Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Στην εξέδρα των επισήμων η Ελληνική σημαία



Στην εξέδρα των επισήμων δεν ανέβηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Στην εξέδρα ανέβηκε η Γαλανόλευκη, την οποία κρατούσαν στα χέρια τους νεαρά κορίτσια με αρχαιοελληνικές φορεσιές.
Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τον συμβολισμό της κίνησής του αυτής, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε: «Δεν
είναι η πρώτη φορά που ΔΕΝ ανεβαίνω στην εξέδρα, αυτό που πιστεύω ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος είναι ότι στους δρόμους αναστενάζει και διαμαρτύρεται η κοινωνία» και συμπλήρωσε: «Σήμερα καμαρώσαμε την ελπίδα και την αισιόδοξη προοπτική αυτής της χώρας. Η αισιόδοξη προοπτική δεν είναι άλλη από τα νιάτα της πατρίδας μας, από τα νιάτα της πόλης μας. Είναι η γενιά που θα αντισταθεί και θα πει το μεγάλο ΟΧΙ εκεί που πρέπει».
Όσο για κάποιους από τους μαθητές του Περιστερίου, που δεν έστρεψαν το κεφάλι τους στην εξέδρα των επισήμων ο κ. Παχατουρίδης σχολίασε: «Οι μαθητές θεωρώ ότι είναι οργισμένοι όπως είναι και ο Δήμαρχος».

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: