Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι κουκουλοφόροι στέλνονται να συνετίσουν τώρα και τους πολιτικά εκφραζόμενους φιλάθλους;


Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ γυναικών...
Καταγγέλουν παρακρατικούς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Μάλλον σε κάποιους δεν αρέσει που οι οπαδοί των ομάδων παρά τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους αποφάσισαν να αποδοκιμάσουν το πολιτικό σύστημα και σε αυτό δείχνουν ενωμένοι.

Σήμερα ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε γυναικόπαιδα με καδρόνια και μολότοφ.
Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στο Μαρκόπουλο και τον Παναθηναϊκό για το βόλεϊ γυναικών καθώς κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στο κλειστό και τα έκαναν όλα «γυαλιά – καρφιά». Συγκεκριμένα άγνωστοι με κουκούλες στο κεφάλι, μόλις ξεκίνησε το ματς, το οποίο ήταν ισόπαλο 1-1 στο πρώτο σετ, εισέβαλαν στο κλειστό του Μαρκοπούλου, δίχως να φέρουν διακριτικά και επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, καπνογόνα και δακρυγόνα στους περίπου 50 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στο ένα πέταλο του γηπέδου.
Γρήγορα η κατάσταση άρχισε να γίνεται απειλητική και μόνο εκ θαύματος δεν είχαμε κάποιον νεκρό σε ένα γήπεδο όπου εκείνη την ώρα το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων αποτελούσαν μικρά παιδιά της περιοχής που έσπευσαν να χαρούν το άθλημα ενώ δεν πρέπει να παραλείπουμε το γεγονός πως επρόκειτο για αγώνα… γυναικών.

http://notosline.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: