Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η συναίνεση τελικά επιτεύχθηκε: Συμφώνησαν τα κόμματα του κοινοβουλίου να μην γίνει έλεγχος για το χρέος της χώρας



Συμφώνησαν τα κόμματα να μην γίνει έλεγχος για το χρέος της χώρας!
Συγκαλύπτουν τις "αμαρτίες" τους, προσβάλοντας βάναυσα τους πολίτες...
Μένει να συμφωνήσει και ο Ελληνικός λαός, να τους εκπαραθυρώσει άμεσα.
Απορρίφθηκε την Παρασκευή από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για την σύσταση«Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους», προκειμένου να νη μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός πώς δημιουργήθηκε αυτό και ποιο μέρος του είναι παράνομο και επαχθές.
Η Συναίνεση επί τέλους επετεύχθη!
Μήπως ήταν αυτό που τελικά συμφωνήθηκε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, που συνήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο υπό τον Εγγυητή του Πολιτεύματος της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας της Τρόικας, του ΔΝΤ και της Διεθνούς Κερδοσκοπίας;
ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ τάχθηκαν ομόφωνα κατά του Λογιστικού Ελέγχου του Δημοσίου Χρέους, προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα, με το μοναδικό επιχείρημα ότι ο Λογιστικός Έλεγχος καλλιεργεί δήθεν την αυταπάτη αποφυγής των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας.
Τρομερό επιχείρημα!
Ακόμη και για ατάκα του Λαζόπουλου ή των Ράδιο Αρβύλα θα ήταν πολύ προχωρημένο!
Οι ανεπάγγελτοι καταπατητές του κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων (λέγονται και Βουλευτές)
είναι μοναδικοί.
Τέτοια Λαμόγια δεν υπάρχουν πουθενά στον Πλανήτη.
Μπορεί να διαφωνούν στα πάντα.
Όταν όμως έρχεται η ώρα της ιστορικής ευθύνης, προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα, δηλαδή η ατομική και κομματική τους Παρτίδα, τότε ζούμε μεγάλες στιγμές συναίνεσης, εθνικής ομοψυχίας και ιστορικών συμβιβασμών.
Συναίνεσαν στη συγκάλυψη της αδιαφάνειας και της διαπλοκής και είπαν όλοι μαζί
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Για να μη μάθουμε ποτέ πόσα ΔΙΣ χρωστάμε από τις υπερτιμολογήσεις της SIEMENS, των προμηθειών του δημοσίου, του συστήματος υγείας, των δημοσίων έργων, των υποβρυχίων και των λοιπών στρατιωτικών εξοπλισμών, από τις μίζες και τις παράνομες χρηματοδοτήσεις και δανειοδοτήσεις των ΔΕΚΟ, από τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου και των δομημένων ομολόγων, από το ασφαλιστικό και τα πακέτα στήριξης των τραπεζών, από τις μίζες των Greek Statistics, από τα Swaps της Goldman Sachs, κλπ. κλπ.
Ο Λογιστικός Έλεγχος θα αναδείκνυε με κάθε λεπτομέρεια το μέγεθος του παράνομου και επαχθούς χρέους, συνολικά και αναλυτικά, κατά χρεώστη, πιστωτή και υπόχρεο αποκατάστασης της ζημίας που υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο, μετά από 40 χρόνια κακουργηματικής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος από το Πολιτικό Προσωπικό της Ελλάδος, ήτοι τους διορισμένους υπαλλήλους και Brokers Ελλήνων και Αλλοδαπών Νταβατζήδων, που έχουν καταπατήσει το κτίριο της Βουλής και, μαζί με αυτό, το Σύνταγμα, την Αξιοπρέπεια και το Μέλλον της Πατρίδας μας.
To επιχείρημα ότι ο Λογιστικός Έλεγχος καλλιεργεί δήθεν την αυταπάτη αποφυγής των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας, δεν αντέχει σε καμία λογική.
Δεν ζητήσαμε το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους για να μην το πληρώσουμε.
Τον ζητήσαμε για να μάθουμε ποιοι το δημιούργησαν και σε ποιους πρέπει να το χρεώσουμε.
