τον οποίο πάντα βάζουν μπροστά οι φασιστικές ηγεσίες της Γερμανίας για άλλοθι ...Τον απρόσωπο εκείνο "φορολογούμενο", που όλοι οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ως στατιστικό ποσοστό —που συνήθως κάτι θέλει— και όχι ως πρόσωπο —που κάτι δίνει— ...Τον "φορολογούμενο" εκείνον, τον οποίο κάποτε τον έντυσαν "στρατιωτικά" —για να τον βάλουν στη Βέρμαχτ— και τώρα τον ντύνουν "ανταγωνιστικά" — για να τον βάλουν στη νέα μάχη ...Το πιο πειθήνιο "εργαλείο" τού φασισμού στην ιστορία της Ευρώπης ...Το φθηνότερο "κρέας" τής Ευρώπης ...Τον λαό με το "κατσαβίδι", που εδώ και έναν αιώνα άλλοι τού χτίζουν τα εργοστάσια και άλλοι αποφασίζουν αν μέσα σ' αυτά θα κατασκευάσει βόμβες ή μίξερ.
Στα πρότυπα αυτής της Treuhand ήταν φτιαγμένες όλες οι κρατικές εταιρείες, οι οποίες ανέλαβαν τις "ιδιωτικοποιήσεις" στην ανατολική Ευρώπη ...Στα πρότυπα της ίδιας εταιρείας είναι φτιαγμένο το ελληνικό ΤΑΙΠΕΔ ...Λογικό είναι. Μόλις τελείωσε η γερμανική επίθεση στην πρώην ανατολική Ευρώπη, εξαπολύθηκε νέα επίθεση στην πρώην δυτική με "αφορμή" και πάλι τα χρέη. Κτήνη, δηλαδή, όπως ο Σόιμπλε, ο Φούχτελ ή ο Ράιχενμπαχ, τα είδαν πρώτα οι Ανατολικογερμανοί και μετά οι Έλληνες, οι Πορτογάλοι ή οι Ιρλανδοί ...Πρώτα αυτοί είδαν τους "σαλιάρηδες" να ωρύονται, για να "προστατεύσουν" τους φορολογούμενους Γερμανούς και μετά οι Έλληνες και τα άλλα PIIGS ...Πρώτα οι Ανατολικογερμανοί έγιναν οι τεμπέληδες, οι οποίοι απειλούσαν τους σκληρά εργαζόμενους Δυτικογερμανούς και μετά οι Έλληνες, οι οποίοι απειλούσαν τους εργαζόμενους Γερμανούς στο σύνολό τους ...Πρώτα αυτοί οι Ανατολικογερμανοί έπρεπε να μάθουν το "μάθημά" τους και μετά οι Έλληνες.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε τον λόγο που ήταν απαραίτητη η Γερμανία; ...Για να βάλει στην Ευρώπη τον νέου τύπου "πόλεμο", τον οποίο χρειαζόταν οι τοκογλύφοι, ώστε να "ξεφορτωθούν" το χρήμα τους εις βάρος των λαών ...Για να μετατρέψουν τα άπειρα "πέτσινα" χρήματα των μεταπολεμικών υπερκερδών —τα οποία τους απειλούσαν— σε κεφάλαιο. Μετέτρεπαν τα "χαρτάκια" της FED σε κεφάλαιο, αρπάζοντας τις περιουσίες των λαών. Χωρίς την επιθετική Γερμανία δεν θα μπορούσε να "επιτεθεί" σε πρώτη φάση η Δύση στην Ανατολή. Χωρίς τα δάνεια της γερμανικής Ένωσης δεν θα αποκτούσε "επιθετικότητα" και άρα "προφόρτιση" η Γερμανία. Από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα. Η πρακτική τής "αδελφοκτονίας" στη Γερμανία έγινε ο "οδηγός" για την "αδελφοκτόνα" επίθεση της Δυτικής Ευρώπης στην Ανατολική Ευρώπη.
Εφόσον η Γερμανία θεώρησε "ηθικό" να εξαγοράσει την "αδερφή" της, γιατί να είναι ανήθικο που ο Δυτικός Κόσμος θα αγόραζε τον Ανατολικό; Εφόσον η πανίσχυρη Ανατολική Γερμανία δεν αντέδρασε στη λεηλασία της, μάλλον αυτή η εξαγορά θα ήταν κάτι "καλό". Γιατί να αντιδράσουν τα υπόλοιπα ανατολικά κράτη; Ήταν "βλάκες" οι Ανατολικογερμανοί που δεν αντέδρασαν και θα ήταν "έξυπνοι" οι Τσέχοι ή οι Πολωνοί, για παράδειγμα, αν αντιδρούσαν; Αν ήταν "αδέρφια" οι Γερμανοί, οι οποίοι εξαγόραζαν την Ανατολική Γερμανία, γιατί να ήταν εγκληματίες οι Δυτικοί, οι οποίοι έκαναν ακριβώς τα ίδια, για να "βοηθήσουν" τους λαούς;
...Η αυτοκρατορία τού σκότους και πάλι επιτέθηκε. Γιατί θεωρούμε ότι επιτέθηκε η αυτοκρατορία και όχι η Γερμανία μόνη της; Γιατί και πάλι βλέπουμε τις γνωστές πρακτικές των αυτοκρατοριών. Βλέπουμε και πάλι να πρωταγωνιστούν άνθρωποι με ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά ...Άνθρωποι από εκείνους, τους οποίους μονίμως χρησιμοποιούν οι αυτοκρατορίες, για να εκφράσουν με τη μέγιστη επιμονή τη μέγιστη σκληρότητά τους ...Λάθος άνθρωποι. Γιατί; Γιατί δεν μπορείς να υπόσχεσαι έναν ανθρώπινο κόσμο, όταν βάζεις ως "αρχιτέκτονές" του ιδιόμορφους ανθρώπους. Δεν μπορείς να υπόσχεσαι μια καλύτερη Ευρώπη με τη σημερινή "ιδιόμορφη" γερμανική Κυβέρνηση.
Όπως είπαμε και σε άλλο σημείο του κειμένου, δεν έχουμε τίποτε εναντίον των ανάπηρων ανθρώπων. Απλά τους θεωρούμε ακατάλληλους για την άσκηση εξουσίας ...Απολύτως ακατάλληλους σε βαθμό που να τους θεωρούμε επικίνδυνους. Έτσι είναι η φύση και ο άνθρωπος ανήκει στη φύση. Αν οι βασιλιάδες της ζούγκλας ήταν τα κουτσά λιοντάρια, τότε θα φρόντιζαν οι γαζέλες να γεννιούνται παράλυτες. Γιατί; Για να μπορούν να επιβιώνουν και τα ίδια. Έτσι γίνεται πάντα. Ο καθένας φτιάχνει τον κόσμο όπως βολεύει τον ίδιο και όχι όπως βολεύει τους άλλους. Οι ιδιόμορφοι άνθρωποι σκέφτονται ιδιόμορφα και αυτό είναι βέβαιον ότι οδηγεί σε προβλήματα ...Αυτό είδαμε να συμβαίνει και πάλι.
Ο ίδιος τραπεζικός υπόκοσμος, ο οποίος χρησιμοποίησε τον αδίστακτο και ανάλγητο Ρούζβελτ —και μας οδήγησε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο— θέλησε να επαναλάβει την ίδια πετυχημένη τακτική εις βάρος ολόκληρου του Πλανήτη.  Μετά τον ανάπηρο Ρούζβελτ, ο οποίος ανέλαβε για λογαριασμό τους να βυθίσει τον κόσμο στον πόλεμο, είδαμε έναν άλλο ανάπηρο να πρωταγωνιστεί στα νέα επεισόδια ενός νέου πολέμου.
...Μιλάμε για τον διαβόητο Σόιμπλε ...Τον επικίνδυνο για το σύνολο της ανθρωπότητας Σόιμπλε. Λογικό είναι να είναι επικίνδυνος. Ένας ανάπηρος άνδρας, ο οποίος είναι σεξουαλικά ανίκανος και η "προοπτική" για το μέλλον του είναι αυτήν που προσδιορίζεται από τα χαρακτηριστικά του, είναι επικίνδυνος για τους πάντες, όταν φέρει εξουσία. Ένας άνθρωπος, ο οποίος βασανίζεται ακόμα κι όταν πρόκειται να εκτελέσει τις πιο βασικές του ανάγκες, είναι δυνατόν να έχει συμπόνια για κανέναν; Άνθρωπος, που πονάει πραγματικά τις περισσότερες ώρες της ημέρας, είναι δυνατόν να βλέπει με ευαισθησία τον "πόνο" των άλλων;
Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ακατάλληλος να φέρει την παραμικρή εξουσία και ο Σόιμπλε φέρει τεράστια, εφόσον στην πραγματικότητα είναι ο "σκιώδης" Καγκελάριος της Γερμανίας. Για όσο διάστημα αυτός πονάει ή δεν μπορεί να κάνει έρωτα ―δηλαδή για πάντα―, θα υποφέρουν οι πάντες γύρω του. Ούτε η προσωπική του νοσοκόμα δεν μπορεί ν' αποφύγει την άδικη και σκληρή εξουσία του ...Από μακριά φαίνεται το ποιόν του ...Βλέπει ανθρώπους να χαμογελούν και θολώνει το βλέμμα του από μίσος. Ειδικά ο Σόιμπλε ήταν κακός άνθρωπος από τότε που περπατούσε, όχι τώρα που "κυλάει" ...Από τότε που "μάτωνε" την Ανατολική Γερμανία, για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του.
Τώρα, που τελείωσε με τους Ανατολικογερμανούς, ασχολείται με τους Έλληνες ...Τους Έλληνες, που, όπως φαίνεται τα τελευταία χρόνια, του έχουν γίνει έμμονη ιδέα. Ξεκίνησε να ασχολείται μ' αυτούς σποραδικά —ως μια πάγια "υποχρέωση" τού ρόλου του— και έφτασε να ασχολείται κάθε μέρα. Γιατί; ...Γιατί τον εκνευρίζουν ...και όσο πιο πολύ τον εκνευρίζουν, τόσο πιο πολύ θέλει να τους κάνει κακό και άρα ασχολείται μαζί τους ...Τον εκνευρίζουν θανάσιμα, καθώς αρνούνται να μοιραστούν λίγη μιζέρια, για να "μετριαστεί" η δική του δυστυχία ...Τον εκνευρίζουν, που είναι απείθαρχοι, που γελάνε, που περπατάνε ...που τους "βλέπει" ο Ήλιος ...Και μόνο που υπάρχουν τον εκνευρίζουν. Βλέπει τα γλυπτά του ελληνικού πολιτισμού και θέλει να αφανίσει τους Έλληνες ...Λατρεύει τον Κάφκα, τον Πικάσο και όσους "θολώνουν" τις εικόνες των ανθρώπων, για να τον κάνουν να αισθάνεται πιο άνετα.
Όμως, στον σημερινό κόσμο της ισότητας και των ίσων ευκαιριών δεν υπάρχουν μόνον επικίνδυνοι άνδρες στην κορυφή της εξουσίας, αλλά και επικίνδυνες γυναίκες. Όπως γνωρίζει το αυταρχικό σύστημα να διαλέγει ανάμεσα στους άνδρες τούς πιο επικίνδυνους, έτσι γνωρίζει να ξεχωρίζει και από τις γυναίκες τις πιο επικίνδυνες. Απλά, αυτή η επιλογή γίνεται με διαφορετικά κριτήρια, εξαιτίας των διαφορετικών χαρακτηριστικών, που υπάρχουν μεταξύ των δύο φύλων.
Μια γυναίκα, λόγω της διαφορετικής της φύσης, αναπτύσσει τα επιθυμητά για το σύστημα χαρακτηριστικά για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που περιγράψαμε για τον άνδρα. Δεν χρειάζεται μια γυναίκα να είναι ανάπηρη ή σεξουαλικά ανίκανη, για να είναι η κατάλληλη γι' αυτούς. Μπορεί να είναι ένα τέρας φυσικών δυνάμεων με ακόρεστη διάθεση για σεξ και να γίνει σκληρή κι ανάλγητη εξουσιάστρια. Γιατί; Γιατί είναι διαφορετική από τον άνδρα. Για μια γυναίκα αρκεί να έχει ζήσει τη ζωή της σαν ζωντανό "κούτσουρο" και έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές. Αρκεί να έχει ζήσει από την αρχή της νεότητάς της ως σεξουαλικά ανεπιθύμητη και είναι τέλεια για το σύστημα. Μια γυναίκα σεξουαλικά ανεπιθύμητη σε βαθμό απέχθειας είναι ιδανική για το σύστημα, γιατί με την εξουσία της μπορεί να "εκδικηθεί" την κοινωνία και τα "αντράκια" της για την δική της αποκτήνωση.
...Πρόβλημα κανένα για το σύστημα ...Γνώριζε πού θα έβρισκε τέτοιου είδους δυστυχισμένες γυναίκες, οι οποίες αρέσκονται να χαφιεδίζουν, να κουτσομπολεύουν και να "καταγγέλλουν" μόνο και μόνο, για να σκορπούν δυστυχία μέσα στην κοινωνία. Θα έψαχνε στους δικούς του "σκουπιδοτενεκέδες" και ήταν σίγουρο ότι θα έβρισκε αυτό που ήθελε, με τις προδιαγραφές που το βόλευαν ...Θέμα χρόνου ήταν να βρει τη φωτογραφία τής Μέρκελ μέσα από τις χιλιάδες των φακέλων των χαφιέδων της Στάζι. Αυτό το δυστυχισμένο "ανδροειδές" ανέλαβαν να το "εξωραΐσουν", για να εκμεταλλευτούν τη δυστυχία του. Την έψαξαν με τα ίδια κριτήρια που οι Ναζί έψαχναν γυναίκες δεσμοφύλακες για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν έκαναν δηλαδή κάτι καινούργιο, που να εμπεριείχε την έννοια του ρίσκου.
Αυτήν τη Μέρκελ  "πλαισίωσαν" με όλη τη δυστυχία και τα κόμπλεξ τής κοινωνίας ...Την πλαισίωσαν με μια "αδερφή", η οποία περιφέρει τη δυστυχία της στα gay bar όλου του κόσμου ...Την πλαισίωσαν με ένα κομπλεξικό "υιοθετημένο", το οποίο προσπαθεί να μιλήσει τα άψογα γερμανικά των "Αρείων", γιατί είναι φανερό ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι για τον γερμανικό περίγυρό του ήταν ένα από τα "φτηνά" υιοθετημένα τής Ασίας. Στους Γερμανούς προσπαθεί απεγνωσμένα ν' αποδείξει ότι είναι "όμοιός" τους και μέχρι να το καταφέρει αυτό, θα το πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι.
Με αυτούς τους δυστυχισμένους έφτιαξαν τη γερμανική κυβέρνηση, η οποία θα ξεκινούσε την επίθεση στην Ευρώπη ...Σε ολόκληρη την Ευρώπη, εφόσον την Ανατολική Γερμανία την είχαν κατακτήσει ολοκληρωτικά και από εκεί θα ξεκινούσαν τη γενική επίθεση. Η Ανατολική Γερμανία με αυτόν τον τρόπο έγινε η "κερκόπορτα" της Ευρώπης.
  Μέσω της Ευρώπης φιλοδοξούν να ελέγξουν ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο και κατ’ επέκταση τον Πλανήτη ...Η χριστιανική αυτοκρατορία είναι ο πραγματικός στόχος των τοκογλύφων. Αυτήν θέλουν να "αλώσουν" και νομίζουν ότι θα το καταφέρουν, εφόσον έχουν "στήσει" τη μάχη ...Ναζιστής και εκβιαζόμενος της τραπεζικής μαφίας είναι ο Γερμανός Ράτζινγκερ, ο οποίος παριστάνει τον Πάπα ...Υπάλληλός τους είναι ο "αυτοκράτορας" της Ρώμης και απόλυτος άρχων του χριστιανισμού.
...Μπλεγμένος σε τραπεζικά σκάνδαλα, τα οποία γνωρίζουν οι τοκογλύφοι και οι υπάλληλοί τους, όπως ο εκδιωχθής πρώην επικεφαλής τής Τράπεζας του Βατικανού Ettore Gotti Tedeschi ...Ο Πάπας "ιεροεξεταστής" και κάτοχος του "φακέλου" όλων των ανωμαλιών των παπικών στον κόσμο ...Ο μόνος που μπορεί να εκβιάσει τους πάντες στην Καθολική Εκκλησία ...Ανώμαλοι, παιδεραστές, ομοφυλόφιλοι, κτηνοβάτες και κλέφτες θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους στη Ρώμη για όσο διάστημα δεν αντιστέκονται στον Πάπα ...Τον εκβιαστή Πάπα. Ελέγχοντας οι τοκογλύφοι τον Πάπα, θεωρούν ότι έχουν στο "τσεπάκι" τους τη Ρώμη και άρα ότι μπορούν να αλώσουν τη χριστιανική αυτοκρατορία. 
