Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Κρίσιμος διαλογισμός για την απελευθέρωση του πλανήτη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, 16:55 μμ






Είναι πλέον και πάλι καιρός για δράση! Είναι καιρός να πάρουμε στα χέρια μας τη μοίρα του κόσμου μας! Όλοι συμφωνούμε ότι η απελευθέρωση του πλανήτη καθυστερεί. Έχουμε μια ευκαιρία να επιταχύνουμε συλλογικά τις εξελίξεις. Αξιοποιώντας το γεγονός της ηλιακής έκλειψης την 26η Φεβρουαρίου, δημιουργούμε μια πύλη μέσα από την οποία δίνουμε φως στο ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη.
Διαδώστε το γεγονός! Μοιραστείτε το με γνωστούς σας σε όλο τον πλανήτη. Αναρτήστε το στον ιστότοπο ή στο blog σας. Προσκαλέστε ομάδες πνευματικής αναζήτησης και αυτογνωσίας. Αν τυχαίνει να γνωρίζετε κάποιο εναλλακτικό μέσο επικοινωνίας, ενημερώστε το σχετικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο facebook σε τοπικό επίπεδο στην περιοχή σας. Είναι επίσης απαραίτητη η δημιουργία μιας κεντρικής ομάδας στο facebook για το συγκεκριμένο γεγονός. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα σχετικό βίντεο και να το αναρτήσετε στο youtube.
Είναι επιβεβαιωμένες από επιστημονικές μελέτες, οι θετικές επιπτώσεις του διαλογισμού στην ανθρώπινη κοινωνία, ώστε κάθε ένας από εσάς που θα συμμετάσχει στον διαλογισμό βοηθά στο να συντομεύσει η επέλευση του Γεγονότος:



Ο διαλογισμός βοηθά τις Δυνάμεις του Φωτός να επιγειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη,  ώστε να ενδυναμωθεί το ενεργειακό πλέγμα του Φωτός που χρειάζεται για την επιτάχυνση της διαδικασίας Ανάληψης. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει το αποτέλεσμα αυτού του διαλογισμού είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων.
Το ουσιαστικό κλειδί του ενεργειακού πλέγματος γύρω από τον πλανήτη αποτελεί η ενεργειακή δίνη του Κονγκό. Αυτή η τεράστια ενεργειακή δίνη έχει κέντρο στη λίμνη Kivu στο Κονγκό. Η περιοχή αυτή, απετέλεσε στο παρελθόν τον τόπο προσγείωσης αποστολής της Κεντρικής Φυλής πριν πάνω από δύο εκατομμύρια χρόνια, εδραιώνοντας μια ισχυρή παρουσία του Φωτός στον πλανήτη. Αρκετά αργότερα, η ενεργειακή αυτή δίνη έπεσε στα χέρια των ερπετοειδών οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο και από αυτόν τον τόπο ήλεγχαν το μεγαλύτερο τμήμα της υποσαχάριας Αφρικής. Αυτός είναι και ο λόγος που στην υποσαχάρια Αφρική είναι τόσο ευρύτατα διαδεδομένη η μαύρη μαγεία και τόσοι πολλοί άνθρωποι ελέγχονται από τους ερπετοειδείς:


Η δίνη του Κονγκό απετέλεσε τον τόπο εισβολής των Archons το 1996. Από τότε, οι Archons κάνουν ό,τι μπορούν για την καταστροφή της Θηλυκής ενέργειας στο Κονγκό, ενώ από την άλλη, οι δυνάμεις του Φωτός προσπαθούν να θεραπεύσουν την κατάσταση.





Ο διαλογισμός μας θα συμβάλει στην θεραπεία της ενεργειακής δίνης και θα κλείσει το χάσμα που άνοιξε στο ενεργειακό πεδίο του πλανήτη στο Κονγκό το 1996.
Μπορούμε να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 συμμετεχόντων στο διαλογισμό! Αυτό θα δημιουργήσει μια αλυσιδωτή θεραπευτική δραστηριότητα στο ενεργειακό πεδίο σε όλο τον κόσμο και ουσιαστικά θα ανατρέψει τα αποτελέσματα της εισβολής του 1996.
Η ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει το Κονγκό.
Ο αστρολογικός χάρτης για το διαλογισμό μας, δείχνει ένα κύριο τετράγωνο μεταξύ Άρη/Ουρανού, Εστίας, Δία και Πλούτωνα, το οποίο σηματοδοτεί την πλανητική ένταση την οποία νιώθουμε από την αρχή του χρόνου και η οποία θα σταματήσει στα μέσα Απριλίου. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης κατά την έκλειψη στις 8 μοίρες των Ιχθύων, λειτουργεί σαν ένα μεγάλος φακός εστίασης ενέργειας η οποία θα απαλείψει την ένταση στον πλανήτη. Το μεγάλο τρίγωνο Ήρας, Δήμητρας με αιχμή τη Σελήνη έχει το σχήμα ενός τεράστιου βέλους που δείχνει ακριβώς στην αντίθετη της εκλείψεως ζωδιακή κατεύθυνση, στις 8 μοίρες της Παρθένου. Εκεί βρίσκεται ο Thuban (ή Άλφα Δράκοντος), το άστρο της καταγωγής των θετικών οικογενειών Δρακόντων. Αυτοί θα παίξουν ένα πολύ καθοριστικό ρόλο στον διαλογισμό μας.


Θα διαλογιστούμε κατά το χρόνο του μέγιστου της ηλιακής έκλειψης, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 16:55 ώρα Ελλάδος.
Μπορείτε να πληροφορηθείτε τον ακριβή χρόνο του διαλογισμού για τον τόπο σας εδώ:


Οδηγίες διαλογισμού:

1.  Χρησιμοποιείστε την τεχνική που προτιμάτε προκειμένου να περιέλθετε σε     κατάσταση χαλαρής συνειδητότητας.

  1. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε τον διαλογισμό σαν εργαλείο επίσπευσης της διαδικασίας θεραπείας του πλανήτη Γη και των κατοίκων της.

  1. Οραματισθείτε μια στήλη φωτός να ξεκινά από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο, να περνά από όλα τα όντα φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος, κατόπιν μέσα από το σώμα σας να κατευθύνεται στο κέντρο της Γης. Στη συνέχεια, οραματισθείτε μια άλλη στήλη Φωτός ανερχόμενη από το κέντρο της Γης, να περνά μέσα από το σώμα σας προς τον ουρανό, να διαπερνά όλα τα όντα Φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος και του Γαλαξία μας. Κάθεστε τώρα σε δύο στήλες Φωτός ανερχόμενη και κατερχόμενη ταυτόγχρονα. Κρατείστε ενεργές αυτές τις δύο στήλες Φωτός για λίγα λεπτά.

  1. Τώρα οραματισθείτε μια βιολετί φλόγα να καθαρίζει την ενεργειακή δίνη του Κονγκό και το πεδίο της στις περιοχές πλάσματος, αιθέρος και αστρικού. Κατόπιν οραματισθείτε αυτή τη βιολετί φλόγα να επεκτείνεται σταδιακά σε  ολόκληρη την Αφρική και να την καθαρίζει. Κατόπιν να επεκτείνεται και να καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη, καθαρίζοντας το ενεργειακό του πεδίο στις περιοχές πλάσματος, αιθέρος και αστρικού.

  1. Τώρα οραματισθείτε μια λεπτοφυή ροζ θεραπευτική Θεϊκή θηλυκή ενέργεια, να θεραπεύει όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό στο Κονγκό, να θεραπεύει όλους τους κατοίκους του Κονγκό και να φέρνει ειρήνη στη χώρα. Οραματισθείτε αυτή τη Θεϊκή θηλυκή ενέργεια να σφραγίζει το χάσμα στην πλανητική αύρα στο Κονγκό. Κατόπιν, οραματισθείτε αυτή τη Θεϊκή θηλυκή ενέργεια να επεκτείνεται σε ολόκληρη την Αφρική να θεραπεύει όλους τους κατοίκους της. Στη συνέχεια να επεκτείνεται συνεχώς καλύπτοντας ολόκληρο τον πλανήτη, θεραπεύοντας όλους τους ανθρώπους της Γης.

Η Θεά επιθυμεί την ειρήνη στον πλανήτη κι έτσι θα γίνει!

Ενημερώσεις σχετικές με το διαλογισμό, εδώ:


Απόδοση στη νεοελληνική από andreas