Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Κρίσιμος διαλογισμός για την Eνότητα στον πλανήτη την ημέρα της ολικής έκλειψης ηλίου Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 το βράδυ, στις 8:11 μ.μ. .
Είναι πλέον και πάλι καιρός για δράση! Είναι καιρός να πάρουμε στα χέρια μας τη μοίρα του κόσμου μας! Όλοι συμφωνούμε ότι η απελευθέρωση του πλανήτη καθυστερεί. Έχουμε μια ευκαιρία να επιταχύνουμε συλλογικά τις εξελίξεις. Αξιοποιώντας το γεγονός της ολικής έκλειψης ηλίου την 21η Αυγούστου, δημιουργούμε μια πύλη μέσα από την οποία ενοποιούμε τη συνείδησή μας και φωτίζουμε το ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη.

Διαδώστε το γεγονός! Μοιραστείτε το με γνωστούς σας σε όλο τον πλανήτη. Αναρτήστε το στον ιστότοπο ή στο blog σας. Προσκαλέστε ομάδες πνευματικής αναζήτησης και αυτογνωσίας. Αν τυχαίνει να γνωρίζετε κάποιο εναλλακτικό μέσο επικοινωνίας, ενημερώστε το σχετικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο facebook σε τοπικό επίπεδο στην περιοχή σας. Είναι επίσης απαραίτητη η δημιουργία μιας κεντρικής ομάδας στο facebook για το συγκεκριμένο γεγονός. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα σχετικό βίντεο και να το αναρτήσετε στο youtube.

Είναι επιβεβαιωμένες από επιστημονικές μελέτες, οι θετικές επιπτώσεις του διαλογισμού στην ανθρώπινη κοινωνία, ώστε κάθε ένας από εσάς που θα συμμετάσχει στον διαλογισμό βοηθά στο να συντομεύσει η επέλευση του Γεγονότος και η πλήρης αποκάλυψη της ιστορίας του πλανήτη, των διαθέσιμων τεχνολογιών ενέργειας και θεραπείας όλων των ασθενειών και της παραπληροφόρησης χιλετηρίδων:Ο διαλογισμός βοηθά τις Δυνάμεις του Φωτός να επιγειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη,  ώστε να ενδυναμωθεί το ενεργειακό πλέγμα του Φωτός που χρειάζεται για την επιτάχυνση της διαδικασίας Αποκάλυψης και Ανάληψης. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει το αποτέλεσμα αυτού του διαλογισμού είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Μπορούμε να πετύχουμε τον κρίσιμο αριθμό συμμετεχόντων στο διαλογισμό που είναι 144.000 άτομα. Αυτό θα ενεργοποιήσει μια αλυσιδωτή θεραπευτική δραστηριότητα στο ενεργειακό πεδίο της γης. Η εστίαση του διαλογισμού θα εντοπίζεται στις ΗΠΑ όπου κρίνεται πολύ απαραίτητη η θεραπευτική ενεργοποίηση.

Ο αστρολογικός χάρτης για το διαλογισμό μας, δείχνει μια δυνατή σχέση τριγώνου 120 μοιρών Γαλαξαικού κέντρου/Κρόνου/ Λίλιθ στον Τοξότη, Έριδος/Ουρανού στον Κριό και Άρη/σημείων που η πορεία της Σελήνης τέμνει την εκλειπτική/Ήλιου/Σελήνης στον Λέοντα. Ο πυρήνας αυτού του μεγάλου τριγώνου είναι στο Γαλαξιακό Κέντρο στις 28 μοίρες του Τοξότη, Ουρανό στις 28 μοίρες του Κριού και έκλειψης Ήλιου/Σελήνης στις 28 μοίρες του Λέοντα. Κατά την έκλειψη, η ενέργεια ηλεκτρικής φωτιάς απελευθέρωσης θα ρεύσει από το Γαλαξιακό Κέντρο (το Πλήρωμα) διαμέσου του Ηλιακού μας Συστήματος, από τον Ουρανό στην  έκλειψη Ήλιου/Σελήνης, όλων ευρισκομένων σε ζώδια της φωτιάς. Με αυτό το συνδυασμό, ο διαλογισμός μας κατά την ώρα της έκλειψης έχει την ικανότητα τεράστιας επίδρασης-αλλαγής στην επιφάνεια του πλανήτη, καθώς θα είναι η στιγμή της πιο άμεσης σύνδεσης με το Γαλαξιακό Κέντρο.Αυτή θα είναι η πρώτη μετά το 1918 έκλειψη που θα διασχίσει τις ΗΠΑ. Η έκλειψη αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για εμάς να αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε την ενότητα μεταξύ μας. Η ενότητα των αφυπνισμένων ανθρώπων, αποτελεί τον πιο ισχυρό καταλύτη για την απελευθέρωση του πλανήτη. Γι αυτό τον λόγο εγώ, ο Corey Goode και πολλοί άλλοι ενώνονται μαζί για να επιτύχουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 που θα συμμετάσχουν στο Διαλογισμό.

Μια κοινή συνέντευξη Cobra και Goode θα δημοσιοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Το μονοπάτι της ολικής έκλειψης, θα ξεκινήσει από το Salem, στις 10:18 ώρα Ειρηνικού και θα φτάσει μέχρι το Charleston στις 2:47 ώρα ανατολικών ακτών ΗΠΑ.
Για αυτούς που μένουν στη δυτική ακτή των ΗΠΑ η ορατή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί μετά το χρόνο του διαλογισμού. Ο διαλογισμός θα ξεκινήσει ακριβώς πριν το μέγιστο της έκλειψης και οι διαμένοντες στις κεντρικές ΗΠΑ θα διαλογίζονται την ώρα αυτή. Οι κάτοικοι των ανατολικών ακτών θα παρακολουθήσουν την έκλειψη μετά το διαλογισμό.

Θα διαλογιστούμε στην Ελλάδα, κατά το χρόνο του μέγιστου της Ηλιακής έκλειψης, το βράδυ στις 8:11π.μ, την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017.

Οδηγίες διαλογισμού:

1.  Χρησιμοποιείστε την τεχνική που προτιμάτε προκειμένου να περιέλθετε σε     κατάσταση χαλαρής συνειδητότητας.

  1. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε τον διαλογισμό σαν εργαλείο επίσπευσης της επικράτησης της ενότητας και της αρμονίας σε όλους τους ανθρώπους.

  1. Οραματισθείτε μια στήλη φωτός να ξεκινά από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο, να περνά από όλα τα όντα φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος,  διαμέσου της έκλειψης Ηλίου και κατόπιν μέσα από το σώμα σας να κατευθύνεται στο κέντρο της Γης. Στη συνέχεια, οραματισθείτε μια άλλη στήλη Φωτός ανερχόμενη από το κέντρο της Γης, να περνά μέσα από το σώμα σας προς τον ουρανό, να διαπερνά όλα τα όντα Φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος και του Γαλαξία μας. Κάθεστε τώρα σε δύο στήλες Φωτός ανερχόμενη και κατερχόμενη ταυτόγχρονα. Κρατείστε ενεργές αυτές τις δύο στήλες Φωτός για λίγα λεπτά.

  1. Τώρα οραματισθείτε μια ροζ θεία θεραπευτική θηλυκή ενέργεια, να θεραπεύει όλους του κατοίκους του πλανήτη από παρελθόντα τραύματα, φέρνοντας ειρήνη, αρμονία, κατανόηση, αφθονία και ενότητα. Δείτε όλους τους Εργάτες Φωτός, του Πολεμιστές Φωτός, τους λάτρεις της Αλήθειας να εργάζονται μαζί για τη δημιουργία της Νέας Γης. Δείτε τους κατοίκους της Γης να γιορτάζουν και να συμμετέχουν με χαρά στη δημιουργία της καινούργιας πραγματικότητας όπου όλοι μπορούν να έχουν ό,τι χρειάζονται και μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο ζωής που επιθυμούν

Η διάρκεια του διαλογισμού είναι 15 λεπτά.

Το επίσημο βίντεο με τις οδηγίες του Διαλογισμού στα ελληνικά εδώ:Πληροφόρηση 19/8/2017:

Ο χρόνος πλησιάζει για το Διαλογισμό Ενότητας και οι ενέργειες ενισχύονται με την πρόθεση συμμετοχής όλο και περισσότερων ανθρώπων. Η όλη δραστηριοποίηση αποκτά ιδιαίτερη δυναμική.

Αυτό το επίπεδο ενότητας δεν έχει προηγούμενο στην κοινότητα των αφυπνισμένων. Πολλές ομάδες και άτομα αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους και στηρίζουν το Διαλογισμό Ενότητας. Μερικοί από αυτούς είναι οι:

Cobra:


Corey Goode:David Wilcock:
Veronica Keen:


Justin Deschamps:


Kauilapele:


The Mind Unleashed:Steve Beckow:


Και πολλοί άλλοι::

Η πληροφόρηση για το Διαλογισμό περνάει και στα ΜΜΕ:

http://www.theyucatantimes.com/2017/08/global-unity-peace-meditation-on-august-21/

http://www.digitaljournal.com/pr/3455250

Αυτό ειδικά το βίντεο για το Διαλογισμό λέει αρκετά:


Η ενότητα πρόθεσης που έχουμε επιτύχει, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό, κατανοητό μήνυμα που έχει προκαλέσει την προσοχή της Κεντρικής Φυλής (Central Race). Εκλαμβάνουν το σήμα αυτό σαν ένδειξη ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο εξελικτικό της στάδιο. Θα είμαι σε θέση να δημοσιεύσω μερικά καλά νέα μετά το διαλογισμό.

Η σημερινή μέρα θα είναι αποφασιστικής σημασίας για τον πλήθος των συμμετεχόντων στο διαλογισμό και στην επίδραση που θα έχει στην πλανητική κατάσταση. Τα σχετικά βίντεο στο youtube με το περιεχόμενο του διαλογισμό σε 36 γλώσσες εδώ:

Χιλιάδες επισκέπτονται το site κάθε μέρα και οι περισσότεροι έχουν προφιλ στο facebook με πολλούς φίλους. Επομένως εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια μπορούν να προσκληθούν να συμμετάσχουν στο διαλογισμό.


Αρχεία με ακουστικό περιεχόμενο για το διαλογισμό εδώ:

English:


Απόδοση στη νεοελληνική από andreas
http://2012portal.blogspot.gr/