Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Οι λόγοι που κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται ακόμη, ότι δεν τους αφορούν αυτά που συμβαίνουν γύρω τους



1. Από ψυχολογικής μεριάς αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εύκολο να τις χωνέψεις, έτσι κάποιοι απορρίπτουν αυτές τις πληροφορίες και συνεχίζουν την ζωή τους με τον ίδιο τρόπο.
Ο εγκέφαλος αναγνωρίζει ό,τι αυτές οι πληροφορίες θα τον αναγκάσουν να αναδιοργανώσει και να επαναπρογραματίσει αρκετές πληροφορίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια και ο εγκέφαλος θα παλέψει γιατί χρειάζεται μεγάλη νοητική προσπάθεια και ο καλύτερος τρόπος να αποφύγει τέτοια κόπωση, είναι να απορρίψει αυτές τις πληροφορίες.

2. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το πρόβλημα του εγωισμού. Λόγω του εγωισμού θα παλέψει εσένα και τις πληροφορίες σου, επειδή αυτός δίνει μεγαλύτερη βάση στα λόγια του παρά στα δικά σου. Δεν μπορούν να δεχτούν ό,τι μπορεί να έπεσες σε τόσο πολύτιμες αλήθειες, που δεν είχαν προσέξει νωρίτερα και υπερασπίζοντας το ΕΓΩ τους διαγράφουν τους ισχυρισμούς σου.

3. Σε πολλές περιπτώσεις το άτομο είναι τόσο βολεμένο με την καλή ζωή, που απλά δεν θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής και δεν τον ενδιαφέρει για το τι γίνεται στον κόσμο. Είναι υπερβολικά συγκεντρωμένοι στον εαυτό τους

4. Πρέπει να καταλάβεις ότι πολλοί απ'αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αποκολληθούν (από το μάτριξ) και πολλοί από αυτούς είναι τόσο αδρανείς και απελπιστικά εξαρτημένοι από το σύστημα που θα παλέψουν για να το προστατέψουν

5. Πιστεύουν και εκτιμούν την φωνή του συστήματος, έχει γίνει η πρωτεύων οργανώτρια της πραγματικότητάς τους. Και αυτή δεν είναι άλλη από τα ΜΜΕ.

http://www.apocalypsejohn.com