Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά σε σταυροδρόμι



Συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη (ΕΠΑΜ) στον τηλεοπτικό δίαυλο «Ένα» της Καβάλας στις 16/3/2013:

- Το γεωστρατηγικό παιχνίδι στο Αιγαίο, η σχέση της ρωσικής Gazprom με την αγγλοαμερικανική BP, οι επιδιώξεις Ρώσων, Αμερικανών και Γερμανών στο Αιγαίο.

- Πιθανό στημένο και προαποφασισμένο «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο ερήμην των δύο λαών, τους οποίους θέλουν να διαλύσουν, ώστε να προκύψει μια κατάσταση «χυλού» που θα διευκολύνει τις στρατηγικές χαράξεις τους, σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.

- Με τα οικονομικά μέτρα, στοχεύουν στη δημιουργία απελπισίας στα νοικοκυριά, για να τους αρπάξουν τις περιουσίες τους.

- Η γερμανική είναι μια σαθρή οικονομία και οι κρατούντες στη Γερμανία προσπαθούν να προσαρτήσουν τους πόρους και τα δυναμικά άλλων χωρών για να επιβιώσουν. Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία προσαρτούσε λαούς με το χρέος. Αν αντιδρούσαν, έστελνε τις λεγεώνες της.

- Για την «κατοχύρωση της Α.Ο.Ζ. είναι κατηγορηματικά αντίθετος. Δεν έχει νόημα η κατοχύρωση δικαιωμάτων των δανειστών σου. Πρώτα απαλλάσσεσαι από αυτούς.

- Το πολιτικό προσωπικό που «κυβερνάει» την Ελλάδα, είναι απλά μαριονέτες σε θέατρο σκιών αυτών, που έχουν στόχο την Ελλάδα.

- Η κυβέρνηση της Αθήνας εκπαιδεύει με μισθοφόρους, ελληνική δύναμη κρούσης βαριά οπλισμένων, για την αντιμετώπιση των λαϊκών αντιδράσεων, όπως στις Σκουριές Χαλκιδικής.

- Οι στημένες δημοσκοπήσεις κρύβουν την πραγματική εικόνα του λαού, που είναι πλέον απεγκλωβισμένος από τα υφιστάμενα κόμματα του Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να τον πείσουν ότι το δίλημμα που αποδέχεται ο καθένας μας, είναι μεταξύ των μνημονιακών και του Τσίπρα.

Η συνέντευξη εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: