Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Παγκόσμιος διαλογισμός για την εξάλειψη του κορωνοϊού Κυριακή 5 Απριλίου 5:45 το πρωί


Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση ξανά! Είναι ώρα να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα χέρια μας!
Συμφωνούμε όλοι ότι η διαδικασία για την πλανητική απελευθέρωση καθυστερεί πολύ, και η παρούσα χρονογραμμή δεν οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση.
Αυτή είναι η ευκαιρία μας να ανυψώσουμε συλλογικά τη χρονογραμμή ξανά προς τη βέλτιστη χρονογραμμή για την πλανητική απελευθέρωση.
Γι’ αυτό το λόγο αξιοποιούμε την ευκαιρία της τεράστιας αστρολογικής όψης της συνόδου Δία-Πλούτωνα στις 5 Απριλίου, για να δημιουργήσουμε μία πύλη μέσα από την οποία θα ενοποιήσουμε τη συνείδησή μας και θα πυροδοτήσουμε τη διαδικασία που θα παγιώσει τη βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης για τον πλανήτη. Θα κάνουμε αυτό το διαλογισμό την ακριβή ώρα της συνόδου Δία-Πλούτωνα στις 4/5 Απριλίου και θα είναι η πρώτη στιγμή που μια αληθινά ισχυρή ενέργεια της Εποχής του Υδροχόου θα χτυπήσει την επιφάνεια του πλανήτη.Θα κάνουμε το διαλογισμό αυτό στις 4 Απριλίου 10:45 μμ Νέας Υόρκης. Ο χρόνος αντιστοιχεί στις 9:45 μμ στο Σικάγο, 8:45 μμ στο Ντένβερ και 7:45 μμ στο Λος Άντζελες. Η Ευρώπη και η Ασία θα έχουν ήδη 5 Απριλίου την ώρα της δράσης, και θα είναι 3:45 πμ στο Λονδίνο, 4:45 πμ στο Παρίσι, 4:45 πμ στο Κάιρο, 5:45 πμ στην Ελλάδα (5 Απριλίου), 10:45 πμ στην Ταϊπέι και στο Πεκίνο, 11:45 πμ στο Τόκιο και 12:45 μμ στο Σίδνεϊ. Μπορείτε να βρείτε την ώρα του διαλογισμού που αντιστοιχεί στη ζώνη ώρας σας εδώ: https://www.timeanddate.com/worldcloc...

Οδηγίες (Η προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά):

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια κατάσταση χαλαρωμένης συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε αυτό το διαλογισμό σαν εργαλείο για την ανύψωση του πλανήτη στη βέλτιστη χρονογραμμή, καθώς και σαν εργαλείο για να απομακρυνθεί πλήρως ο κορονοϊός.

3. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Έπειτα οραματιστείτε αυτό το φως να μπαίνει στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο μας, να διασχίζει το Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα απ΄όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα της Γης και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

4. Οραματιστείτε το Φως αυτό να μεταστοιχειώνει όλο τον κορονοϊό που απέμεινε στη Γη, να απολυμαίνει όλες τις μολυσμένες περιοχές του πλανήτη, να θεραπεύει όλους τους ασθενείς, να αφαιρεί όλο τον φόβο που σχετίζεται με αυτή την επιδημία και να επαναφέρει τη σταθερότητα.

5. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη να ανυψώνεται στη βέλτιστη δυνατή χρονογραμμή, να απομακρύνεται από όλες τις επιδημίες, από όλους τους πολέμους, από όλη την πλανητική κυριαρχία. Οραματιστείτε λευκό, ροζ, γαλάζιο και ροζ Φως να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να σβήνει τη φτώχια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου συμπαντικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη κι ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.
Νίκη του Φωτός!

Φωνητική καθοδήγηση του διαλογισμού εδώ:




Δεν υπάρχουν σχόλια: