Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Τι πετύχαμε με το Διαλογισμό Ενότητας



Ο συγκεκριμένος διαλογισμός απετέλεσε σημείο καμπής στη διαδικασία απελευθέρωσης του πλανήτη


Μερικά εκατομμύρια άνθρωποι πληροφορήθηκαν για το διαλογισμό με τους τελικούς συμμετέχοντες να αριθμούν περίπου 250.000 άτομα, διαμορφώνοντας έτσι τον ισχυρότερο διαλογισμό που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί.



Η ενότητα και ο βαθμός έντασής της που πετύχαμε ήταν εξαιρετικός και απετέλεσε μήνυμα για την Κεντρική Φυλή ότι το αφυπνισμένο τμήμα της ανθρωπότητας θα είναι σε θέση να κρατήσει το Φως σε ενότητα όταν συμβεί το Γεγονός και ότι έφθασε πλέον η ώρα ο πλανήτης αυτός να εισέλθει σε διαδικασία Ανάληψης. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής, οι ενέργειες που φτάνουν από το Γαλαξιακό Κέντρο θα εντείνονται εκθετικά μέχρι να καθαριστεί το σκότος τελείως και να απελευθερωθεί ο πλανήτης.

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, η βασική δομή του ενεργειακού δικτύου της Νέας Ατλαντίδος ολοκληρώθηκε και το δίχτυ αυτό είναι πλέον αρκετά ισχυρό να δεχτεί τις ενέργειες του Γεγονότος. Από εδώ και πέρα, το νέο ενεργειακό δίκτυο της Νέας Ατλαντίδος θα αξιοποιηθεί από τις δυνάμεις Φωτός για τη μετάδοση κωδικών ενεργοποίησης αποστολών με τη μορφή αποκαλυπτικών ονείρων, εντυπώσεων και οραμάτων στο αφυπνισμένο τμήμα της ανθρωπότητας.

Μεγαλύτερο του ημίσεως τμήμα της απομένουσας ανωμαλίας πλάσματος Yaldabaoth, έχει μεταστοιχειωθεί και η αρνητική δίνη πλάσματος της Ανατολικής Ακτής (των ΗΠΑ) έχει εξαφανιστεί. Αυτό που έχει απομείνει είναι μικρές δίνες αποσυντιθέμενης ανωμαλίας πλάσματος στην Ουάσινγκτον και στη Νέα Υόρκη. Οι Archons με μυστικότητα χρησιμοποιούσαν τη δίνη ανώμαλου πλάσματος της Ανατολικής Ακτής για να προστατεύουν την Cabal. Με τη διάλυση αυτής της δίνης και την απουσία προστασίας της Cabal πολλές δραστηριότητες της Cabal, περιλαμβανομένου του εκτεταμένου κυκλώματος παιδοφιλίας, θα εκτεθούν σύντομα σε όλο τον πληθυσμό.

Οι Δυνάμεις Φωτός ήσαν πολύ δραστήριες κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών στην αφαίρεση του Μαύρου Λίθου (Black Stone) και ο διαλογισμός μας για την Ενότητα, παρείχε την ενέργεια για την τελική προσπάθεια αχρήστευσής του. Θα καθαριστεί τελείως εντός μιας εβδομάδας και όλη η πλασματική ανωμαλία που το συνοδεύει θα έχει καθαριστεί εντός μηνός. ‘Όταν συμβεί αυτό, ο επιταχυντής ανδρονίων στο Long Island θα είναι πλέον άχρηστος για την ομάδα Χίμαιρα και θα σταματήσουν να τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο θα αποτελεί έναν από τους πολλούς επιταχυντές στον κόσμο, χωρίς δυνατότητα να βλάπτει τους ανθρώπους.

Όλα αυτά τα γεγονότα, έχουν προκαλέσει πανικό στα 80 εναπομένοντα μέλη της. Δύο ομάδες της έχουν εγκαταλείψει ήδη το Long Island, αισθανόμενοι ότι το μέρος είναι πλέον διαβόητο.

Η πρώτη ομάδα επικεντρώνεται πλέον εδώ:


Η δεύτερη ομάδα εδώ:


Και η τρίτη ομάδα παραμένει στην τοποθεσία κλωνοποιήσεων στην υπόγεια τοποθεσία εδώ:


Το κύριο εμπόδιο που απομένει για την πραγματοποίηση του Γεγονότος είναι οι toplet βόμβες πλάσματος που έχουν απομείνει.

Η άσκηση EARTH EX που υλοποιείται σήμερα, παρέχει εξαιρετικά σημαντική πληροφόρηση στα μέλη της Αντίστασης γύρω από τους τρόπους με τους οποίους θα διατηρήσουν αλώβητη την παγκόσμια δομή (επικοινωνιών, ενέργειας κ.λ.π.) όταν συμβεί το Γεγονός.

 

Επιλεγμένα πρόσωπα της Αντίστασης αναμειγνύονται στην άσκηση με συγκεκριμένο τρόπο κι αυτό θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στο Γεγονός..

Νίκη του Φωτός!