Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Οι αλαζόνες περιμένουν τη στήριξη των αφεντικών τους


Σε ρόλο ...Σχινά, ο «πολύς» Λοβέρδος, απειλεί τους εισαγγελείς. Σκηνές απείρου κάλους, που θυμίζουν Ντε Λα Ρούα, Τιμοσένκο και λοιπούς πορτοκαλί «δημοκράτες» και φυσικά, της «φυλακής τα κάγκελα».

Με απίθανο και απύθμενο θράσος, ο «υπουργός» Λοβέρδος, δήλωσε για τις πρωτοβουλίες του εισαγγελέα Πεπόνη, «πως όποιος τολμήσει να πειράξει τον Παπανδρέου, θα γίνει μακελειό».

Θυμίζοντάς μας τον θλιβερό Σχινά, «υπουργό δικαιοσύνης» του Όθωνα, ο οποίος απείλησε τον Πρόεδρο Πολυζωίδη και τον Δικαστή Τερτσέτη, στη δίκη του γεννήτορα του νέου ελληνικού Κράτους, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ο Λοβέρδος, επαναλαμβάνει με συνέπεια τον ιστορικό ρόλο που έχει αναλάβει, αυτός και η κυβέρνησή του: Να ικανοποιήσει τα πέραν των εθνικών συνόρων αφεντικά του, όπως έπραξαν όλοι οι προκάτοχοί και «πνευματικοί του δάσκαλοι», από τον Μαυροκορδάτο και τον Κωλέτη, έως τον Τσολάκογλου.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και όπως όλοι «οι μικροί και ανόητοι», εντελώς τυφλωμένοι από την πρόσκαιρη ματαιοδοξία της εξουσίας που άρπαξαν από τα χέρια του ελληνικού Λαού, εξαπατώντας τον, οι κάθε λογής Λοβέρδοι, δεν μπορούν να δουν, πως αργά η γρήγορα, της φυλακής τα σίδερα, είναι το τέλος και της δικής τους θλιβερής πολιτικής ύπαρξης.

Σίγουρα, μέσα στην αλαζονεία του πολιτικού κρετινισμού που τους διακρίνει, εκτιμούν πως τα μεγάλα τους αφεντικά, θα στείλουν τα F16 να τους στηρίξουν, ή τους φίλους τους με τα φέσια, να απειλήσουν για μια ακόμη φορά τον ελληνικό Λαό, για λογαριασμό τους.

Κούνια όμως που τους κούναγε!

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τους εισαγγελείς, να συνεχίσουν να τιμούν το λειτούργημά τους και να ζητήσουν σήμερα κιόλας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τη σύλληψή του κ. Λοβέρδου, ο οποίος απροκάλυπτα τους απειλεί. Επιτέλους, οι Έλληνες δικαστές, ας αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες και την κληρονομιά που τους άφησαν, οι Πολυζωίδης και Τερτσέτης. Εμείς, με όλες μας τις δυνάμεις, θα είμαστε μαζί τους.

http://tolimeri.blogspot.com/

Βδελυροί φερέλπιδες διάδοχοι του επικεφαλής του σπηλαίου του ερέβους…


Τρομάζει κανείς κάθε φορά που οι αποκαλύψεις γεγονότων τον υποχρεώνουν να αντιληφθεί και να συνειδητοποιήσει πάλι και πάλι πόσο αδίστακτα πολιτικά καθάρματα είναι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που συναπαρτίζουν την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και οι οποίοι συνεχίζουν να κυβερνούν τη χώρα έχοντας ως φύλλο συκής τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο.

Πρόκειται πραγματικά για πολιτική συμμορία, πολύ χειρότερη από αυτή της Θεσσαλονίκης που εξαρθρώθηκε με κίνητρο την ανελέητη εσωκομματική πάλη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και προωθήθηκε από τους ανθρώπους του Γιωργάκη για να πληγεί ο Βενιζέλος.

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος της EE στην τρόικα των κατοχικών δυνάμεων αναγκάστηκε προχτές να βγει και να διαψεύσει ότι οι ξένοι επικυρίαρχοι απαίτησαν και επέβαλαν στη δωσίλογη κυβέρνηση των Κουίσλινγκ του Παπαδήμου να κόψει τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας που υπάρχουν στην Ελλάδα πάνω από 60 χρόνια! Ανενδοίαστοι υπηρέτες του κεφαλαίου, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ σκέφθηκαν οι ίδιοι το κόψιμο του 13ου και του 14ου μισθού, όπως και την κατάργηση του κατώτερου μισθού και προσπαθούν να το περάσουν για χάρη των εργοδοτών φορτώνοντάς το στους εκπροσώπους των ξένων δυνάμεων κατοχής, ώστε να εμφανιστεί ως αναπόφευκτη η εφαρμογή του και να παραλύσουν οι αντιδράσεις του κόσμου.

Τους είχε άλλωστε καρφώσει τους απατεώνες συναδέλφους τους ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της πολιτικής συμμορίας Παπανδρέου, ο υπουργός Υγείας και τέως Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είναι «ριγμένος» στην εσωκομματική αναμέτρηση και διαβλέπει ότι δεν έχει ελπίδα εκλογής στη θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ παρά την ισχυρότατη στήριξη των Αμερικανών. «Μας βάζει το θέμα του 13ου και 14ου μισθού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή κάποιος άλλος εκ των τριών εταίρων; Όχι!», είχε δηλώσει κατηγορηματικά τη Δευτέρα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντέννα.

Είναι φοβερές πάντως οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν για την αλληλοεξόντωσή τους οι κορυφαίοι πολιτικοί απατεώνες του ΠΑΣΟΚ. Πανηγύριζαν π.χ. οι άνθρωποι του Γιωργάκη την παραμονή της δημοσιοποίησης της σύλληψης των συμμοριτών της Θεσσαλονίκης και τηλεφωνούσαν ασταμάτητα προαναγγέλλοντας βαρύτατο πολιτικό πλήγμα κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου λόγω της υπόθεσης αυτής. Η αιτία ήταν ότι το κορυφαίο στέλεχος του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης που εμπλέκεται στην υπόθεση αυτή ήταν πολιτικός φίλος του Βενιζέλου και μάλιστα είχε προαχθεί στη θέση αυτή από τον ίδιο. Εννοείται ότι πρόκειται για εξέχον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Επειδή η Θεσσαλονίκη δεν είναι μεγαλούπολη και οι ελίτ της γνωρίζουν τα πάντα και τους πάντες που ανήκουν στην ίδια κάστα, το ερώτημα που τίθεται βεβαίως είναι αν ο Ευ. Βενιζέλος αγνοούσε τη δράση του πολιτικού φίλου του, στελέχους του ΣΔΟΕ και συμμορίτη, και αν κανένας από τους ανθρώπους του Βενιζέλου στην πόλη δεν του είπε τίποτα για τη δράση του ή αν ο Βενιζέλος ήξερε και σιώπησε, επωφελούμενος πολιτικά ή άλλως πως από τη δράση του ΠΑΣΟΚτζή συμμορίτη.

Συναισθανόμενος το μέγεθος της απειλής, ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αμέσως στη Βουλή και αποκάλυψε τις πλήρεις πολιτικές διαστάσεις της συμμορίας της Θεσσαλονίκης. Δήλωσε πόσο «λυπηρό» είναι να διαπιστώνεται ότι ο «αρχινονός» και των τεσσάρων συμμοριών ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ΛΑΟΣ στην Ημαθία, πόσο λυπάται που ο συμμορίτης δημοσιογράφος της ΕΤ3 ήταν στενά συνδεόμενος με τη ΝΔ και την Εκκλησία, πόσο λυπάται για τις νομικές περιπέτειες άλλου κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο, αυτή τη φορά όμως χαρακτηρισμένου και γνωστού ανθρώπου του Γιωργάκη. Τους έδωσε όλους στεγνά!

Κατά σύμπτωση, την ίδια μέρα ο εισαγγελέας της υπόθεσης της λεηλασίας εκατομμυρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης από τη δεξιά συμμορία που έδρασε όσο η δημαρχία βρισκόταν στα χέρια της ΝΔ, ζήτησε την προφυλάκιση του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, καταφέροντας αντικειμενικά ισχυρότατο πολιτικό πλήγμα κατά του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά.

Η αντεπίθεση κατά του Γ. Παπανδρέου προσέλαβε αμέσως νέες διαστάσεις. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης διοχέτευσε από προχτές θέση του λόγου που θα εκφωνήσει ...αύριο(!) στο Βερολίνο, βάσει της οποίας το Μνημόνιο που υπέγραψε ο Γιωργάκης ήταν «πολιτικά μοιραίο σφάλμα». Μέχρι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος βγήκε και είπε ότι «η πορεία προς την κρίση δεν ήταν αναπόφευκτη», προκαλώντας υστερία στο παπανδρεϊκό στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ.

Εκείνος όμως που κατάφερε το συντριπτικό πολιτικό πλήγμα κατά του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ο οικονομικός εισαγγελέας Γ. Πεπόνης. Την Παρασκευή παρέπεμψε στον Άρειο Πάγο για να διαβιβαστεί στη Βουλή ώστε να διερευνηθούν οι ευθύνες πολιτικών προσώπων -δηλαδή του Γιώργου Παπανδρέου, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου κ.ά.- ένα φάκελο της παραποίησης των στοιχείων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή που διοικεί ανδρείκελο του Γιωργάκη, ώστε να εμφανιστεί μεγαλύτερο έλλειμμα από το πραγματικό για να χρησιμοποιηθεί αυτό ως πρόσχημα προκειμένου να υπαχθεί η Ελλάδα σε καθεστώς υποτέλειας και ξένης επικυριαρχίας!

Γιώργος Δελαστίκ

H φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"

http://kostasxan.blogspot.com