Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Επαγγελματίες εκτελεστές δολοφόνησαν τον Καντάφι; Πλούσια η εμπειρία που αποκτήθηκε από τη δεκαετία του 60…


Ο δολοφόνος του Λας Βέγκας που ήρθε από τη Σικελία. Ποιος σκότωσε πραγματικά τον Καντάφι.

του Manlio DiNucci

Εικόνες του Καντάφι που λυντσαρίστηκε και σκοτώθηκε από ένα άγριο όχλο μαχητών της πολιτοφυλακής μεταδόθηκαν σε όλο τον κόσμο, για να αποδείξουν ότι στη Λιβύη επρόκειτο για μια λαϊκή εξέγερση που έληξε με την ανατροπή τους απεχθούς δικτάτορα. Απλοϊκή εκδοχή, που ανήκει στα ισχυρά «όπλα μαζικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης» που χρησιμοποιείται στην επιχείρηση Unified Protector. Τελείως διαφορετική είναι η
πραγματικότητα που έρχεται στο φως της ημέρας, όπως το αποδεικνύει η τεκμηριωμένη αναπαράσταση των γεγονότων που δημοσιεύτηκε από την βρετανική εφημερίδα The Telegraph.

Μετά από το καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν στην κατάκτηση της Τρίπολης, οι πράκτορες της CIA και της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας MI6, οι οποίοι επιχειρούν στο έδαφος της Λιβύης, επικεντρώθηκαν στο κυνήγι του αλ-Καντάφι, ο οποίος είχε διαφύγει από τους μαζικούς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ. Ενώ μη επανδρωμένα αεροπλάνα και άλλα κατασκοπευτικά αεροπλάνα, εξοπλισμένα με τους πλέον σύγχρονους εξοπλισμούς, πέταγαν μέρα - νύχτα επάνω από τη Λιβύη, ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας πέρναγαν από κόσκινα την περιοχή της Σύρτης, πιθανό καταφύγιο του Καντάφι. Ο τελευταίος αναγκάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες, να σπάσει τη τηλεφωνική σιωπή, χρησιμοποιώντας ένα κινητό, μάλλον δορυφορικού τύπου. Η επικοινωνία αναχαιτίστηκε, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του στην περιοχή.

Όταν ένα κομβόι πολλών δεκάδων οχημάτων βγήκε από την πόλη, έγινε αμέσως αντιληπτό από τα κατασκοπευτικά αεροπλάνα: ένα αμερικανικό U. S. Rivet (το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει στόχο από 250 χλμ.), ένα γαλλικό C160 Gabriel και ένα βρετανικό Tornado GR4. Εκείνη την στιγμή, ένα αμερικανικό Predator που είχε απογειωθεί από τη Σικελία και τηλεκατευθύνονταν μέσω δορυφόρου από μια βάση κοντά στο Λας Βέγκας, επιτέθηκε στο κομβόι με μια σειρά από πυραύλους Hellfire. Αν και δεν προσδιορίζεται, πρόκειται για ένα από τα Predator MQ-9 Reaper που σταθμεύουν στη Sigonella (Σικελία), όπου βρίσκεται το προσωπικό που ασχολείται με τις προμήθειες. Το αεροπλάνο καθοδηγούνταν από έναν χειριστή και από έναν άλλο που διαχειρίζονταν έναν ειδικό αισθητήρα, και οι δυο καθισμένοι μπροστά στις κονσόλες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάνω από 10 χιλιάδες χλμ. μακριά. Το Reaper είναι σε θέση να μεταφέρει ένα πολεμικό φορτίο ενός τόνου και μισού, είναι οπλισμένο με 14 πυραύλους Hellfire («Φωτιά της Κόλασης») με αντιαρματική κεφαλή, εκρηκτικά διασποράς ή θερμοβαρικά. Αμέσως μετά η φάλαγγα επλήγη από τα γαλλικά μαχητικά-βομβαρδιστικά Mirage2000 με βόμβες Paveway 500 λιμπρών και πυρομαχικά ακρίβειας AASM (Οπλισμός αέρος-εδάφους Modular), και αυτά με καθοδήγηση λέιζερ. Η επίθεση αυτή ήταν καθοριστική για τη σύλληψη του Καντάφι..

Αυτά τα γεγονότα αποδείχνουν ότι, στην πραγματικότητα, είναι το ΝΑΤΟ που συνέλαβε τον Καντάφι, σπρώχνοντας τον στα χέρια των μουσουλμάνων «ανταρτών» Μισράτα, οι οποίοι τρέφουν ιδιαίτερο μίσος γι ‘αυτόν.

Και ότι είναι το ΝΑΤΟ που έχει κερδίσει αυτόν τον πόλεμο όχι μόνο ρίχνοντας πάνω από 50.000 βόμβες με πάνω από 10.000 αποστολές επίθεσης, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο για τους «αντάρτες», αλλά και με την διείσδυση σε λιβυκό έδαφος ειδικών δυνάμεών για πολεμικές αποστολές ή καθοδήγηση των ανταρτών. Το σχέδιο -που αποφασίστηκε στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και το Παρίσι-, ήταν η εξάλειψη του Καντάφι, ο οποίος, σε δημόσια δίκη θα μπορούσε να αποκαλύψει αλήθειες άβολες για τις δυτικές κυβερνήσεις.
Δεν αποκλείεται συνεπώς ότι στο πλήθος της πολιτοφυλακής που ουρλιάζει, πίσω από το «νεαρό άνδρα με το χρυσό πιστόλι» ο οποίος πιστώνεται με τη δολοφονία του Καντάφι, να υπήρχαν πολύ περισσότεροί εμπειρογνώμονες επαγγελματίες δολοφόνοι.

http://amphiktyon.blogspot.com

Υ.Γ. Πρέπει να αναφερθεί εδώ και η άποψη ότι ο Λίβυος ηγέτης ζει και αυτός που παρουσιάζεται ως θανατωθείς από τον όχλο των "αντικαθεστωτικών" είναι στην πραγματικότητα σωσίας του.

Δείτε σχετικά στο σύνδεσμο:

http://bostopel.blogspot.com/

"Παίρνουμε αποφάσεις για χώρες όπου δεν έχουμε εκλεγεί..."


Άδειασμα ή μάλλον καρφί στον πρωθυπουργό και ευθεία βολή για πρόβλημα δημοκρατίας στην Ελλάδα, περιείχε απάντηση του Σαρκοζί σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς είπε ο Σαρκοζί για την Ελλάδα

http://www.youtube.com/watch?v=hK8EiznXQLU&feature=player_embedded


olympia.gr


Ομιλία-ενημέρωση


Τι αποτελέσματα έχει η αντίσταση του λαού; Πως μπορούμε ν'αποτρέψουμε την επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας; Πως μπορούμε ν'απαλαγούμε εδώ και τώρα από την νέα κατοχή; Έλα μαζί μας στις 24/10/11 και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ανδρέας Παπανδρέου (Τζ. Κέννεντυ & Γιαννιτσών) στο Περιστέρι.

Κεντρικός ομιλητής ο Δημήτρης Καζάκης