Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Επικίνδυνες θεατρικές παραστάσεις ενηλίκων και ανηλίκων...


Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση. ‘Ήμουν από τους πρώτους που έφτασαν στο Σύνταγμα και έχω να πω τα εξής:
Καθώς ο κόσμος ανέβαινε Σύνταγμα από Σταδίου, ξαφνικά από το πεζοδρόμιο τροχάδην ανέβαιναν τα ΜΑΤ μαζί και το τονίζω μαζί με καμιά 100σταριά κουκουλοφόρους νεαρούς με μέσο όρο ηλικίας τα 14 με 16 χρονών!
Τους βλέπαμε να τρέχουν παρεούλα στο Σύνταγμα με τα μεν ΜΑΤ με τα γκλομπς, τα δε “αναρχικά” κρατώντας πλαστικές σακούλες με μολότωφ.
Μόλις φτάνανε Σύνταγμα χωριζόντουσαν, τα μεν ΜΑΤ έπαιρναν θέσεις μπροστά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας και οι δε κουκουλοφόροι στο πάρκο της πλατείας περιμένοντας και οι δύο ομάδες να φτάσει ο κύριος όγκος της πορείας στο Σύνταγμα.
Με το που έφτανε ο κόσμος στο Σύνταγμα, αρχίσανε τον ψευτοπόλεμο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει τόσο αποπνικτική ώστε ο κόσμος να αρχίσει να διαλύεται στα γύρω στενά!
Αυτή είναι η αλήθεια για τους ψευτοαναρχικούς και τις ψευτοσυμπλοκές!
Είναι ντροπή να μη αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει την αντίθεσή του και να χρησιμοποιούν χούλιγκαν των γηπέδων, υποθέτω με κάνα χαρτζιλικάκι του 100στάρικου προκειμένου να διαλύσουν ειρηνικές πορείες δηλητηριάζοντας τον κόσμο με χημικά!
Αλήθεια πόσα λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού πλήρωσε ο κύριος Παπουτσής προκειμένου να στρατολογήσει όλα αυτά τα 15χρονα και να οργανώσει αυτή την θεατρική παράσταση;
Ο κόσμος έχει αγανακτήσει! Από παντού και από χιλιάδες κόσμου, 50άρηδες και 60άρηδες άκουγα να φωνάζουν ότι πρέπει να έρθει ο …. Στρατός για να βάλει τον κάθε κατεργάρη στην θέση του!
Μα είναι τόσο ηλίθιοι και τόσο ανίκανοι ώστε να στρέφουν τον κόσμο στην απαίτηση να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο Στρατός όπως και στην Αίγυπτο!
Εκεί θα μας οδηγήσουν στο τέλος με αυτές τις πρακτικές, αν δεν αναλάβει κάποιος πολιτικός ηγέτης με τσαγανό να ξεμπροστιάσει όλους αυτούς και να τους εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή του τόπου!
Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη μου φορά, τόσο για μένα όσο και για συναδέλφους μου που πήγαμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας!
http://kostasxan.blogspot.com

Σχόλιο: Παρόμοια περιστατικά τείνουν να αποτελέσουν κοινότυπη εμπειρία συμμετεχόντων και περαστικών σε διαδηλώσεις και πορείες. Οποίο όνειδος και οποία ηθική κατάπτωση για τον νυν προϊστάμενο των οργάνων της τάξης... Ο άλλοτε πρόεδρος της μεταδικτατορικής ΕΦΕΕ στο ρόλο του διώκτη και τρομοκράτη των συμμετεχόντων στις λαϊκές διαδηλώσεις και πορείες... Η αποκρουστική μετάλλαξη σε όλο της το "μεγαλείο". Η απόλυτη εικόνα του εκμαυλισμού και της καθυπόταξης της ψυχής και του νου στο θεό του χρήματος, της εφήμερης δόξας και εξουσίας. Η εικόνα της πλήρους επικράτησης της ηδονιστικής ικανοποίησης των κατωδιαφραγματικών αναγκών και της ανάδυσης ενός πιστού υπηρέτη των εχθρών του ελεύθερου ανθρώπου. Παράδειγμα προς αποφυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: