Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μισούν την «τύχη» τους να γεννηθούν Έλληνες, δεν την αλλάζουν όμως αυτή την ιδιότητα, γιατί από αυτήν βγάζουν το μεροκάματό τους

"Μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη. Κι έχουμε το θράσος να τα βάζουμε με την τρόικα, τη Μέρκελ, τον Ράιχενμπαχ (τους νεοναζί του Στάθη), όταν επί χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να κλέβουμε ο ένας τον άλλο κι όλοι μαζί το κράτος (δηλαδή, πάλι εμάς). Αναρωτιέμαι: εκείνοι που βρίζουν το μνημόνιο (και είναι η πλειονότητα) συνειδητοποιούν, άραγε, τη δική μας συμβολή που του άνοιξε την πόρτα; Αν δεν κλέβαμε, δεν εξαπατούσαμε και πληρώναμε τους φόρους μας, θα χρειαζότανε;"

Ο κολεγιόπαις Δήμου έχει απόλυτο δίκιο σ' αυτά που λέει. Για πρώτη φορά συμφωνούμε απόλυτα μαζί του. "Ζέχνει" η Ελλάδα και μολύνει και τον περίγυρο. Με μία διαφορά όμως ...Ο Δήμου δεν μιλάει για την Ελλάδα των Ελλήνων, αλλά για την Ελλάδα των ομοίων του. Ελλάδα των Ελλήνων, που να "ζέχνει" σαν "χαβούζα" και να απειλεί με "μόλυνση" την Ευρώπη, δεν υπάρχει, γιατί απλούστατα δεν υπήρξε τον τελευταίο αιώνα καμία Ελλάδα που να την κυβέρνησαν Έλληνες.

Η Ελλάδα, που "ζέχνει", είναι η Ελλάδα των συμμαθητών, των φίλων και των εργοδοτών του Νίκου Δήμου. Αυτή η Ελλάδα πράγματι "ζέχνει" ...Η Ελλάδα που κυβερνάται από τα υπερτιμημένα "ανθρωπολύματα" της "χαβούζας" του Κολεγίου ...Η Ελλάδα των δύο κομμάτων του Κολεγίου ...Η Ελλάδα της Μεταπολίτευσης και του κολεγιακού δικομματισμού ...Η Ελλάδα της Διαπλοκής και του μέσου, που ξεκινάει και καταλήγει στα στενά του Παλαιού Ψυχικού.

Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι έκαναν την Ελλάδα αυτό που σήμερα "καταγγέλλει" ο αυτόκλητος "εισαγγελέας" του Παλαιού Ψυχικού; ...Ο ασφαλιστής-διαφημιστής και ολίγον συγγραφέας Νίκος Δήμου; Μήπως καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ του κολεγιόπαιδου Ανδρέα Παπανδρέου και του γιου του και επίσης κολεγιόπαιδου Γιωργάκη; ...Το ΠΑΣΟΚ, που ιδρύθηκε στην αμερικανική πρεσβεία; Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ δεν δημιούργησε το "πελατειακό" πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης; Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ δεν έκανε την Ελλάδα να "σέρνεται" από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο, για να "βολευτεί"; Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ δεν δημιούργησε την Ελλάδα των δημοσίων υπαλλήλων, που διαφθείρονταν και αυτοαπαλλάσσονταν με τις παγκοσμίως μοναδικής εμπνεύσεως ΕΔΕ; Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που έπαιρνε τις προμήθειες των "αγίων" Γερμανών και νομοθετούσε υπέρ της ασυλίας των Υπουργών; Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ δεν γαλούχησε την πιο αδίστακτη γενιά φοροφυγάδων μέσα στα "πολιτιστικά" κέντρα της παραλιακής;

Όλα τα κακά της μεταπολίτευσης, που μας έφεραν στη σημερινή δεινή θέση, ξεκινάνε και τελειώνουν στο κολεγιακό ΠΑΣΟΚ. Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ —για λόγους συμφέροντος— ενεργοποίησε όλα τα ταπεινά και άσχημα "ένστικτα" του ελληνικού λαού. Αυτό δημιούργησε τον στρατό των "ημετέρων" πελατών και όχι πολιτών, οι οποίοι αντιλαμβάνονταν τις εθνικές εκλογές σαν τις περιοδικές "εκπτώσεις" της ελληνικής "πελατοκρατίας". Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τη "φρουρά" των επαγγελματιών άεργων και ανεπάγγελτων συνδικαλιστών. Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τα Πανεπιστήμια των αγράμματων καθηγητών. Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ δημιούργησε την "αγροτιά" των καφενείων, των στριπτιζάδικων και των παράνομων επιδοτήσεων. Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ ήταν που αποβιομηχάνισε την χώρα, ωθώντας τους αφελείς παρολίγον "εκατομμυριούχους" στο "σφαγείο" του χρηματιστηρίου. Αυτό το κολεγιακό ΠΑΣΟΚ ήταν που άφηνε τις εθνικές μας σημαίες να τις παίρνει ο "άνεμος" από τα νησιά μας.

Απέναντι σε αυτό το ΠΑΣΟΚ ποιος στέκει; Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος μοιραζόταν μαζί του την εξουσία, υποσχόμενος στον κόσμο ότι κάποτε θα σταματούσε αυτήν τη "χαβούζα" να ζέχνει; Ποιος θα εμπόδιζε τον κολεγιόπαιδα Ανδρέα να εκμαυλίσει μια ολόκληρη κοινωνία; ...Η περίφημη ΝΔ ...Το άλλο μεγάλο "γκισέ" των "εκπτώσεων" των Ελλήνων "πελατών" της ελληνικής "πελατοκρατίας". ...Άλλο μεγάλο κόμμα "πατριωτών", που επίσης γεννήθηκε στην αμερικανική πρεσβεία ...Η άλλη μεγάλη "απάτη" της Μεταπολίτευσης. Γιατί απάτη; Γιατί όσο "σοσιαλιστικό" ήταν το ΠΑΣΟΚ του Παλαιού Ψυχικού και της Εκάλης άλλο τόσο "δεξιά" ήταν η ΝΔ των συγγενών των βενιζελομπενάκηδων ...Εκείνων, οι οποίοι υπήρξαν οι πιο μεγάλοι αντιδεξιοί παράγοντες, που γνώρισε η πολιτική ιστορία μας.

...Αν για κάτι ακόμα και εμείς μπορούμε να κατηγορήσουμε τον ελληνικό λαό, αυτό είναι η "μνήμη" του ...Μιλάμε για "μνήμη" χρυσόψαρου. Όχι μόνον δεν γνωρίζει την καταγεγραμμένη ιστορία του, αλλά δεν θυμάται ούτε καν την εμπειρία του. Μπορεί να "ξεχάσει" τα πάντα για το τίποτε. Μόνον "ταμπέλες" διαβάζει, χωρίς να "βλέπει" τι συμβαίνει πίσω από αυτές. Ποιοι ήταν οι πιο μεγάλοι εχθροί και πολέμιοι της Δεξιάς; Ο Βενιζέλος και ο Μπενάκης δεν ήταν; Ποια είναι η ΝΔ της Μεταπολίτευσης; Η υποτιθέμενη νόμιμη αντιπρόσωπος της Δεξιάς. Είναι δυνατόν αυτά τα δύο εχθρικά στοιχεία να "αναμιγνύονται"; Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το οποίο βλέπουμε; Η ΝΔ δεν είναι η ιδιοκτησία του Μητσοτάκη; ...Του ανιψιού του Βενιζέλου και ιδρυτή του Κολεγίου; ...Του πατέρα του κολεγιόπαιδου Κυριάκου; Η ΝΔ, που "νομοθέτησε" τον "δρόμο" της διαφθοράς του Σημίτη. Η ΝΔ, που σήμερα "έφυγε" δήθεν από τα χέρια του αποστάτη και κατέληξε στα χέρια του αντιπάλου του.

...Η ΝΔ που σήμερα βρίσκεται στα χέρια του Σαμαρά ...Στα χέρια αυτού, που ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε υπουργοποιήσει σε ηλικία που ο μέσος Έλληνες ακόμα ψάχνει να δει τι θα κάνει στη ζωή του ...Στα χέρια του εγγονού του Μπενάκη, ο οποίος ήταν ο συνέταιρος του Βενιζέλου και ο έτερος συνιδρυτής του Κολεγίου. Η ΝΔ βρίσκεται δηλαδή στα χέρια του αδερφού του σημερινού Προέδρου του Κολεγίου. Αυτός κρατάει στα χέρια του τη ΝΔ του "εθνάρχη" Καραμανλή ...Του θείου του κολεγιόπαιδου Λιάπη, ο οποίος έκανε τα γνωστά ταξίδια κερδοφόρας "αναψυχής" με τον Χριστοφοράκο.

Αυτοί είναι οι "γίγαντες" του δικομματισμού της Μεταπολίτευσης ...Αυτοί, που μας λεηλάτησαν και μας χρεοκόπησαν, για να μας παραδώσουν στους "δανειστές" μας ...Η "ηρωική" γενιά των "δημοκρατών", που "έριξε" δήθεν τη Χούντα ...Μια συμμορία φίλων, συγγενών και συμμαθητών, που παίζουν μια "παράσταση" αντιπαλότητας για αφελείς ...Ένας θίασος "ηθοποιών", που, όταν ο ένας "καταστρέφει", φροντίζει να σμιλεύει το "προφίλ" του "σωτήρα" για τον άλλο ...Ένα "καρτέλ" εξουσίας, που επί τριάντα και πλέον χρόνια χρησιμοποιούσε τον κρατικό μηχανισμό, για να δημιουργεί ιδιωτικό "στρατό" ψηφοφόρων ...Ένας παρακρατικός μηχανισμός, ο οποίος παρανομεί εκ του ασφαλούς, εφόσον μπορεί και αυτοαπαλλάσσεται στις "μικτές" επιτροπές της Βουλής. Αυτοί οι συνέταιροι συνυπέγραψαν σήμερα την παράδοση της χώρας στους Γερμανούς.

Γερμανούς είπαμε; Ο γερμανοτραφής "Έλληνας" Δήμου, που τα "βλέπει" όλα καθαρά με το αυστηρό δαρβινικό του "βλέμμα", γιατί δεν λέει όλη την αλήθεια; Δεν γνωρίζει ότι η μισή αλήθεια τις περισσότερες φορές είναι χειρότερη και από ένα ψέμα ολόκληρο; Πράγματι κάποιοι Έλληνες φταίνε για την κατάντια της Ελλάδας. Κάποιοι Έλληνες προσκολλήθηκαν σε αυτά τα κολεγιακά κόμματα, για να γίνουν πλούσιοι εις βάρος της κοινωνίας. Ποιοι όμως είναι αυτοί οι Έλληνες; Έχουν ονόματα ή είναι ανώνυμοι; Κατηγορεί συλλήβδην τους άπειρους αντιμνημονιακούς, οι οποίοι φωνάζουν για κάτι στο οποίο είναι προφανές ότι δεν φταίνε και δεν βλέπει ότι οι περισσότεροι φιλομνημονιακοί είναι αυτοί, οι οποίοι πράγματι "μαζί τα έφαγαν". Είναι φανερό, δηλαδή, ότι κάπου "μπερδεύεται". Κατηγορεί τους "πολλούς", ενώ στατιστικά πάντα οι "λίγοι" είναι αυτοί που τα "τρώνε".

Πού είναι λοιπόν η τευτονική "διαύγεια", που θα έπρεπε να τον διακρίνει; Δεν βλέπει ποιοι Έλληνες πλούτισαν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, λεηλατώντας τους κοινούς μας πόρους; Δεν βλέπει ποιοι επωφελήθηκαν από τη φοροδιαφυγή; Δεν βλέπει ποιοι επωφελούνται ως πρόσωπα από την παράδοση της πατρίδας μας στους ξένους ιμπεριαλιστές; Τους "βλέπει", όπως και βλέπει και τη φιλομνημονιακή τους υστερία. Όλα τα "βλέπει", αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος; Αυτοί, που τα φάγανε "μαζί", είναι οι δικοί του άνθρωποι. Μπορεί να καταγγείλει τους δικούς του ανθρώπους; Δεν πρέπει να τους υποστηρίξει; Δεν πρέπει κι αυτός να "στηρίξει" με το "κύρος" του το φιλομνημονιακό Μέγκα και τον εμετικό Καψή στη δωσιλογική τους προπαγάνδα;

Πώς θα καταγγείλει τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους του Μέγκα; Το ίδιο το Μέγκα είναι κολεγιακό. Πώς θα καταγγείλει τον αγράμματο Καψή, ο οποίος είναι επίσης κολεγιόπαιδο; Όλους αυτούς, οι οποίοι έκαναν την Ελλάδα έναν "βόθρο" που "ζέχνει" και "βρομίζει" όλη την Ευρώπη, ο Δήμου τους γνωρίζει ...και μάλιστα πολύ καλά ...Καλύτερα από τον καθένα μας. Εμείς απλά τους έχουμε ακουστά ή τους έχουμε δει στην τηλεόραση. Αυτός τους γνωρίζει προσωπικά, εφόσον είναι φίλοι του, συμμαθητές και εργοδότες του. Ο Δήμου έχει δουλέψει για ολόκληρη την εκδοτική Διαπλοκή της παραπληροφόρησης στην Ελλάδα ...Την "πρώην" και την "επόμενη", όπως θα έλεγε ο λαϊκός βάρδος ...Από τον Κοσκωτά μέχρι τον Μπόμπολα και τον Λαμπράκη. Όλους τους διαπλεκόμενους εκδότες τους γνωρίζει προσωπικά ο υπάλληλος του Λαμπράκη, του Μπόμπολα, του Τεγόπουλου και του τηλεοπτικού ΠΑΣΟΚ. Στην εποχή του "πρασινοφρουρισμού" ο Δήμου είχε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση.

Για ποιους Έλληνες λοιπόν μιλάει ο Δήμου; Ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες, που κλέβουν άλλους Έλληνες και όλοι μαζί το κράτος (δηλαδή τους εαυτούς τους), όπως χαρακτηριστικά αναφέρει; Ως επιφανές στέλεχος των ελληνικών ΜΜΕ, δεν γνωρίζει τους "πρωταθλητές" αυτής της δραστηριότητας; Δεν ξέρει ο "ξερόλας" Νίκος Δήμου ποιοι επιχειρηματίες επωφελήθηκαν από τη διαφθορά της "αμαρτωλής" Ελλάδας της Μεταπολίτευσης; Δεν γνωρίζει ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι έκλεβαν τους Έλληνες και το ίδιο το ελληνικό κράτος; ...Ποιοι επωφελήθηκαν από τη "χαβουζοποίηση" της ελληνικής κοινωνίας; ...Ποιοι είναι αυτοί, που καθημερινά μάς απειλούν με το δίλημμα "ή μνημόνιο ή χάος"; ...Ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Δασκαλόπουλος, ο Κυριακόπουλος και τα άλλα τα "παιδιά" του Κολεγίου. Αυτοί είναι οι "πρωταθλητές" μαζί με τα έμμισθα "εξαπτέρυγά" τους ...Τους κολεγιόπαιδες Νανόπουλους, Κλέονες, Μάνους και Φιλιππίδηδες.

Όλοι αυτοί είναι συμμαθητές του Δήμου στο Κολέγιο. Ως μέλος του συλλόγου αποφοίτων του Κολεγίου, δεν γνωρίζει ότι όλοι αυτοί είναι ταυτόχρονα και οι μεγαλύτεροι "ευεργέτες" του Κολεγίου; Κολεγιόπαιδες, δηλαδή, είναι αυτοί, που μας κυβερνάνε ως πολιτικοί μέσω της διαφθοράς και οι ίδιοι είναι που ως επιχειρηματίες επωφελούνται από αυτήν τη διαφθορά. Κολεγιόπαιδες είναι αυτοί, που ελέγχουν τα ΜΜΕ, τα οποία προστατεύουν τη διαφθορά και κολεγιόπαιδες είναι αυτοί, που είναι οι ευεργέτες του Κολεγίου, προκειμένου να διαιωνίζεται η κατάσταση ...Προκειμένου το Κολέγιο να παράγει διαρκώς τους πολιτικούς Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι κάνουν ό,τι συμφέρει τους επιχειρηματίες χορηγούς του Κολεγίου.

Μέχρι τώρα "είδαμε" κανέναν "Έλληνα" στο κείμενο; Όλοι τους συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και εργοδότες του Νίκου Δήμου είναι. Όλοι όσοι συντέλεσαν στη "μολυσματική" εικόνα της Ελλάδας είναι δυτικοτραφείς κολεγιόπαιδες ...Όλοι όμοιοι με τον Δήμου ...Με τις "ξένες γλώσσες και τα πιάνα τους", όπως ο Λαμπράκης, ο οποίος τάιζε τον Δήμου. Αυτούς "καταγγέλλει" για τη διαφθορά μας; Γιατί δεν πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα ο γερμανοτραφής Δήμου; Γιατί δεν καταγγέλλει τη γερμανική Siemens ο θαυμαστής του "Ράιχ"; Γιατί δεν βγαίνει να καταγγείλει τη "στραβομάρα" των γερμανικών υποβρυχίων, τα οποία μας "φόρτωσαν" οι "τίμιοι" και "ηθικοί" Τεύτονες; Η Διαφθορά δεν είναι ένας χορός "σόλο" ...Είναι ένα "ταγκό", που θέλει δύο για να χορευτεί. Είναι "υπάνθρωποι" οι Έλληνες που τα "έπαιρναν" και είναι "άγιοι" αυτοί που τους διέφθειραν;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο Νίκος Δήμου σήμερα είναι σχετικά ειλικρινής και ...απόλυτα ευτυχής. Σχετικά ειλικρινής είναι, γιατί αυτό, το οποίο περιγράφει, σε μεγάλο βαθμό ισχύει, έστω και στο επιφανειακό του επίπεδο, άσχετα αν δεν μας αποκαλύπτει σε ποιους οφείλεται. Απόλυτα ευτυχής είναι, γιατί καταφέρνει κι απολαμβάνει μια κατάσταση του τύπου ..."και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη". Ως παθιασμένος μισέλληνας, χαίρεται που περιγράφει ένα "χάλι" για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είναι απόλυτα συνεπής στο πάθος του, κάθε φορά που τους προκαλεί και τους προσβάλει. Αρκεί κάποιος να τον δει στην τηλεόραση πόσο πολύ το απολαμβάνει, όταν ισχυρίζεται ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι στο σύνολό τους. Αρκεί να διαβάσει κάποιος την άποψή του για το Μακεδονικό Ζήτημα ...Ηδονίζεται όταν μπορεί και τους "αδικεί" ή τους "μειώνει".

Η ευτυχία του σήμερα είναι απόλυτα ολοκληρωμένη, γιατί η μισητή Ελλάδα όχι απλά υποφέρει, αλλά οι ίδιοι οι φίλοι του είναι αυτοί, οι οποίοι την κάνουν να υποφέρει. Αυτοί οι "πετυχημένοι" βασανιστές όχι μόνον πετυχαίνουν έναν πολιτισμικό τους στόχο, αλλά κατορθώνουν και επωφελούνται και οικονομικά αυτής της κατάστασης. Ομόδοξοι και ομοϊδεάτες του Νίκου Δήμου μεθοδεύουν μια κατάσταση, η οποία μοιάζει με αυτοεκπλήρωση της προφητείας τους. "Λερώνουν" καθημερινά την Ελλάδα με τις πράξεις τους, ώστε να δικαιώνονται όταν ισχυρίζονται ότι είναι "λερωμένη" και δεν αξίζει να υπάρχει ελεύθερη.

Αυτό απολαμβάνει ο Δήμου, όταν περιγράφει τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα. Στην κυριολεξία ζει το "όνειρό" του ο άνθρωπος ...Ζει τον θρίαμβο της πίστης του ...Ζει τη νίκη της κοινότητάς του ...Τη νίκη, την οποία δεν γεύτηκαν οι πατέρες αυτής της κοινότητας την τελευταία φορά που οι αγαπημένοι τους Ναζί μας "επισκέφτηκαν", επιχειρώντας να κατακτήσουν την πατρίδα μας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωσή του. Ο άνθρωπος είναι μέσα από την ψυχή του μισέλληνας. Τόσο μισέλληνας, που θέλει να "δείχνει" με το "δάκτυλό" του τους "κακούς" Έλληνες, χωρίς ν' αναγκάζεται να φοράει "κουκούλα". Γιατί; Γιατί ψυχικά είναι ένας "άρρωστος" Προτεστάντης.

Εμείς απλά δεν έχουμε κατανοήσει αυτήν την ιδιομορφία τού Δήμου και βέβαια και των συμμαθητών και φίλων του. Τους μπερδεύουμε, γιατί νομίζουμε ότι κάποιοι είναι Έλληνες, επειδή απλά έχουν ελληνικά ονόματα και είναι γραμμένοι στα ελληνικά μητρώα. Τους θεωρούμε Έλληνες, ενώ αυτοί δεν είναι ...Δεν θέλουν οι ίδιοι να είναι. Γιατί; Γιατί όλοι τους είναι Προτεστάντες. Προτεστάντες είναι αυτοί, που παραπάνω αναφέραμε ότι συναγελάζονται μεταξύ τους και αλληλοσυγχαίρονται εις βάρος μας ...Προτεστάντες αυθεντικοί είναι όλοι τους ...Προτεστάντες είναι η Μέρκελ, ο Σόιμπλε ή ο Τόμσεν. Εξίσου όμως Προτεστάντες είναι και οι συμμαθητές του Δήμου. Συμμαθητές του, όπως ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς

...Φανατικοί, σαν γενίτσαροι ...Φτιαγμένοι "εξ απαλών ονύχων" με τον αυθεντικό τρόπο της σκληρής διαπαιδαγώγησης και όχι με το "τυπικό" μιας τελετής συμβολικής "βάπτισης". Μιλάμε για το χειρότερο είδος γενιτσάρων ...Οι γενίτσαροι του Προτεσταντισμού. Δεν είναι απλά Προτεστάντες, που έτυχε να γεννηθούν τέτοιοι, επειδή τέτοιοι ήταν οι γονείς τους. Δεν είναι προσηλυτισμένοι Προτεστάντες, που, ως ενήλικες, έκαναν μια διαφορετική επιλογή από αυτήν με την οποία γεννήθηκαν. Είναι θαυμαστές του Προτεσταντισμού, τον οποίον απλά δεν υιοθετούν, γιατί δεν τους συμφέρει. Είναι λάτρεις του Προτεσταντισμού και εγκλωβισμένοι σε μια ιδιότητα, την οποία μισούν.

Αυτό τούς κάνει φοβερούς μισέλληνες. Μισούν την "τύχη" τους να γεννηθούν Έλληνες, αλλά δεν την αλλάζουν αυτήν την ιδιότητα, γιατί από αυτήν βγάζουν το μεροκάματό τους. Εξαιτίας αυτής της ιδιότητάς τους είναι χρήσιμοι στα "αφεντικά" τους ...Στα "αφεντικά" τους, που ψάχνουν πάντα "ελληνόφωνους", αλλά όχι φιλικά διακείμενους προς τους Έλληνες, για να τους κυβερνήσουν. Όπως ο κολεγιόπαις Παπαδήμος. Θέλοντας όλοι αυτοί οι "γενίτσαροι" να δείξουν στα "πρότυπά" τους ότι τούς μοιάζουν, μισούν και προσπαθούν να κάνουν κακό σε κάθε τι ελληνικό.

Μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες και κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να τους "πληγώσουν". Όλοι αυτοί είναι "φτιαγμένοι" από μικρά παιδιά στα "κατηχητήρια" που υπάρχουν στην Ελλάδα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ...Εκπαιδευμένοι να μισούν την Ελλάδα από τη νηπιακή τους ηλικία ...Εκπαιδευμένοι να θεωρούν την Ελλάδα και κυρίως την ελληνική νοοτροπία σαν τα υπεύθυνα κακά για όλα τα δεινά όχι μόνον της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου ολόκληρου.

...Άνθρωποι, οι οποίοι χαίρονται όταν τείνουν στην εξομοίωσή τους με τα αφεντικά τους ...Άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν μέγα έπαινο να τους πουν ότι έχουν "ανέβει" επίπεδο και επιτέλους δεν θυμίζουν σε τίποτε Έλληνες. Είναι αρκούντως φλεγματικοί και κρυόκωλοι σε σημείο να θυμίζουν τους ευνούχους του παρελθόντος ...Άχρηστοι και βλάκες, που τα καταφέρνουν στη ζωή τους μόνον με τις "ευλογίες" και βέβαια με τις "πλάτες" των αφεντικών τους ...Παντελώς άχρηστοι με πτυχία της "οκάς" ...Με πτυχία ψευδοεπιστημών, τις οποίες επινόησε ο Προτεσταντισμός, για να γεμίζει τα κράτη με δικούς του ευνούχους πρακτοροχαφιέδες διατεθειμένους να κάνουν οτιδήποτε θα εξυπηρετούσε τα αφεντικά τους ...Να μην έχει προβλήματα με τους πρόθυμους βλάκες σε περίπτωση που θα ήταν ανίκανοι να διακριθούν σε πραγματικές επιστήμες.

Με αυτούς τους βλάκες κυβερνάει ο Προτεσταντισμός τον κόσμο σήμερα ...Με βλάκες που τους τύπωσε και τους πούλησε τα πτυχία του "κιλού" ...Τα πτυχία κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, οικονομικών, ιστορίας της τέχνης, κυβερνητικής κλπ.. ..."Πετυχημένοι" με πτυχία, τα οποία θα μπορούσαν άνετα και χωρίς κοινωνικές συνέπειες να μοιράζονται και από αυτόματους πωλητές σε βενζινάδικα της εθνικής οδού ...Μαζί με προφυλακτικά και ταμπόν. Τόσο καλά τα έχουν καταφέρει, εξαιτίας του "ελέους" των αφεντικών τους. Τόσο καλά τα έχουν καταφέρει ως πελάτες των εκπαιδευτικών "δουλοστασίων" των αφεντικών τους ...Παπανδρέου, Σαμαράδες και Παπαδήμοι ...όλοι τους "επιστήμονες" με την Προτεσταντική "βούλα".

Όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες ...Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι Προτεστάντες ανάμεσα στους δικούς τους ανθρώπους ...Δεν γνωρίζουν ποιοι "Έλληνες" βλέπουν τους Προτεστάντες ως αδερφούς τους και τους κοινούς Έλληνες ως εχθρούς τους ...Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι βγαίνουν στα "μπαλκόνια" και παριστάνουν τους "Ελληναράδες" και τους "πατριώτες" για λίγες ημέρες κάθε τέσσερα χρόνια και όλο τον υπόλοιπο χρόνο κατηγορούν την Ελλάδα και τους Έλληνες στους ομοίους τους. Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι έτοιμοι να τους προδώσουν κάθε φορά που βολεύει τα βορειοευρωπαϊκά αφεντικά τους.

Δεν τους γνωρίζουν, γιατί περιμένουν απλά να το δουν γραμμένο σε κάποια ταυτότητα ή κάποιο πιστοποιητικό, ώστε να το αντιληφθούν ...και αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να καταλάβουν τα λόγια και τα έργα τους ...Τα προσβλητικά λόγια και τα προδοτικά έργα τους. Γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορούν ούτε καν να υποπτευθούν την κρυφή "χαρά" που ένιωθε ο Γιωργάκης, όταν μας παρέδιδε στους τοκογλύφους, λέγοντάς μας ότι μας "σώζει". Πρέπει να το απολάμβανε ιδιαιτέρως, που μπορούσε να πληγώσει ένα έθνος, το οποίο το μόνο πράγμα που του αναγνώρισε ποτέ ήταν η βλακεία. Ποιος θα τον αποκάλυπτε τον κοινωνιολόγο; Ο συμμαθητής, φίλος και συγκάτοικός του Αντωνάκης; Αυτός, που ξεκίνησε να γίνει γιατρός στις ΗΠΑ και γύρισε πίσω οικονομολόγος;

Σε αυτήν τη μερίδα ανήκει και ο Νίκος Δήμου ...Ένας γνήσιος "γενίτσαρος", που, ελέω αφεντικών, κατάφερε να ζήσει τη ζωή του σαν "πετυχημένος" με ένα "πτυχίο" φιλοσοφίας ...Ένας ακόμα ελληνόφωνος, που παριστάνει τον μορφωμένο με ένα προτεσταντικό πτυχίο μιας ανύπαρκτης επιστήμης ...Με ένα πτυχίο άνευ επιστημονικού αντικειμένου και το οποίο απλά του επέτρεψε να βγάζει ένα μεροκάματο, πουλώντας φτηνές ασφάλειες και διαφημίζοντας λάδια και βαλβολίνες ...Μιλάμε για κακομοίρη άνθρωπο. Στη χιλιετία της απόλυτης εξειδίκευσης ασφαλιστής και διαφημιστής είναι από τα ελάχιστα αν όχι τα τελευταία επαγγέλματα, τα οποία δεν απαιτούν καμία εξειδίκευση, προκειμένου να επιτραπεί σε κάποιον να κάνει έναρξη επαγγέλματος.

...Μιλάμε για τα αστικά επαγγέλματα των μηδενικών προσόντων. Ούτε καν άνθρωπος δεν σε ρωτάνε αν είσαι, προκειμένου να σε αδειοδοτήσουν ...Και μπαμπουίνος να είσαι, μπορείς να "ξεκινήσεις" την "καριέρα" σου, αν βρεις πελάτες να σε πληρώσουν για τις υπηρεσίες σου. Αυτά τα δύο επαγγέλματα άσκησε ο Δήμου στη ζωή του, γιατί μόνον αυτά μπορούσε να ασκήσει με την "επιστημοσύνη" του. Μόλις λάδωσε το "εντεράκι" του στις επιχειρήσεις των συμμαθητών του, βγήκε στην "πιάτσα" σαν "φιλόσοφος", για να τους εξυπηρετήσει με "ανώτερο" τρόπο και βεβαίως για να βγάλει και τα "απωθημένα" του.

Είχε ανάγκη να βγάλει τα "απωθημένα" του, γιατί είναι βέβαιο ότι είχε —και εξακολουθεί να έχει— πολλά "απωθημένα". Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι γι' αυτό; Γιατί πρέπει να έφαγε πολύ "δούλεμα" για τις σπουδές του από τους Έλληνες, οι οποίοι σπούδαζαν στη Γερμανία εκείνη την εποχή. Πρέπει να γέλασαν πολύ οι μισητοί του "Ελληνάρες" με το πτυχίο που "κατόρθωσε" και έφερε από τη Γερμανία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μιας κάποιας ηλικίας και άρα ότι μιλάμε για άλλες εποχές ...Εποχές, που τα πραγματικά πτυχία των πραγματικών επιστημών απέδιδαν "χρυσάφι" στην Ελλάδα των άπειρων αναγκών.

...Άλλες εποχές και άλλα ήθη. Σήμερα φαίνονται φυσιολογικές οι σπουδές του, ενώ τότε δεν ήταν. Τη δεκαετία του '50 δεν υπήρχαν τα σημερινά "φούμαρα" των "καλών" αλλά άνευ επιστημονικού αντικειμένου ανεξήγητων σπουδών. Τότε σπούδαζες για να ζήσεις και όχι για την εμπειρία της φοιτητικής ζωής και του πανεπιστημιακού camp. Τότε σπούδαζαν μόνον οι έξυπνοι και οι πλούσιοι βλάκες πήγαιναν για ψάρεμα και όχι για "καλή" κοινωνιολογία στο Χάρβαρντ. Τότε υπήρχαν μόνον οι σοβαρές σπουδές, που σε έκαναν κατ’ ευθείαν εξειδικευμένο επαγγελματία και σε τάιζαν από την επομένη ημέρα της αποφοίτησής σου. Σπούδαζες για να μπεις στο εργοτάξιο, στο εργοστάσιο, στο εργαστήριο ή στο νοσοκομείο ως επαγγελματίας. Οι πραγματικά έξυπνοι συνομήλικοι του Δήμου "έφτιαχναν" τις ζωές τους με τα πτυχία τους, ενώ ο Δήμου έπρεπε να ξεκινήσει από το μηδέν με το "ισόγειο" πτυχίο του.

Για ν' αποφασίσει κάποιος εκείνη την εποχή να πάει στο εξωτερικό, για να σπουδάσει "φιλοσοφία", θα πρέπει απλά να ήταν ένα χαϊβάνι ...Ένα δίποδο χαϊβάνι, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να χρηματοδοτήσει ακριβές σπουδές. Αυτό είναι που αποκαλύπτει την ανεπάρκειά του ...Αυτό κάνει τον Δήμου ανασφαλή. Είναι ένας ανασφαλής ανθρωπάκος, που παριστάνει τον φιλόσοφο με μόνο "εφόδιο" το γεγονός ότι έχει σπουδάσει φιλοσοφία. Φιλοσοφεί δημοσίως, όχι εξαιτίας του έργου του, αλλά εξαιτίας του "άλλοθι" που του εξασφαλίζουν οι δήθεν σπουδές του. Τι σχέση έχει η φιλοσοφία με τις σπουδές φιλοσοφίας; Τη σχέση που έχει ένας επιθυμητός και ταλαντούχος εραστής με κάποιον αυνανιστή, ο οποίος βλέπει συστηματικά πορνοταινίες. Αυτό το "τέρας" μορφώσεως από τότε που υπάρχει μας βρίζει και το ευχαριστιέται ...Μας προκαλεί και αισθάνεται ότι υπάρχει.

Όλα του τα "μεγάλα" έργα με τους Έλληνες "ασχολούνται". "Έργα" ...τρόπος του λέγειν ..."Λεκάνες", όπου ξεπλένει τα βρόμικα εσώψυχά του είναι. Ασχολείται με τους Έλληνες και την προσωπική του δυστυχία να υπάρχει και να ζει ανάμεσά τους. Επιδίδεται σε έναν ασταμάτητο πνευματικό "αυνανισμό", κατηγορώντας τους για τα πάντα και με αφορμή το οτιδήποτε. Αυτό το κάνει από ανασφάλεια. Βρίζει ή προκαλεί γενικά τους Έλληνες σε "φιλικό" για τις απόψεις αυτές περιβάλλον, γιατί απλούστατα θέλει να κερδίσει τις συμπάθειες όλων των εχθρών τους. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει υπέρ του εαυτού του, εφόσον υπό άλλες συνθήκες δεν μπορεί να "ξεχωρίσει" με κανέναν άλλο τρόπο. Δεν μπορεί να "σταθεί" απέναντι σε κανέναν.

Αυτό το "ευνουχισμένο" όν "ανακάλυψε" όχι μόνον την καθολική ομοφυλοφιλία των αρχαίων Ελλήνων, αλλά και τη συνολική ανικανότητα των σύγχρονων. Αυτός ο θλιβερός "στόκος" μάς βρίζει και μας χρεώνει αυτά, που κάνουν οι εγκληματίες συμμαθητές του. Αυτή βέβαια είναι και η δουλειά του και το "μεροκάματό" του. Μας αποσπά την προσοχή, για να μας αποπροσανατολίσει. Μέρος του κολεγιακού παρακράτους είναι ο Νίκος Δήμου ...Το "σαλονάτο" μέρος του συγκεκριμένα ...Ένα "μαντρόσκυλο", που το σύστημα του Κολεγίου το στρέφει εναντίον όποιου τον ενοχλεί ...Ένας μισθοφόρος της πένας, που εκτελεί συμβόλαια "θανάτου" ...Συνάδερφος και ομοϊδεάτης της Δραγώνα και της Ρεπούση.

Έχοντας πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΕ, παριστάνει τον "κριτή" και τον "αξιολογητή" όλων όσων συμβαίνουν στην κοινωνία. Είναι από αυτούς, που αποφασίζουν ποιοι από εμάς αξίζουν να προβληθούν και ποιοι όχι. Είναι από αυτούς, που αποφασίζουν για εμάς και χωρίς εμάς για το τι είναι "καλό" και τι είναι "κακό". Χτυπά εν τη γεννέσει τους τα φαινόμενα πριν εξελιχθούν αρνητικά για τα αφεντικά του, τους συμμαθητές του και τους φίλους του ...Η "φωνή" του ρεαλισμού, που, ό,τι δεν μπορεί να καταστρέψει, θα το εμφανίσει σαν ουτοπικό και μη πραγματοποιήσιμο, όπως συμβαίνει σήμερα με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις.

Μη ρεαλιστικές θεωρούν τις προτάσεις αυτών των δυνάμεων όλοι αυτοί ...με πρώτο τον Δήμου. Κατά την άποψή τους πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πληρώσουμε τις "αμαρτίες" μας. Ξεχνούνε βέβαια αυτοί οι ρεαλιστές της πλάκας τούς προκατόχους τους. Ξεχνούν ότι ο πιο ρεαλιστής στην εποχή των περσικών πολέμων ήταν ο Εφιάλτης και όχι ο Λεωνίδας. Πιο ρεαλιστής στη ναζιστική κατοχή ήταν ο δωσίλογος και όχι ο αντιστασιακός. Προφανώς θυμούνται καλύτερα ότι όλοι αυτοί οι ρεαλιστές πλούτισαν πολύ και γρήγορα εξαιτίας του ρεαλισμού τους. Τέτοιοι εκφραστές του "γενναιόδωρου" ρεαλισμού είναι όλοι αυτοί οι έμμισθοι κήνσορες της Διαπλοκής και φανατικοί του Μνημονίου.

Ο Δήμου μάλιστα, ως γνήσιος επαγγελματίας κήνσορας, έχει κατάλογο της λίστας των "αξιών" του. Έχει δημοσιοποιημένες πολιτικές θέσεις σε όλα τα πολιτικά ζητήματα, χωρίς να είναι πολιτικός ..."Προχωρημένες" θέσεις, που κανένας δεν γνωρίζει ποιων τα συμφέροντα υπηρετούν κάθε φορά ...Θέσεις, τις οποίες προπαγανδίζει συστηματικά μέσα στην κοινωνία με το άλλοθι της ελευθερίας της άποψης. Ένα άλλοθι, το οποίο δεν ισχύει όταν χρησιμοποιούνται δημόσια μέσα ενημέρωσης και επιτρέπουν σε κάποιον να επιχειρεί —χωρίς αντίλογο και χωρίς να κρίνεται— να κάνει πλύση εγκεφάλου στον λαό.

Έστω όμως κι έτσι, θα αναγνωρίσουμε ότι σήμερα έχει ένα δίκιο ο Νίκος Δήμου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή του, που πραγματικά δείχνει έναν "δρόμο" στους Έλληνες. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή του, που κάνει σωστή "διάγνωση" του προβλήματος και ταυτόχρονα προτείνει και λύση. Πράγματι η Ελλάδα "ζέχνει" και ο Δήμου γνωρίζει τη "λύση". Για να πάψει λοιπόν η Ελλάδα να "ζέχνει" και να "μολύνει" ολόκληρη την Ευρώπη, πρέπει ν' αλλάξει ηγεσία ...Πρέπει ν' αλλάξει την ηγεσία, που την οδήγησε σε αυτό το σημείο. Δεν πρέπει να ξαναμπεί στη Βουλή κανένα από τα "λύματα", που τη μετατρέπει σε "χαβούζα".

Δεν πρέπει να ξαναμπεί στη Βουλή κανένα από τα "ανθρωπολύματα", που υπήρξαν συμμαθητές του. Δεν πρέπει να ξαναμπεί στη Βουλή κανένα από τα χαφιεδοκόμματα, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε "χαβούζα" ...Κανένα από τα κόμματα των συμμαθητών, φίλων και εργοδοτών του Νίκου Δήμου.

Δεν πρέπει να μπει στη Βουλή ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ και αν είναι δυνατόν ούτε και το ΚΚΕ της κολεγιομάνας Παπαρήγα με τους επαγγελματίες ψηφοφόρους.

Δεν πρέπει να μπει στη Βουλή κανένας από τα πρόσωπα που περιλαμβάνει η παρακάτω λίστα ...Κανένας από τους παρακάτω κολεγιόπαιδες.

Γιώργος Παπανδρέου. Αντώνης Σαμαράς. Κυριάκος Μητσοτάκης. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σωτήρης Χατζηγάκης. Πέτρος Δούκας. Μιχάλης Λιάπης. Νίκος Δένδιας. Νίκος Μπίστης. Μάκης Βορίδης. Σταύρος Λαμπρινίδης. Χρήστος Δήμας ...και όσοι άλλοι τυχόν εμφανιστούν στις προσεχείς εκλογές ...Όσοι άλλοι πάρουν κάποιο "χρίσμα", είτε από την αμερικανική είτε από τη γερμανική πρεσβεία ...Όσοι άλλοι πάρουν κάποια "βοήθεια" από το κανάλι και τις εφημερίδες του Λαμπράκη και του Μπόμπολα ...Όσοι άλλοι πάρουν κάποια χορηγία από την τράπεζα του Λάτση ή τα βενζινάδικα του Βαρδινογιάννη.

Ο λαός πρέπει επιτέλους να "ξυπνήσει". Πρέπει, έστω και την τελευταία ώρα, να κάνει την υπέρβασή του και να στείλει στο διάολο τους εγκληματίες που τον πρόδωσαν ...Τους εγκληματίες, που, αφού τον οδήγησαν στη χρεοκοπία, στο τέλος τον παρέδωσαν στους ξένους δανειστές. Δεν πρέπει να επιτρέψει στα κόμματα αυτά, τα οποία τον πρόδωσαν χωρίς κανένα έλεος, να ξαναμπούν στην Βουλή ...Τα κόμματα, τα οποία ιδρύθηκαν στις ξένες πρεσβείες από προδότες Εφιάλτες ...Τα κόμματα, τα οποία ιδρύθηκαν μετά από εθνικές καταστροφές και με "σωτήρες", οι οποίοι κατέφθαναν με αεροπλάνα των ιμπεριαλιστών ...Τα κόμματα που διέφθειρε ο Χριστοφοράκος και τώρα τα εκβιάζει η κυρία Μέρκελ με τις λίστες της Siemens ...Τα κόμματα, που, εξαιτίας αυτών των εκβιασμών, έχουν αποθρασύνει τους Γερμανούς και αρνούνται μέχρι και τις αποζημιώσεις που μας οφείλουν για τα εγκλήματά τους και τις κλεψιές τους.

Αυτά τα κόμματα πρέπει να απαλειφθούν άπαξ από το πολιτικό σκηνικό ...Τα κόμματα του Κολεγίου Αθηνών. Πρέπει επιτέλους ο λαός να καταλάβει τον ρόλο του Κολεγίου Αθηνών. Να καταλάβει τον ρόλο των διαφόρων "Παπαχελάδων", οι οποίοι προσπαθούν να με την κακή χρήση της πληροφορίας να τον τρομοκρατήσουν, για να τον παραδώσουν στους "δανειστές" μας. Πρέπει να καταλάβει τον ρόλο των "σοβαρών" και "ρεαλιστών" θολοκουλτουριάρηδων τύπου "Δήμου", οι οποίοι καθημερινά προσπαθούν να καταρρακώσουν το ηθικό του ...Των ανθελλήνων, οι οποίοι προσπαθούν να υποσκάψουν το φρόνημά του, για να μην αντιδρά ...Να τον μπερδέψουν και να τον αποπροσανατολίσουν, προκειμένου να τον κάνουν εύκολη "λεία" των αφεντικών τους.

Αυτό είναι το όλο θέμα ...Να μπορέσει να αντιδράσει. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αριστερές και δεξιές "αγκυλώσεις" του, θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους να τις εκφράσει ...Να βρει άλλους ανθρώπους να ψηφίσει ...Να βρει εναλλακτικούς εκφραστές τόσο της Δεξιάς όσο και της Αριστεράς. Αρκεί ν' αποφύγει τη συμμορία του Κολεγίου ...Να αποφύγει τη συμμορία των δωσίλογων, που με "χρίσματα" των ξένων πρεσβειών λεηλατούν από κοινού τη χώρα ...Να αποφύγει τους "ηθοποιούς", που εδώ και σαράντα χρόνια παριστάνουν τους δεξιούς ή τους αριστερούς, ενώ είναι συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές μεταξύ τους ...Να αποφύγει τους Γιωργάκηδες, τους Αντωνάκηδες, τις Ντορούλες και τους Κυριάκους.

...Ας ψηφίσουν μια άλλη Δεξιά και μια άλλη Αριστερά ...Ας ψηφίσουν τις "εναλλακτικές" μορφές τους ...Ας ψηφίσουν Καμένο ή Τσίπρα, αλλά να στείλουν επιτέλους τα σκουπίδια στα σπίτια τους ...Ας ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, Οικολόγους, Χαραλαμπίδη, Λεβέντη ...ή ακόμα και Έλληνες κυνηγούς. Άπειρα ψηφοδέλτια θα υπάρχουν μπροστά στις κάλπες ...Ό,τι θέλουν ας ψηφίσουν. Αρκεί να πάνε να ψηφίσουν και να φροντίσουν να μην ξαναστείλουν στη Βουλή αυτούς, οι οποίοι βολεύουν τον Τόμσεν και τον Μορς ...Αρκεί να μην στείλουν στη Βουλή "υπάλληλους" της Μέρκελ ...Αρκεί να μην στείλουν στη Βουλή τους Κολεγιόπαιδες της Διαπλοκής, οι οποίοι κοσμούν τη λίστα της Siemens και της "συγκυβέρνησης".

Αν είναι να γίνει ένας μεγάλος "συνασπισμός" κατά τα πρότυπα της Γερμανίας, ας γίνει ανάμεσα στις αντιμνημονιακές δυνάμεις των ιδεολογικά "απέναντι" πλευρών. Γιατί να γίνει ο μεγάλος "συνασπισμός" μεταξύ των φιλομνημονιακών δωσίλογων του κολεγιακού δικομματισμού; Γιατί να γίνει ο συνασπισμός των συνενόχων, που έσπρωξαν βιαίως και παρανόμως στο Μνημόνιο; Αυτό θα κληθούν ν' αποφασίσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι στις επόμενες εκλογές. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την υπέρβασή τους, γιατί δεν έχουν άλλα περιθώρια. Όταν οι Γερμανοί πολίτες, οι οποίοι είναι υποτίθεται οι επωφελημένοι της κατάστασης, ψηφίζουν "Πειρατές", δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να στηρίζουν τα δουλικά της Νέας Τάξης.

...Απλά πράγματα ...Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Δεν μπορείς να θέλεις να σωθείς, χωρίς να τολμάς να ξεβολευτείς από την προβλέψιμη και φαινομενικά ασφαλή "ρουτίνα" σου. Δεν μπορείς να ελπίζεις σε καμία αλλαγή, αν εσύ ο ίδιος δεν κάνεις το παραμικρό, που να διαφέρει ...Δεν μπορείς να θέλεις να "προχωρήσεις", χωρίς να τολμάς να κάνεις ένα "βήμα" προς τα εμπρός. Είναι σαν να θέλεις να κερδίσεις το λαχείο, χωρίς να μπεις στον κόπο και τα έξοδα ν' αγοράσεις έναν λαχνό. Δεν μπορείς να ελπίζεις σε κανένα μέλλον, αν ξαναψηφίσεις Σαμαρά και Βενιζέλο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είσαι άξιος της μοίρας σου ...ό,τι κι αν πάθεις.

...Απλά πράγματα. Σε τι μπορείς να ελπίζεις, αν πας και τους ψηφίσεις; Θα πας να ψηφίσεις τον Βενιζέλο, που όλη τη ζημιά του PSI φρόντισε να τη "φορτώσει" στους Έλληνες και όχι στους ξένους τοκογλύφους; Θα ψηφίσεις τον κοιλιόδουλο, που έβαλε έναν λαό ολόκληρο να κλαίει και να παρακαλάει να τον λυπηθούν στα γκισέ της ΔΕΗ; Θα πας να ψηφίσεις έναν Σαμαρά, ο οποίος "δούλεψε" μια ολόκληρη παράταξη με την ψευτοκόντρα του με τον "μέντορά" του Μητσοτάκη; Θα ψηφίσεις τον εγγονό του Μπενάκη, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες από αντιμνημονιακός έγινε ο φανατικός μνημονιακός "σφαγέας" της παράταξής του; Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις, για να καταλάβεις ότι όλοι αυτοί είναι διεφθαρμένα τσιράκια οικονομικών "δολοφόνων", που θέλουν να σε οδηγήσουν σε "σφαγείο";

Δεν χρειάζεται καν να το υποθέσεις αυτό, που πρόκειται να συμβεί. Δεν το αφήνουν καν να "αιωρείται" στη σφαίρα της φαντασίας. Έχουν βάλει τα κόμματα του Κολεγίου και το έχουν υπογράψει προκαταβολικά. Έχουν υπογράψει ήδη ότι θα εφαρμόσουν όλο εκείνο το πρόγραμμα, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν αυτό, που έβγαλε τον λαό στον δρόμο να ζητάει εκλογές. Το είπαν και τα ίδια τα "αφεντικά" τους τι θέλουν να γίνει την επομένη των εκλογών, όταν δηλώνουν δεξιά κι αριστερά ότι "προτιμούν" να βγει στις εκλογές είτε η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσουν απαρέγκλιτα το πρόγραμμά τους. Αν εσύ πας και με την ψήφο σου τους διευκολύνεις, είσαι ανάξιος να λέγεσαι όχι Έλληνας, αλλά άνθρωπος. Σκύλο να χτυπήσεις μία φορά, δεν σε ξαναπλησιάζει, για να τον ξαναχτυπήσεις. Τους Έλληνες τούς έχουν "σακατέψει" στα χτυπήματα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ...Είναι δυνατόν να ξαναπάνε οικιοθελώς στις "στάνες" τους;

Σε μια εποχή τόσο έντονης σύγχυσης και απόλυτου αποπροσανατολισμού ο λαός θα πρέπει να επιστρατεύσει όλα τα μέσα που διαθέτει, προκειμένου να αμυνθεί αποτελεσματικά. Έχει τέτοια μέσα. Ο λαός δεν είναι μόνος του. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με επίσημη θρησκεία. Οι Έλληνες είναι ένας λαός, που στην ανάγκη αναζητεί τους "ποιμένες" του. Πρέπει να πάρει θέση επιτέλους και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Δεχόμαστε επίθεση από τους Προτεστάντες της Βορείου Ευρώπης και είναι πλέον ορατό ότι αυτοί συνεργάζονται με τους αποφοίτους του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών.

Είναι δυνατόν να μην παίρνει θέση η Εκκλησία και να μην προστατεύει το ποίμνιό της, που αυτήν τη στιγμή "σφάζεται" στην κυριολεξία; Είναι δυνατόν να μην επιχειρεί η Εκκλησία να προσανατολίσει το "ποίμνιό" της, προκειμένου να το διευκολύνει στην άμυνά του; Την Εκκλησία θα τη βλέπουμε στους δρόμους να φωνάζει μόνον όταν της ζητάνε μερίδιο από τα παγκάρια της; Είναι δυνατόν η ίδια η Εκκλησία να κατευθύνει τους πιστούς της στην "αγκαλιά" του Κυριάκου Μητσοτάκη ή του Μάκη Βορίδη; Είναι δυνατόν να είναι κάποιος χριστιανός ορθόδοξος και να τους ψηφίζει όλους αυτούς τους γενίτσαρους του προτεσταντισμού;

Οι καιροί είναι ύποπτοι και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Η ελληνική ιστορία —και όχι μόνον αυτή— πλησιάζει σε έναν "κόμβο" και είναι αδύνατον να μην υπάρξουν εξελίξεις. Είναι θέμα χρόνου να βρεθούν άπαντες αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Πλησιάζει μια περίεργη ώρα "κρίσης" και αυτό για πολλούς θα είναι μια τραγικά δυσάρεστη έκπληξη.

Παναγιώτης Τραϊανού

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: