Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Οι εξελίξεις στην απελευθέρωση του πλανήτη


Η Ίσιδα Αστάρα (Isis Astara), η αγαπημένη μου αδελφή ψυχή, έχει αφήσει το φυσικό πεδίο. Είχε συχνά δεχτεί βίαιες επιθέσεις με κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα και η επίθεση στις 25 Ιανουαρίου ήταν μια πολύ ισχυρή επίθεση. Δεν μπορούσαμε να την προστατέψουμε, η καρδιά της δεν μπόρεσε να αντέξει. Η Αντίσταση δεν μπορούσε να παρέμβει άμεσα, διαφορετικά θα πυροδοτούσαν toplet βόμβες.
Έχει με επιτυχία μεταβιβαστεί μέσω του πλασματικού πεδίου και τώρα βρίσκεται με τους πνευματικούς της οδηγούς, όπου περιβάλλεται από αγάπη, χαρούμενη που είναι τελικά ελεύθερη. Μετά το «Γεγονός», θα επιστρέψει σε ένα κλωνοποιημένο σώμα που θα μοιάζει ακριβώς όπως το φυσικό σώμα της που είχε σε αυτή τη ζωή. Θα ζει σε μια περιοχή Φωτός, επιγειώνοντας τις ενέργειες της Θεάς και θα ζει μια χαρούμενη ζωή στη Χρυσή Εποχή που πάντα ήθελε να ζήσει.


Αυτή ήταν μια άμεση επίθεση στην αγαπημένη γυναικεία παρουσία της Θεάς με σοβαρές επιπτώσεις πέραν της γης.

Μέχρι τώρα, οι Φωτεινές Δυνάμεις χρησιμοποιούσαν μια αργή προσεκτική προσέγγιση για την πλανητική απελευθέρωση, ώστε να μην προκαλέσουν τις σκοτεινές δυνάμεις για να σκοτώσουν πάρα πολλούς ομήρους (πληθυσμό επιφανείας). Σε μια κατάσταση ομήρων, αυτή η φάση ονομάζεται φάση διαπραγμάτευσης (ή φάση standoff):

Κατά τη διάρκεια της φάσης των διαπραγματεύσεων, δεν υπάρχει αρκετά διακριτή πρόοδος και υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις, επειδή όσο μακρότερες είναι οι διαπραγματεύσεις για τους ομήρους, τόσο πιο πιθανό είναι ότι οι όμηροι (κάτοικοι της επιφάνειας της γης) θα επιβιώσουν άθικτοι:


Με τη δολοφονία ενός βασικού προσώπου όπως η Isis Astara, η απελευθέρωση ομήρων πέρασε στην τελική φάση εκκαθαρίσεων. Κατά τη φάση εκκαθαρίσεων, υπάρχει ταχεία φυσική δράση για την απελευθέρωση των ομήρων.

Στις 27 Ιανουαρίου το πρωί, η Γαλαξιακή Ανώτατη Διοίκηση αποφάσισε να αναπτύξει το στόλο της στη Μεσαία Γήινη τροχιά:


Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από δύο ανεξάρτητες πηγές, από τους Πλειάδειους και την Αντίσταση. Οι πηγές από τις Οικογένειες των Δράκων (επίσης εδώ) το επιβεβαίωσαν λέγοντας ότι"η Eξωγήινη εισβολή έχει αρχίσει".

Η τροχιά της Μεσαίας Γης είναι μια περίεργη ζώνη μεταξύ της Χαμηλής και Υψηλής Γήινης Τροχιάς, όπου είναι τοποθετημένοι πολύ λίγοι δορυφόροι. Η μόνη εξαίρεση είναι μερικοί δορυφόροι στην τροχιά του Molniya, μεταξύ των οποίων και οι ρωσικοί τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι και οι δορυφόροι αναγνώρισης ELINT της τάξεως Trumpet:


Ο λόγος για τον οποίο η Μέση Γήινη Τροχιά είναι σχεδόν άδεια οφείλεται στο γεγονός ότι η περιοχή, μεταξύ υψομέτρου 1.600 χλμ. και 12.750 χλμ. είναι η περιοχή όπου βρίσκεται ο μεγαλύτερος όγκος του Δρακόνειου στόλου που ελέγχεται από την Χίμαιρα και φυλάσσει τη Γήινη καραντίνα από την άφιξή του το 1996.

