Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αγαπημένε μου «φίλε» Γερμανέ

... δε λέω... φτιάχνεις και γαμώ τ' αυτοκίνητα, αλλά μωρέ.. πώς να το πω? δεν είναι τόσο ευγενικό να παίζεις με κάποια σύμβολα.. Και θα σου πω γιατί: εσένα π.χ. θα σου άρεσε να περιγελούν κάποια στοιχεία της εθνικής σου ταυτότητας; Δε νομίζω.. Δε μπορείς να λες ότι η επιπολαιότητα είναι στοιχείο του DNA του κάθε Έλληνα.. Αν το θέσουμε έτσι, τότε κι ο ναζισμός είναι στοιχείο του DNA κάθε Γερμανού.. Ισχύει; Σόρρυ κιόλας που στο λέω έτσι, αλλά ξέρω πόσο πολύ σε πονάει το συγκεκριμένο θέμα.. Στο άρθρο που διάβασα, πέρα ότι μας αποκαλείς «απατεώνες» (ok δε λέω ότι έχεις τελείως άδικο, αλλά μη ξεχνάς ότι η Ζήμενς μάλλον Γερμανική είναι. Μη ξεχνάς ότι απάτη δε γίνεται μόνο με έναν) εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε νοιάζουν τα λεφτουδάκια σου. Ok! Με το δίκιο σου.. κι εμένα θα με ένοιαζαν.. όταν όμως έκανες τα στραβά μάτια για να μπούμε στην ΟΝΕ, τότε προείχε για σένα η δημιουργία μιας ελεύθερης οικονομικής ζώνης όπου θα μπορούσες να προωθήσεις προνομιακά τα προϊόντα σου.. Είχες ένα ρίσκο και το πήρες. Μη ζητάς τώρα τα ρέστα… είναι σαν να λέω εγώ στον ΟΠΑΠ «που’ σαι μεγάλε; ok έπαιξα στο Τζόκερ 50 ευρώ δελτίο αλλά δε μου κάθισε.. φέρτα πίσω τώρα.».. δε γίνονται αυτά τα πράγματα.. Άκου να δεις όμως τι μπορεί να γίνει: ας πληρώσει η χώρα σου τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στη χώρα μου στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ας επιστρέψει και το χρυσό που υφάρπαξε, και τότε τα συζητάμε.. Για να μη σου πω ότι θα σου άξιζε να ακυρωθούν όλες οι παραγγελίες και οι συμβάσεις για αμυντικό εξοπλισμό που τόσο πολύ καίγεσαι να μας πουλήσεις.. Νομίζω και μόνο έτσι συμμορφώνονται αρκετά καλά τα Δημοσιοοικονομικά μας.. Άλλωστε κάτι Λέοπαρντ του κώλου που μας μοσχοπουλάς όταν ήμουν στο στρατό και πηγαίναμε να κάνουμε καμιά βολή, έριχναν μια κανονιά και μετά έπαιρναν φωτιά.. για να μη σου θυμίσω τί μεγάλη, τεράστια επιτυχία έχουν τα υποβρύχιά σου ντηζάιν ιν Τζέρμανυ και που αγοράσαμε, τα οποία μπατάρουν.. μιλάμε για πρώτο πράμα! Γι’ αυτό σου λέω.. άστο. Μη μιλάς. Έχεις κι εσύ τη φωλιά σου χεσμένη. Compriende? Ήρθε τώρα ο Ούννος κι ο Βησιγότθος να παίξει με την όμορφη Αφροδίτη μας.. Η Αφροδίτη μεγάλε είναι μια χαρά. Πάντα ήταν εδώ και 2.500 χρόνια. Και το δαχτυλάκι της βάλτο εκεί που ξέρεις.

Micalis K.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μ' αρέσουν τα κείμενα εδω αν και δεν συμφωνώ πάντα. Για παράδειγμα με τους γερμανούς. Είναι τόσο μυγιάγγιχτοι που άμα τους κάνεις χοντρή πλάκα με παραποίηση εθνικών συμβόλων και τιμημενων προσώπων θα τσιμπήσουν άσχημα μελαγχολώντας, σα ζώα που λεν κι οι γάλλοι. Στο τέλος εμείς θα βγούμε κερδισμένοι, το χιούμορ και το ελεύθερο πνεύμα πάντα κερδίζουν... Μιά χαρά είναι η Αφροδίτη με τη γαλανόλευκη και τη φαλική χειρονομία, ας μη μασάμε...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το γραφτό σου. Βέβαια κατπά την ταπεινή μου γνώμη, λίγα τους είπες. Πιστεύω να τα συμπληρώσει .......ο Πάγκαλος.
Λυπάμαι που δεν σου στέλνω mail. Στην προκειμένη περίπτωση έχει κυκλοφορήσει κάτι πολύ πετυχημένο.
Αστερίων