Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η πορεία απελευθέρωσης της γηςΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ COBRA ΣΤΟΝ ROB POTTER ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

      Οι μηνιαίες συνεντεύξεις του COBRA βασίζονται σε ερωτήσεις ακροατών και αυτός είναι ο λόγος της κατανομής των απαντήσεων χωρίς συνεχή αλληλουχία. Διαρκούν τουλάχιστον μια ώρα και αποτελούνται από 30 ως 40 σελίδες με αποτέλεσμα κάθε φορά να υπάρχει ένας όγκος κειμένου ο οποίος κουράζει τον αναγνώστη και περιορίζει την πιθανότητα κάποιος να λάβει έστω και τις πιο ουσιώδεις πληροφορίες ακόμα κι αν διαβάσει το αρχικό κείμενο και ομιλεί καλά την Αγγλική γλώσσα.

   Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο για άλλη μια φορά έλαβα την πρωτοβουλία να παρουσιάσω μεταφρασμένα μόνο τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα σημεία -κατά την άποψή μου-  από τις απαντήσεις του COBRA προς τον Rob Potter ώστε να υπάρχει μια ευρύτερη πρόσβαση σε αυτό  τον όγκο πληροφοριών.

  Ο γνήσιος σύνδεσμος στην Αγγλική γλώσσα για όποιον γνωρίζει τη γλώσσα και τον ενδιαφέρουν και οι επί μέρους πληροφορίες λεπτομερώς βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

1.  Η ευρεία διάδοση της αλήθειας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζεται από την Δυτική κλίκα (cabal), το Ισραήλ και τους Σαουδάραβες εκτός της μαζικής αφύπνισης του πλανητικού πληθυσμού βοηθά τα άτομα που βρίσκονται στην εξουσία να αντιληφθούν τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Αυτό αποτελεί έναν επιπλέον μοχλό υποστήριξης για την Ανατολική Συμμαχία. Η θετική φατρία στον Αμερικανικό στρατό ήδη συνεργάζεται παρασκηνιακά με τους Ρώσους για την εκκαθάριση της κλίκας.


2.   Οι ερπετοειδείς έχουν έρθει σε αυτόν τον Πλανήτη κατά κύματα, πολλές χιλιάδες χρόνια πριν. Η πρώτη καταχώρηση ήταν σε ερπετοειδές σώμα, συνήθως. Ήρθαν μέσω διαφόρων αστροπυλών σε υπόγειες βάσεις σε ολόκληρο τον Πλανήτη και στη συνέχεια όταν πέθαναν σε εκείνη την ενσάρκωση μετενσαρκώθηκαν πάλι ως ανθρώπινα όντα. Υπάρχουν ακόμα ερπετοειδείς, αλλά έχουν ενσαρκωθεί σε ανθρώπινα σώματα και έχουν λάβει πολλές ενσαρκώσεις μετά από αυτή. Έχουν ξεχάσει, φυσικά, όπως όλοι οι άλλοι. Δεν ξέρουν συνειδητά ότι είναι ερπετοειδή. Χρησιμοποιούνται σαν μαριονέτες από τους «Άρχοντες» και συνήθως αυτά τα ερπετοειδή τείνουν να κλίνουν προς τα πιο βίαια επαγγέλματα. Συνήθως εργάζονται ως μισθοφόροι, διότι αυτή είναι η φύση τους. Θέλουν να σκοτώνουν, θέλουν να βασανίζουν, έτσι ώστε να περιστρέφονται προς εκείνα τα είδη των επαγγελμάτων και πολλές από αυτές τις οντότητες συμμετέχουν τώρα στην κρίση της Συρίας ως μισθοφόροι.


3.  Οι Δρακόνειοι έχουν έρθει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο –όπως οι ερπετοειδείς- και τώρα είναι ενσαρκωμένοι με τα σώματα της cabal, των Illuminati. Οι κορυφαίοι αυτών γνωρίζουν ότι είναι Δρακόνειοι και είναι περήφανοι για αυτό διότι θεωρούν τη φυλή τους ανώτερη. Πρόσφατα η Hillary Clinton δήλωσε πως δεν είναι ανθρώπινο ον. Κατά το «Γεγονός» θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να μετανοήσουν και να στραφούν έμπρακτα στο Φως, όσοι δε δεχτούν θα καταλήξουν στον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο για τερματισμό. Πολλοί Δρακόνειοι που είναι ενσαρκωμένοι σε ανθρώπινα σώματα βρίσκονται και στο χώρο της επιχείρησης θεάματος (show business).


4.  Ο Putin συνεργάζεται με τους Πλειάδειους, δηλαδή στην πραγματικότητα οι Πλειάδειοι τον καθοδηγούν. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τους Ψηλούς Λευκούς (Tall Whites) εξωγήινους και τους Ξανθούς (Blonds) όπου τους μπερδεύουν με τους Πλειάδειους. Στο παρελθόν οι Ψηλοί Λευκοί ήταν στον αρνητικό πόλο ενώ τώρα μέσω δραματικών αλλαγών εργάζονται για το Φως.  Αν κάποιος εργάζεται για το Φως, είναι μια συνειδητή απόφαση, η οποία στη συνέχεια εκδηλώνεται σε συνειδητές θετικές δράσεις, αλλά και ένα πνευματικό γεγονός, μια πνευματική μεταμόρφωση, μια πνευματική πραγματικότητα. Είναι ένας συνδυασμός και των δύο.


5.  Ο Πλανήτης Γη είναι το τελευταίο οχυρό των «Αρχόντων» και της ομάδας Χίμαιρα και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν οι ισχυρότερες σκοτεινές δυνάμεις ακόμα παρούσες. Ο πληθυσμός της επιφάνειας του Πλανήτη είναι ο τελευταίος που απελευθερώνεται και όντα από άλλα αστρικά συστήματα που έχουν ήδη δεχτεί αυτή τη χάρη συνεργάζονται για αυτό το σκοπό.


6.  Η πρόσφατη ανακοίνωση ότι παρατηρήθηκε μια γιγαντιαία κατασκευή γύρω από ένα μακρινό άστρο είναι αληθής και υπάρχουν πολλά τέτοια άστρα. Έχουν παρατηρηθεί κι άλλα στο παρελθόν αλλά έχουν αποσιωπηθεί. Πρόκειται για μια κατασκευή που ονομάζεται Dyson Sphere και περιβάλει ένα άστρο συνδυάζοντας τη συγκομιδή της ενέργειάς του και μιας δια-διαστατικής πύλης. Είναι μια κατασκευή από πολλά μικρότερα μέρη που σχηματίζουν ένα σύνολο και έχει εκατομμύρια μίλια διάμετρο. Αυτό είναι κάτι που μόνο ένας ακραία εξελιγμένος πολιτισμός μπορεί να επιτύχει. Όταν ένας πολιτισμός αρχίζει να καταλαβαίνει τις βασικές πνευματικές αρχές του Φωτός η εξέλιξη αυτού του πολιτισμού επιταχύνεται ραγδαία και μια τέτοια κατασκευή δεν αποτελεί για αυτούς κάτι το αξιοσημείωτο διότι απλά κατανοούν τους νόμους της Δημιουργίας. Όταν ένας πολιτισμός υπερβεί τους περιορισμούς της Πρωταρχικής Ανωμαλίας τεράστια επιτεύγματα συμβαίνουν και αυτό είναι απλά ένα μικρό παράδειγμα.


7.  Η Ιερή Γεωμετρία συνδέεται πραγματικά πάρα πολύ με το πέρασμα των κοσμικών κύκλων, οπότε το «Γεγονός»  είναι μια στιγμή της τομής ορισμένων κοσμικών κύκλων, έτσι όταν εμφανιστεί ο σωστός συνδυασμός των ενεργειών που σχετίζονται με αυτούς τους κοσμικούς κύκλους, το «Γεγονός» θα συμβεί.


8.  Αν και όλα που συμβαίνουν γύρω μας δε συνδέονται πάντα με το HAARP και την Cabal, παρ’όλα αυτά η ξηρασία στην Καλιφόρνια είναι μια χειραγώγηση της Αμερικανικής κυβέρνησης.


9.  Το SolarWarden (Ηλιακός Φύλακας) που ανέφερε ο Corey Good το οποίο αποτελεί τμήμα του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος ήταν αυτό που ετοίμασε τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις για τη Δρακόνεια εισβολή. Έφτιαξαν τις εγκαταστάσεις στο Χάροντα, δορυφόρο του Πλούτωνα και εγκαταστάσεις σε φεγγάρια του Κρόνου νομίζοντας πως προστατεύουν τον Πλανήτη. Δεν είχαν αντιληφθεί τη Δρακόνεια ατζέντα που περιλάμβανε την εισβολή των «Αρχόντων» το 1996 και η διάσπασή τους από το υπόλοιπο σκοτεινό Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (Μ.Δ.Π.) συνέβη μετά το 1996. Η μόνη φατρία του Μ.Δ.Π. που ήταν θετική ήταν το United Nations Galactic (Ηνωμένα Γαλαξιακά Έθνη) η οποία είχε επαφή με τους Πλειάδειους αλλά ήταν αποκομμένη εκτός Ηλιακού Συστήματος.


10.  Η επικοινωνία μεταξύ Πλειάδειων και των υπολοίπων διαστημικών προγραμμάτων δεν ήταν δυνατή διότι όλα τα μέλη ήταν άκρως ελεγχόμενα και παρακολουθούνταν. Επαφές μεταξύ Πλειάδειων και Γήινων έγιναν σε υψηλότερα κλιμάκια αλλά δεν ήταν επιτυχείς. Το 1999 που το Κίνημα Αντίστασης ήρθε στη Γη άρχισαν οι εκκαθαρίσεις όλων των εγκαταστάσεων στο Ηλιακό Σύστημα. Το έτος 2012 η πλειοψηφία αυτών των εγκαταστάσεων είχε εκκαθαριστεί. Το λεγόμενο πρόγραμμα Solar Warden, όπως το γνωρίζουμε, δεν έπαψε να υπάρχει το 2012, και ό,τι παρέμενε στη σκοτεινή πλευρά ήταν μόνο μικρές παρατάξεις και φατρίες που συνδέονται άμεσα με την ομάδα Χίμαιρα. Όλα τα υπόλοιπα του προσωπικού και των υποδομών έχουν περάσει στις Δυνάμεις Φωτός και το Μ.Δ.Π. που είναι τώρα στο εσωτερικό του Ηλιακού συστήματος ως επί το πλείστον εργάζονται για το Φως. Είναι μια θετική συμμαχία.


11.  Τα αιθερικά εμφυτεύματα που έχουμε όλοι σε ποσοστό 99,9% δεν είναι πλέον μικρές μαύρες τρύπες αλλά περιστρεφόμενες ιδιομορφίες / ανωμαλίες (singularities) πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι τώρα τόσο ισχυρά. Υπάρχουν πολλές τεχνικές και διαδικασίες για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων που διαφημίζονται στο διαδίκτυο οι οποίες είναι ευεργετικές αλλά δεν τα αφαιρούν. Τα εμφυτεύματα που είχαμε πριν το 1996 μπορούσαν να αφαιρεθούν στιγμιαία με τις τεχνολογίες που υπήρχαν στην επιφάνεια του Πλανήτη αλλά τα νέα εμφυτεύματα είναι πολύ εξελιγμένα και συνδέονται με τις βόμβες strangelet και το πλασματικό πεδίο. Οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να αφαιρέσουν αυτά τα εμφυτεύματα. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που υπάρχουν τόσες καθυστερήσεις για την απελευθέρωσή μας.


12.  Το CERN δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα και δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο ο κόσμος νομίζει.


13.  Το Κίνημα Αντίστασης δεν κάνει επαφές με τον πληθυσμό της επιφάνειας αυτή τη στιγμή και θα επικοινωνήσει με ορισμένα άτομα κατά την περίοδο του «Γεγονότος» για να τους δώσει κατευθυντήριες γραμμές ώστε να βοηθήσουν στην όλη διαδικασία. Το Κίνημα Αντίστασης δε στρατολογεί κόσμο και δε δημιουργεί ακολούθους αλλά ψάχνει για ηγέτες. Όλοι μας χρειάζεται να στραφούμε μέσα μας και να βρούμε με ποιό τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαδικασία απελευθέρωσής μας.


14.  Το δισκοπότηρο από Μολδαβίτη λειτουργεί ως ένας φακός της ενέργειας από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο και οι πτυχές του οι οποίες είναι ενεργές μεταδίδουν το φως και την ενέργεια στο συγκεκριμένο αστρικό πρόσωπο που βρίσκεται στην επιφάνεια του Πλανήτη και ασκεί την αποστολή του. Δεν είναι το ίδιο με τους λίθους Cintamani που προέρχονται από έναν Πλανήτη που βρισκόταν στο αστρικό σύστημα του Σείριου. Ο Πλανήτης αυτός καταστράφηκε πριν μερικά εκατομμύρια χρόνια μετά από ένα πείραμα που έκαναν οι Σείριοι. Προσπάθησαν να υλοποιήσουν έναν Πλανήτη χαράς και διασκέδασης από το αιθερικό στο φυσικό πεδίο αλλά εξ αιτίας της πλασματικής ανωμαλίας αυτό δεν ήταν δυνατό και ο Πλανήτης ανατινάχτηκε. Δεν υπήρχαν θύματα διότι ο Πλανήτης αυτός ήταν ακατοίκητος.


15.  Ο Κελτικός Σταυρός είναι ένα πολύ αρχαίο σύμβολο που αντιπροσωπεύει την Μητέρα Γη, τη Γαία.


16.  Κατά τις τελευταίες επιχειρήσεις των Δυνάμεων του Φωτός πολλοί «Άρχοντες» έχουν στραφεί στο Φως. Όταν συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην αστρική βάση του Γανυμήδη μερικοί αναγνώρισαν τις παρελθοντικές λανθασμένες επιλογές τους και τώρα κάνουν ό,τι μπορούν για να τις επιδιορθώσουν. 


17.  Η κύρια ομάδα Χίμαιρα, μια μικρή ομάδα και η κύρια ομάδα «Αρχόντων», είναι αυτοί οι οποίοι συντονίζουν τα σχέδια και παρέχουν στοιχεία για τα σχέδια αυτά στο κύριο υπολογιστή τους, ο οποίος δίνει τις πιθανές λύσεις. Είναι μια αλληλεπίδραση μεταξύ πραγματικών όντων και της Τεχνητής Νοημοσύνης (Α.Ι.) του δικτύου υπολογιστών που ονομάζεται «Το Πέπλο» (The Veil). Αλλά αυτό το δίκτυο υπολογιστών και αυτή η A.I. πάντα υπόκεινται στις ανώτατες αποφάσεις των οντοτήτων των «Αρχόντων» και της Χίμαιρας. Είναι αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις και η πραγματική εφαρμογή των αποφάσεων αυτών γίνεται μέσω των εξελιγμένων προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών που δημιουργούν πρότυπα συμπεριφοράς των μαζών, των τάσεων, της πλέον ενδεδειγμένης πορείας δράσης για εκείνα τα όντα.


18.  Οι «Άρχοντες», όπως και η ομάδα Χίμαιρα, δεν είναι Δρακόνειοι, ούτε ερπετοειδείς αλλά πλειοψηφικά προέρχονται από μια αρνητική φατρία του Γαλαξία της Ανδρομέδας και ήρθαν εδώ μέσω της αστροπύλης του Ωρίωνα. Υπάρχουν εκεί κάποια υβρίδια Ανδρομέδειων/Ωριώνων αλλά οι Δρακόνειοι ήταν πάντοτε υποτελείς αυτών των όντων. Οι ερπετοειδείς βρίσκονται σε ακόμα χαμηλότερη θέση ιεραρχικά. Οι ενσαρκωμένοι «Άρχοντες» ανήκουν στη Μαύρη Αριστοκρατία και ελέγχουν τους Ιησουίτες, τους Ιππότες της Μάλτας, τους Rothschilds, και το Χαζάριο (Khazarian) δίκτυο που βρίσκεται στο Ισραήλ, τις Η.Π.Α., την Αγγλία, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.


19.  Μέσα από επιχειρήσεις των Δυνάμεων του Φωτός πάρα πολλές βόμβες strangelet και toplet έχουν ήδη εκκαθαριστεί και μόλις εκκαθαριστεί και η τελευταία θα συμβεί το «Γεγονός». Αυτό είναι το βασικό στοιχείο για να εκδηλωθεί το παρασκήνιο.


20.  Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ  ήταν αυτός που υπαγόρευσε το Κοράνι στον προφήτη Μωάμεθ –ο οποίος δεν είναι Αναληφθέντας Διδάσκαλος- και η Ισλαμική θρησκεία δεν είναι μια Σατανική πίστη ασχέτως των υποκινούμενων ακροτήτων από ορισμένους που ισχυρίζονται πως είναι γνήσιοι Ισλαμιστές.


21.  Η κατάσταση στη Βόρεια Κορέα είναι πολύ άσχημη. Είναι μία από τις πιο παραμορφωμένες περιοχές του Πλανήτη. Υπάρχουν ήδη σχέδια εν εξελίξει από συμμαχίες των Οικογενειών των Δράκων για να βελτιωθεί η κατάσταση και τελικά να επιλυθεί.


22.  Ένας από τους πιο επιτυχημένους τρόπους για να αντιμετωπιστεί το Πέπλο είναι η παραμονή μας στη φύση. Το Πέπλο τείνει να είναι ισχυρότερο στα αστικά κέντρα και τις πυκνοκατοικημένες περιοχές. Ακόμα βοηθά η ενέργεια του τρεχούμενου νερού η οποία εκκαθαρίζει τις παρεμβολές του Πέπλου και φυσικά υπάρχουν και οι προηγμένες τεχνολογίες της Ιώδους Ακτίνας, καθώς και οι διαλογισμοί οι οποίοι αποτελούν την άμεση επαφή με το Ανώτερο Εαυτό μας και την επίκληση του Φωτός.


23.  Ο Πύργος της Βαβέλ είναι ένας αρχαίος θρύλος που αναφέρεται στην καταστροφή της Ατλαντίδος και τον τεμαχισμό της Ατλάντειας γνώσεως σε 12 διαφορετικά σημεία του Πλανήτη από 12 διαφορετικές Αρχιέρειες οι οποίες δημιούργησαν τους δικούς τους απογόνους και όπως ήταν φυσικό με την πάροδο των χρόνων άλλαξαν τις γλώσσες τους από την πρωταρχική Ατλάντεια γλώσσα.


24.  Στο άμεσο μέλλον οι άνθρωποι θα είναι τηλεπαθητικοί, αλλά θα μάθουν να ομιλούν μία Συμπαντική γλώσσα επικοινωνίας ενώ παράλληλα θα συγκρατήσουν και τη μητρική τους γλώσσα. Θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος για όλους στο θέμα της επικοινωνίας.


25.  Πριν δεκαετίες υπήρξαν απαγωγές και γενετικά πειράματα μεταξύ Γκρίζων και ανθρώπων. Μερικά από τα υβριδικά παιδιά που δημιουργήθηκαν ζουν στην επιφάνεια του Πλανήτη, ενώ κάποια μεταφέρθηκαν από τις Δυνάμεις του Φωτός σε άλλον Πλανήτη για να θεραπευτούν.


26. Είναι σχεδόν επιτακτικό να λαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι μέρος στους εβδομαδιαίους οραματισμούς/διαλογισμούς που συντονίζονται παγκοσμίως κάθε Κυριακή για τη γείωση της Θηλυκής Ενέργειας και την Απελευθέρωση του Πλανήτη. Δε θα έρθει να μας σώσει κανένας. Εμείς είμαστε αυτοί που περιμένουμε. Χρειάζεται να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε ό,τι νομίζουμε καλύτερο για να βελτιωθεί η κατάσταση και να βαδίσουμε στη Χρυσή Εποχή του Πλανήτη.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:


http://universalblessing.blogspot.gr/