Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Όταν η επιστήμη ανακαλύπτει μια ξεχασμένη αλήθεια, τον Διττό Εαυτό


Ο Χρόνος είναι συνεχής, αλά εμπεριέχει στιγμές μη συνειδητές από τον άνθρωπο, που επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το «παρελθόν» και το «μέλλον».

Ονομαζόμενες από τον Δρ. Garnier Malet «ανοίγματα του χρόνου», αυτές οι μη συνειδητές στιγμές μας δίνουν ζωτικές διαισθήσεις, ένστικτα και προμηνύματα.

Ο έλεγχός τους μας επιτρέπει να βελτιώσουμε στο μέγιστο δυνατό το μέλλον μας πριν το ζήσουμε, να κατανοήσουμε τη ζωή μας και να δημιουργήσουμε μια προσωπική και συλλογική ισορροπία.

Ξεχνώντας όλα αυτά που έχετε μάθει, μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή πάνω σε νέες βάσεις που είναι καταπληκτικές και συγχρόνως απαραίτητες. Όταν εφαρμόζεται στην καθημερινή ζωή, αυτή η ανακάλυψη ισοδυναμεί με μια ολική αναθεώρηση του τρόπου ζωής μας και μας οδηγεί σε μια ισορροπία σωματική, ψυχική, συναισθηματική, οικογενειακή ή επαγγελματική, μια ισορροπία που αντιστοιχεί στην ισορροπία των σκέψεών μας.

Μία βασική εκπαίδευση δύο ημερών, ταχεία, ζωτική και αποδοτική θα μας  οδηγήσει στην ανακάλυψη και τον άμεσο έλεγχο ενός πανίσχυρου προσωπικού ενεργειακού δυναμικού, που συνδέεται με τα ανοίγματα του χρόνου. Αυτός ο έλεγχος θα μας επιτρέψει να βιώσουμε το κάλλιστο από τα διαθέσιμα μελλοντικά δυναμικά μας.

Η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου θα μας επιτρέψει να πυροδοτήσουμε και να ελέγξουμε τις διαισθήσεις μας για να τις χρησιμοποιήσουμε προς ό,τι καλύτερο στην καθημερινότητά μας. Αντί να είναι εναντίον των διαφόρων ερευνών μας για εξεύρεση ισορροπίας και των διαφόρων θεραπειών, αυτός ο έλεγχος βοηθά να αναγνωρίσουμε τις άριστες λύσεις για μας. Το απόγευμα θα ανακαλύψουμε επίσης ότι η Διττότητα ήταν ήδη γνωστή από τους αρχαίους Έλληνες.

Η προσωπική μας εξισορρόπηση συμβάλλει στην ισορροπία των άλλων, αλλά ακόμη και του πλανήτη, ο οποίος μόνο και μόνο από άγνοιά μας αποσταθεροποιείται.

Μετά την παρατήρηση ενός υπερκαινοφανούς αστέρα (supernova) το 1998, δύο αστροφυσικοί, οι Brian Schmidt και Saul Perlmutter, απέδειξαν καθαρά την ύπαρξη μιας αντιβαρυτικής ενέργειας (εξάπλωση του σύμπαντος: 66,6% της ολικής ενέργειάς του), που είχε προβλεφθεί από τη θεωρία της Διττότητας το 1996.
Το 2011, οι δύο αστροφυσικοί πήραν το βραβείο Nobel γι’ αυτή τους την ανακάλυψη.

Ανακάλυψη του JPGM το 1988 – Επιστημονικές ανακοινώσεις σε διεθνή περιοδικά 1996-2010: «The Doubling Theory», by J.P. Garnier Malet.

Σημαντικό:
« Για να παρακολουθήσετε αυτή τη βασική εκπαίδευση δεν χρειάζεται καμία γνώση φυσικής ή μαθηματικών. Όσοι ενδιαφέρονται για τις επιστημονικές αποδείξεις πρέπει να γνωρίζουν ότι οι επιστημονικές δημοσιεύσεις μου σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά υπόκεινται σε κρίση έγκυρων επιστημονικών επιτροπών. Μάλιστα, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Φυσικής (American Institute of Physics – AIP) μου απέδωσε επιστημονική διάκριση το 2006. Αυτοί που προσπάθησαν με ειλικρίνεια να κατανοήσουν και να προχωρήσουν στον τομέα αυτό δεν ανακάλυψαν κανένα λάθος. Όπως έλεγε ο Καρτέσιος, πρέπει κανείς να αμφιβάλλει γι’ αυτά που γνωρίζει προκειμένου να δεχθεί μια καινούργια θεωρία. Ας αδειάσουμε λοιπόν το μπουκάλι μας πριν το γεμίσουμε με κάτι καινούργιο. Από καρδίας.» JPGM

Τα δύο βιβλία του JPGM έχουν εκδοθεί πολύ πρόσφατα και στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Έσοπτρον:
• «Αλλάξτε το Μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του Χρόνου», Οκτώβριος 2011 (250 σελ.)

• «Ο Διττός Εαυτός – Πώς λειτουργεί;» Μάιος 2012 (180 σελ.)
Έχουν ήδη μεταφρασθεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και γνώρισαν πολλές εκδόσεις στα Γαλλικά.

Το σεμινάριο είναι στα Γαλλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, 2:00 μμ - 7:00 μμ (εγγραφές 13.00 - 14.00) & Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 10:00 πμ - 6:00 μμ

Κόστος Συμμετοχής:
Η συμμετοχή για το διήμερο σεμινάριο του JPGM είναι 150 €.
Άνεργοι ή 2ο οικογενειακό μέλος: 120 €
Παιδί κάτω των 14 ετών, συνοδευόμενο από γονέα: Δωρεάν

Τόπος Διεξαγωγής:
GOLDEN AGE Hotel
Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα
(πλησίον στάσης μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Πληροφορίες και απαραίτητη εγγραφή
Παπαντωνάκη Ντόρα
Κιν: 6936-527528
Email: dopapado@hotmail.com
http://www.drosostalida.com

Εκεί που ασκείται δημοσιογραφία…


To βίντεο που δεν έπαιξαν τα κανάλια… Ιρλανδός δημοσιογράφος “κατέβασε τα παντελόνια” στην τρόικα

Οι Ιρλανδοί διαθέτουν δημοσιογράφους με ..παντελόνια!
Εδώ τα ΜΜΕ δεν έπαιξαν αυτό το βίντεο, καθώς δημοσιογράφος της Ιρλανδίας διέσυρε κανονικά μέλος της τρόικα που έδινε συνέντευξη τύπου.

Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία. Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα. Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch, και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή. 

Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ, που τρομοκρατούν το λαό μας, μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί, ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα...
τους δολοφόνους των Ελλήνων.

Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας, πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά των Ελλήνων που αυτοκτονούν και εγκαταλείπουν την πατρίδα μας κάθε μέρα και πιο πολλοί.

Δείτε εδώ την παρέμβαση του Ιρλανδού δημοσιογράφου:


http://greki-gr.blogspot.gr