Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από την νοοτροπία "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα";...


Φτάνει πια το διαίρει και βασίλευε...

Ο λόγος που βρίσκεται ακόμη στην εξουσία η κυβέρνηση που υποθήκευσε επισήμως τη χώρα στηρίζεται στην ηλιθιότητα αυτών που λειτουργούν σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο "να ψοφήσει η κατσίκα του γειτόνου μου".
Δυστυχώς αυτόν ακριβώς τον μικροαστισμό και την κουταμάρα αρκετών εκμεταλλεύεται και αυτή η "δημοκρατική" κυβέρνηση που τεμαχίζει τον ένα μετά τον άλλο κάθε επαγγελματικό κλάδο με κυρίαρχο γνώμονα το διχασμό της Ελληνικής κοινωνίας που παρακολουθεί αμήχανα το δράμα μέσα από τα ΜΜΕ.
Την ίδια ώρα κάποιοι ανεγκέφαλοι χειροκροτούν βλέποντας την "σφαγή" των άλλων κλάδων λες και αυτοί ζουν σε άλλη χώρα...
Σε αρκετές περιπτώσεις τα δίκια κάθε κλάδου αφήνουν αδιάφορους όλους τους υπόλοιπους, ενώ συνήθως οι πιο αποβλακωμένοι από την προπαγάνδα που είδαν στην τηλεόραση, καταδικάζουν με πάθος κάθε απεργία... Όταν όμως έρθει η σειρά τους οι δικοί τους αγώνες απαιτούν να θεωρούνται πάντα δίκαιοι.
Έτσι ακριβώς λειτουργεί και η Ελληνική δικαιοσύνη , όλες οι απεργίες είναι παράνομες και καταχρηστικές εκτός από αυτές των δικαστικών (δείτε εδώ) Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο KAI αυτή η κυβέρνηση "Διαιρεί" κοινωνία και "Βασιλεύει" στη βλακεία...
Κι ενώ οι εθνοσωτήρες μας είναι πεισμένοι πως όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι και το κόλπο τους πάντα δουλεύει μένουν άφωνοι όταν....(δείτε το βίντεο εδώ):
http://www.youtube.com/watch?v=MOSENYikzeg&feature=player_embedded

http://tiresias-press.blogspot.com/2010/07/scania.html

Λευκές "ουρές" αεροψεκασμών: ντοκουμέντο

Η απόδειξη για τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails):
http://www.youtube.com/watch?v=Af_y2LVDvuk&feature=player_embedded
Η περαιτέρω αναζήτηση επαφίεται στον καθένα μας...

Ο Έλληνας δάσκαλος του Μπεσλάν...


Έξι χρόνια μετά το λουτρό αίματος που προκάλεσαν Τσετσένοι τρομοκράτες σε σχολικό συγκρότημα της πόλης Μπεσλάν –όπου σκοτώθηκαν περισσότερα από 350 άτομα, μεταξύ των οποίων και 155 μικρά παιδιά–, ένα νεόδμητο σχολείο στην πόλη αυτή της Βόρειας Οσετίας θα θυμίζει σε όλους την ηρωική πράξη του 74χρονου ομογενή δάσκαλου γυμναστικής, Γιάννη Κανίδη, που εκτελέστηκε από τους τρομοκράτες.
Ο πολυαγαπημένος σε όλους Έλληνας δάσκαλος –ο μεγαλύτερος σε ηλικία όμηρος των τρομοκρατών– σκοτώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 υπερασπιζόμενος τα παιδιά που λάτρευε. Ο Γιάννης Κανίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο σχολείο, όπου γενιές και γενιές μεγάλωσαν στα χέρια του. Το νήμα της ζωής του έκοψαν οι σφαίρες των τρομοκρατών στο γυμναστήριο του σχολείου, όταν ο ίδιος προσπάθησε να τους εμποδίσει να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά για να ανατινάξουν το σχολικό συγκρότημα.
Φέτος στις 6 Σεπτεμβρίου θα γίνουν στο Μπεσλάν τα εγκαίνια ενός σύγχρονου σχολείου – οικοτροφείου, αθλητικής κατεύθυνσης, που θα φέρει το όνομα του Γιάννη Κανίδη, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της περιφέρειας Πραβομπερεζνί της Βόρειας Οσετίας.
Το σχολείο κατασκευάζεται με συγχρηματοδότηση των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Νορβηγίας. Πριν από λίγες ημέρες, το Μπεσλάν επισκέφθηκαν διπλωμάτες των πρεσβειών των δύο χωρών στη Ρωσία, για να επιβλέψουν την πρόοδο των εργασιών. Η αντιπροσωπεία, μαζί με τον επικεφαλής της περιοχής Πραβομπερεζνί, Ρουσλάν Νταούροφ, επισκέφθηκαν την «Πόλη των Αγγέλων», όπου κατατέθηκαν λουλούδια στο μνημείο. «Το Δέντρο της Θλίψης», αλλά και το μαρτυρικό σχολείο.
Το σχολείο – οικοτροφείο «Γιάννης Κανίδης» έχει σχεδιαστεί για να υποδεχτεί 200 μαθητές. Το οικοτροφείο θα μπορεί να φιλοξενεί 72 παιδιά, ενώ έχουν προβλεφθεί μεγάλοι χώροι άθλησης. «Πρόκειται για ένα πολύ καλό σχολείο, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές», τόνισε ο πρώτος γραμματέας της πρεσβείας της Ελλάδα στη Μόσχα, Δημήτριος Σκαούτας. «Από την ποιότητα των εργασιών φαίνεται ότι οι οικοδόμοι εργάστηκαν από την καρδιά, δεν φείδονταν ούτε δύναμη, ούτε χρόνου. Ως εκπρόσωποι των δωρητριών – χωρών, ανυπομονούμε να δούμε τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών στα επίσημα εγκαίνια του ιδρύματος», πρόσθεσε.

Η ανθελληνική παρέα του Υπουργείου Παιδείας σε νέα δρώμενα...


Τεράστιο πολιτικό και εθνικό θέμα δημιουργείται με τους προδότες τουρκόφιλους του υπουργείου παιδείας, που κουμαντάρει η ανθελληνιδα Τουρκάλα ΔΡΑΓΩΝΑ. Δεν τους προλαβαίνουμε στις προδοσίες που κάνουν. Τα όσα αναφέρει για την κρίση των Ιμίων το βιβλίο της Γ' Γυμνασίου «Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου αναφέρεται ότι ... τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα... διεκδικούμε μαζί με την Τουρκία, είναι ...ακατανόμαστα. ( δεν μπορούμε να βρούμε λέξη που να εκφράζει την αγανάκτηση μας).Συγκεκριμένα, στη σελ. 163 για την τουρκική πολεμική επιχείρηση κατάληψης της ελληνικής βραχονησίδας τον Γενάρη του 1996, γράφονται επί λέξει τα εξής: «Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)»! Διεκδικούσαμε δηλαδή τα Ίμια, δεν ήταν κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας, γράφουν οι συγγραφείς Ευαγγελία Λούβη και Δημήτρης Ξιφαράς. Αυτά που γράφτηκαν μόνο τυχαία δεν είναι, αλλά το ζήτημα αφορά προσωπικά την υπουργό Παιδείας Α.Διαμαντοπούλου και το υπουργείο Εξωτερικών.Εκτός από τους συγγραφεί ευθύνονται άμεσα και οι κριτές αξιολόγησης, οι Αλ. Ρήγος, Όλ. Καραγεώργου και Μ. Βενιέρης. Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσε να περιμένει η Τουρκία; Έχει πλέον κι ένα σχολικό ελληνικό βιβλίο για να το επικαλείται στα διεθνή φόρουμ, ότι και η Ελλάδα παραδέχεται ότι δεν έχει την κυριαρχία της βραχονησίδας Ίμια, αλλά τη... διεκδικεί! Απορίες προκαλεί πώς έδωσε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο την έγκρισή του σ'αυτήν την πλαστογράφηση της αλήθειας, της ιστορικής πραγματικότητας. Κι όπως σημειώνει σε άρθρο του ο καθηγητής-φιλόλογος κ. Χρίστος Δάλκος, που εντόπισε τη νέα εθνική διαστροφή, πέραν του ότι δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στην αμερικανική παρέμβαση (που ομολογήθηκε από τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη μέσα στη Βουλή, μ' εκείνο το «ευχαριστώ τους Αμερικανούς»), ούτε στον σκοτωμό τριών Ελλήνων, ηρωικών αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, που έπεσε το ελικόπτερό τους (υπάρχει πάντα η «υποψία» ότι καταρρίφθηκε από τους τούρκους κομάντος) στη θαλάσσια περιοχή των βραχονησίδων, υπάρχει αναφορά.