Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Βαθειά ανησυχία και ταραχή στους υποστηρικτές της υποδούλωσης των Ελλήνων


Πανικός στο «ΡΑΔΙΟ 9» μετά το μακελειό Καζάκη και Κακλαμάνου με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή με καλεσμένο τον υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή του ΛΑΟΣ, έσπασε τα ταμεία της ακροαματικότητας με έναν Καζάκη να κονιορτοποιεί, με σοβαρότητα και σαφήνεια, τα επιχειρήματα του Άδωνη ο οποίος αναγκάσθηκε να προσφύγει σε ένα κήρυγμα αντι-κομμουνισμού χωρίς προηγούμενο.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η συγκεκριμένη παρουσία έστειλε στα έδρανα του κοινοβουλίου εκτός από τον Δημ. Καζάκη και τον Μάνο Κακλαμάνο ο οποίος, με τα απανωτά νούμερα για το χρέος που έριχνε κατακούτελα στον Άδωνη, του προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά.

Ήταν μια από τις πιο δυνατές στιγμές του ραδιοφώνου στην Ελλάδα.

Η συνέχεια την επόμενη ημέρα:

«Η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9 διέκοψε την λειτουργία της διότι οι συντελεστές της δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις "άνωθεν υποδείξεις". Ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου και ημέρα Πέμπτη, οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει "υπόδειξη" αλλαγής πλεύσης. Σύμφωνα μ' αυτήν επιτρέπεται η κριτική και μάλιστα αμείλικτη στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα, αλλά επ' ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού το μνημόνιο πρέπει να "περάσει" οπωσδήποτε. Η "γραμμή" που δόθηκε ήταν απολύτως σαφής: "πολύ κακό το νέο μνημόνιο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε άλλη λύση".
Παρά την "άνωθεν υπόδειξη" η Εκπομπή ΑΕ εξέπεμψε κανονικά την Πέμπτη 9/2 αψηφώντας την νέα "γραμμή". Κατόπιν τούτου στάθηκε αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας διότι, όχι μόνο δεν δεχόμαστε "άνωθεν υποδείξεις", αλλά ούτε πρόκειται να υποκύψουμε στο καθεστώς της νέας κατοχής στα ΜΜΕ και στην χώρα. Οι συντελεστές της εκπομπής ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό τους και το σύνολο του ελληνικού λαού την Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί.

10/9/2012
Δημήτρης Καζάκης»

http://kourdistoportocali.com/
http://dimitriskazakis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: