Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η διεθνής μαφία της παγκοσμιοποίησης και το αντίπαλο δέος



Στρατηγός Πετρώφ: "Για τις ΗΠΑ επιφυλάσσεται από την παγκόσμια μαφία η ίδια μοίρα που περίμενε και την ΕΣΣΔ"
Από το 2009 προείδε ο στρατηγός τον σημερινό ξεσηκωμό των μουσουλμάνων, τον οποίο θεωρεί όχημα για την κατάρρευση των πολιτικών καθεστώτων και την καταστροφή του κοινωνικού κράτους σε όλες τις Δυτικού τύπου δημοκρατίες.

Στην βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που ακολουθεί, ο Κονσταντίν Π. Πετρώφ, Ρώσος στρατηγός ε.α., θέτει κάποια καίρια ερωτήματα και παραθέτει ευθαρσώς τις προσωπικές του απόψεις (που πιθανόν να μην συμπίπτουν με τις επίσημες ρωσικές θέσεις) για μια ποικιλία θεμάτων, ανάμεσα στα οποία είναι το τέλος της ηγεμονίας του αμερικανικού δολαρίου, η ενορχήστρωση των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, οι οποίες επέτρεψαν στις ΗΠΑ να συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, τα κέντρα που κινούν τα νήματα πίσω από τους πολιτικούς και ο ερχομός της προμελετημένης κατάρρευσης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπως τις γνωρίζουμε σήμερα.

Αν και οι πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις άλλες Δυτικές χώρες παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα σε μια φυσαλίδα προπαγάνδας που ελέγχεται από τεράστιους ομίλους ΜΜΕ πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιχειρηματικά συμφέροντα και πολιτικές συμμαχίες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν ελέγχουν όλο τον πλανήτη και υπάρχουν αρκετές άλλες σχολές σκέψης σε όλο τον κόσμο. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν πραγματικότητα στους λαούς της Δύσης ίσως και να είναι τίποτε περισσότερο από μια ψευδαίσθηση.

Ο στρατηγός Πετρώφ, στην χειμαρρώδη αυτή συνέντευξη, μιλάει για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία αποκαλεί "παγκόσμια μαφία" και επιχειρεί να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, όσον αφορά στα σχέδια που έχουν καταστρώσει οι παγκοσμιοποιητές.
Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του βίντεο με τις σκέψεις του Ρώσου στρατηγού:

"Κατ' αρχάς, θα θέσω μια ερώτηση σ' εσάς, τους τηλεθεατές, που θα δείτε το βίντεο αυτό μέσω του υπολογιστή σας:

Τι θα γίνει με το δολάριο; Το έχουμε ανάγκη το δολάριο; Όχι, δεν το έχουμε ανάγκη το δολάριο. Οι ΗΠΑ τυπώνουν δολάρια, οπότε κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.

Η σύγκρουση των αεροπλάνων τύπου Μπόινγκ στους "δίδυμους πύργους" της Νέας Υόρκης δεν σχεδιάστηκε από τον Μπιν Λάντεν. Ο άσχετος αυτός Βεδουίνος ήταν αραχτός μέσα στη σπηλιά του και δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτε εκτός από το να φτιάχνει ζώνες με εκρηκτικά για βομβιστές αυτοκτονίας. Η σύγκρουση των Μπόινγκ με τους ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη ήταν μια επιχείρηση μεγατόνων, που ετοίμασαν οι επίλεκτες δυνάμεις της παγκόσμιας μαφίας, προκειμένου να εμπλέξουν τις ΗΠΑ σε έναν πόλεμο εναντίον του μουσουλμανικού κόσμου.

Αλλά ποιός ήταν ο σκοπός; Για παράδειγμα, πώς κατέστρεψαν την ΕΣΣΔ; Χαρακτήρισαν τη Σοβιετική Ένωση ως "φυλακή του λαού" και "αυτοκρατορία του κακού".

Τα ίδια ακριβώς κάνουν σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα τις καταστρέψουν.

Όταν ο Μπιλ Κλίντον βομβάρδιζε το Βελιγράδι, οι Σέρβοι και οι υπόλοιποι Σλάβοι άρχισαν να διερωτώνται γιατί το έκανε αυτό. Γιατί μια χώρα της Βόρειας Αμερικής βομβάρδιζε την πρωτεύουσα μιας ευρωπαϊκής χώρας;

Αργότερα, οι Αμερικανοί έκαναν απόβαση στο Ιράκ, το κατέλαβαν και εγκατέστησαν δύναμη κατοχής εκεί. Κάποιοι, που δεν κατανοούσαν για ποιο λόγο συνέβαιναν όλα αυτά, νόμισαν ότι οι οι ΗΠΑ είναι αήττητες. Εντυπωσιάστηκαν από τον αμερικανικό στρατό.

Κι εμείς, στη σοβιετική περίοδο, είχαμε κάνει απόβαση στο Αφγανιστάν. Θυμάστε τι κατάληξη είχε; Τα ίδια έπαθαν σήμερα οι Αμερικανοί και τελματώθηκαν. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε εκεί πέρα.

Αυτό που κατάφεραν είναι ολόκληρος ο μουσουλμανικός κόσμος σήμερα να μισεί τις ΗΠΑ. Και όταν - γιατί είναι σίγουρο- η παγκόσμια μαφία θα καταστρέψει το δολάριο, όλος ο κόσμος θα σκέφτεται ότι της άξιζε κάτι τέτοιο.

Και όμως, ο δικός μας λαός δεν πρόκειται να ωφεληθεί καθόλου από αυτή την αλλαγή, και ιδιαίτερα όσοι έχουν επενδύσει κάποιες από τις οικονομίες τους σε δολάρια.

Αλλά είναι και κάτι άλλο που θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν. Στις ΗΠΑ ζει το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά αυτό το 5% καταναλώνει το 50% των ενεργειακών πόρων. Για την διεθνή μαφία, αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα.

Ο αμερικανικός τρόπος ζωής προπαγανδίζεται ως κάτι ιδανικό. Κάποιοι δικοί μας πολίτες που κατά τη σοβιετική περίοδο ζήτησαν άσυλο και σήμερα ζουν εκεί και τους χορηγούνται διάφορα επιδόματα, ζουν σε καλύτερες συνθήκες ενώ είναι άνεργοι, απ' ό,τι στη Ρωσία, αν συνέχιζαν να ζουν εδώ και να εργάζονται.

Οι παγκόσμιοι ιδιοκτήτες δούλων θεωρούν ότι αυτή η κατάσταση που συνεχίζεται στις ΗΠΑ είναι απαράδεκτη, αφού ακόμα και οι δούλοι ζουν σχετικά καλά εκεί. Οπότε και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι καταδικασμένες κατά κάποιον τρόπο.

Ακόμη και αν είσαι ηγέτης μιας ισχυρής χώρας, αν δεν έχεις βαθιά αντίληψη της διεθνούς πολιτικής και δεν κατανοείς τις μεθόδους της διεθνούς πολιτικής, εξακολουθείς να παραμένεις όμηρος της παγκόσμιας μαφίας.

Η ηγεσία της ΕΣΣΔ και η ηγεσία των ΗΠΑ μπορεί να άσκησαν εσωτερική και εξωτερική πολιτική, αλλά η παγκόσμια μαφία ασκεί διεθνή πολιτική.
Η ΕΣΣΔ κατέρρευσε και η ίδια μοίρα προορίζεται και για τις ΗΠΑ. Εμείς καταστρώναμε κάποτε σχέδια με πενταετή πνοή, αλλά οι παγκοσμιοποιητές έχουν καταστρώσει σχέδια για τα επόμενα 50 ή 100 χρόνια. Οι πολίτες μας εργάζονταν για να κερδίσουν 60 ρούβλια την ημέρα και ήταν ευχαριστημένοι. Έφτιαξαν όλα εκείνα τα εργοστάσια και τους αγωγούς που ξέρουμε, αλλά ήρθε η μέρα που ανέλαβε τη χώρα η παγκόσμια μαφία και εκχωρήθηκε όλος μας ο πλούτος σε ιδιωτικές εταιρείες, χάρη στα πειθήνια πιόνια της, όπως ο Ανατόλι Τσουμπάις. Και ήρθαν οι εκπρόσωποι αυτής της παγκόσμιας μαφίας για να γίνουν ιδιοκτήτες όσων έκτισε με τα χέρια του ο λαός μας.

Σήμερα έχει ασκηθεί αγωγή κατά του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, του ολιγάρχη της Yukos, η υπόθεση εκδικάζεται, αλλά ο κύριος αυτός έχει τις πλάτες του Βαρώνου Ροθτσάιλντ να τον στηρίζουν. (Σημ. Η συνέντευξη χρονολογείται πριν από τον Δεκέμβριο του 2010, οπότε ο Χοντορκόφσκι κρίθηκε ένοχος για  υπεξαίρεση εκατομμυρίων τόνων πετρελαίου και σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης.)

Άτομα όπως οι Ροθτσάιλντς, οι Οπενχάιμερς και οι Μόργκανς έχουν καταστρώσει μακρόπνοα σχέδια. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και οι οικονομολόγοι είναι ερασιτέχνες αν τους συγκρίνεις με αυτά τα άτομα"...

Παρακολουθήστε το βίντεο:


Απόδοση: http://www.kostasxan.blogspot.gr/


Όμως το αντίπαλο δέος είναι ήδη εδώ. Δείτε σχετικά: