Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Σημαντικός διαλογισμός Τρίτη 30 Ιουνίου 8:48 π.μ. το πρωί



Η 30ή Ιουνίου αποτελεί μια ακόμη αποφασιστική ημερομηνία για το μέλλον αυτού του πλανήτη. Θα υπάρξει μια σύζευξη Δία-Πλούτωνα που αποτελεί το σημείο καμπής της αστροπύλης του χρονοδιαγράμματος της Εποχής του Υδροχόου 2020.

Στην αστρολογία, ο συνδυασμός Δία-Πλούτωνα συμβολίζει μια μεγάλη κοινωνική και πνευματική μεταρρύθμιση που θα φέρει αφθονία πνευματικού και υλικού πλούτου στην ανθρωπότητα.

Η αστροπύλη άνοιξε στις 12 Ιανουαρίου με τη σύζευξη Κρόνου-Πλούτωνα, όταν ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της Ενεργοποίησης της Εποχής του Υδροχόου. Η αστροπύλη θα κλείσει στις 21 Δεκεμβρίου όταν ο Δίας έρχεται σε σύζευξη με τον Κρόνο.
Ο σκοπός ολόκληρης της αστροπύλης του χρονοδιαγράμματος της Εποχής του Υδροχόου 2020 είναι η σταθεροποίηση του θετικού χρονοδιαγράμματος της Εποχής του Υδροχόου για τον πλανήτη και η ενεργοποίησή μας στις 30 Ιουνίου, είναι το σημείο καμπής αυτής της διαδικασίας. Αυτό το ισχυρό σημείο ενεργοποίησης βρίσκεται σχεδόν ακριβώς στο μέσο ολόκληρης της διαδικασίας του 2020 με 170 ημέρες μεταξύ 12 Ιανουαρίου και 30 Ιουνίου και άλλες 174 ημέρες μεταξύ 30 Ιουνίου και 21 Δεκεμβρίου.




12 Ιανουαρίου - Σύζευξη Κρόνου Πλούτωνα 
30 Ιουνίου -  Σύζευξη Δία Πλούτωνα 
21 Δεκεμβρίου - Σύζευξη Δία Κρόνου

Αυτή η αστροπύλη μπορεί να αλλάξει την πορεία του ρεύματος της εξέλιξης σε αυτόν τον πλανήτη. Και το σημείο καμπής στις 30 Ιουνίου είναι στην πραγματικότητα η κρίσιμη στιγμή όπου αρχίζουμε να εκδηλώνουμε αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα. Επομένως, είναι μια ευκαιρία να φυτέψετε τους σπόρους της νέας αρχής.
Αυτή η αστροπύλη του χρονοδιαγράμματος είναι μια πολυδιάστατη πύλη, η οποία αλλάζει την εξέλιξη αυτού του πλανήτη από το παλιό χρονοδιάγραμμα, το οποίο έχουμε όλοι βιώσει, στη νέα Εποχή του Υδροχόου. Γι 'αυτό πραγματικά μεταβαίνουμε μεταξύ δύο διαφορετικών χρονοδιαγραμμάτων, διαφορετικών εξελικτικών προτύπων.
Το έτος 2020 είναι το έτος που αυτή η μετάβαση συμβαίνει σε υψηλότερο επίπεδο και αρχίζει να εκδηλώνεται προς το φυσικό επίπεδο. Φέτος είναι ένα από τα πιο σημαντικά χρόνια στη συνολική μετάβαση. Επομένως, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο Φως για να έχουμε το πιο θετικό αποτέλεσμα αυτής της μετάβασης.

Αυτή τη φορά, όταν φτάσουμε στην κρίσιμη μάζα, θα υπάρξει μια εκπομπή ενέργειας που θα προέλθει από την Πηγή μέσω του γαλαξιακού πυρήνα, μέσω του ηλιακού συστήματος και στο πλανητικό ενεργειακό δίκτυο, το οποίο θα κάνει την παρέμβαση των Φωτεινών Δυνάμεων πολύ πιο εύκολη.

Συγκεκριμένα, ένα μέρος της Μήτρας (Matrix) θα αποικοδομηθεί. Θα είναι πολύ πιο εύκολο κατόπιν για τις Φωτεινές Δυνάμεις να εισέλθουν με τις ενέργειές τους στο ενεργειακό πεδίο του πλανήτη, και να παρέχουν πολύ απαραίτητη συναισθηματική θεραπεία στους Εργάτες του Φωτός και τους Μαχητές του Φωτός, καθώς και στην ανθρωπότητα στο σύνολό της.

Επίσης, τη στιγμή της ενεργοποίησης της Εποχής του Υδροχόου, η διπλή δίνη (Vortex) της Θεάς που βρίσκεται στο Παρίσι / Βερσαλλίες θα επανενεργοποιηθεί μετά από περισσότερους από δύο αιώνες αδράνειας και αυτό θα ξεκινήσει την επόμενη φάση της επιστροφής της Θεάς και της ενέργειάς της, στον πλανήτη.

Θα κάνουμε τον Διαλογισμό της Εποχής του Υδροχόου την ακριβή ώρα της συνόδου Δία-Πλούτωνα την Τρίτη το πρωί 30 Ιουνίου, στις 8:48 π.μ. ώρα Ελλάδας.

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού που αντιστοιχεί στη δική σας ζώνη ώρας, εδώ: https://www.timeanddate.com/worldcloc...

Το τρίτο μέρος θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου.

Καταφέραμε να συμμετάσχουν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο διαλογιζόμενοι στο διαλογισμό στο Τέλος του Coronavirus / Ascension Timeline στις 5 Απριλίου. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι αυτοί οι διαλογιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν ξανά σε αυτόν τον Διαλογισμό της Εποχής του Υδροχόου. Με αυτόν τον τρόπο, μαζί με τις ευνοϊκές αστρολογικές διαμορφώσεις, μπορούμε να παράγουμε ένα εστιασμένο αποτέλεσμα φωτός που να έχει τη μέγιστη επίδραση στην ανθρώπινη συνείδηση και στα δρώμενα του πλανήτη.

Βίντεο καθοδήγησης στα Ελληνικά βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=nvytWdPajCA



Οδηγίες (Προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά):

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσετε το έναυσμα που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Εποχής του Υδροχόου.

3. Καλέστε την Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον διαλογισμό. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Οραματιστείτε αυτό το Φως να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να διέρχεται από τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

5. Οραματιστείτε αυτό το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να διαγράφει όλη τη φτώχεια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε απαλό ροζ Φως της Θεάς να αγκαλιάζει όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και να θεραπεύει τα συναισθηματικά τους σώματα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: