Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ο μηχανισμός του ΔΝΤ: Τυπώνουν "δωροεπιταγές" και υποθηκεύουν τον πλούτο της χώρας


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας θεατρικής "παράστασης" από τα άπληστα κτήνη που κυβερνάνε τον Πλανήτη και από τους ελεεινούς λακέδες τους, οι οποίοι εμφανίζονται σαν δήθεν αρχηγοί ανεξάρτητων κρατών. Μια τέτοια παράσταση είναι αυτή που βλέπουν οι Έλληνες και η οποία έχει τον τίτλο …"Η Ελλάδα στο ΔΝΤ". Είναι προφανές ότι πρόκειται περί παράστασης. Είναι προφανές ότι αποτελούσε μυστική δέσμευση του Παπανδρέου να μας οδηγήσει στο "κολαστήριο" του ΔΝΤ. Να μας οδηγήσει στους γνωστούς "δήμιους" του Πλανήτη. Σ' αυτούς, που οδήγησαν σχεδόν το σύνολο των δήθεν "υπό ανάπτυξη" χωρών στα χέρια των τραπεζικών "βρικολάκων".
Τώρα φαίνεται με ακρίβεια τι ακριβώς είχε υποσχεθεί ο Γιώργος στα "αφεντικά" του, προκειμένου να τον "διορίσουν" πρωθυπουργό της χώρας. Τώρα φαίνεται τι ακριβώς έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ως αποστολή υπέρ των εργοδοτών του. Ο Γιώργος, ο οποίος, επειδή ακριβώς είχε συνεννοηθεί με αυτά τα "αφεντικά", δεν δίστασε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία, λέγοντας ασύστολα ψέματα στον ελληνικό λαό. Μόνον με τις "πλάτες" τόσο ισχυρών αφεντικών θα μπορούσε κάποιος να προσβάλει τη λογική και την αλήθεια με τόσο ωμό τρόπο. Μόνον με αυτές τις "πλάτες" θα μπορούσε να δηλώνει λίγες μέρες πριν τις εκλογές ότι τα λεφτά υπάρχουν και να "ψάχνει" πού πήγαν τα λεφτά μερικές ημέρες μετά από αυτές. Μόνον με τις πλάτες ξένων προστατών θα μπορούσε ένας τέτοιος δειλός τενεκές να μπει σε έναν "χώρο" προδοσίας, όπου στο βάθος δεν υπάρχει κήπος, αλλά "κρεμάλα".
Η προδοτική κυβέρνηση του Γιωργάκη δεν είναι κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Είναι κυβέρνηση εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση του αδερφού Νίκου, του Ραγκούση, της Διαμαντοπούλου, του Γερουλάνου ή του Παπακωνσταντίνου και της Δραγώνα είναι κυβέρνηση των Λεσχών τύπου Μπίλντεμπεργκ. Είναι κυβέρνηση των υπαλλήλων του Σόρος. Είναι κυβέρνηση των εμπόρων όπλων, που "χαϊδεύουν" Νικολάκηδες. Είναι κυβέρνηση των ΜΚΟ των διεθνών κερδοσκόπων, οι οποίοι έπρεπε να βρουν λύσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν τις "επενδύσεις" τους στην Ελλάδα.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η κυβέρνηση αυτή αποτελεί προϊόν μεθοδεύσεων. Είναι φανερό ότι δεν οφείλεται σε επιλογές ούτε των ΠΑΣΟΚΩΝ ειδικά ούτε των Ελλήνων πολιτών γενικότερα. Είναι ξένο "σώμα"… όχι μόνον για την ελληνική κοινωνία, αλλά και για την ίδια την κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ. Όσο ΠΑΣΟΚΟΣ είναι ο γιος του αυλάρχη του βασιλιά, που παριστάνει τον σοσιαλιστή υπουργό Πολιτισμού, άλλο τόσο ΠΑΣΟΚ είναι και η ίδια η κυβέρνηση του Giorgo.
Η κυβέρνηση του Γιωργάκη, τον οποίο τον τοποθέτησαν στην ηγεσία του κόμματος του ΠΑΣΟΚ Πακιστανοί, Αφγανοί, Νιγηριανοί και άλλοι "οπαδοί" κάποιων ύποπτων ΜΚΟ. Αυτόν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ δεν τον εξέλεξαν ως Πρωθυπουργό οι Έλληνες πολίτες με τη συμμετοχή τους. Ο Γιωργάκης εκλέχθηκε πρωθυπουργός από την αποχή των Ελλήνων πολιτών. Δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε μία ψήφο παραπάνω από την εποχή που έχασε τις εκλογές και κινδύνευε να φύγει από το ΠΑΣΟΚ με τις κλωτσιές ως πνευματικά ανεπαρκής. Μυστηριώδεις μεθοδεύσεις και ατυχείς συγκυρίες έφεραν τον γνωστό καρπαζοεισπράχτορα του Κολεγίου στην πρωθυπουργική θέση. Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα κυβερνιέται στην κυριολεξία από έναν Forest Camp.
Η κυβέρνησή του λειτουργεί πυρετωδώς μόνον για να φέρει εις πέρας τις δεσμεύσεις του Γιωργάκη απέναντι στους "ευεργέτες" του. Λειτουργεί με τα "σκονάκια" όλων των γνωστών πρεσβειών. Λειτουργεί με στόχο να διαλύσει το κράτος, να εξουδετερώσει κάθε πιθανότητα αντίδρασης του ελληνικού λαού και να το παραδώσει στα αφεντικά του Γιώργου και του Νίκου. Στα αφεντικά της μητέρας τους. Αυτό το "τρίπτυχο" της καταστροφής εκφράζεται από τρεις έννοιες. Α) Σχέδιο Καλλικράτης, Β) Νόμος περί Ιθαγένειας, Γ) Καταγραφή και αποτίμηση της δημόσιας περιουσίας.
Με το Σχέδιο Καλλικράτης έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν φυγόκεντρες τάσεις εντός του ομοιογενούς ελληνικού εθνικού κράτους, προκειμένου να το διαλύσουν ή να το απειλούν ανά πάσα στιγμή με διάλυση. Με τον καταστροφικό νόμο περί Ιθαγένειας έχουν ως στόχο να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση του ελληνικού κράτους και να μετακινήσουν "σκουρόχρωμους" ψηφοφόρους κατά βούληση, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον προδοτικό σχεδιασμό του "Καλλικράτη". Από τη στιγμή που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν "μοχλούς" πίεσης και στη συνέχεια να τους "κινούν" κατά βούληση, θα μπουν στην τελική φάση του σχεδίου, που είναι η παράδοση της χώρας στους ξένους.
Γι' αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση του Αμερικανού εβραϊκής καταγωγής Γιώργου —και όχι του ελληνικού και πατριωτικού ΠΑΣΟΚ— έκανε καταγραφή και αποτίμηση της δημόσιας περιουσίας. Έκανε αυτό, το οποίο δεν έκανε ποτέ και καμία άλλη κυβέρνηση …όχι γιατί δεν μπορούσε, αλλά γιατί δεν θα τολμούσε ν' αφήσει καν να "υπονοηθεί" ότι θα την διαπραγματευόταν. Αυτό, το οποίο δεν έκαναν οι πλέον αδίστακτοι προδότες και δοσίλογοι, το τόλμησε ο αφελής και δειλός Γιωργάκης. Ο γιος της Μαργαρίτας. Ο απόλυτος ορισμός του απόλυτου "τίποτε". Η άδεια βερμούδα.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για μεθόδευση, που στόχο έχει τη λεηλασία της χώρας. Μιλάμε για "παράσταση", που δόθηκε με στόχο να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός και να θεωρήσει σαν περίπου αναπόφευκτο την καταστροφή του. Η απόδειξη ότι επρόκειτο για παράσταση τρόμου είναι εύκολο να υπάρξει, εφόσον όλοι οι παράγοντες, που πρωταγωνιστούν σ' αυτήν, ανήκουν στον ίδιο "θίασο". Ανήκουν στον σιωνιστικό θίασο. Τρισέ, Γιωργάκης, Σαρκοζί, Σόρος, Μπενράκε, Καν, Μπάφετ είναι όλοι τους Εβραίοι. Goldman Sachs, Standard & Poor’s, Moody’s και Fitch, Παγκόσμια Τράπεζα, Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, FED, ΔΝΤ είναι οργανώσεις καθαρά εβραϊκής ιδιοκτησίας ή διαχείρισης.
Αυτοί πρωταγωνιστούν στο "παιχνίδι" κατά της Ελλάδας. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί, οι οποίοι ξεκίνησαν την κερδοσκοπία κατά της Ελλάδας και είναι οι ίδιοι που δήθεν ανέλαβαν να την προστατεύσουν. Αυτοί μετέτρεψαν την Ελλάδα στο πιο διάσημο μαύρο "πρόβατο" του Πλανήτη και οι ίδιοι ανέλαβαν να το "προστατεύσουν". Ο Τρισέ ξεκίνησε τον χορό της κερδοσκοπίας και ο Τρισέ δήθεν τον σταμάτησε. Εβραίοι εμφανίζονται να θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και Εβραίοι εμφανίζονται να ΜΗΝ θέλουν να οδηγηθεί η ευρωπαϊκή Ελλάδα στο ΔΝΤ. Εβραίοι μας συκοφαντούν στο σύνολο του Πλανήτη και Εβραίοι αναλαμβάνουν να μας "περιθάλψουν" …πάντα βέβαια με το αζημίωτο. Εβραίοι είναι …να μην ξεχνιόμαστε.
Όλα αυτά είναι μια "παράσταση". Μια θλιβερή "παράσταση", προκειμένου οι Εβραίοι να μας οδηγήσουν εκεί όπου θέλουν, αλλά μην το "χρεωθούν" οι ίδιοι. Να κάνουν την εγκληματική δουλειά τους, αλλά να εμφανίζονται ταυτόχρονα και σαν υπερασπιστές μας. Είναι δηλαδή φανερό ότι πρόκειται για μια οργανωμένη εκστρατεία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού, προκειμένου να μην αντισταθεί στην επερχόμενη λεηλασία της πατρίδας του. Προκειμένου να μην αντισταθεί στην προσπάθειά τους να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Αϊτή της Μεσογείου. Μια εκστρατεία, η οποία μεθοδεύεται αποκλειστικά από τους Εβραίους. Από τον Τρισέ μέχρι τον Μέρντοχ, εφόσον τα δικά του διεθνή ΜΜΕ είναι αυτά που "ουρλιάζουν" για την ελληνική απειλή απέναντι όχι μόνον στο Ευρώ και την Ε.Ε., αλλά και την Παγκόσμια Οικονομία.
Μιλάμε για παράλογα πράγματα. Δεν είναι δυνατόν το παγκόσμιο σύστημα να "ασχολείται" στο σύνολό του με τα ψίχουλα των δανείων της μικρής Ελλάδας και να μην ασχολείται με τα δάνεια των τρισεκατομμυρίων ευρώ, που θα πρέπει να εξασφαλίσουν η Ε.Ε. ή οι ΗΠΑ, προκειμένου να μην καταρρεύσουν. Για τα πενήντα δισεκατομμύρια της Ελλάδας ξεσηκώνουν ολόκληρο τον κόσμο εναντίον των "σπάταλων" Ελλήνων και κανένας δεν λέει για το 1,5 τρις, που θα πρέπει να δανειστούν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Η απόλυτη υποκρισία σε αριθμούς. Τους ανησυχεί το 3% της δανειακής "τρύπας" της ευρωπαϊκής οικονομίας και όχι το 97%. Ολόκληρη η παραγωγική μηχανή της Δύσης έχει καταρρεύσει και αυτοί ασχολούνται με τον δέκατο τρίτο μισθό του φουκαρά Έλληνα συνταξιούχου των 600 ευρώ. Μιλάμε για εβραϊκή "υπερπαραγωγή", την οποία θα ζήλευε και ο Εβραίος Σπίλμπεργκ. Μια υπερπαραγωγή virtual κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, που έχει ως στόχο να πείσει τους Έλληνες ότι πρέπει να ζητήσουν τη "βοήθεια" του ΔΝΤ και να υποταχθούν στις εντολές του.
Για να καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο ακριβώς, που θεωρούμε ολέθρια τη συμμετοχή του ΔΝΤ στον μηχανισμό στήριξης, θα πρέπει να γνωρίζει την απάντηση σε ένα πολύ απλό ερώτημα. Γιατί τούς είναι απαραίτητη η συμμετοχή του; Γιατί απλούστατα χωρίς αυτό δεν μπορεί να δρομολογηθεί λεηλασία της Ελλάδας. Ένας αμιγώς ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης δεν μπορεί να μετουσιωθεί σταδιακά σε έναν "βρικόλακα" εναντίον κάποιου ευρωπαϊκού κράτους, εφόσον δεν είναι δυνατόν να υποστηριχθεί από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους εταίρους μια τέτοια επιλογή. Ευρωπαίους εταίρους, οι οποίοι, είτε για λόγους αλληλεγγύης είτε για λόγους που άπτονται των δικών τους φόβων —οι πάντες είναι υπερχρεωμένοι και άρα κοντά στη θέση της Ελλάδας—, δεν θα συναινέσουν στη λεηλασία ενός ευρωπαϊκού κράτους από "ύποπτες" τραπεζικές "μηχανές" λεηλασίας, όπως είναι για παράδειγμα η Goldman Sachs.
Το ΔΝΤ είναι απαραίτητο γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Είναι ένας μηχανισμός έμπειρος στη λεηλασία κρατών και επειδή ακριβώς είναι διεθνής οργανισμός, εξουδετερώνει κάθε δυνατότητα αντίστασης των λαών, γιατί υποτίθεται τους φέρνει σε αντιπαράθεση με ολόκληρη την Κοινωνία των Εθνών. Εξουδετερώνει ταυτόχρονα και κάθε προσπάθεια συμμαχιών μεταξύ λαών, όπως αυτήν την οποία θα εξασφάλιζε ένα ευρωπαϊκό κράτος, αν βοηθιόταν αποκλειστικά από αδελφά ευρωπαϊκά κράτη. Όπως λοιπόν ένας αδίστακτος λύκος έχει ανάγκη ν' απομονώσει το μελλοντικό του θύμα από το είδος του, έτσι και το ΔΝΤ έχει ανάγκη ν' απομονώσει ένα ευρωπαϊκό κράτος από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Το απομονώνει και μετά από την πρόκληση μεγάλης αιμορραγίας το θανατώνει.
Γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι επέλεξαν να βάλουν σε έναν υποτιθέμενο ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης το ύποπτο και παγκοσμίως κακόφημο ΔΝΤ. Στην πραγματικότητα το ΔΝΤ είναι ο μηχανισμός μέσω του οποίου το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα μετατρέπει τα πέτσινα χρήματά του σε πραγματικό κεφάλαιο. Είναι ένας μηχανισμός, ο οποίος από την εποχή που δημιουργήθηκε —εδράζεται στην Ουάσιγκτον— έχει ως στόχο να λεηλατεί τα κράτη και να τα υποδουλώνει στις ΗΠΑ. Ένας μηχανισμός, που μεταφέρει πέτσινα δολάρια τύπου Μάρσαλ και υποδουλώνει ολόκληρα κράτη. Αυτός ο μηχανισμός σταδιακά έχει περάσει καθαρά σε εβραϊκά χέρια. Αυτό, το οποίο κατάφερναν κάποτε οι Αμερικανοί για λογαριασμό τους, το καταφέρνουν οι Εβραίοι πλέον για δικό τους λογαριασμό. Αν στο άμεσο μέλλον δούμε, δηλαδή, και τις ΗΠΑ θύμα του ΔΝΤ, δεν θα μας φανεί πλέον παράξενο.
Οι Εβραίοι, που ελέγχουν πλέον τα πάντα, είναι αυτοί οι οποίοι μέσω του Εβραίου Γιωργάκη "σπρώχνουν" την Ελλάδα στο εβραϊκό ΔΝΤ. Λογικό είναι αυτό, εφόσον έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα στα δικά τους "εργαλεία" τι ακριβώς τους βολεύει. Στην περίπτωση της Ελλάδας η λεηλασία της μπορεί να γίνεται στο "όνομα" της Ευρώπης της προστασίας του κοινού της νομίσματος, αλλά η Ευρώπη δεν έχει "εργαλείο" λεηλασίας όπως το ΔΝΤ. Γι' αυτόν τον λόγο οι ίδιοι άνθρωποι με τις ίδιες τράπεζες και τα ίδια χρήματα επέλεξαν τη "συγχρηματοδότηση" Ε.Ε. και ΔΝΤ. Η Ε.Ε. δίνει το "άλλοθι" σ' αυτούς τους κερδοσκόπους να επέμβουν στο εσωτερικό της Ελλάδας και άρα στο εσωτερικό μιας ευρωπαϊκής χώρας και το ΔΝΤ τούς επιτρέπει να κάνουν τη "βρόμικη" δουλειά. Το ΔΝΤ θα είναι αυτό, το οποίο θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα, προκειμένου να εκβιαστεί και να λεηλατηθεί ένα υποτίθεται ανεξάρτητο και κυρίαρχο ευρωπαϊκό κράτος.
Αν καταλάβει κάποιος αυτόν τον σχεδιασμό, μπορεί να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το "ευαγές" αυτό ίδρυμα, το οποίο έχει οδηγήσει τα περισσότερα κράτη του Πλανήτη στη λεηλασία και τους λαούς τους στην απόλυτη εξαθλίωση. Το "εργαλείο", το οποίο, κάθε φορά που "βοηθά", προκαλεί την καταστροφή σ' αυτόν που "βοηθιέται". Όλο το μυστικό της λειτουργίας του ΔΝΤ είναι η σχέση του με τα "πέτσινα" χρήματα, που δίνει μέσω των περίφημων δανείων του. Τι κάνει με αυτά τα χρήματα; Λεηλατεί τα κράτη και υποδουλώνει τους λαούς τους στα αφεντικά του.
Στην πραγματικότητα μεταφέρει μέσα στον χρόνο την παλιά πρακτική των αποίκων του Νέου Κόσμου εναντίον των Ινδιάνων. Την τακτική, που θέλει να μοιράζει κάποιος "καθρεφτάκια" και "χάντρες" στους Ιθαγενείς, προκειμένου να τους αποσπάσει την πατρίδα τους. Την τακτική, που θέλει να τους δίνει ψεύτικα χρήματα, για να καταναλώνουν τα δικά του προϊόντα και να δημιουργούν πραγματικά χρέη. Πώς γίνεται αυτό; Με τον εξής απλό τρόπο. Το ΔΝΤ σε συνεργασία με τη FED και τα χιλιάδες "φωτοτυπικά" της μηχανήματα, τυπώνουν πέτσινα δολάρια, για να δανειοδοτήσουν υποτίθεται τα κράτη που κινδυνεύουν με χρεοκοπία.
Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί προσπαθούν να αποτρέψουν μια τέτοια χρεοκοπία; Γιατί η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία ενός κράτους μπορεί να "κλείσει" την οικονομία του και να αποδεσμεύσει το ίδιο το κράτος από το διεθνές οικονομικό "κύκλωμα". Όμως, σε μια τέτοια περίπτωση θα "κλείσει" την οικονομία του το κράτος μαζί με το κρατικό του κεφάλαιο και άρα υπέρ των συμφερόντων του λαού του. Λαός και κρατικός μηχανισμός θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν με βάση την κοινή περιουσία, η οποία σχεδόν για όλα τα κράτη και τους λαούς είναι αρκετή, για να τους επιτρέψει την επιβίωση.
Αυτό είναι μια ανεπιθύμητη εξέλιξη για τους ιμπεριαλιστές. Φαντάζεται κάποιος να "έκλεινε" η Αργεντινή μαζί με το εθνικό της κεφάλαιο; Θα πεινούσε ποτέ ο λαός της; Όχι βέβαια. Ειδικά για την κρεατοπαραγωγό Αργεντινή ο λαός της όχι μόνον δεν θα πεινούσε, αλλά θα εξήγαγε προϊόντα στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Ταυτόχρονα αυτός ο λαός θα προσπαθούσε ν' αναπτυχθεί με βάση το δικό του ανθρώπινο κεφάλαιο. Θα προσπαθούσε να αναπτύξει την τεχνογνωσία προϊόντων, τα οποία, λόγω του "κλεισίματος" της οικονομίας της, δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει με εισαγωγές.
