Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου το βράδυ στις 8:22 μ.,μ. ο σημαντικός παγκόσμιος Διαλογισμός για την επιγείωση της Εποχής του Υδροχόου

Περιεχόμενο διαλογισμού 21ης Δεκεμβρίου 2020

 Διάρκεια: 20 λεπτά

Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να σας έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαλογισμό ως εργαλείο για να συνδημιουργήσετε το έναυσμα που θα ξεκινήσει την νέα Εποχή του Υδροχόου

3. Καλέστε την Βιολετί (Ιόχρου) Φλόγα από την κύρια πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αλλά και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει, οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματισθείτε μία στήλη λαμπρού λευκού φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και στη συνέχεια να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Στη συνέχεια, οραματισθείτε αυτό το φως να ρέει μέσα από τον γαλαξία Μ87, να εισέρχεται στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο,  να διέρχεται μέσα από τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνά μέσα από όλα τα πλάσματα του Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα από τον υποσελήνιο χώρο και μετά μέσα από όλα πλάσματα στον πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα σας στο κέντρο της Γης.

5. Οραματιστείτε αυτό το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να εξαφανίζει όλη τη φτώχεια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματισθείτε το απαλό ροζ φως της Θεάς να αγκαλιάζει όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και να θεραπεύει τα συναισθηματικά τους σώματα. Οραματιστείτε το ξεκίνημα ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που θα φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα στη Γη. Οραματισθείτε την τέλεια ζωή σας, στη νέα εποχή του Υδροχόου.


Ακολουθήστε το βίντεο για να διευκολύνετε τον Διαλογισμό σας:

https://www.youtube.com/watch?v=bNPzh5vpkH0

 

Η ώρα του διαλογισμού σε διάφορα σημεία του πλανήτη:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20201221T1922&p1=195

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: