Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Οι διαπραγματεύσεις παράδοσης των δυναστών του πλανήτη. Ενημέρωση CobraΔιαπραγματεύσεις για την παράδοση της cabal διεξάγονται στα παρασκήνια και ο κόσμος έχει δικαίωμα να γνωρίζει όσα συμβαίνουν και να διατυπώσει την άποψή του. Γι αυτό το λόγο, παραθέτω τους όρους της παράδοσης για δημόσια εξέταση και συζήτηση.

Η φατρία των Ροκφέλλερ κατά πάσα πιθανότητα θα αντισταθεί μέχρι το πικρό της τέλος, ενώ η υπόλοιποι της cabal θα παραδοθούν όταν πλέον οι συνθήκες καταστούν λίαν ανασφαλείς γι αυτούς. Πολλές θετικές σε προσανατολισμό ομάδες καθίστανται με αυξητικούς ρυθμούς ανυπόμονες και ικανές να εξοβελίσουν την cabal από τον πλανήτη.

Ο,τιδήποτε διαπραγματεύεται με τους Ρότσιλντ πρέπει να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης και με τους Ιησουΐτες και τα μέλη των οικογενειών της μαύρης αριστοκρατίας. Τα μέλη της Χίμαιρας (Chimera) δεν θα λάβουν μέρος σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

Σκοπό των διαπραγματεύσεων, αποτελεί μια ειρηνική μετάβαση και όχι εκδίκηση εναντίον της cabal. Θα έχουν ασφάλεια:
  1. Είναι εφικτό να τους παρασχεθεί η διαβεβαίωση πως δεν θα πιεσθούν να εγκαταλείψουν τον πλανήτη από καμία δύναμη στη γήινη επιφάνεια.
  2. Μπορούν να διατηρήσουν τα ιδιόρρυθμα κάστρα τους και τον τρόπο ζωής τους, αλλά χωρίς περιουσία δισεκατομμυρίων δολαρίων. Χωρίς πλέον τρισεκατομμύρια σε τραπεζικούς λογαριασμούς, που να τους επιτρέπουν τον έλεγχο του πλανήτη με δική τους ατζέντα, χωρίς έλεγχο στα μαζικά μέσα επικοινωνίας, χωρίς έλεγχο σε εξελιγμένη τεχνολογία και εκτός θέσεων εξουσίας και δύναμης. Θα ενσωματωθούν στη νέα κοινωνία ως «σύμβουλοι της άλλης όψης του νομίσματος» και θα έχουν την ευκαιρία να επανενσωματωθούν ως επίτιμα μέλη της «Νέας Κοινωνίας» αφού αποδεχθούν την παράδοσή τους στο Φώς.

Θα χρειαστεί να διορθώσουν τους τρόπους ενεργειών των:
  1. Θα χρειαστεί να εγκαταλείψουν τον έλεγχο στο οικονομικό σύστημα, στα μέσα ενημέρωσης στον στρατό και στην πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο άμεσα.
2.      Θα χρειαστεί επίσης να εμφανιστούν ενώπιον της επιτροπής αλήθειας και συμφιλίωσης.

3.      Θα χρειαστεί να συνυπάρξουν ειρηνικά με την ανθρωπότητα. Με ένα λάθος τους θα απομακρυνθούν

Οι όροι αυτοί είναι όσο το δυνατό ευνοϊκοί γι αυτούς. Για το λόγο αυτό, πολλοί από αυτούς αναμένεται να ξεκινήσουν να συνεργάζονται και συνειδητά να αποδέχονται το φως. Πολλοί είχαν πιεσθεί να συνεργαστούν ή είχαν γεννηθεί σε δομές του συστήματος των Illuminati, αντίθετα με την ελεύθερη βούλησή τους και πολλοί έτσι δρουν σε μια τραυματική κατάσταση. Όσοι αρνηθούν τη συνεργασία, θα οδηγηθούν στον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο μετά το Γεγονός.

«Εάν δεν συνεργαστούν και μάλιστα σύντομα, οι όροι διαπραγμάτευσης ενδεχόμενα θα μεταβληθούν, γιατί η πλανητική και κοσμική κατάσταση θα μεταβληθεί καθώς ο Κεντρικός Γαλαξιακός  Ήλιος είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να «φταρνιστεί».


απόδοση στη νεοελληνική από andreas