Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Γιατί το εμβόλιο είναι ιδαίτερα επικίνδυνο για παιδιά και ηλικιωμένους


Το εμβόλιο για τη "γρίπη των χοίρων" είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα εγκεφαλικά κύτταρα των παιδιών που δεν έχει τελειοποιηθεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα (πόσο μάλλον για τα έμβρυα των εγκύων, για τις οποίες μάλιστα συστήνεται ένθερμα από το Υπουργείο Υγείας μας!). Ο ζωντανός ιός που περιέχει, προκαλεί κρούσματα αυτισμού στις μικρές ηλικίες και πρόωρο θάνατο στους ηλικιωμένους. Δείτε εδώ σχετικά την ανάπτυξη των απόψεων της Allison Jones που ασχολείται 25 χρόνια με τις επιπτώσεις των εμβολίων στον ανθρώπινο οργανισμό (η προσωπική έρευνα και διασταύρωση με ιατρικές πηγές βοηθά στη διαμόρφωση ρεαλιστικής άποψης για το θέμα):
http://www.youtube.com/watch?v=5CrEbNMToLA&feature=player_embedded#

Σχετική συνέντευξη του Ρόμπερτ Κένεντυ εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=zrIM2hwrLoc

3 σχόλια:

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Δεν πειράζει. Ο "κύριος τίποτα" που τα άρπαξε ως το τρίτο (μικρότερο) κόμμα από την Μίζενς και φρόντισε να προμηθευτεί ως πρώτη χώρα η Ελλάδα για λογαριασμό της πλανηταρχίας τα εμβόλια θα διδάξει αρχές και ιδεολογία μαζί με τον κ. Σαμαρά στα πτώματα.

andreas είπε...

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τον ανταμείψει με κάποια σημαντική ανάθεση. Συμφωνώ άλλωστε με το γνωστό χαρακτηρισμό "κύριος τίποτα" τον οποίο καθόλου τυχαία κέρδισε ο εν λόγω αποτυχημένος(;) διπλωμάτης. Μεγάλο θέμα για ανταλλαγή απόψεων η σημερινή εικόνα όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των δυτικοευρωπαίων πολιτικών. Μεγάλη και η απόσταση που τους χωρίζει από προπολεμικές και μεταπολεμικές ηγετικές φυσιογνωμίες και γενικότερα την εικόνα του λαοπρόβλητου ηγέτη. Μοιάζουν περισσότερο με υπάκουα κατοικίδια σε αλλότρια κελεύσματα, ακόμα κι όταν αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του λαού και του τόπου τον οποίο υποτίθεται υπηρετούν...

Ανώνυμος είπε...

Δίνουμε μάχες χαρακωμάτων... Ο ελληνικός λαός παραμένει ζωντανός οργανισμός, αλλά γυμνός από κοινωνική οργάνωση και κράτος αδυνατεί να προστατευτεί από το τσουνάμι της Νέας Εποχής. Ετσι περιμένουμε από "αυθεντίες" αχτίδα ελπίδας. Παρακολούθησα τον Ταρζάν απόψε να δείχνει μιά κυρία δυό μέρες μετά τον εμβολιασμό της να σείεται από σπασμούς στις οθόνες μας με σακατεμένο το κεντρικό νευρικό της σύστημα. Οι σπασμοί στη φωνή της συγκλονιστικότεροι από την εικόνα της, καθώς αφηγούνταν τι έπαθε από υπανθρώπους που έχουν την ιατρική ιδιότητα. Το συμπέρασμα της αφήγησης σε συνάρτηση με την "απολογία" κάποιου χλε-χλέ "ιατρού δημόσιας υγείας" που τον έβγαλε ο "Μάκης μας" στο γυαλί για να μαζεύει ροχάλες είναι ότι της αρνούνταν περιθαλψη όπου αποτάνθηκε για να μη δυσφημίσουν το εμβόλιό τους !
Ελπίζω τώρα μετά απ' αυτό να δυσφημίστηκαν αρκετά ώστε να μη μαζεύεται η κατάστασή τους...