Άρα, διπλό το κακό για τους ιμπεριαλιστές. Ο λαός της Αργεντινής θα επιβίωνε εύκολα ερήμην τους και σταδιακά το αργεντινό παραγωγικό κεφάλαιο του δευτερογενούς τομέα όχι μόνον θα μονοπωλούσε μια κλειστή για τους ιμπεριαλιστές αγορά, αλλά θα ήταν ένας δυνάμει ανταγωνιστής τους για την εποχή που θα στεκόταν στα "πόδια" του. Ο εφιάλτης δηλαδή του ΔΝΤ είναι να περιοριστούν τα κράτη στα εθνικά τους νομίσματα και στις εθνικές τους οικονομίες και άρα να μην μπορούν τα αφεντικά του να τα λεηλατούν. Να εκμεταλλεύεται ο κάθε λαός το κεφάλαιό του και άρα να μην μπορούν να απλώσουν τα χέρια τους οι κλέφτες. Να επιβιώνουν εύκολα οι λαοί και να "δείχνουν" τον "δρόμο" στους υπόλοιπους λαούς …και άρα να τους δείχνουν τους φονιάδες τους.
Για να μην γίνουν όλα αυτά τα εφιαλτικά για τους ιμπεριαλιστές, υπάρχει το ΔΝΤ. Τι κάνει αυτό; Δεν αφήνει τους "Ινδιάνους" να ζήσουν στη γη τους, αλλά τους δίνει "καθρεφτάκια", ώστε να μπορεί στη συνέχεια να τους πάρει αυτήν τη γη. Βυθίζει τους λαούς στη φτώχεια και αναγκάζει τα κράτη να ξεπουλήσουν τις κρατικές περιουσίες σε συγκεκριμένους "εκλεκτούς" των ιμπεριαλιστών. Ξεπούλημα… τρόπος του λέγειν βέβαια, γιατί ούτε καν περί ξεπουλήματος πρόκειται. Μιλάμε για καθαρή λεηλασία. Τους στέλνουν "καραβιές" με φωτοτυπίες, που παριστάνουν τα χρήματα και αυτά στην ουσία "περιγράφουν" την αξία του δικού τους κεφαλαίου που υποθηκεύεται.
Δεν τους στέλνουν δηλαδή δολάρια, που μεταφέρουν "αξία" των ΗΠΑ, προκειμένου ν' αναπτυχθούν. Τους στέλνουν "χαρτιά", που αποτυπώνουν την "αξία" της πατρίδας τους και δίνονται με αποκλειστικό σκοπό να καταναλωθούν ταχέως, ασκόπως και υποχρεωτικά σε προϊόντα των ίδιων των "αποστολέων". Τους στέλνονται αμερικανικά χρήματα, τα οποία θα μετατραπούν σε αμερικανικά κόρν φλέικς, αμερικανικά αυτοκίνητα ή αμερικανικούς εξοπλισμούς και θα γίνουν αιτία για να τους πάρουν τα πάντα. Θα τους πάρουν όλες τις υποδομές, τις οποίες έχει ανάγκη για να ζήσει ένας λαός και ως εκ τούτου θα εκβιάζεται όταν τις χάσει. Θα τους αφαιρέσουν από τις δημόσιες εταιρείες τηλεπικοινωνιών και ενέργειας μέχρι το νερό που πίνουν. Όταν βλέπει κάποιος έναν λαό, όχι απλά να πεινάει, αλλά και να διψάει στην κυριολεξία, μπορεί να είναι σίγουρος ότι τον έχει "βοηθήσει" το ΔΝΤ.
Για να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο "τζάμπα" χάνονται ολόκληρες πατρίδες, ας σκεφτεί το εξής απλό παράδειγμα. Είναι σαν να έχει κάποιος, για παράδειγμα, ένα διαμέρισμα, το οποίο αξίζει εκατό χιλιάδες ευρώ και να το έχει πουλήσει κρυφά από την οικογένειά του σε έναν τοκογλύφο για πενήντα χιλιάδες. Να έχει πάρει ο ίδιος την "προμήθειά" του και να "δουλεύει" τους υπόλοιπους με τα δήθεν αναπτυξιακά "δάνεια" που εξασφαλίζει. Στην πραγματικότητα το "τρώει" ο ίδιος το διαμέρισμα στο μαγαζί του τοκογλύφου, χωρίς να φαίνεται από τους υπόλοιπους τι γίνεται.
Του στέλνει ο τοκογλύφος πενήντα χιλιάδες δικές του "δωροεπιταγές" και στην πραγματικότητα "σπάει" το διαμέρισμα σε πενήντα χιλιάδες κομμάτια, τα οποία ξοδεύει ο καραγκιόζης μαζί με τους συνενόχους του, για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Πενήντα χιλιάδες "δωροεπιταγές", τις οποίες οι προδότες ξοδεύουν υποχρεωτικά στο "μαγαζί" του τοκογλύφου. Μονά-ζυγά του τοκογλύφου. Εξασφαλίζει πελάτη για τα υπερτιμημένα προϊόντα του και υποτιμά την περιουσία του άλλου.
Μέσα σε λίγο χρόνο έχει χαθεί αυτή η περιουσία. Το διαμέρισμα έχει ξεπουληθεί με συνοπτικές διαδικασίες και τις αποφάσεις, που το αφορούν, τις παίρνει ο τοκογλύφος μόνος του. Ο τοκογλύφος, ο οποίος έχει πλέον τα μέσα να μην σου επιτρέψει ποτέ να σηκώσεις κεφάλι. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, δεν ξοδεύεις τα χρήματα του τοκογλύφου, αλλά τη δική σου περιουσία. Την ξοδεύεις προκαταβολικά και "έναντι". Ο τοκογλύφος σου έστειλε μερικές χιλιάδες φωτοτυπίες και τίποτε παραπάνω. Φωτοτυπίες, για να έχεις ένα "μέτρο" της κατάστασης. Σου δίνει δέκα, έχοντας βάλει με λογιστικό τρόπο και προκαταβολικά στη δική του περιουσία τα διακόσια, που κάνει η δική σου περιουσία.
Αυτό, το οποίο είχε αξία και στην πραγματικότητα σου επέτρεπε να ξοδεύεις, δεν ήταν η "βοήθεια" του τοκογλύφου. Ήταν αυτό το οποίο είχες υπό την ιδιοκτησία σου και το οποίο ο τοκογλύφος ήθελε ν' αρπάξει "κοψοχρονιά". Αυτό κάνει το ΔΝΤ. Τυπώνουν δολάρια μαζί με τα κτήνη της FED και υποθηκεύουν ολόκληρα κράτη. Τυπώνουν "δωροεπιταγές", τις οποίες το θύμα τους μπορεί να ξοδέψει στα δικά τους "μαγαζιά", με τα δικά τους προϊόντα στο ύψος που έχουν αξιολογήσει οι ίδιοι την πατρίδα του. "Τυπογράφοι" και τραπεζικά "βαποράκια" ασκούν τη χείριστη τοκογλυφία, η οποία δεν φαίνεται στους τόκους. Η τοκογλυφία φαίνεται από τη διαφορά του εθνικού κεφαλαίου —το οποίο αναγκαστικά εκποιείται— σε σχέση με τα χρήματα που δόθηκαν, προκειμένου ν' αναγκάσουν το κράτος να ξεπουλήσει τη λαϊκή περιουσία.
Γι' αυτόν τον λόγο τα λαμόγια της FED βαστάνε χαμηλά τα επιτόκια δανεισμού, προκειμένου να μην προκαλούν. Προκειμένου να έχουν ένα "καρότο", για να παρασύρουν τους αφελείς λαούς. Όπου όμως υπάρχει "καρότο", υπάρχει και "παγίδα" και αυτήν πρέπει ν' αναζητά κανείς. Το θέμα στην περίπτωση αυτήν είναι να γνωρίζεις πού βρίσκεται η τοκογλυφία. Το ΔΝΤ δεν το ενδιαφέρουν οι τόκοι και γι' αυτό δεν ασχολείται με τους τόκους. Δεν το ενδιαφέρει το χρήμα, γιατί, ακόμα κι όταν δεν έχει από αυτό, μπορεί να τυπώσει τέτοιο. Το ΔΝΤ το ενδιαφέρει το κεφάλαιο των λαών και εκεί αναζητάς την τοκογλυφία του.
Πού καταλαβαίνεις την τοκογλυφία του; Στη διαφορά που υπάρχει μεταξύ της ποσότητας του χρήματος που σου δίνει κάποιος, προκειμένου να έχει το δικαίωμα ν' "αποφασίζει" για το πολύ πιο ακριβό κεφάλαιό σου. "Βοηθάνε", λόγου χάρη, την Αργεντινή με ένα δάνειο δέκα δισεκατομμυρίων και εξαιτίας της "βοήθειας" την εξαναγκάζουν να "ιδιωτικοποιήσει" το αμύθητης αξίας δημόσιο κεφάλαιό της και άρα να "υποθηκεύσει" την εθνική της ανεξαρτησία και το ίδιο το μέλλον του λαού της.
Βάζουν δέκα ψεύτικα δισεκατομμύρια πιστωτικά "δωροδολάρια" και κάνουν κουμάντο σε ένα πραγματικό κεφάλαιο πραγματικής αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το κεφάλαιο το αρπάζουν "κοψοχρονιά" οι "εκλεκτοί", οι οποίοι βρίσκονται πίσω από το ΔΝΤ. Εκλεκτοί, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις γνωστές εβραϊκές "επενδυτικές" τράπεζες των μάγων "δημιουργών" των ψεύτικων δολαρίων. Γι' αυτόν τον λόγο ο αναγνώστης θα πρέπει να θυμηθεί ότι ελάχιστες ημέρες μετά την εκλογή του ο Γιωργάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Goldman Sachs, προκειμένου να συζητήσουν για την τύχη του ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου. Πρώτα αυτοί συμφώνησαν μεταξύ τους και κατόπιν ξεκίνησε ο δήθεν "μαραθώνιος" του Γιωργάκη, ο οποίος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μπούμε στο ΔΝΤ …αλλά θα μας βάλει.
Σ' ό,τι αφορά αυτό καθ’ αυτό το χρήμα, που στέλνουν σαν "βοήθεια" στα κράτη, μαζί με το χρήμα που προκύπτει από το "ξεπούλημα" των δημόσιων κεφαλαίων τους και πάλι τα πράγματα είναι εξ αρχής αποφασισμένα. Όλα αυτά τα χρήματα θα καταναλωθούν και δεν θα επενδυθούν. Θα καταναλωθούν στο σύνολό τους, για να μην τους δημιουργούν προβλήματα. Θα δοθούν σε μισθούς κρατικών υπαλλήλων, που με τα χρήματα αυτά θα γίνουν καλοί πελάτες των ιμπεριαλιστών. Οι κρατικοί αξιωματούχοι και υπάλληλοι θα έχουν τα χρήματα των "δωροεπιταγών", για να ψωνίσουν αγαθά από τα σούπερ μάρκετ των ιμπεριαλιστών ή ν' αγοράσουν τα αυτοκίνητα και τα κλιματιστικά τους.
Από εκεί και πέρα όσα χρήματα δεν μετατραπούν σε ρεψίματα και πορδές δημοσίων υπαλλήλων μέσω των μισθών, θα εξυπηρετήσουν και πάλι τα συμφέροντα των εκλεκτών του ΔΝΤ. Θα δοθούν ως φτηνά δάνεια σε εμπόρους, για να βάλουν "λουκέτο" στους τοπικούς βιομηχάνους ή βιοτέχνες, οι οποίοι ενοχλούν τις πολυεθνικές. Θα δοθούν ως φτηνά δάνεια στους αγρότες, ώστε να "υποθηκευτούν" τα χωράφια τους και να αγοραστούν μεταλλαγμένοι σπόροι της Monsanto, προκειμένου να δεσμευτούν για πάντα στα συμφέροντα των Αμερικανών και όσων βρίσκονται πίσω τους. Τέλος, ό,τι περισσέψει, θα μετατραπεί σε παραγγελίες όπλων ή αγαθών από τις "εκλεκτές" χώρες του ΔΝΤ.
Μέρος, δηλαδή, της συνολικής "αξίας" της Αργεντινής, θα γίνει ένα αμερικανικό αυτοκίνητο ενός Αργεντινού δημόσιου υπαλλήλου ή μια σακούλα από ψώνια σε κάποια αμερικανική πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Μέρος της "αξίας" της Αργεντινής θα γίνει δόση στεγαστικού δανείου ενός Αργεντινού δημοσίου υπαλλήλου σε κάποια αμερικανική τράπεζα. Μέρος της ίδιας "αξίας" —εκτός από τη συνήθως σπάταλη δημοσιονομική πολιτική της διαφθοράς— θα γίνει δίδακτρα στα διάφορα Χάρβαρντ για τα παιδιά της άρχουσας τάξης. Μέρος της ίδιας "αξίας" θα γίνει νέα τανκ, για να αντιμετωπιστούν οι εξωγήινοι, που απειλούν την εθνική ακεραιότητα της Αργεντινής. Τέλος, μέρος της ίδιας "αξίας" θα γίνει τσουβάλια με σπόρους μεταλλαγμένων προϊόντων, για να τρώει σκουπίδια η νεόφτωχη αργεντινή "πλέμπα" και όχι βέβαια οι πιστοί Αργεντινοί προδότες, που δουλεύουν για τους Αμερικανούς.
Όλα αυτά μέσα από μια εκτεταμένη διαφθορά, την οποία χρηματοδοτούν οι ίδιοι που την "καταγγέλλουν". Με τέτοια χρήματα δημιουργούνται "Χριστοφοράκοι", που διαφθείρουν τους κρατικούς μηχανισμούς. Με τέτοια χρήματα γίνονται μεγιστάνες κάποιοι χαφιέδες σαν τον Κόκκαλη ή τον Μπόμπολα. Οι ίδιοι Αμερικανοί, για παράδειγμα, που φτιάχνουν τις "λίστες" των πιο διεφθαρμένων κρατών στον κόσμο, είναι αυτοί, οι οποίοι μέσα από τις πρεσβείες τους κατευθύνουν τη διαφθορά στις τσέπες των δικών τους ανθρώπων. Έτσι κι αλλιώς πάλι οι ίδιοι θα την εισπράξουν …όπως κι αν αυτή καταναλωθεί. Αν δεν μετατραπεί σε κάποιο νέο πολυτελές αυτοκίνητο του διεφθαρμένου αξιωματούχου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για "ανώτερους" σκοπούς …όπως είναι η μόρφωση των παιδιών του.
Έχει αναρωτηθεί κάποιος ποιοι ακριβώς είναι αυτοί, οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία των φοιτητών των διάφορων πανάκριβων Χάρβαρντ; Κουτορνίθια, που είναι γόνοι διεφθαρμένων αξιωματούχων όλου του κόσμου. "Γιωργάκηδες" και "Κωστάκηδες" από όλες τις "Μπανανίες" του κόσμου. Δίπλα στο παιδί του δικού μας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα υπάρχει το παιδί κάποιου δολοφονικού Ίντι Αμίν ή το παιδί κάποιου διεφθαρμένου Μουσάραφ. Δίπλα στον Βαλκάνιο Κυριάκο, ο οποίος σπουδάζει στις ΗΠΑ με τα χρήματα της αποστασίας, μπορεί να υπάρχει ένας Λατινοαμερικάνος Ραούλ, ο οποίος σπουδάζει στις ΗΠΑ με χρήματα κάποιου πραξικοπήματος. Συμφοιτητές και φίλοι είναι όλοι αυτοί μεταξύ τους.
"Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει". Τα παιδιά αυτών που ελέω ΗΠΑ και ΔΝΤ κυβερνούν τα κράτη του κόσμου. Οι ίδιοι, που παίρνουν τα "δάνεια" του εξωτερικού, είναι οι ίδιοι που καθορίζουν τη δημοσιονομική πολιτική της χώρας τους. Οι ίδιοι παίρνουν τις "βοήθειες" του εξωτερικού και οι ίδιοι υπολογίζουν μόνοι τους τούς μισθούς τους και άρα το πώς θα καταναλωθούν αυτές οι "βοήθειες". Ανάμεσα λοιπόν στις επιλογές των διεφθαρμένων είναι και οι σπουδές των παιδιών τους. Εκτός από τα χρήματα, τα οποία θα γίνουν γιώτ ή καταθέσεις στην Ελβετία, θα πληρωθούν και δίδακτρα Κολεγίων. Με χρήματα τύπου Μάρσαλ και ΔΝΤ σπουδάζουν τα παιδιά των κτηνών στις ΗΠΑ.
Όλη αυτή η πρακτική στηρίζεται στην εκ των έσω προδοσία των κρατών και των λαών τους. "Γιωργάκηδες" και "Κωστάκηδες" προδίδουν τους λαούς τους, προκειμένου να τους υποδουλώσουν στους ιμπεριαλιστές. Ποια είναι τα τριάντα "αργύρια" της προδοσίας; Για άλλους είναι χρήματα από μίζες και προμήθειες και για άλλους κρατικά πόστα και αξιώματα. Πώς αλλιώς θα μπορούσε ένα "καθυστερημένο" —όπως ο Γιωργάκης— ή ένα "λαίμαργο" —όπως ο Κωστάκης— να κυβερνήσουν έναν λαό όπως οι Έλληνες;
Σε κανονικές συνθήκες τέτοιοι άχρηστοι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν όχι απλά να διακριθούν μέσα σε μια κοινωνία, αλλά ούτε καν να επιβιώσουν. Ο ένας είναι για να σκουπίζει συνεδριακούς χώρους και ο άλλος για να συμπληρώνει τη γέμιση σε τυρόπιτες. Ο ένας είναι για να κάνει ποδήλατο στο όριο της ισορροπίας και ο άλλος για να ρεύεται απλωμένος σε τέσσερις καρέκλες. Και όμως αυτοί οι άνθρωποι κυβέρνησαν την Ελλάδα.
Αυτή η αναξιοκρατία δεν αφορά μόνον την Ελλάδα. Είναι ένα φαινόμενο, το οποίο αφορά τα κράτη όλου του κόσμου και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Έχει δρομολογηθεί από τα αφεντικά αυτού του Κόσμου, οι οποίοι έχουν κέρδος να κυβερνάνε τα κράτη οι ανάξιοι και οι ανίκανοι. Η μεταπολεμική παγκόσμια "επιτυχία" των ΗΠΑ ήταν αυτή, που δημιούργησε παγκοσμίως πανομοιότυπες καταστάσεις. Μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση, η οποία της επιτρέπει να αναπαράγεται διαρκώς, χωρίς ν' αλλάζει το παραμικρό.
Ο Μητσοτάκης "αποστατεί" υπέρ των Αμερικανών και με τα χρήματα της Αποστασίας μετατρέπει τον Κυριάκο σε "αμερικανοτραφή" κολεγιόπαιδα, ο οποίος και πάλι θα λειτουργήσει υπέρ των Αμερικανών. Θα "προωθηθεί" σε θέσεις εξουσίας από την αμερικανική πρεσβεία, εξαιτίας του "σπουδαίου" αμερικανικού πτυχίου του και στη συνέχεια θα χρωστάει τη σημαντική θέση και τον υψηλό μισθό της θέσης του στους Αμερικανούς "ευεργέτες" και βέβαια εκβιαστές του.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το ΔΝΤ είναι ο "νομιμοφανής" τρόπος, για να μεταφέρονται τα χρήματα της "προδοσίας" των λαών από τους ιμπεριαλιστές σ' αυτούς που τους εξυπηρετούν. Τα χρήματα, δηλαδή, που θα πάρουν οι κατά τόπους διεφθαρμένοι αξιωματούχοι τους, μαζί τα χρήματα, που έχουν ανάγκη να πάρουν οι "συνένοχοί" τους δημόσιοι υπάλληλοι. "Συνένοχοι" της συμφοράς, οι οποίοι έχουν "δεθεί" τεχνητά πάνω στις ανάγκες που τους έχουν δημιουργήσει οι ιμπεριαλιστές και οι προδότες.
Πάντα, δηλαδή, η εξουσία φροντίζει να "δέσει" τους υπαλλήλους πάνω σε ειδικές ανάγκες, ώστε να έχει πάντα τη δυνατότητα να τους εκβιάζει και να τους απειλεί, προκειμένου να εξασφαλίζει τις "πλάτες" τους. Δανείζεται η Αργεντινή, για να "πληρώσει" τους υπαλλήλους της, οι οποίοι "χρωστάνε" στις τράπεζες τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητά τους και φυσικό είναι να συνδέουν την επιβίωσή τους με αυτήν τη "διεθνή" βοήθεια.
Φυσικό είναι μπροστά στην αγωνία της προσωπικής τους επιβίωσης να κάνουν τα "στραβά" μάτια όταν γίνονται τα εθνικά εγκλήματα. Αυτοί όλοι, είτε συνειδητά είτε όχι, θα συναινέσουν και θα υποβοηθήσουν την εθνική προδοσία. Γιατί; Γιατί με τα αργύριά της φιλοδοξούν να επιβιώσουν. "Να "αξιοποιηθεί" η περιουσία της Αργεντινής" …θα βγει και θα πει στον λαό κάποιος "επιστήμονας", αλλά κατά σύμπτωση αυτός ο "επιστήμονας" θα πάρει μισθό από τα χρήματα που τους δάνεισαν αυτοί, οι οποίοι θα "αξιοποιήσουν" την περιουσία.
Είναι θέμα χρόνου ο λαός να μπερδευτεί μπροστά σε τόσες επιστημονικές "απόψεις". Είναι φυσικό να μην μπορεί ν' αντέξει μια τέτοια "ομοβροντία" επιστημοσύνης. Δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος είναι πληρωμένος προδότης και ποιος είναι πραγματικός τενεκές, που, προκειμένου να προβληθεί στην τηλεόραση, θα πει ό,τι του υποδείξουν …Καθηγητής πανεπιστημίου είναι …Έγκριτος δημοσιογράφος είναι …Γνωστός πολιτικός είναι …Το "καλό" μας θέλουν όλοι αυτοί, αλλά κατά μια διαβολική "σύμπτωση" όλοι αυτοί οι συγκεκριμένοι πληρώνονται αδρά από αυτά τα "δανεικά".
Με αυτά τα "δανεικά" κάποιοι πολιτικοί κάνουν μεγάλες και ανεξήγητες καριέρες και κάποιοι επιχειρηματίες γίνονται μεγιστάνες σε φτωχά κράτη. Μόνον έτσι εξηγείται πώς ένα θλιβερό ανθρωποειδές, όπως ο Σημίτης, βρήκε για τόσα πολλά χρόνια τόσους πολλούς θαυμαστές. Μόνον να τους αγοράσει μπορούσε και αυτό έκανε. Τους αγόρασε με τα δάνεια που έπαιρνε στο όνομα της Ελλάδας από το κύκλωμα των διεθνών κερδοσκόπων. Έπαιρνε δάνεια και έδινε προμήθειες στους υπαλλήλους των κερδοσκόπων. Έπαιρνε δάνεια και έκανε μεγάλα "έργα", για να δουλεύουν οι εταιρείες των διαπλεκομένων. Έπαιρνε δάνεια, για να κάνει αναίτιες αυξήσεις στους δημόσιους υπαλλήλους, εξασφαλίζοντας όχι μόνον την ψήφο τους, αλλά και τη σιωπή τους.
Ο Σημίτης έκανε στην Ελλάδα τα ίδια που έκανε ο Αριστίντ στην Αϊτή. Τη βύθισε στην αθλιότητα και την πείνα. Δανείστηκε και την κατέστρεψε. Εξανέμισε τον πλούτο της και την έβαλε σε πορεία προς την "πόρτα" του ΔΝΤ. Πήρε ανεξέλεγκτα "δάνεια" από κερδοσκόπους, για να δημιουργήσει συνενόχους ανάμεσα στους επιχειρηματίες και τους δημοσίους υπαλλήλους. Με τον τρόπο αυτόν παρέδωσε τη χώρα στο διεθνές κεφάλαιο. Παραχώρησε γη και ύδωρ, προκειμένου να εξασφαλίζει αυτά τα δάνεια και άρα να παραμείνει στην εξουσία. Παραχώρησε αεροδρόμια, λιμάνια, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια και αγορά στους ιμπεριαλιστές. Παραχώρησε ό,τι μπορούσε στα αφεντικά του ΔΝΤ. Τώρα αυτά τα αφεντικά επιστρέφουν και πάλι, για να πάρουν ό,τι απέμεινε. Αυτά τα αφεντικά μάς ανοίγουν διάπλατα τις "πόρτες" του κολαστηρίου του ΔΝΤ και ετοιμάζονται για το τελευταίο μεγάλο φαγοπότι. Τώρα είναι η ώρα του Giorgo. Τώρα ετοιμάζεται ο Γιωργάκης να πάρει την υπόλοιπη "δόξα" του Αριστίντ. Ό,τι άφησε πίσω του ο κοντός, θα το πάρει ο χαζός.
Εμείς ένα πράγμα θα πούμε. Θα τους προειδοποιήσουμε για τα δευτερεύοντα, εφόσον τα πρωτεύοντα έτσι κι αλλιώς δεν εξαρτώνται από αυτούς. Οι Έλληνες δεν είναι όμοιοι με τους καθ’ όλα συμπαθείς αλλά αγαθούς Αϊτινούς. Οι Έλληνες είναι πονηροί και αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν τι συμβαίνει στην πατρίδα τους. Θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν την προδοσία και θ' αρχίσουν ν' αναγνωρίζουν στα πρόσωπα των πρόσφατων κυβερνητών τους τούς δικούς τους "Αριστίντ". Ο αυθεντικός Αριστίντ μπορεί να πρόλαβε να διαφύγει στη Νότιο Αφρική, αλλά οι δικοί μας δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουν.
Θα προειδοποιήσουμε τους διάφορους Γιωργάκηδες και Νικολάκηδες με τους Ραγκούσηδες, τις Διαμαντοπούλου ή τους Βαλιανάτους ότι καλώς κάνουν αυτά που αποφάσισαν να κάνουν. Εφόσον αυτό ήθελαν να κάνουν στη ζωή τους, καλώς το δοκίμασαν. Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι ο δρόμος που επέλεξαν ν' ακολουθήσουν είναι επικίνδυνος. Είναι ένας δρόμος, ο οποίος έχει πάντα απότομο τέλος και όταν φτάνει κάποιος εκεί ...σχεδόν πάντα κλαίει. Εμείς αυτό είναι που δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε κλάματα στο τέλος. Απεχθανόμαστε τα κλάματα …και ειδικά τα κλάματα των ενόχων. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε τέτοια, γιατί το "έργο", στο οποίο αποφάσισαν να πρωταγωνιστήσουν, είναι "συγκινητικό" και έχει "ανατροπές" …όπως θα έλεγε και ο Μπακογιαννόπουλος.
Άποψή μας είναι όλοι αυτοί πόνταραν σε λάθος "άλογο" στη λάθος "κούρσα". Το παγκόσμιο σύστημα καθημερινά δείχνει ότι δεν έχει αντοχές. Δεν μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του, γιατί έχει υποστεί θανάσιμες βλάβες. Δεν είναι δυνατόν τόσο οι "υπερδυνάμεις" όσο και οι "μπανανίες" αυτού του Κόσμου να είναι εξίσου υπερχρεωμένες. Δεν είναι δυνατόν ένας Πλανήτης ολόκληρος να χρωστά σε μερικές χιλιάδες Εβραίων κερδοσκόπων και να ανέχεται να υποφέρει, προκειμένου να τους εξυπηρετήσει. Κάπου υπάρχει πρόβλημα και δεν θα περάσει πολύς καιρός για να "σκάσει" η κατάσταση. Κάποιος λαός θα αρνηθεί πρώτος να τους πληρώσει και τότε θ' αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι' αυτούς.
Όποιος έχει επενδύσει σ' αυτήν την κατάσταση, θα χάσει. Δεν ελέγχεται πλέον η κατάσταση. Δεν ελέγχεται μια κατάσταση, όπου ο ίδιος ο Πάπας καταγγέλλεται και απαξιώνεται μέρα με την ημέρα. Σύντομα θ' αποδειχθεί ότι οι μεγαλύτεροι στάβλοι ζώων στην ιστορία της ανθρωπότητας βρίσκονται στα διάφορα Χάρβαρντ και τα Γέιλ. Οι άνθρωποι απόφοιτοί τους είναι απίθανοι. Οι super star της παγκόσμιας βλακείας. Χειρότεροι από τα υποζύγια της Βαβυλώνας, τους δούλους της Αιγύπτου ή τους σκλάβους της Ρώμης. Πήραν ένα σύστημα, το οποίο λειτουργούσε απροβλημάτιστα για χιλιάδες χρόνια και το έκαναν "νταντέλα" μέσα σε λίγες δεκαετίες. Πήραν ένα σύστημα, το οποίο είχε αντοχές λίθινου κάστρου και το μετέτρεψαν σε χάρτινο, για να κονομήσουν μερικές "προμήθειες" από το ξεπούλημα των "λίθων".
Περί αυτού πρόκειται. Χρεοκόπησαν την ισχυρότερη αυτοκρατορία της ανθρώπινης ιστορίας. Χρεοκόπησαν τον ίδιο τον χριστιανισμό. Μετέτρεψαν την κυρίαρχη θρησκεία του Πλανήτη σε "σκιά" του εαυτού της. Προκειμένου ν' αυξήσουν τα κέρδη τους, διέλυσαν τα θεμέλια της πιο ισχυρής "μηχανής" στον κόσμο. Μετέτρεψαν το πιο ισχυρό, παραγωγικό και καλά φυλασσόμενο "εργοστάσιο" στο κόσμο σε έναν πολύχρωμο και αφύλακτο "πάγκο" γύφτων. Πήραν ένα σύστημα, το οποίο το υπερασπίζονταν στρατιές επιστημόνων και εκατομμύρια οπλισμένων στρατιωτών και το έκαναν "μαγαζάκι", που το υπερασπίζονται πωλήτριες και κομμώτριες.
Σήμερα ο χριστιανισμός την "πάτησε", όπως την "πάτησαν" κάποιοι πονηροί Έλληνες με τους μετανάστες. Τους έμαθαν τη δουλειά, τους αποκάλυψαν τους προμηθευτές, τους γνώρισαν στην πελατεία τους —υποτίθεται για να τους εκμεταλλεύονται— και όταν κατάλαβαν ότι τα πρώην θύματά τους τούς έβγαλαν από την αγορά εργασίας, ήταν πλέον αργά. Αυτό έπαθε ο χριστιανισμός. Ο χριστιανισμός, που έλεγχε ολόκληρο τον κόσμο με την τεχνογνωσία του και την παραγωγή του, έβαλε στη "δουλειά" την Κίνα, για να την εκμεταλλεύεται και σήμερα έχασε την αγορά.
Η Κίνα, με τα άπειρα εργατικά χέρια, αγοράζει σήμερα τεράστιες ποσότητες τεχνογνωσίας και σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι η μόνη πραγματική υπερδύναμη στον κόσμο. Η μόνη υπερδύναμη, η οποία θα έχει ταυτόχρονα καί ιδιόκτητη γνώση καί υποδομή, για να παράγει απέναντι σε μια Δύση, που οι πληθυσμοί της έχουν αστικοποιηθεί σε αυτοκτονικό βαθμό και έχουν "ξεχάσει" τι σημαίνει παραγωγή. Η μόνη υπερδύναμη με ετοιμοπόλεμα εργοστάσια και εκατομμύρια εργάτες διψασμένους για εργασία. Ο χριστιανισμός χρεοκόπησε ήδη και απλά εξακολουθεί να υπάρχει ως υπερδύναμη, επειδή οι Κινέζοι ακόμα δεν γνωρίζουν πώς ν' αντιδράσουν.
Σ' αυτήν την ολοκληρωτική χρεοκοπία τον οδήγησαν οι "φωστήρες" του Χάρβαρντ και του Γέιλ. Αυτά τα ζώα μας κυβερνάνε και αυτά τα ζώα είναι ανίκανα ακόμα και τους εαυτούς τους να υπερασπιστούν. Βρέθηκαν για λίγες δεκαετίες με την απόλυτη ισχύ στα χέρια τους και σύντομα θα καταλάβουν τι σημαίνει να την χάνεις. Θα καταλάβουν αυτό, το οποίο καταλαβαίνει κάποιος δολοφόνος που βγάζει το πιστόλι του και το θύμα του καταφέρνει να του το πάρει από τα χέρια. Αλίμονο σ' αυτούς, που θα βρεθούν μέσα στις πατρίδες τους να κάνουν τα λάθος πράγματα σε βάρος των λαών τους. Εκεί θα πληρώσουν τα λάθη τους και είμαστε βέβαιοι ότι εκείνες τις ημέρες δεν θα έχει ούτε αεροπλάνα ούτε βαπόρια.
Τέλος, …και μια που η διαβόητη Goldman Sachs έκανε "μόδα" τα στοιχήματα εις βάρος κρατών και εταιρειών, την προκαλούμε κι εμείς να στοιχηματίσει μαζί μας το συμβολικό ποσό του ενός Ευρώ. Είμαστε σίγουροι ότι σε ένα-δύο χρόνια η Ελλάδα θα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά όχι η Goldman Sachs. Αν θέλει η Goldman Sachs, ας στοιχηματίσει υπέρ του εαυτού της και εις βάρος της Ελλάδας. Ας στοιχηματίσει υπέρ της δικής της ακμής και της χρεοκοπίας της Ελλάδας. Εμείς πιστεύουμε ότι θα χάσουν το στοίχημα.
Εμείς είμαστε σίγουροι ότι: α) Οι λαοί δεν θα πληρώσουν τελικά τους κερδοσκόπους Εβραίους. β) Ληστρικές εταιρείες σαν την Goldman Sachs θα κλείσουν νύχτα. γ) Στελέχη τέτοιων εταιρειών —και μάλιστα εβραϊκής καταγωγής— δεν θα εγκαταλείψουν εν ειρήνη αυτόν τον Πλανήτη.
Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι στο τέλος οι Εβραίοι θα πάρουν από τους λαούς αυτά, τα οποία λείπουν από τα αρχαιοελληνικά αγάλματα. GPS να μην ξεχάσουν να προμηθευτούν, γιατί η έρημος θα είναι μεγάλη και Μωυσήδες δεν προβλέπονται.
Τραϊανού Παναγιώτης
https://docs.google.com/Doc?docid=0AboN6TL2ltA3ZGhkaDJ6Z3BfMTdnbW5ydzRtNw&hl=en