Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Το μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αγωγός επιβολής δικτατορίας από τους διεθνείς τοκογλύφους


Εξοφλούμε ακόμη τα πανωτόκια των ληστρικών δανείων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821! Έχουμε πτωχεύσει τρεις φορές στο παρελθόν και το 1964 αποδεχθήκαμε ως χρέος τα πανωτόκια που υποτίθεται ότι απαλείφθηκαν με τις πτωχεύσεις! Με την απίστευτη αυτή τοκογλυφική πρακτική δεν πρόκειται ποτέ ούτε εμείς, ούτε όλες οι χώρες του κόσμου που έχουν αντίστοιχα δανεισθεί από το άθλιο διεθνές τραπεζικό κύκλωμα, να απαλλαγούμε του χρέους. Ακριβώς λόγω αυτών των πανωτοκίων, κληθήκαμε επιλεκτικά εμείς και στη συνέχεια θα κληθούν κι άλλοι, να παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία.
Το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο ουσιαστικός έλεγχος των Κεντρικών τραπεζών που καλούνται να ρυθμίζουν την κυκλοφορία του χρήματος σε κάθε χώρα, είναι (και στην Ελλάδα) στα χέρια ιδιωτών οι οποίοι ελέγχουν με αυτό τον τρόπο τις οικονομίες των χωρών. Και φυσικά έχουν συντονιστικό κέντρο.
Ο μηχανισμός, όπως έχει ήδη αναφερθεί αρκετές φορές, ο οποίος οδηγεί στην αιχμαλωσία του χρέους για τις οικονομίες των χωρών ξεκινά από ένα απλό γεγονός. Αυτός που έχει στη δικαιοδοσία του την κοπή (δημιουργία) και την κυκλοφορία χρήματος σε μια χώρα (ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες) χορηγεί έντοκα δάνεια στην οικονομία μιας χώρας (τράπεζες και εκείθεν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, νοικοκυριά κ.ά.). Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα αποπληρώσουν οι δανειζόμενοι τους τόκους, αφού το δικαίωμα δημιουργίας χρήματος ελέγχεται από τις κεντρικές τράπεζες των χωρών. Φυσικά θα προκύψουν ανάγκες νέου δανεισμού από την ίδια κεντρική τράπεζα για την κάλυψη των τόκων. Και ο νέος δανεισμός θα έχει σαν αποτέλεσμα νέους τόκους πάνω στους υφιστάμενους. Πρόκειται για την αλυσίδα του αέναου χρέους με όπλο την οποία επιχειρείται ο έλεγχος των χωρών και η προώθηση του επιδιωκόμενου παγκόσμιου ελέγχου που ξεκίνησε το πρώτον, από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ τη γνωστή F.E.D.
Με την μεθοδευμένη ένταξή μας στην ΟΝΕ επί Σημίτη (που μας στοίχισε πανάκριβα εξαιτίας του κουκουλώματος των αδυναμιών μας από την Goldman Sachs) απωλέσαμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε χρήμα και να διαμορφώνουμε την κυκλοφορία του. Πληρώσαμε δηλαδή ακριβά την παράδοσή μας στο ευρώ.
Τι μέλλει γεννέσθαι σήμερα;
Ας παρακολουθήσουμε τη διεξοδική ανάλυση του κ. Καζάκη σε συνέντευξή του στην Άρτα με την πολύ εύστοχη κεντρική επισήμανσή του: Η αυτό-οργάνωση και η συστοίχιση του λαού πίσω από πυρήνες που ήδη έχουν σχηματοποιηθεί και συνεχίζουν να δημιουργούνται αποτελεί την μόνη ασφαλή οδό διαφυγής προς την ανάπτυξη.
Κι όχι αργότερα, ΤΩΡΑ!
Συζήτηση κατά τη συνέντευξη στην Άρτα:
http://vimeo.com/23731223

Ο κ. Δημήτρης Καζάκης για την αυτό-οργάνωση του λαού και την επίτευξη λύσης:
http://www.youtube.com/watch?v=o3wVyY0CU3U&feature=player_embedded

Σχετικές πληροφορίες κι εδώ:
http://www.monoplio.gr/