Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Οι ΗΠΑ μετατρέπονται σε φασιστικό κράτος στα χέρια των τοκογλύφων



Καταπέλτης στο αμερικανικό Κογκρέσο ο Ρον Πωλ: Οι ΗΠΑ, μετατρέπονται σε φασιστικό κράτος, στα χέρια των τοκογλύφων. Οι εχθροί της Ελλάδας και όλων των λαών, έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο.
Με ένα λόγο γενναίο, αληθινό και δημοκρατικό, το μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου, Φιλέλληνας και φίλος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Ρον Πωλ, κατακεραύνωσε στο Κογκρέσο την μετατροπή του αμερικανικού administration σε φασιστικό παρακράτος, υπό τον απόλυτο μάλιστα έλεγχο των τοκογλύφων. Αυτών των ίδιων αλητήριων που έχουν φέρει την Ελλάδα μας και τον Λαό μας, στον Γολγοθά που βιώνουμε σήμερα. Διαβάστε τον λόγο του γενναίου Γιατρού, μέλους του Αμερικανικού Κογκρέσου. Αξίζει τον κόπο, για να δούμε τι μας ετοιμάζουν οι διεθνείς οικονομικές συμμορίες, που όπως όλοι πια γνωρίζουμε, έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο:
«Το τελευταίο Καρφί καρφώνεται στο φέρετρο της Αμερικανικής Δημοκρατίας. Κι όμως, το Κογκρέσο παραμένει σε πλήρη άρνηση καθώς οι ελευθερίες μας εξαφανίζονται γρήγορα μπρος στα ίδια μας τα μάτια. Η διαδικασία διευκολύνεται από την καλλιέργεια αδικαιολόγητων φόβων και άγνοιας για την πραγματική σημασία της Ελευθερίας. Προωθείται μέσω της διασποράς οικονομικών μύθων, ψευδολογημάτων και παραλογισμών μεταμφιεσμένων σε αγαθές προθέσεις. Η κυριαρχία του Νόμου απορρίπτεται συνεχώς και εξουσιαστικές προτάσεις προτείνονται ως πανάκειες για όλα μας τα προβλήματα. Η ανεξέλεγκτη εξάρτηση από την κρατική πρόνοια χρησιμοποιείται έντεχνα για να ωφεληθούν οι πλούσιοι εις βάρος της μεσαίας τάξης. Ποιός θα το περίμενε ότι η γενιά μας και το σημερινό Κογκρέσο θα στεκόταν αδιάφοροι και θα παρακολουθούσαν απαθείς μια τέτοια ξέφρενη αποσύνθεση της Αμερικάνικής Δημοκρατίας; Χαρακτηριστικό αυτής της δραματικής εξέλιξης είναι η υπερκομματική αποδοχή της Προεδρικής Εξουσίας, η οποία αναλογεί σε παράδοση δικτατορικής εξουσίας στον Πρόεδρο. Οι Πρόεδροί μας, μπορούν τώρα, ανάλογα με το κέφι τους να:
Διατάζουν δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών Πολιτών. Στήνουν Μυστικά Στρατοδικεία. Βασανίζουν. Φυλακίζουν για αδιευκρίνιστο διάστημα, χωρίς νομικές διαδικασίες. Διατάζουν έρευνες και κατασχέσεις χωρίς τα απαραίτητα εντάλματα, καταργώντας πρακτικά την 4η Τροποποίηση ( 4th Amendment).
Αγνοούν τον κανόνα της προθεσμίας 60 ημερών για να ενημερώσουν το Κογκρέσο σχετικά με τυχόν πολεμικές επιχειρήσεις όπως ορίζεται από την Απόφαση Πολεμικών Εξουσιών (War Power Resolution). Παρατείνουν τις καταχρήσεις του Πατριωτικού Νόμου (Patriot Act) χωρίς καμία εποπτεία. Διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις κατά βούληση. Συμπεριφέρονται σε όλους τους Αμερικανούς ως ύποπτους για τρομοκρατία ψαχουλεύοντάς τους στα απόκρυφα στα αεροδρόμια και απεικονίζοντάς τους γυμνούς με ολόσωμα μηχανήματα ακτινογράφησης με ακτίνες Χ.
Σε όλα αυτά, το FED (Federal Reserve) συμμετέχει παραχαράσσοντας νόμισμα για να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους για τους οποίους δεν αρκούν η φορολογία και ο δανεισμός, επιτρέποντας έτσι εκτροχιασμό των δαπανών, ατελείωτα χρέη και “στήριξη” ιδιαίτερων συμφερόντων.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι παρεκτροπές και οι ανομίες σε σχέση με τις εξουσίες πολέμου, πρόκειται σύντομα να γίνουν νόμος με την Πράξη Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας (National Defense Authorization Act) την οποία επεξεργάζεται με σπουδή τώρα το Κογκρέσο. Αντί να ακυρώσει την Πράξη Εξουσιοδότησης της Χρήσης Στρατιωτικής Ισχύος του 2001 (Authorization for the Use of Military Force AUMF) όπως θα έπρεπε τώρα που ο Μπιν Λάντεν είναι παρελθόν, το Κογκρέσσο προγραμματίζει να αυξήσει τρομακτικά την πολεμική εξουσία του Προέδρου. Παρόλο που παρουσιάζεται τώρα μια ευκαιρία να τερματίσει το Κογκρέσο τους πολέμους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν με συνεργασία και των δύο κομμάτων το Κογκρέσο αντίθετα έχει κυριευθεί από μια εμμονή να διευρύνει τις αντισυνταγματικές εξουσίες τις οποίες έχει υφαρπάξει ο Πρόεδρος για να διεξαγάγει πολέμους.
Η παρούσα πρόταση θα επιτρέψει στον Πρόεδρο να καταφεύγει σε πόλεμο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου. Πολλοί πιστεύουν ότι η προτεινόμενη πράξη θα επέτρεπε ακόμα και στρατιωτικές επιχειρήσεις ενάντια σε Αμερικανούς υπόπτους στις ίδιες τις ΗΠΑ. Η πρόταση αυτή δεν αναφέρεται στις επιθέσεις της 9/11. Θα διευρυνθεί ώστε να συμπεριλαμβάνει τους Ταλιμπάν και τις “συμμαχικές” τους δυνάμεις, διατύπωση που αποτελεί μια επικίνδυνα ασαφή και ευρεία περιγραφή των δυνητικών μας αντιπάλων. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αλλαγές στο τμήμα 1304 καταλύουν τελείως τον κατακτημένο με αγώνες έλεγχο της εξουσίας του Προέδρου να οδηγεί την χώρα σε πόλεμο και την απαγόρευση να το κάνει αυτό χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου, όπως αυτό διατυπώθηκε στην Συνταγματική Συνέλευση.
Η εξουσία αυτή του Κογκρέσου, αυτό και μόνο αυτό να κηρύσσει πόλεμο έχει υπονομευθεί σοβαρά από την έναρξη του πολέμου της Κορέας, ο οποίος διεξήχθη μετά από μια απόφαση του ΟΗΕ. Σήμερα κιόλας, πολεμάμε στη Λιβύη χωρίς ούτε καν να συμβουλευτούμε το Κογκρέσο, όπως πήγαμε επίσης και την δεκαετία του 1990 σε πόλεμο στη Βοσνία, επί προεδρίας Κλίντον. Οι τρεις κύριοι λόγοι της Συνταγματικής μας Συνέλευσης, θυμηθείτε ότι ήταν:
Να εγγυηθεί το ελεύθερο εμπόριο και την ελευθερία της μετακίνησης ανάμεσα στις Πολιτείες. Να κάνει το χρυσό και το ασήμι νόμιμο ανταλλακτικό μέσο και να καταργήσει το χαρτονόμισμα. Να περιορίσει αυστηρά την Εκτελεστική εξουσία από την κήρυξη πολέμου χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου.
Σήμερα αντίθετα: Τα χαρτονομίσματα που εκδίδει το Federal Reserve είναι νόμιμα, ο χρυσός και το ασήμι παράνομα. Η Ρυθμιστική Νομοθεσία (Interstate Commerce Clause) χρησιμοποιείται για να ρυθμίζει κάθε εμπορική διακίνηση εις βάρος του ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στις πολιτείες. Και να, τώρα, το τελευταίο καρφί καρφώνεται στο φέρετρο της ευθύνης του Κογκρέσου για τις εξουσίες πολέμου, παραδίδοντας τις εξουσίες αυτές στα χέρια του Προέδρου-ένα οξύ και βαρύτατο χτύπημα στην ίδια την έννοια της Δημοκρατίας μας.
Κατά την άποψή μου, φαίνεται ότι σφραγίζεται έτσι τελεσίδικα η τύχη της Αμερικανικής Δημοκρατίας- εκτός εάν οι τελευταίες αυτές μεταβολές ανατραπούν άμεσα. Το πιο θλιβερό από όλα, είναι ότι όλες αυτές οι δυσοίωνες αλλαγές γίνονται στο όνομα του πατριωτισμού και της προστασίας της ελευθερίας. Δικαιολογούνται από καλές προθέσεις και την πίστη ότι η θυσία της ελευθερίας απαιτείται για την προστασία της ασφάλειάς μας. Τίποτε δεν μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια.
Ακόμα πιο θλιβερή είναι η πεποίθηση ότι οι εχθροί μας έχουν ως κίνητρο για να μας επιτεθούν τις ελευθερίες μας και την ευημερία μας και όχι την τελείως άστοχη εξωτερική μας πολιτική η οποία έχει δημιουργήσει δικαιολογημένες δυσαρέσκειες και έχθρες και έχει πυροδοτήσει ακραία βίαιες αντιδράσεις ενάντια στις ΗΠΑ. Εάν δεν το κατανοήσομε αυτό, οι ατελείωτοι, άδηλοι και ακήρυχτοι πόλεμοί μας θα συνεχιστούν και το έξοχο πείραμα της Αμερικανικής Ελευθερίας θα είναι οριστικά τελειωμένο».

http://amphiktyon.blogspot.com