Από αυτήν τη σιγουριά πηγάζει η βεβαιότητά τους ότι θα κερδίσουν το "παιχνίδι". Οι Εβραίοι τοκογλύφοι θέλουν να κάνουν ιδιόκτητη τη χριστιανική αυτοκρατορία, ώστε να μπορούν μετά να "παίζουν" τα παιχνίδια των αντιπαλοτήτων με τις άλλες θρησκείες ...Τις θρησκείες των κρατών που ελέγχουν, εφόσον οι ίδιοι τα εκβιομηχάνισαν, όπως κάποτε εκβιομηχάνισαν τη Σοβιετική Ένωση, προκειμένου να καθηλώσουν τη Δύση στον φόβο και την "προστασία" τους. Ήδη βλέπουμε τα πρώτα σημάδια της πολιτικής τους. Από τον κίνδυνο των "μπολσεβίκων" πήγαμε ήδη στον κίνδυνο των "μουλάδων". Με την δήθεν αραβική "άνοιξη" "φορτίζουν" το Ισλάμ, για ν' αποκτήσει ένα ανάλογο "φορτίο" και ο χριστιανισμός. Σκορπούν τον φόβο, γιατί ο φόβος τούς ευνοεί σαν "προστάτες".
Αν ήθελε κάποιος να περιγράψει την κατάσταση που σήμερα βιώνει η Ευρώπη, θα πρέπει να θυμηθεί το παράδειγμα, το οποίο αναφέραμε στην αρχή του κειμένου. Να "ανέβει" στα τείχη της "Ρώμης" και να δει ποια είναι επιτέλους τα "στρατεύματα", τα οποία απειλούν τόσο τον ίδιο όσο και την πατρίδα του. Εκεί θα δει τον Εβραίο "Αννίβα" να απειλεί ολόκληρο τον κόσμο με τις αθλιότητες εκείνες, τις οποίες "χρεώνεται" ο στρατός των Ούννων.
Βλέποντας κάποιος τους Νεοναζί της μερκελικής Γερμανίας να προελαύνουν στην Ευρώπη, αυτό, το οποίο διαπιστώνει, είναι ότι ...οι Αμερικανοί κερδίζουν τον πόλεμο ...Οι Αμερικανοί κατακτούν στην κυριολεξία ολόκληρη την ενωμένη —για χάρη τους— Ευρώπη με τον στρατό των Ναζί ...Μέρκελ, Σόιμπλε, Βεστερβέλε και τα άλλα "κτήνη" αλώνουν την Ευρώπη σαν δανειστές, προκειμένου να την προσφέρουν σαν αντάλλαγμα στους δικούς τους δανειστές ...Ολόκληρο το ναζιστικό κύκλωμα της Γερμανίας και της Ευρώπης επελαύνει, προκειμένου να εξυπηρετήσει το αφεντικό του, που είναι οι ...τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης ...Οι δανειστές των δανειστών και κύριοι των πάντων.
Ο πόλεμος, ο οποίος ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1930, δείχνει επιτέλους να φτάνει στο τέλος του ...Ένας πολύπλοκος και άγνωστος πόλεμος με τα περισσότερα θύματα στην ιστορία του κόσμου ...Ένας πόλεμος, που, στα δεκάδες εκατομμύρια των νεκρών, που κόστισε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα πρέπει να προστεθούν και τα εκατοντάδες χιλιάδες σημερινά θύματά του ...Τα θύματα που αυτοκτονούν, που βυθίζονται στην κατάθλιψη, που "επιταχύνουν" την έξοδό τους από τη ζωή λόγω καρδιοαγγειακών νοσημάτων, που "θερίζουν" εξαιτίας του πολέμου.
Άποψή μας είναι ότι η ιστορία "τελειώνει". Άσχετα αν πιστεύει κάποιος στις αισχατολογικές προφητείες ή όχι, τα πράγματα δείχνουν από μόνα τους πως δεν "πάνε" άλλο. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις ούτε για τους Μάγια ούτε για τις προφητείες τους. Σύντομα θ' αποδειχθεί ότι η ιστορία που γνωρίζουμε είναι παντελώς "κατασκευασμένη" και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θα αποκαλυφθούν οι εγκληματίες που "τύφλωσαν" την ανθρωπότητα για σχεδόν έναν αιώνα. Σύντομα θα αποκαλυφθεί η πραγματική ιστορία του κόσμου.
...Η ιστορία, η οποία θα αποκαλύπτει αυτά τα οποία πραγματικά έγιναν και δεν θα "μπερδεύεται" με τα "σκουπίδια" που της βάζουν μπροστά της για "δολώματα" ...Η ιστορία, η οποία θα αποκαλύψει ότι μια ολιγομελής συμμορία Εβραίων τραπεζιτών και τοκογλύφων ήταν οι ηθικοί αυτουργοί τού μεγαλύτερου εγκλήματος στην ανθρώπινη ιστορία ...Μια ολιγομελής σπείρα εγκληματιών, η οποία για κερδοσκοπικούς λόγους αποφάσισε και "παρήγγειλε" τη δολοφονία εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων ...Μια σπείρα, η οποία χρηματοδότησε όλους τους "Χίτλερ" της πρόσφατης ιστορίας και τους χρησιμοποίησε ως πληρωμένους δολοφόνους σε τεράστια συμβόλαια θανάτου.
Τα φυσικά παιδιά ανθρώπων —σαν κι αυτούς που εικονίζονται στη φωτογραφία— είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα πρωταγωνιστούν σε εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων κοινωνιών ως "Αγορές". Τα παιδιά αυτά, τα οποία σήμερα έχουν το θράσος να επαναλαμβάνουν τις ίδιες φονικές και γκαγκστερικές μεθόδους, που έμαθαν από τους γονείς τους.  Η μόνη διαφορά, η οποία υπάρχει, βρίσκεται στα "πιόνια" που χρησιμοποιούν και όχι στον στόχο της "παρτίδας". Οι γονείς κρύβονταν πίσω από ηλίθιους στρατηγούς, ενώ σήμερα τα παιδιά τους κρύβονται πίσω από επίσης ηλίθιους οικονομικούς "αναλυτές". Κάποτε οι "μεραρχίες" επιτίθονταν στα κράτη και σήμερα κάνουν το ίδιο οι "Οίκοι αξιολόγησης", που τους ανήκουν επίσης.
Το τέλος είναι αναπόφευκτο.
Καθημερινά γίνεται αντιληπτό —όλο και περισσότερο, σε όλο και περισσότερους ανθρώπους— ότι πλησιάζουμε στο τέλος. Οι ισχυροί αυτού του κόσμου δεν θα καταφέρουν στο τέλος να διαχειριστούν την κατάσταση την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν. "Κάθονται" επάνω σε μια "ενεργοποιημένη" ωρολογιακή "βόμβα" "πέτσινης" αξίας άνω των πεντακοσίων τρισεκατομμυρίων δολαρίων και δεν γνωρίζουν πώς να την "απενεργοποιήσουν". Δυστυχώς γι' αυτούς έμπλεξαν τα ανώτερα μαθηματικά με την οικονομία και τα αποτελέσματα είναι αστρονομικά και βεβαίως επικίνδυνα. Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν πλέον να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ελέγξουν την κατάσταση. Αν αυτή η "βόμβα" σκάσει, θα χαθούν κι αυτοί μαζί της.
...Θα χαθούν, γιατί η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη. Το κόλπο του icloud δεν μπορεί να τους σώσει στην παγκοσμιοποιημένη πλέον οικονομία. Γιατί; Γιατί κι αυτό βρίσκεται μέσα στον κόσμο αυτόν ...Μέρος του κόσμου μας είναι το "συννεφάκι" τους ...Δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν ενδιάμεση "δεξαμενή", για να μεταφερθεί ο πλούτος τους σαν επένδυση σε κάποιον άλλο χώρο ...iplanet θέλουν τώρα για να σωθούν ...Άλλον Πλανήτη θα χρειάζονταν να έχουν "δίπλα" τους, για να "ξεφορτωθούν" από τον πλούτο, προκειμένου ν' απαλλαγούν από το "βάρος" του. Μόνον αν υπήρχαν εξωγήινοι πολιτισμοί, θα μπορούσαν όλοι αυτοί να ελπίζουν σε σωτηρία ...Το "απόστημα" έχει γίνει σχεδόν ίσο με τον οργανισμό στον οποίον αναπτύχθηκε.
Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των "πέτσινων" χρημάτων που έχουν συσσωρευτεί στα "χαρτοφυλάκιά" τους —και τα οποία πρέπει να "εξαχθούν"—, που δεν θα τους έφταναν ολόκληροι πολιτισμοί σε άλλους Πλανήτες, για να τα απορροφήσουν. Πρέπει να επαναλάβουν πετυχημένες τακτικές άλλων εποχών επάνω σε νέες ακόμα μεγαλύτερες κλίμακες, οι οποίες θα "σμικρύνουν" τα τεράστια μεγέθη που τους απειλούν. Όπως από τα εκατομμύρια δολάρια των προπολεμικών ΗΠΑ περάσαμε στα μεταπολεμικά δισεκατομμύρια, έτσι και τώρα πρέπει να βρεθεί "χώρος" να μπορούν να "μπουν" τα τρισεκατομμύρια της παγκοσμιοποίησης ...Δεν "χωράνε" αυτά τα χρήματα στην παγκόσμια οικονομία ...Μόνον με εξωγήινες παραμέτρους μπορούν να "κλείσουν" τις παγκοσμιοποιημένες εξισώσεις.
 ...Να "χρηματοδοτήσουν" τους ολιγάριθμους φασίστες Αρειανούς να κάνουν έναν καταδικασμένο πόλεμο με τους πολυάριθμους Κρόνιους, ώστε μετά το πέρας να πάνε οι Γήινοι να οικειοποιηθούν τον Άρη σαν προστάτες των Αρειανών και να αρπάξουν τον μισό Κρόνο σαν επενδυτές ...Μόνον σε τέτοια "σενάρια" επιστημονικής φαντασίας μπορούν να "ξεφορτωθούν" τα εκατοντάδες τρισεκατομμύρια που έχουν "συσσωρεύσει" με τις τοκογλυφικές αλχημείες τους ...Μόνον σε σενάρια όπου η ίδια η ανθρωπότητα θα εντασσόταν ως "μειονότητα" υπάρχει περίπτωση "εκτόνωσης" της κατάστασης.
Όμως, επειδή πολυπληθείς εξωγήινοι δεν υπάρχουν, για να παρασυρθούν σε "εμφύλιο" και στη συνέχεια να χρειάζονται τα χρήματά τους για ν' αναπτυχθούν, είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα "σκάσει" η μεγάλη "βόμβα" ...Η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει από τη δημιουργία των συστημάτων εξουσίας και της οργανωμένης εξουσίας. Οι ΗΠΑ είναι θέμα χρόνου να μπουν σε ανεξέλεγκτη ύφεση και αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος. Ο επανεκλεγής Ομπάμα δεν θα μπορέσει να βρει τρόπο να αποφύγει την ύφεση ...Μια λύση, που είναι υποχρεωμένος να τη βρει πριν τελειώσει το "σημαδιακό" για τους Μάγια έτος 2012.
Σε μια τέτοια περίπτωση τα ομόλογα-"μετοχές" των υφεσιακών και άρα "ζημιογόνων" ΗΠΑ θα καταρρεύσουν και μαζί μ' αυτά θα καταρρεύσουν όλες οι μεγάλες οικονομίες, οι οποίες αναγκάστηκαν από τους τοκογλύφους να τα "φορτωθούν". Τα κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ είναι οι επενδυτικοί "ογκόλιθοι" των θεμελίων όλων των εθνικών οικονομιών και αν αυτά "αποσαθρωθούν", τίποτε δεν θα μείνει όρθιο, γιατί όλα στηρίζονται επάνω τους ...Ας προσπαθήσει να φανταστεί κάποιος τι μπορεί να συμβεί, αν καταρρεύσουν οι αξίες των αμερικανικών ομολόγων ...Τι θα συμβεί, αν χάσουν μεγάλα ποσοστά της αξίας τους και τείνουν προς τον "πάτο".
...Ποια Ευρώπη και ποια κρίση χρέους; ...Δυναμιτάκι δίπλα σε πυρηνική βόμβα είναι το ευρωπαϊκό χρέος σε σχέση με το παγκόσμιο "πέτσινο" χρήμα, το οποίο δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε πραγματική αξία. Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια σε αμερικανικά ομόλογα έχουν σήμερα τόσο η Κίνα όσο και η Ιαπωνία. Ό,τι δούλεψαν και κέρδισαν τον τελευταίο μισό αιώνα αυτά τα τεράστια κράτη το έχουν "κλειδωμένο" στα αμερικανικά ομόλογα. Αν αυτά γίνουν "ψίχουλα", θα ανοίξει μια "μαύρη τρύπα" και θα πέσουν όλοι μαζί μέσα σ' αυτήν. Μία ολόκληρη μέρα δεν αντέχει η Γερμανία υπό τέτοιες συνθήκες ...Η ανθρωπότητα θα χάσει τον Πλανήτη Γη και θα χρωστάει άλλους τρεις. Σε αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο έχουν βάλει την ανθρωπότητα οι τοκογλύφοι.
Για τους Εβραίους αυτό δεν πρέπει να είναι πρωτόγνωρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που με τις ενέργειές τους αποσταθεροποιούν μια αυτοκρατορία και θα χρειαστεί να "τρέξουν" να σωθούν από την οργή των θυμάτων τους ...Διεκδικούν τη χριστιανική αυτοκρατορία και αυτό είναι επικίνδυνο ...Οι αυτοκρατορίες δεν είναι ποτέ "ορφανές" ...Οι αυτοκρατορίες πάντα είναι "γκαστρωμένες" και κρύβουν εκπλήξεις ...Όταν "σπάνε" τα "νερά" τους, πάντα κάποιος γεννιέται και πάντα κάποιος κλαίει ...Αν δεν υπάρχει Φαραώ, θα υπάρχει κάποιος άλλος να τους σπάσει το κεφάλι ...Ειδικά μια αυτοκρατορία σαν τον χριστιανισμό δεν είναι εύκολη υπόθεση ...Μια αυτοκρατορία, η οποία άντεξε σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια στην κορυφή του κόσμου και αντιμετώπισε επιτυχώς τις πιο έντονες και επικίνδυνες προκλήσεις που έχει ποτέ αντιμετωπίσει αυτοκρατορία, δεν μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση ...Πολύ "χαλαρά" πήραν κάποιοι την υπόθεση "άλωσή" της. 
Αυτήν την πραγματικά "χαλύβδινη" αυτοκρατορία έρχονται οι σιωνιστές Εβραίοι να τη διεκδικήσουν με "χάντρες" και "καθρεφτάκια". Από τώρα τους το υπογράφουμε ότι θα εκπλαγούν, όταν αυτό το Ρωμαλέο "κτήνος" αντιδράσει. Σε μια τέτοια περίπτωση η "έξοδός" τους από την Αίγυπτο θα μοιάζει με προσκοπική "περιπέτεια" σε αστικό άλσος ...Στην πραγματικότητα ούτε αυτό θα προλάβουν να κάνουν ...Ούτε αυτήν τη διέξοδο θα έχουν. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός πλέον, για να βρουν μια αχανή και "φιλόξενη" έρημο, για να κάνουν χρήση τής βασικής εθνικής τους "τεχνογνωσίας".
Σύντομα ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια και αυτό δεν θα τους αρέσει καθόλου. Μερικές χιλιάδες ανθρώπων αποφάσισαν να "σταθούν" απέναντι σε έξι δισεκατομμύρια ομοίων τους και αυτό θα αποδειχθεί ότι δεν είναι και πολύ συνετό. Βύθισαν στη φτώχεια, στην μελαγχολία και την απελπισία ολόκληρο το ανθρώπινο είδος, γιατί τους άρεσε να παίζουν "μονόπολη". Κατόρθωσαν —γιατί περί κατορθώματος πρόκειται— να τους μισούν οι πάντες. Ούτε το υποτίθεται δικό τους Ισραήλ δεν ξέφυγε από την απληστία τους. Ακόμα και οι Ισραηλίτες είναι εχθροί τους. Δυστυχώς γι' αυτούς, θα τους "καταδιώξουν" έμπειροι άνθρωποι και από τώρα τους βεβαιώνουμε πως ήδη τους "περιμένουν" εκεί όπου σχεδιάζουν να πάνε και να "κρυφτούν" σε ώρα ανάγκης.

Παναγιώτης Τραϊανού