Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Η "θερμή" υποδοχή που επεφύλαξαν φορείς των θεσμών Υγείας, Παιδείας και Δικαιοσύνης στον ανθρωπιστή Δρ. Χάμερ

Πριν 20 χρόνια, ο ιατρός Ryke Geerd Hamer γερμανός στην υπηκοότητα με πρακτική ιατρικής στη Ρώμη της Ιταλίας, έλαβε ένα τηλεφώνημα αργά τη νύχτα. Ο 17χρονος γιος του Dirk πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μεσόγειο. Τρεις μήνες αργότερα ο Dirk πέθανε και ο Δρ.Χάμερ που υπήρξε υγιής σε όλη τη μέχρι τότε ζωή του, αλλά κτυπήθηκε βίαια από το θάνατο αυτό, διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων. Προβληματισμένος με τη σύμπτωση αυτή, ξεκίνησε έρευνα στα ιατρικά ιστορικά ασθενών με καρκίνο, προκειμένου να εξακριβώσει αν οι ασθενείς αυτοί είχαν βιώσει στη ζωή τους κάποιο ισχυρό κλονισμό, θλίψη, πόνο ή τραυματική εμπειρία πριν την εκδήλωση του καρκίνου.
Μετά από εκτεταμένη έρευνα στα ιστορικά χιλιάδων ασθενών, ο Δρ. Χάμερ μπόρεσε τελικά να επιβεβαιώσει ότι ο καρκίνος προκαλείται από ισχυρό σοκ που μας βρίσκει εντελώς απροετοίμαστους.. Αυτό το τελευταίο στοιχείο είναι πολύ σημαντικό. Εάν για κάποιους λόγους είμαστε προετοιμασμένοι για τον ισχυρό κλονιμό-σοκ που επέρχεται δεν θα ασθενήσουμε. Ο Δρ. Χάμερ δεν αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί τη λέξη «καρκίνος». Προτιμά να αναφέρεται σε μια εξαιρετική βιολογική αντίδραση σε ένα ασυνήθιστο συμβάν και όταν η κατάσταση πανικού από το σοκ αντιμετωπισθεί, τότε ο οργανισμός ξεκινάει τη δραστηριότητα επαναφοράς στην πρότερη ήρεμη κατάσταση. Η διατύπωση αυτή είναι απλουστευμένη. Τα σχετικά βιβλία, αναπτύσσουν όλες τις σχετικές λεπτομέρειες γύρω από το θέμα.
Ο Δρ. Χάμερ παρουσίασε την εργασία και τα ευρήματά του στο πανεπιστήμιο του Tubingen στη Γερμανία με το οποίο συνεργαζόταν. Οι αρμόδιοι φορείς του ιδρύματος, δίχως να εξετάσουν ή να ελέγξουν τα στοιχεία της μελέτης του, του ζήτησαν να απαρνηθεί τα ευρήματά του. Ο Δρ. Χάμερ μην αντέχοντας να απαρνηθεί ό,τι είχε κλινικά και εμπεριστατωμένα αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας, αρνήθηκε. Αποτέλεσμα της άρνησής του αυτής ήταν να του αφαιρεθεί η άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, κάτι το οποίο ισχύει ακόμη μέχρι σήμερα. Το πανεπιστήμιο του Tubingen μάλιστα αρνήθηκε να συμμορφωθεί με την απόφαση σχετικού δικαστηρίου που ζητούσε την έρευνα και την εμπειρική εξέταση των όσων υποστήριζε ο Δρ. Χάμερ.
Από τη στιγμή εκείνη η ζωή του αναστατώθηκε σε τρομερό βαθμό με αποκορύφωμα την καταδίκη του από δικαστήριο και τον 18μηνο εγκλεισμό του σε κελί όπου συμβίωνε με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Ένα μέρος της αντίδρασης που συνάντησε οφείλεται και στο γεγονός ότι το άτομο που πυροβόλησε το γιο του Dirk ήταν ο πρίγκηπας της Σαβοΐας, γιος του τελευταίου βασιλέα της Ιταλίας.
Ο Δρ. Χάμερ πιστεύει ότι οι μέθοδοι με τις οποίες αντιμετωπίζεται σήμερα ο καρκίνος είναι βάρβαροι, απάνθρωποι και εντελώς άχρηστοι. Η άποψή του αυτή βέβαια δεν τον βοηθάει να αποκτά φίλους.
Από την εποχή ανακάλυψης της Νέας Ιατρικής στη Γερμανία το 1981, ο Δρ. Χάμερ έχει συγγράψει αρκετά σχετικά βιβλία κάποια από τα οποία έχουν ήδη μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πολλοί γιατροί στην Ευρώπη συγκεκαλυμμένα ακολουθούν την ιατρική του, αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές διαγνωστικές της δυνατότητες.

Πηγή: http://www.newmedicine.ca/german-new-medicine.php
Απόδοση στα ελληνικά από andreas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

eranakulam hadused fails wester logistic ufoc izdkj exploiting excluded breakfast fieldthe
lolikneri havaqatsu