Γιατί σήμερα, με τη λογική του «Μαζί τα Φάγαμε», η κατανομή του κατά κεφαλήν δημοσίου χρέους έχει γίνει με την απάτη της αυθαίρετης διαίρεσης του χρέους προς το συνολικό πληθυσμό, χρεώνοντας τον κάθε Έλληνα Πολίτη, από τη στιγμή της γέννησής του, με 45.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το αν είναι ενήλικος ή ανήλικος, εργαζόμενος, άνεργος ή συνταξιούχος, δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, Νταβατζής ή μικρομεσαίος επιχειρηματίας ή αν έφαγε και πόσο έφαγε.
Αντιθέτως, ο Λογιστικός Έλεγχος θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξασφάλιση και την αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους.
Αφού εντοπιστούν όλοι οι χρεώστες μιζών, προμηθειών, χρηματοδοτήσεων και υπερτιμολογήσεων, όπως ακριβώς γίνεται με τους Φοροφυγάδες, τότε το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να στραφεί εναντίον τους, με αγωγές αποζημιώσεως, ζητώντας την επιστροφή όλων των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, έντοκα, από την ημερομηνία καταβολής εκάστου ποσού.
Τα ποσά κάθε μεμονωμένης αγωγής αποζημίωσης, θα μπορούσαν να βεβαιωθούν στους ατομικούς ή εταιρικούς ΑΦΜ εκάστου χρεώστη, με την ίδια διαδικασία που βεβαιώνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη από τις αρμόδιες ΔΟΥ.
Έτσι, υπολογίζοντας το παράνομο χρέος τουλάχιστον σε 100 ΔΙΣ, το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε εύκολα και σύννομα, σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία, να μετατρέψει το 25% του Δημοσίου Χρέους σε Ιδιωτικό, καθιστώντας υπόχρεους για την αποπληρωμή του αυτούς που τα φάγανε στην πραγματικότητα, Έλληνες και Αλλοδαπούς, Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα.
Και αντί να ψάχνουμε για 50 ΔΙΣ από το ξεπούλημα της ελάχιστης δημόσιας περιουσίας που απέμεινε στη χώρα, θα μπορούσαμε εύκολα να εκχωρήσουμε στους Δανειστές μας τα 100 ΔΙΣ του παράνομου και επαχθούς χρέους, βεβαιωμένα στους Ιδιώτες που τα οφείλουν.
Και επειδή οι ιδιώτες αυτοί, Έλληνες και Αλλοδαποί Νταβατζήδες, Απατεώνες και Κερδοσκόποι, είναι όλοι υπαρκτοί, ενεργοί, φερέγγυοι, αξιόχρεοι και βαθύπλουτοι, τα 100 αυτά ΔΙΣ που θα μπορούσαν να εκχωρηθούν κατά τα ανωτέρω στους Δανειστές μας είναι όλα εισπράξιμα και θα γίνονταν εύκολα αποδεκτά ως collaterals προς εξασφάλιση των νέων δανείων που ζητάμε, αφού συμβιβαστήκαμε πλέον με την ιδέα ότι μπορούμε να επιβιώσουμε μόνο με δανεικά, όντας ανίκανοι να παράξουμε νέο εθνικό προϊόν, υπεραξία και πλούτο.
Γιατί λοιπόν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ συναίνεσαν, λέγοντας
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;
Μήπως γιατί είναι και οι ίδιοι, ατομικά, Χρεώστες μιζών, προμηθειών και χρηματοδοτήσεων;
Μήπως γιατί είναι Χρεώστες τα διεφθαρμένα και καταχρεωμένα κόμματα που εκπροσωπούν;
Μήπως γιατί είναι Χρεώστες τα αφεντικά και οι αφανείς εντολείς τους;
Μήπως γιατί είναι Χρεώστες και κάποιοι από τους Δανειστές μας;
Ή μήπως για όλα μαζί;
Το ερώτημα είναι εύκολο και η απάντηση αυτονόητη.
Θα τη δώσει σύντομα ο Ελληνικός Λαός στις Πλατείες όλης της χώρας.
Και θα την εισπράξουν τοις μετρητοίς όλοι οι αχυράνθρωποι της διαπλοκής, αυτοί που κρύβονται πίσω από τη βουλευτική ασυλία και τον κατάπτυστο νόμο περί μη ευθύνης υπουργών, τη μέρα που οι χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες θα μπουκάρουμε στο κτίριο της Βουλής, με καδρόνια στα χέρια.
Κυριάκος Τόμπρας

http://kostasxan.blogspot.com