Αυτός ο δακτύλιος άμυνας του Δρακόνειου στόλου διαπεράστηκε στις 27 Ιανουαρίου αργά το βράδυ από το στόλο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και οι περισσότερες δυνάμεις των Δρακόνειων εξαλείφθηκαν τις επόμενες ημέρες.


Εδώ μπορείτε να δείτε σύννεφα που είναι κεκαλυμμένα Μητρικά Σκάφη της Συνομοσπονδίας που συμμετείχαν στις 28 Ιανουαρίου σε «ειδικές επιχειρήσεις» σε μια σημαντικής σημασίας περιοχή στην Κεντρική Ευρώπη:



Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία θα εκκαθαρίσει όλες τις αρνητικές φατρίες με ικανότητα διαστημικού ταξιδιού, είτε εξωγήινες είτε του γήινου μυστικού διαστημικού προγράμματος, που δεν δέχονται τον Γαλαξιακό Κώδικα, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Στη συνέχεια, μεθοδικά και συστηματικά θα καθαρίσουν τα πάντα κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη και μετά θα αρχίσουν οι επιχειρήσεις στην επιφάνεια του πλανήτη.

Λόγω της αλλαγής της δυναμικής κατάστασης των ομήρων, το αρχικό σχέδιο για το «Γεγονός» έχει επεκταθεί και τώρα είναι πιο ισχυρό. Οι κορυφαίοι θετικοί στρατιωτικοί στις Η.Π.Α., την Κίνα και τη Ρωσία έχουν έρθει σε επαφή και έχουν λάβει οδηγίες.

Μέχρι τώρα, υπήρχαν πάρα πολλές διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις για το «Γεγονός» που αναρτούνταν στο διαδίκτυο.

Η κατάσταση των ομήρων στην επιφάνεια απαιτεί ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς και από δω και στο εξής θα υπάρξει απόλυτη σιωπή πληροφοριών (EMCON) σχετικά με τις επιχειρήσεις στην επιφάνεια του πλανήτη. Θα διατυπώνονται αρκετές εικασίες, αλλά δεν θα κοινοποιηθεί καμία πραγματική πληροφορία σχετικά με τις επιφανειακές επιχειρήσεις, από τις Δυνάμεις του Φωτός.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ακόμη το «Γεγονός» θα περιλαμβάνει σίγουρα:

- Απομάκρυνση της κλίκας (Cabal).

- Πλήρη αποκάλυψη και πλήρη έκθεση.

- Επαναπροσδιορισμό Οικονομικού Συστήματος

Οι μαζικές συλλήψεις μελών της Cabal είναι ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν. Θα ενημερωθείτε σχετικά με το «Γεγονός» σε πραγματικό χρόνο καθώς θα συμβαίνει μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης μεταβατικής για τον πλανήτη περιόδου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνδεόμαστε με τη θηλυκή θεϊκή παρουσία και να καλλιεργούμε ποιότητες αγάπης, συμπόνιας και ευαισθησίας για να σταθεροποιούμε την αλλαγή και να εξουδετερώνουμε την προφανή σκληρότητα που επικρατεί στην επιφάνεια του Πλανήτη.

Μια ειδική ανάρτηση στο blog θα είναι αφιερωμένη σε αυτό.

Η Θεά θέλει την Αγάπη και η Αγάπη θα υπάρξει.

Κείμενο: Cobra
Μετάφραση: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
Διορθώσεις: andreas