Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Οι νοικοκυραίοι της ΔΕΘ και η "πλέμπα" των Ολυμπιονικών...


Τελικά δεν έχω καταλάβει αν η ΔΕΘ πρόκειται για Διεθνής εμπορική έκθεση ή για έκθεση της Ελληνικής αστυνομίας.
Όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την ελληνική φιλοξενία υπό τον φόβο των καπνογόνων. Να περπατήσει τους δρόμους της συμπρωτεύουσας θαυμάζοντας τις αστυνομικές κλούβες. Να χαρεί τον καθαρό ουρανό και να δει τα αστυνομικά ελικόπτερα να κάνουν την βόλτα τους. Να πιεί τον καφέ του ρε αδερφέ ήσυχος αφού η ΕΛΑΣ φρόντισε να αποκλείσει το μισό κέντρο της πόλης.
Και όλα αυτά σε μια "Διεθνή Έκθεση". Κωλοχανείο θα πει κάποιος και ξεφτίλα παγκόσμιας κλάσης. Και αν δεν υπήρχαν τα μέτρα και γενικότερη πολιτική του George η οποία όχι μόνο δικαιολογεί το παπούτσι που εκσφενδόνισε ο Έλληνας πολίτης εναντίον του κατοχικού πρωθυπουργού. Και μόνο η όλη αντιμετώπιση της Διεθνούς Έκθεσης από τους πολιτικούς που έχει μεταβληθεί σε πολιτικό πανηγύρι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με τους απέξω από την αίθουσα να αγωνιούν για το μέλλον τους και το μέλλον της πατρίδας τους και να διαμαρτύρονται και τους μέσα να χαριεντίζονται και να εξαγγέλλουν ΤΡΙΧΕΣ.
Και μόνο αυτό θα άξιζε όχι παπούτσι αλλά αρβύλα και μάλιστα νούμερο 46.
Υπάρχει όμως μια μεγαλύτερη ξεφτίλα που πέρασε στα ψιλά λόγω. "Διεθνούς Έκθεσης".
Όλοι διαβάσαμε αυτές τις μέρες για τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες και ενστάσεις που έχουν σχέση με την άνοδο της κουστωδίας ΠΑΣΟΚ των νεο-υπουργών, νεο-υφυπουργών, νεο-συμβούλων κ.λ.π. Που κοστίζουν αρκετά εκατ. ευρώ στο Έλληνα φορολογούμενο.
Την ίδια ώρα όμως που η κατοχική κυβέρνηση θεωρούσε "απαραίτητο" προφανώς το "κονδύλι" ώστε να διαφημίσει την αντιλαϊκή και προδοτική πολιτική της και να τάξει για ακόμα μια φορά "καθρεφτάκια" στους ιθαγενείς.
Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα ένα ελληνόπουλο μας έκανε περήφανους σαν Έλληνες αλλά ταυτόχρονα ξεφτίλιζε και το πολιτικό κατεστημένο του Πασοκιστάν το οποίο με την σειρά του διέσυρε την χώρα παγκοσμίως.
Στην μακρινή λοιπόν Ιαπωνία χθες (9/9/2010) ο Ηλίας Ηλιάδης χρυσός μας Ολυμπιονίκης το 2004(πραγματικός και όχι γιαλαντζί) στο τζούντο κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 90 κιλά και να στεφθεί και παγκόσμιος πρωταθλητής.
Τώρα θα με ρωτήσετε τι σχέση έχει αυτό με την "κουστωδία" ΠΑΣΟΚ.
Έχει και μάλιστα μεγάλη. Γιατί ενώ βρέθηκαν τα χρήματα όλο αυτό το σκυλολόι να ανέβει στην Θεσσαλονίκη να τρώει και να πίνει με χρήματα του ελληνικού λαού, ο "άτυχος" Ηλιάδης αναγκάστηκε να μεταβεί στην Ιαπωνία με ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Μέχρι εδώ έφτασε η ξεφτίλα.
Το Ελληνικό κράτος αρνήθηκε να πληρώσει λόγο "οικονομίας" τα έξοδα της Ελληνικής ΕΘΝΙΚΗΣ ομάδας και τα πλήρωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του τζούντο.
Αν αυτό δεν είναι ο πλήρης διασυρμός.....
Ντροπή ρε ντροπή. Όχι παπούτσι θέλετε αλλά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΑ....
http://protesilaos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: