Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Οι πυρκαγιές ως όπλο αποσταθεροποίησης


Μετά τις παρδαλές επαναστάσεις το USRAEL (USA+Israel) χρησιμοποιεί τώρα τις πυρκαγιές για την "αποκαθήλωση" ανεπιθύμητων ηγετών και την αποσταθεροποίηση κρατών. Οι οποίες έχουν σχέση με το σύστημα HAARP.
Στην Ελλάδα ήταν ο Κώστας Καραμανλής που στέκονταν εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) του USRAEL και γι’ αυτό έπρεπε με κάθε τρόπο να „αποκαθηλωθεί“: Με την άρνηση του Geoffrey Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ του να συναινέσει έστω και σε ένα από τα μέτρα που θεωρούσε αναγκαία για την επανίδρυση του κράτους, δηλαδή την ριζική αναδιοργάνωση και τον πραγματικό εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης, με την συνάδουσα καταστροφολογική και σκανδαλοθηρική ειδησεογραφία των μεγάλων ΜΜΕ, με τα καθημερινά συλλαλητήρια και την κοινωνική αναστάτωση, με τις απάτες των δημοσκοπήσεων ή με τις καταστροφικές πυρκαγιές, ιδίως εκείνες του 2007. Και αφού ο Καραμανλής τελικά αποκαθηλώθηκε και ενθρονίστηκε ο Geoffrey σαν κυβερνήτης της Ελλάδος, έγινε αυτό που επιδιώκετο: Ο εγκλεισμός της χώρας στα μπουντρούμια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), από τα οποία, κατά τα φαινόμενα, δεν θα απελευθερωθεί σύντομα και ο - μέσω Ελλάδος και ΔΝΤ - έλεγχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) από τους διεθνείς τοκογλύφους της Wall Street και της City of London. Που είναι η άλλη, για τους περισσότερους αθέατη πλευρά των ηγετών της ΝΤΠ και του USRAEL.
Μια παρόμοια κατάσταση επικρατεί εδώ και χρόνια τώρα και στην Ρωσία. Με στόχο εκεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που αφού κατόρθωσε να βάλει κάποια τάξη στο χάος που παρέλαβε από τον παρανοϊκό Γκορμπατσόφ και τον μεθύστακα Γιέλτσιν, να ελέγξει σε έναν βαθμό τους Εβραίους απατεώνες Michhail Chodorkovsky, Boris Beresowski, Wladimir Gussinsky και όλους τους άλλους του είδους τους, που με το μαύρο χρήμα από τη Δύση και με την υποστήριξη των δυτικών „συμπατριωτών“ τους είχαν αρπάξει όλες σχεδόν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας, να ελέγξει τα αφηνιασμένα ΜΜΕ και να δώσει μια ελπίδα στους ταλαιπωρημένους συμπατριώτες του, στοχοποιήθηκε σαν ο νούμερο ένα εχθρός του USRAEL. Γιατί, όπως και ο Καραμανλής στην Ελλάδα, στέκεται εμπόδιο στην τελική περιθωριοποίηση της χώρας του και στα σχέδια παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ.
Η αποκαθήλωση του Πούτιν γίνεται με τα γνωστά μέσα του USRAEL: Πολέμους γύρω από την ζωτική ζώνη επιρροής της Ρωσίας, στην Γεωργία, στο Αφγανιστάν, υποστήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων στην Τσετσενία, παρδαλές επαναστάσεις στην Κεντρική Ασία, σαμποτάζ μέσα στην Ρωσία (στον υπόγειο σιδηρόδρομο της Μόσχας, στην σιδηροδρομική γραμμή Μόσχας – Αγίας Πετρούπολης, σε στρατιωτικές βάσεις κλπ. κλπ. Παράλληλα οργιάζει η προπαγάνδα των πληρωμένων από το USRAEL Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία, την δικτατορία του Κρεμλίνου ή την ρωσική οπισθοδρομικότητα. Και επειδή όλα αυτά δεν στάθηκαν μέχρι σήμερα ικανά να κλονίσουν τον Πούτιν, ούτε ακόμη και η εκλογή του φιλελεύθερου και φιλοδυτικού Μεντβέγιεφ, τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο των πυρκαγιών. Που όπως στην Ελλάδα είχε κλονίσει σοβαρά την εμπιστοσύνη των πολιτών στις ικανότητες του Καραμανλή, αποσκοπεί και στην Ρωσία στην κατασυκοφάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν: "Για πολλούς ο Πούτιν θεωρείται σαν εμπρηστής, τον κατηγορούν ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για τις πυρκαγιές", γράφει σήμερα (06.08.2010) η Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).
Βιβλική καταστροφή
Είναι προφανές, ότι τέτοιες κατηγορίες έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα κλίμα δυσαρέσκειας και να αναστατώσουν και να ξεσηκώσουν τον πληθυσμό, που ούτως ή άλλως δεν είναι ευχαριστημένος από την επικρατούσα ανεργία και την αυξανόμενη διεύρυνση της ψαλίδας ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς. Με τελικό σκοπό την αποσταθεροποίηση του συστήματος. Και η αποπνικτική και ομιχλώδης ατμόσφαιρα που επικρατεί στη Μόσχα, τα καμένα χωριά και τα λαμπαδιασμένα δάση που μεταδίδουν οι τηλεοράσεις, έρχονται σαν παραγγελία, για να περάσει το σύνθημα, ότι υπάρχουν υπεύθυνοι και αυτοί βρίσκονται στην κυβέρνηση. Οι καταστροφές από τις πυρκαγιές είναι όντως φοβερές: Μέχρι τις 04.08.2010 είχαν απανθρακωθεί 48 άνθρωποι και είχαν καταμετρηθεί 800 πυρκαγιές που κατέστρεψαν 188 000 εκτάρια δάσους και καλλιεργημένων εκτάσεων. Μια φωτιά κατέστρεψε την ναυτική βάση της Κολόμνα, άλλη μια εκδηλώθηκε στο εθνικό πάρκο Λοσίνι Οστρόβ. Το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο έκλεισε λόγω μή ορατότητας, ενώ εσπευσμένα απομακρύνθηκαν τα ραδιενεργά υλικά από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Σαρόβ, όπου κατασκευάζονται και ατομικές βόμβες. Και όλα αυτά σε μια σχετικά μικρή απόσταση περιμετρικά της Μόσχας, όπου και διαπιστώθηκαν και περί τις 200 εστίες φωτιάς.
Οι πυρκαγιές αυτές δεν είναι ούτε τυχαίες, ούτε και ουρανοκατέβατες, όπως νομίζει ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, που παρακαλεί τον Θεό να τις σταματήσει. Ούτε όμως και η εξήγηση, ότι οφείλονται στην αναδιάρθρωση των δασικών υπηρεσιών με την κατάργηση των επιθεωρητών δασών είναι ικανοποιητική. Μια ματιά στους χάρτες που δείχνει κάθε βράδυ το 1. ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι (ρωσικά Первый канал) στις ειδήσεις δείχνει ότι οι μεγάλες φωτιές είναι γύρω από τη Μόσχα. Η Μόσχα, το κέντρο της Ρωσίας, έχει προφανώς στοχοποιηθεί με σκοπό την αποσταθεροποίηση του λεγόμενου συστήματος Πούτιν.
Τι σχέση έχουν όμως οι πυρκαγιές με την αποσταθεροποίηση της ρωσικής κυβέρνησης; Έχουν και παραέχουν, θα το δούμε αμέσως στη συνέχεια. Ας ξεκινήσουμε με όσα στοιχεία υπάρχουν για να δούμε αν θα βρούμε μια άκρη. Και πρώτα με την ανακοίνωση του ηλιακού παρατηρητηρίου TESIS που ανήκει στο ρωσικό Ινστιτούτο Φυσικής Lebedev (FIAN), που λέει, ότι ύστερα από μια έκρηξη στον Ήλιο την περασμένη Κυριακή, εκτοξεύθηκε ένα τεράστιο σύννεφο πλάσματος προς την Γή προκαλώντας βίαιες αναταραχές στη μαγνητόσφαιρα του πλανήτη. Από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ο δείκτης της γεωμαγνητικής δραστηριότητας άρχισε να αυξάνεται, ανεβάζοντας τα μεσάνυχτα το πλάτος των μαγνητικών διακυμάνσεων στην δεύτερη μεγαλύτερη τιμή που έχει μέχρι τώρα επιτευχθεί, στα Kp = 6. Και από τις 4:00 η ώρα η μαγνητική καταιγίδα εξακολουθεί να παραμένει αμείωτη (βλέπε και http://de.rian.ru/video/20100805/257050614.html).
Οι περισσότεροι από μας γνωρίζουν, χωρίς να είναι αστροφυσικοί, ότι στον Ήλιο συμβαίνουν συνεχώς εκρήξεις. Μεταξύ Ήλιου και Γης επικρατούν όμως λόγω των εκρήξεων αυτών "καταιγίδες", που προκαλούν διακυμάνσεις στις τιμές των μαγνητικών κυμάτων και επηρεάζουν λιγότερο ή περισσότερο τα επί της γης τεκταινόμενα. Και βέβαια και την γήινη θερμοκρασία. Όμως πως είναι δυνατόν η Ευρωπαϊκή Ρωσία να έχει εβδομάδες τώρα θερμοκρασίες γύρω στους 38 με 41 βαθμούς και λίγο παραπέρα, στην Κεντρική Ευρώπη, να έχουμε 20 με 25 βαθμούς; Και γιατί, στην άλλη μεριά, το Πακιστάν πνίγεται από καταστροφικές πλημμύρες, που κόστισαν μέχρι σήμερα τη ζωή πάνω από 1000 ανθρώπων και προκάλεσαν τεράστιες ζημίες σε χωριά και καλλιέργειες; Και την ίδια στιγμή να πέφτει στην καυτή Βραζιλία χιόνι!
Μήπως ο καιρός τρελλάθηκε; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, ότι δηλαδή τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα, όπως ονομάζουν ακόμη και μια απλή αλλαγή καιρού οι παπαγάλοι των τηλεοράσεων, οφείλονται σε ανθρώπινες παρεμβάσεις, που σκοπό έχουν, στην περίπτωση αυτή, να πλήξουν κάποιους στόχους για πολιτικούς και γεωστρατηγικούς λόγους; Ά, συνωμοτικές θεωρίες μας ξεφουρνίζεις, ακούω να λένε πολλοί. Όπως θέλετε. Μόνο που εδώ δεν πρόκειται για θεωρίες, αλλά για μια σειρά από στοιχεία, από πετραδάκια, που αν τα αραδιάσεις θα σου παρουσιάσουν το μωσαϊκό, αυτό που μας αποκρύπτουν επιμελώς τα μεγάλα αφεντικά των κυρίαρχων ΜΜΕ. Ας τα δούμε ένα-ένα:
Το σύστημα HAARP
"Η Ρωσία στεγνώνει: Είναι το όπλο κλίμα των ΗΠΑ μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι;" διερωτάτο ο δημοσιογράφος Αντρέι Αρέσεβ σ’ ένα άρθρο του που δημοσιεύθηκε στις 31.07.2010 στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. Αιτία ήταν οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν από καιρό στις κεντρικές περιοχές της Ρωσίας, που σήμαιναν, ότι η οικονομία θα πρέπει να λογαριάζει με τεράστιες ζημίες (για άγνωστους λόγους το άρθρο αυτό το απαλείφτηκε από την ιστοσελίδα του RIA Novosti, την http://de.rian.ru/, το βρήκα όμως στο http://www.dasgelbeforum.de.org/forum_entry.php?id=177737).
Η θεωρία της «υπερθέρμανσης του πλανήτη", ως μια φυσική διαδικασία, πρέπει πρώτα να αποδειχθεί“, γράφει ο δημοσιογράφος, „αλλά η ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες στη Ρωσία αποκλείεται να έχουν μόνο φυσικά και επιστημονικά αίτια.
Οι εγκαταστάσεις HAARP στην Γκακόνα της Αλάσκας
Το πρόβλημα ελέγχου του καιρού (ως μια μορφή κοινωνικού ελέγχου) προβλήθηκε από τον Zbigniew Brzezinski ήδη κατά την δεκαετία του '70 στο βιβλίο του "Between Two Ages" ("Ανάμεσα σε δύο Εποχές"). Στο βιβλίο του εκείνο ο Brzezinski έκανε σκέψεις για την πιθανότητα αλλαγής των γεωπολιτικών συστημάτων όχι μόνο μέσω κοινωνικών, αλλά και κλιματικών αλλαγών.
Ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα (Καναδά), Μισέλ Chossudovsky έγραφε το 2000, ότι μια μερική αλλαγή του κλίματος θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής μιας νέας γενεάς "μη θανατηφόρων όπλων". Οι Αμερικανοί προσπαθούν από καιρό να επηρεάσουν το κλίμα σε διάφορες περιοχές του κόσμου.
Μια τέτοια τεχνολογία αναπτύσσεται στο πλαίσιο ενός προγράμματος με τον τίτλο "High-frequency Active Aural Research Program" (HAARP) και μπορεί να προκαλέσει φαινόμενα όπως ξηρασίες, τυφώνες, σεισμούς και πλημμύρες. Από στρατιωτικής άποψης το HAARP είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής, ένα μέσο για την αποσταθεροποίηση γεωργικών και οικολογικών συστημάτων σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Η τεχνική βάση του προγράμματος είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα, αποτελούμενο από 360 ραδιοπομπούς και 180 κεραίες, ύψους η κάθε μια 22 μέτρων, και προορίζεται για τη μελέτη διεργασιών στην ιονόσφαιρα. Ο σταθμός που εκπέμπει 3600 κιλοβάτ στον ουρανό, είναι η ισχυρότερη εγκατάσταση που υπάρχει στον κόσμο για τον επηρεασμό διεργασιών επηρεασμού της ιονόσφαιρας.
Θυμάμαι, ότι πολλοί γέλασαν, όταν ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ισχυρίσθηκε, ότι οι σεισμοί στην στην Αϊτή τον Ιανουάριο προκλήθηκαν από δραστηριότητες του HAARP. Οι Κινέζοι όμως προφανώς θα ήξεραν κάτι περισσότερα, όταν ο αρχηγός του Στρατιωτικού Κέντρου της Κίνας, στρατηγός Guo Boxiong, απείλησε τον αμερικανό υπουργό Αμύνης, Robert Gates: “Σταματήστε, γιατί θα σας θάψουμε“. Ο λόγος ήταν, ότι οι Αμερικανοί, κατά την γνώμη του, κατεύθυναν τον τυφώνα Fengshen από τις Φιλιππίνες προς την Νότια κινεζική θάλασσα. Στο μεταξύ σύμφωνα με ανακοινώσεις κινέζων και ρώσων επιστημόνων, οι Αμερικανοί έχουν τελειοποιήσει το σύστημα HAARP, που έχει πλέον την δυνατότητα να προκαλεί και να κατευθύνει κυκλώνες, αναφέροντας σαν παράδειγμα τον τυφώνα Ναργκις στην Μπούρμα, που κόστισε τη ζωή 200 000 ανθρώπων. Έχουν επίσης κατασκευάσει και ένα μηχάνημα, το X-37B, που διαθέτει όπλα λέιζερ και το οποίο έθεσαν στις 22.04.2010 σε διαστημική τροχιά. Το κατά πόσον τίς πυρκαγιές στη Ρωσία τις προκάλεσαν σε συνδυασμό το HAARP και το X-37B δεν είναι ακόμη γνωστό. Και επειδή ουδέν κρυφό υπό τον Ήλιο, θα μαθευτεί σύντομα.
Προς το παρόν έχουμε ορισμένα στοιχεία, που αλληλοσυνδεόμενα μεταξύ τους βγάζουν κάποιο νόημα. Το πρώτο είναι η περιορισμένη γήινη επιφάνεια, γύρω από τη Μόσχα, όπου σημειώθηκαν ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες και μεγάλης διάρκειας ξηρασία – ενώ οι θερμοκρασίες στην περιφέρειά της (ανατολικοκεντρική Ευρώπη) είναι κατά το ήμισυ χαμηλότερες. Το επόμενο είναι οι ισχυρότατες μαγνητικές καταιγίδες στον Ήλιο, που προφανώς δεν μπορούν να επηρεασθούν από γήινα μέσα, μπορούν όμως να επηρεάσουν το κλίμα επί της γης σε συνδυασμό με το μηχάνημα X-37B που εκτοξεύθηκε πρόσφατα στο διάστημα και διαθέτει ακτίνες Λέιζερ και να προκαλέσουν πυρκαγιές σε μια ορισμένη, μικρή ή μεγαλύτερη επιφάνεια επί της γης. Η πρόσφατη μαγνητική καταιγίδα στον Ήλιο είχε προβλεφθεί από το ηλιακό παρατηρητήριο SDO (Solar Dynamics Observatory) της NASA, που είχε καταγράψει την εκτόξευση εκατομμυρίων τόνων πλάσματος από το ηλιακό στέμμα. Αν το πλάσμα αυτό (ιονισμένο αέριο) φθάσει στη Γη, οδηγεί σε μια διατάραξη της μαγνητόσφαιρα της Γης, δηλαδή, μια μαγνητική καταιγίδα. Που μπορεί με το μηχάνημα X-37B που διαθέτει όπλα Λέιζερ να πλήξει, όπως είπα, μια ορισμένη περιοχή προκαλώντας μεγάλες θερμοκρασίες, ξηρασία και πυρκαγιές.
Συμπεράσματα:
Βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα; Μη όντες ειδικοί επιστήμονες και χωρίς τις απαραίτητες πληροφορίες, που οι εμπλεκόμενες κυβερνήσεις και τα μεγάλα αφεντικά των διεθνών ΜΜΕ κρατούν επτασφράγιστες, ασφαλώς όχι. Βάζοντας όμως κάτω όλα τα στοιχεία που έχω αναπτύξει στην αρχή του άρθρου και θέτοντας πάντα, ναι πάντα, την ερώτηση cui bono, ποιός έχει όφελος από την τρομερή αυτή καταστροφή που έπληξε την Ρωσία, μπορούμε να καταλήξουμε σε ορισμένα συμπεράσματα. Το πρώτο είναι, ότι το USRAEL ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ιράν, το μόνο αξιόλογο κράτος, που αντιστέκεται ακόμη στα σχέδια της τοπικής και της παγκόσμιας κυριαρχίας του. Θέλει λοιπόν να έχει μια αποσταθεροποιημένη Ρωσία, που σε καμία περίπτωση θα ήταν σε θέση να στηρίξει το Ιράν. Το δεύτερο είναι η απομάκρυνση του Πούτιν, που τους κάθεται στο στομάχι. Το τρίτο είναι η επίδειξη δυνάμεως απέναντι στην Κίνα. Και το τελευταίο είναι η αποδυνάμωση μιας ανερχόμενης χώρας, της Ρωσίας, για να μην αποτελέσει έναν ανταγωνιστή στην παγκόσμια αγορά. Την σειρά την βάζετε όπως θέλετε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Μην ξεχνάμε, ότι το USRAEL δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό να ξεκινάει πολέμους με γελοίες και αναπόδεικτες αιτιάσεις (Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λίβανος, Παλαιστίνη, Σομαλία και αλλού) ή να ξεσηκώνει τον κόσμο για αποκαθήλωση δήθεν αυταρχικών ή διεφθαρμένων ηγετών κρατών και υπέρ κάποιας Δημοκρατίας, από την οποία ο κόσμος μετά μόνο οφέλη δεν έχει. Πρόκειται για παράφρονες και αλαζόνες, που για τα σχέδια που έχουν να κυβερνήσουν τον κόσμο πατούν κυριολεκτικά επί πτωμάτων.
Η αποσταθεροποίηση στη Ρωσία βρίσκεται ακόμη εν εξελίξει. Θα την παρακολουθούμε και θα καταγράφουμε την εξέλιξη της.
Για το HAARP και άλλα παρόμοια "όπλα" του USRAEL βλέπε και τα ακόλουθα links: http://de.wikipedia.org/wiki/HAARP
http://www.youtube.com/watch?v=pvMhYMtW79k&feature=related
Εμμανουήλ Σαρίδης
αναδημοσίευση από:
http://www.berlin-athen.eu/