Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από την νοοτροπία "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα";...


Φτάνει πια το διαίρει και βασίλευε...

Ο λόγος που βρίσκεται ακόμη στην εξουσία η κυβέρνηση που υποθήκευσε επισήμως τη χώρα στηρίζεται στην ηλιθιότητα αυτών που λειτουργούν σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο "να ψοφήσει η κατσίκα του γειτόνου μου".
Δυστυχώς αυτόν ακριβώς τον μικροαστισμό και την κουταμάρα αρκετών εκμεταλλεύεται και αυτή η "δημοκρατική" κυβέρνηση που τεμαχίζει τον ένα μετά τον άλλο κάθε επαγγελματικό κλάδο με κυρίαρχο γνώμονα το διχασμό της Ελληνικής κοινωνίας που παρακολουθεί αμήχανα το δράμα μέσα από τα ΜΜΕ.
Την ίδια ώρα κάποιοι ανεγκέφαλοι χειροκροτούν βλέποντας την "σφαγή" των άλλων κλάδων λες και αυτοί ζουν σε άλλη χώρα...
Σε αρκετές περιπτώσεις τα δίκια κάθε κλάδου αφήνουν αδιάφορους όλους τους υπόλοιπους, ενώ συνήθως οι πιο αποβλακωμένοι από την προπαγάνδα που είδαν στην τηλεόραση, καταδικάζουν με πάθος κάθε απεργία... Όταν όμως έρθει η σειρά τους οι δικοί τους αγώνες απαιτούν να θεωρούνται πάντα δίκαιοι.
Έτσι ακριβώς λειτουργεί και η Ελληνική δικαιοσύνη , όλες οι απεργίες είναι παράνομες και καταχρηστικές εκτός από αυτές των δικαστικών (δείτε εδώ) Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο KAI αυτή η κυβέρνηση "Διαιρεί" κοινωνία και "Βασιλεύει" στη βλακεία...
Κι ενώ οι εθνοσωτήρες μας είναι πεισμένοι πως όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι και το κόλπο τους πάντα δουλεύει μένουν άφωνοι όταν....(δείτε το βίντεο εδώ):
http://www.youtube.com/watch?v=MOSENYikzeg&feature=player_embedded

http://tiresias-press.blogspot.com/2010/07/scania.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: